- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
janos666 #31491 üzenetére
Sajnos a samsungok ilyenek, már elég sokszor leírtam mahinálva vannak a smart adatok ezeknél. Mesterségesen vannak eltolva a riasztási küszöbök így egyik pillanatról a másikra jelzi majd hogy vége, ilyenkor már menteni se lehet róluk maximum akkor ha a tányérokat átpakolja az ember másik szerelvénybe.
Valószínűleg ennek ennyi irási hibával vagy valamelyik fej nem százas vagy a felület van elhasználódva amely elhasználódást a fentebb írt mahinálás miatt egyszer csak befogja adni hogy 100+ hibás szektor 0%. Sajnos a legváratlanabb pillanatban fogja ezt produkálni, egy kettő ilyet már én is átéltem sajnos még vagy 5-6 éve. Előtte is tudtam hogy ezek a samuk nem százasok mert rengeteg ügyfél keresett meg samsung bajokkal, de akkor kezdtem jobban belemászni az okokba mikor én is beszívtam velük. Amit leírtál te magad is az a tünet amúgy, ahogy gyűlik a hibás rész úgy lassul a vinyó végén már ilyen 20-38 mega körül is produkálhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest