- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
3TB-s RED-ről a frissen leformázott rakben -Hitachi 5k1000- levő vinyómra 110 mb/s helyett újabban ilyen 40-50 között másol egyes nagyobb méretű filmfájlokat.
Érdekes hogy amikor róla másolok akkor megvan a 100-110-es tempó, de ha rá (tehát amikor ír) akkor már pár napja azt tapasztalom hogy ilyen lassú bizonyos nagyobb méretű filmfájlok esetén (értsd 10+ giga).
És most jön az érdekesség, ami miatt kiemeltem hogy csak bizonyos filmfájlok esetén van ez az anomália, ugyanis egyes tizengigás .mkv -k másolása esetén valamelyiket 110-el másolja, valamelyiket meg azonnal 40-el! Tehát nem is arról van szó hogy szépen visszalassul, nem, egyszerűen az első pillanattól az utolsóig 40 mb/s (+-5mb) másol.
Régóta használom már ezzel a wd red és rack felállással és mindig 100-110 megás stabil írási ill. olvasási sebességem volt. Egyik vinyó sincs leterhelve fájlokkal, ami ehhez a lassuláshoz vezetne.Néhány próba most, hogy érzékeltessem:
4 gigás .mkv filmanyag másolása: 30 és 50 mb/s között (az első másodperctől a legvégéig)
12 gigás .mkv filmanyag másolása: 40 mb/sec (és már az első másodpercben ennyit mutatott)
10 gigás .mkv (konkrétan a vasárnapi F1-es futam) végig 60 mb/sec11 gigás .mkv filmanyag másolása 105 mb/sec (az első másodperctől az utolsóig ennyi)
46 gigás tömörítetlen .m2ts filmanyag másolása: 108-110 mb/sec (első másodperctől)
38 gigás .ISO képfájl másolása:105 108 mb (első másodperctől az utolsóig)Próbaképpen a fentebb leírt első három fájlt megpróbáltam a rendszermeghajtómról (Intel x25m SSD) másolni a rakcre és akkor megvolt a 110 mb/s, de ha a WD RED -ről másolom akkor meg ilyen lassú.
Próbáltam TC-vel, teracopy-val is, de ott sem tapasztaltam változást.
USB 3.0 és sata kábelt is cseréltem semmi változás.
Két lehetőség maradt még, leformázni a Red-et, de az most eléggé fájdalmas lenne, illetve egy másik OS-en kipróbálni. Most W8.1-en vagyok, esetleg egy W7-en is meg lehet próbálni. Ill. egy Ubuntut bebootoltam pendriveról, és ott is ugyanez maradt a felállás.
Számomra felfoghatatlan tényleg
2.5" mobil rack topikból jövök, ahol részletesebben is alátámasztom ezen hibákat, King Unique fórumtárs ajánlására kérek segítséget itt is, mert ott már egyszerűen nem tudunk zöld ágra vergődni
S először a rack-re gyanakodtam, de nagyon úgy fest hogy az anomáliát a WD RED okozzaA RED-ről egy SMART. [link]
Bármi segítséget szívesen fogadok, hogy szerintetek mi okozhatja ezt a hibát
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Apple Watch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest