Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Western Digital 1Terrás vinyót,pontosan ezt : WD10EARS
Feltelepítettem rá egy 64bites Win7-et,a telepítővel formáztam meg a vinyót NTFS-re.
Na most én tudom hogy ez a vinyó egy Caviar Green ami nem a gyorsaságáról hires,de ezt én sem gondoltam volna.Két particiót hoztam létre rajta,az egyik egy 100GB-os a rendszernek meg a programoknak,a másik meg a maradék a saját képeknek,filmeknek stb.
Most a régi vinyókrol másolgatom át az adataokat erre a vinyóra de ez valami borzalom.Olyan lassu mint a csiga! 17.7GB-ot 12perc alatt másolt át egy IDE vinyóról a második particióra,de pendriveról is hasonló a gyorsaság.
Ez a WD Caviar Green tényleg ilyen baromi lassu vagy valamit rosszul csináltam?
Letöltöttem egy Acronis nevü programot mert állitólag az segit.Bebootol és nem lehet vele csinálni semmit.Ott vannak a meghajtók,de nem lehet kijelölni egyet sem,és a next gomb emiatt nem aktív,igy nem lehet semmit sem csinálni csak kilépni a programból.Mit lehet tenni hogy elfogadható gyorsaságu legyen ez a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest