Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
liksoft #17024 üzenetére
Nem tudom, melyiket szeretném használni. Azt, amelyik jobban megfelel a célnak, és csak sejtem, hogy a biztosítékos lenne az, de megerősítésre várok. És a biztosíték nélküli milyen eszközök esetén előnyösebb? Nekem semmit nem mondanak az amperok és a wattok.
Én is gondoltam elosztóra, de a leírásában az áll, hogy nem szabad. Igaz, hogy az egész cucc együttvéve sincs a közelében a terhelhetősége maximumának, ezért nem értem, miért tiltják mindenképp.
Rövid alatt mit értesz? Mert van egy másfél-két méteres, bár abba is csak 3 fér, nekem meg legalább 6 kéne. Akkor talán a modem mehet a bizt. nélkülibe. Az úgyis a neteseké.És van egy 5 méteres 6 hellyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest