Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Ha valakinek esetleg hasonló poblémája lenne. (Az advanced format wincsid USB rackben van és nem tudod a WD align progit lefuttatni rajta xp alatt)
A legegyszerűbb megoldás amit találtam arra az esetre ha az usb rackben akarod (kell) particionálnod és formáznod a winyót és épp nincs kéznél win7 vagy egyszerűen nem akarod újrapakolni az egész rendszert, a következő:Ubuntu 10.10 letölt. (Nincs egészen 700Mb) Futtasd pendrive ról vagy válaszd ki a telepítés windows alá (!) menüpontot. Én az utóbbit tettem. Ebben az esetben az Ubuntu létrehoz egy boot menüt ahol kiválaszthatod hogy xp-t vagy linuxot akarsz e futtatni és ha már nincs szükséged a linuxra egyszerűen "uninstallálhatod" a programok telepítése és törlése menüből. A boot menüben válaszd ki hogy demo módban akarod futtatni az ubuntut, majd futtasd a gparted nevű progit (system/administration/patition editor) és particionáld a meghajtót kedvedre. Ez után már csak formáznod kell NTFS-re az allign to Mib opcióval és készen is vagy! A rackben továbbra sem fogja helyesen felismerni sem az Arconis sem a Paragon wd align progija ennek ellenére jól fog működni. (Volt lehetőségem leellenőrizni asztali gépben.) Mellesleg ajánlom mindenkinek a Paragon wd align progijával való munkát mivel tapasztalatom szerint az Arconis-os egy hulladék. Utóbbi asztali gépben sem ismerte fel a WD10EARS winyómat advanced format-nak. (De legaláb azt hogy helyesen alignolt igen...)
És még egy kis adalék. Ha a jó öreg Abit AN7 alaplapodra akarsz rákötni egy 1Tb-os meghajtót, töltsd le a bios.zip file-t ennek a fórumnak a 3. hozzászólása alól. Megkímélheted magad egy kiadós hajtépéstől, mivel az AN7 csak 500Gb-ig ismeri fel a wincsiket. Ez pedig egy "hackelt" bios amiben a Silicon Image egy 2008 decemberében kiadott sata megjatója van beintegrálva.
Remélem tudtam segíteni néhány fórumtársnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- ASUS routerek
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 - alap
- Windows 11
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest