Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1289) Exian válasza #22718208 (#1287) üzenetére


Exian
őstag

Maximálisan támogatom! Egész egyszerűen webre optimalizálták szerintem ezt a legjobban, és azt a felületet/rendszert tartják szerintem a leginkább karban és naprakészen.

Igen, én is úgy tapasztaltam az elmúlt 1-2 napban, hogy Edge alatt valamiért jobb. Illetve főleg az az oka nekem, hogy az Edge-el használom és nem pl. Chrome-ban, mert egész egyszerűen Chrome alatt nincs kép (Youtube-on sem), amennyiben be van kapcsolva a Hardveres gyorsítás. A VGA kártyám drivere vacak szerintem és nem támogatja (régi Radeon, de szeretem, mert a hangot is átnyomja DVI-HDMI kábelen így nem kell külön kábeleznem a hangot is a TV és/vagy a projektor felé). A hardveres gyorsítás kikapcsolásával mennek a videók és van kép, viszont úgy meg akadozik néha és nem olyan "fluid" a kép, hiszen olyankor csak a CPU dolgozik, a VGA kártya csak ócska megjelenítőként funkciónál.

Szóval szerintem érdemes egy kis PC-t beállítani erre a feladatra, lehet nagyon jó vezetéknélküli távirányítókat vagy pl. Fly Mouse-t venni fillérekért kínából, vagy kis touchpados billentyűzetet használni, mint amit én is használok.

Hardver tekintetében nekem elég volt korábban egy sima egyszerű 4 magos AMD procis gép 2 GB rammal is. Azzal is szépen ment. Csak az a gépem alaplaphibás lett (állandóan fagyott-resetelt, szerintem a RAM slot megnyekkent, ezért memóriahiba miatt csinálta), így lett most egy FX 6300 6 magos AMD CPU, meg másik alaplap, meg - bár tök felesleges - tudtam bele rakni 16 GB ramot, amit az életben nem fogok kihasználni :) 4GB ram bőven elég erre a célra...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.