- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Irtam a microsoftnak és aránylag elég hamar válaszoltak is.
Ma jött egy mail tőlük hogy a hiba nem ismeretlen számukra stb,stb tralala....a lényeg hogy küldtek egy hibajavítást! Illetve egy linket ahonan leszedhetem,meg egy jelszót mert jelszavas tömörített adatról van szó.
Leszedtem,felraktam és....valamivel jobb de nem az igazi még igy sem.
Eddig volt olyan 20-25MB/mp most lett 30-35MB/mp
Az az érdekes hogy a másolásnál kb 60MB/mp gyorsasággal indul aztán elkezd szépen lelassulni.Kb 4-5mp alatt eléri a 30MB/mp-t és azután azon marad
Azon gondolkodtam hogy mi lenne ha átjumperolnám a régi fajta formázás emulálására(512B) és nem ezt a 4KB-os advanced formatot használnám.
Kiváncsi vagyok akkor változna e a gyorsasága. -
Ghandi
aktív tag
Köszi!
Az a bajom hogy nekem csak ez az egy gépem van itthon meg egy laptopom,ahoz meg nem tudom csatlakoztatni sehogy ezt a vinyót.Azért furcsa nekem ez az egész mert elötte 2darab 160GB-os SATA vinyó volt ebben a gépben és azokkal gyors volt minden,most meg ez az egy vinyó van a gépben ami ráadásul green is azaz kis fogyasztású de ez meg...
Tápom egy chieftec 450es.
Engem igazából ez az advanced format dolog izgat.Nem lehet hogy emiatt variál valamit a win?Elméletileg a win 7 már teljes mértékben kezeli ezt a fajta formatálást,csak az XPnél lehetnek problémák.De aztán lehet hogy a win 7sen kezeli rendesen? -
Ghandi
aktív tag
Nem tudom ez miben változtat de akkor itt az adatok
Vinyó : WD10EARS vadonat uj.
Lap : Asrock G41M-S a legfrisebb BIOSal.
A másik vinyó szinte tök mindegy milyen.Most két Pata vinyóra vannak mentve a dolgok,arról menteném vissza,de mindegy hogy miröl akarok irni erre a vinyóra az ugyan olyan gyors,pendrive-ról is és ha ezen a vinyón belül másolok akkor is.
Win7 64bites van fent,most hogy a hardver és hang menüben kikapcsoltam az energia gazdálkodást kicsit gyorsabb lett,de még igy is siralmas.20-25MB/mp az álltalános sebesség bármiröl irok erre a vinyóra.Tettem egy próbát és ezen a vinyón egyszerüen megdupláztam egy mappát.Ugyan ezzel a sebeséggel csinálta azt is,szóval pertición belül is ugyan az.
Az acronis progi amit irtam azt a WD oldalról szedtem le,a Caviar Green vinyóknál a downloadból.WD algin a progi neve.
A program szerint a meglévö particiókkal optimalizálva vannak,ezért nem lehet mit csinálni a programban csak kilépni.Cseréltem SATA kábelt is egy ujra hátha az a baj,de nem.
Screenshootokat nem tudok feltenni mert most nem vagyok a gépnél. -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Western Digital 1Terrás vinyót,pontosan ezt : WD10EARS
Feltelepítettem rá egy 64bites Win7-et,a telepítővel formáztam meg a vinyót NTFS-re.
Na most én tudom hogy ez a vinyó egy Caviar Green ami nem a gyorsaságáról hires,de ezt én sem gondoltam volna.Két particiót hoztam létre rajta,az egyik egy 100GB-os a rendszernek meg a programoknak,a másik meg a maradék a saját képeknek,filmeknek stb.
Most a régi vinyókrol másolgatom át az adataokat erre a vinyóra de ez valami borzalom.Olyan lassu mint a csiga! 17.7GB-ot 12perc alatt másolt át egy IDE vinyóról a második particióra,de pendriveról is hasonló a gyorsaság.
Ez a WD Caviar Green tényleg ilyen baromi lassu vagy valamit rosszul csináltam?
Letöltöttem egy Acronis nevü programot mert állitólag az segit.Bebootol és nem lehet vele csinálni semmit.Ott vannak a meghajtók,de nem lehet kijelölni egyet sem,és a next gomb emiatt nem aktív,igy nem lehet semmit sem csinálni csak kilépni a programból.Mit lehet tenni hogy elfogadható gyorsaságu legyen ez a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest