- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
liksoft #20179 üzenetére
Köszi a válaszokat liksoft és Fire/SOUL/CD!
Amikor a merevlemez átkerült a másik gépbe, melynek tápellátása sokkal jobb, ott is ugyanúgy a smart-os hibaüzenetet dobta föl bootolás közben. Szóval én a tápellátás problémáját kilőném.
Fire/SOUL/CD:
Köszi a linket, egy kérdés: Ez miben különbözik attól, mint hogy os szinten egyszerűen formázom?liksoft:
smart adatoknak hol tudok utánanézni?
Ha jól veszem ki a szavaidból, nem érdemes még formázgatni, amíg a problémára fény nem derült...
Mellesleg a vinyóról már minden fontos adatot lementettünk, azóta újra is lett particionálva teljesen, csak formázni nem tudta az os. Másik gépben még nem próbáltam, de egy próbát megér szerintem. Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" 400NIT 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest