Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
!!!!!!
Grat Patrick, hát hogy is mondjam, hogy ne tűnjön nagyképűnek, királyak voltunk

-
DopeBob
addikt
Akár le is fújhatnák mindkét meccset

wtf
-
DopeBob
addikt
Patrick, sok sikert mára

Nekem az ellenfél utolsó napos bevásárlása végleg betette a kaput, mindegy, még jön egy 50 milla kb, elégedett vagyok eddig a szezonnal

-
zsolli
addikt
Tegnapi Privát Ligás meccsem?
CA-ztam wazze

Erősebb kp-ra számítottam az ellenféltől, de így is hoztam egy lenyűgöző taktika szintet és kaptam 2 db CA-t.

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
uh, basszus
árbecslés szerint nem is ér ennyit, úgyhogy tuti viszi. Akkor a KP az enyém lesz. Védekezésben és támadásban pedig erősebb. Védekezésben kicsit (de sokkal erősebb mint az én támadásom) támadásban meg szerintem nagyon durván... mivel ellentámadást játszik lehúzhatom a rolót kb
Játéktördelés ellentámadás ellen?na mindegy, 5. körig jutottam, szép volt

-
DopeBob
addikt
Ellentámadást játszó ellen mi a jó taktika? MOTS nem is biztos, hogy megéri nekem. A KP-m nélkule is erősebb lesz, a támadásaim viszont elég gyengék... KP-k támadóba, szélsők támadóba? Vagy inkább 65%+-os labdabirtoklás minél durvább védelem? Érdekes egy meccs lesz az tuti

-
Speedhs
őstag
Ha valakit érdekel, akkor nézze meg a csapatunk mezét

-
DopeBob
addikt
Nah, vazze. B csapatom behúzta!! :-D 1-2-re nyertem, a csapatszellem így most földi paradicsom lett, és ez szerdáig már így is marad!
Ha van egy kis szerencsém, akár a továbbjutás is meglehet. Már csak ki kéne találni a pontos taktikát 
Szerdai előzetes

Értékelések
HatStats 389
HatStats Védelem: 171
Középpálya: 123
Támadás: 95
LoddarStats 37.26 -
ftc
nagyúr
Ok kezd elegem lenni a gamabol...
-
Napfénysüti
nagyúr
Kikaptam de ma benne volt a pakliban. Remélem idén végre kiesek azt hiszem elkezdhetek direkt erre játszani.

Még jó hogy a szezon előtt elnézve a csapatokat egy 4-5. helyben reménykedtem. Jelenleg utolsó előtti vagyok. -
r0by
addikt
Úgy néz ki, hogy ki fogok kapni

Betettek az egyre gyengülő formák..3-1, KO..

-
ftc
nagyúr
Remélem kiesek ebben az idényben jó a VI is... mindig a 2. hely pénzt összeszedni s azt utolsó esélye a játéknak
-
-
ftc
nagyúr
2-1-re vezet az ellenfél, még akkor is ha a KP-t én uralom

-
r0by
addikt
Nah, mi a t@k@m van? Bekaptam az első gólt a bajnokságban
(nem mintha nem számítottam volna rá
)
De jó lenne nyerni.. -
r0by
addikt
Hajrá mindenkinek mára!

-
Buffalo13
tag
A játékosmegfigyelő kommentárjai
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Gergely
Görbicz, és 15 éves.
További edzés nélkül Védekezés képessége pocsék szintű marad. Ha
szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Védés képességet is elérhet.
Szerződtessük, főnök?
15 éves 94 napos.
Def. maxra kíváncsi leszek
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ő volt a harmadik 2 17 éves után:
Nos, Rabán Marozsán 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Szélsőjáték képességet is elérhet.
Szerződtessük, főnök?
Kíváncsi leszek a def-maxra, illetve hogy mi lehet a 3. legmagasabb képessége.
Jaaaa, Patrick, azt tudtad, hogy kapust 2-4-2-ben érdemes edzeni az ifiknél?

-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Úgy lenne jó, ha már van pénzed, és elkezded építeni a jövő csapatát. Kezded a kapussal, majd vele együtt a védelemmel, aztán folyt. köv.
Nálam a terv az , hogy jsz után átadás jön. Ekkor jönnek a fiatal csatik is. Utána védekezés. Itt a középpályásaim, pár új védő tehetség és 2-3 kapus kapna védekezést.
A kapusokból egy maradna végleg a csapatban, a többi menne piacra a további "tervgazdálkodás" elősegítése érdekében

Elméletileg kéne majd pontrúgás is, de egyelőre ismételt jsz van majd tervben, amikor a kp-kat elkezdeném max-ra járatni.
De messze van még az, meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
Patrick
addikt
PPM-ben jól meg van csinálva, mind az edzés, mind a sportakadémia. Tulajdonképen, akiket felajánl a nagy csapatba játékosokat azok mind 15 évesek, van egy kis értékelés, hogy melyik posztra lehetnek a legjobbak és milyen minőséggel. Aztán eldöntöd, kell e vagy nem. Ha meg felhozod, akkor mehet neki az edzés ezerrel.
-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
A másik mostanság csak 16 éveseket ad...
Igazán lehetne egy igazi sportakadémia a HT-n. Pl 8 évestől fogva fejlődhetnének a suhancok random eventek beiktatásával... Pl 12 éves korában fontosabb volt neki a haja mint a foci így a képessége 1 szintet csökkent.
vagy orvosi vizsgálat megállapította nem alkalmas a fokozott terhelésre...Ilyesmit várok végre.
Illetve am ia ppm-ben van edzésre... mindenkinek azt edzel amit akarsz s mindenki fejlődik mint a való életben

-
Patrick
addikt
Helló, főnök, örülök, hogy újra beszélhetünk!
Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Tivadar Pálinger.
Ez a játékos jelenleg katasztrofális szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök?
Fel is hoztam. 16 éves 43 napos.
-
ftc
nagyúr
Lehet felhagyok a KP edzéssel... s átnyargalok kapusra...
-
r0by
addikt
1.Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Demeter Barczikay, és 16 éves.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Szerintem ő egy gyenge játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Játékszervezés képességű játékosod.2.Nos, Péter Bartus 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Játékszervezés képességű játékosod.15 éves 81 napos. Nem sok infót árult el róla a megfigyelő, de holnap Napfénysüti ellen bemutatkozhat, meglátjuk mit tud.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli
üzenetére
Nem, ami fura, én meg nem vitatkozom, lévén inkább már szabadulnék tőle és kezdenék új edzést kp-val, de ha már bérbe adom a seggem, nem hátrálok ki, na meg tény, kapus fronton elég gyenge az u20 felhozatal...
Egyébként mivel ennek tényleg csak megtiszteltetés, csúnyán esetleg hírnévi értéke van, kezdő menedzserek számára ez kb olyan, mint a regisztrálás után világklasszis játékost venni. Fekete lyuk, mert rövid távon tönkre teszi őket...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli
üzenetére
Ákos Rajk
17 éves és 86 napos, következő születésnap: 2013-03-13Formája jó (7), erőnléte megfelelő (6).
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék (2), és középszerű (5) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 212/Lehetőség: 1731
Jelenlegi képességekVédés: nagyszerű (9)
Védekezés: csapnivaló (3)
Játékszervezés: katasztrofális (1)
Szélsőjáték: csapnivaló (3)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: középszerű (5)Dávid Kása
19 éves és 10 napos, következő születésnap: 2013-05-28Formája csapnivaló (3), erőnléte megfelelő (6).
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló (3), és csapnivaló (3) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 555/Lehetőség: 1864
Jelenlegi képességekVédés: titáni (15)
Védekezés: megfelelő (6)
Játékszervezés: pocsék (2)
Szélsőjáték: katasztrofális (1)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: megfelelő (6) -
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ifiknél, vagy hol?
Én elfelejtettem csapatot és edzést állítani

Még szerencse, hogy a barátságoson olyan felállás és edzés volt beállítva, ami belefért

Sajnos nincs nagy reménységem nekem sem, hogy most edzést bukjon

Jaaa, laza 7-0 az ifikkel

Na, de majd ellened Patrick koma valszeg pontot vesztek. Nem tudom, átjutok-e a védelmeden

-
Patrick
addikt
Laza X-et értem el.
Egyenlőre mg várat magára a nagy sztárjátékos...még meg kéne találnom. 
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Micsoda hírek, 
Egy képesség növekedett! Kevin Flórián
A játékos Védés képessége világklasszis (13) szintről természetfeletti (14) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Constantin Büchen
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védés képessége nagyszerű (9) szintről kiemelkedő (10) szintre fejlődött.
Azért durva, hogy a wc szint 600 e-t ér, a természetfeletti meg egyből 690-et!
A Constantint meg 20 napja vettem 170-ért, nagyszerű védéssel, most egy szintet lépett feljebb, és már 280 az átlagár.

-
Speedhs
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
U20 esélyes játékosoknál van ez az edzésterv kikalukulálva. Minden országban gondolom más. Nálunk is többen gondolkodnak a két lépcsős erőnlét emelésben, de jelenleg ez az egy lépcsős van életben.
Ugye a lényege az, hogy a srácok 17 éves 0 napos koruktól a lehető legalacsonyabb (tehát 5%) erőnléttel edződjenek. 100%-os edzésintenzitásnál 5% erőnlét mellett 95% jut a képesség-edzésre. Tehát így fejlődnek a leggyorsabban a srácok.
De az U20-as selejtezőkre ill. a vb menetélsnél már nagyon fontos, hogy magas erőnlétük is legyen a játékosoknak. (Most melózom, és nem jeleníti meg az oldalt, de ha rákeresel a wikipédián a "HT-erőnlétre", akkor látod, hogy erőnléttől függően milyen teljesítményt tud nyújtani a játékos).
Azt akarják ugye elérni, hogy lehetőleg minden suhanc remek vagy ahhoz közeli erőnléttel bírjon a korához passzoló behívási határidőre.Nyilván egy 5%-ról 16%-ra történő erőnlét emelés amellett, hogy 84%-os képesség javulást eredményez csak, általánosságban igencsak odab@sz a formáknak.
Ügye a minél jobb forma feltétele a minél jobb edző (jó vagy remek), 10 segéedző, minél magasabb edzésintenzitás, minél alacsonyabb erőnléttel, illetve minél több játék. Ez az elmélet, de ugye látjuk, hogy ettől függetlenül srácaink formája össze-vissza változik.18 éves korban, a szezon 10. hetében kell meglépni ezt a drasztikus erőnlét növelést, mert tapasztalatokra hagyatkozván, így vb-korra még a képesség is kellően magas lesz, illletve talán a forma is visszaállhat a remek erőnlét mellé.
Aztán jönnek a behívások, és hiába van nálad a legjobb képességű srác, ha csapnivaló a formája, bukhatja az egész U20-at.
Behívni nem lehet akármikor, mert a kirúgás-behívás menet közben TS-eséssel járhat, és ugye arra nagy szükség van, így ha nem muszáj, nem kockáztatják. Azért szeretnek olyan srácokat behívni, akiknek az együttműködő képességük nem jó, mert ha őket kirúgják, nagyon kicsi az esélye, hogy zuhan a TS.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs
üzenetére
Semmit nem kell, ha csak nem akarsz sz.pni.
Egyébként nekem azért kell variálnom a erőnléttel, mert u20-ra esélyes kapust edzek és ott van kalkulált fejlődési terv, ait követni kell. El is térhetsz tőle, akkor a megfelelő scout-tal (megfigyelő) kell ezt letárgyalnod. Röviden ennyi, de én mondom nektek: nem éri meg. Mondjuk a kapus edzés sem, de ez most mindegy is. -
plus44
veterán
Azért az durva, hogy soha egyszer nem jutottam túl a 2. körön, pedig 3 titáni védővel, titáni kapussal, és az 5ből 2 titáni fiatal és 3 lenyűgöző, idősebb játékossal, valamint egy isteni pontrúgással rendelkező csatárral állok fel. Szánalom, nektem meg hajrá skacok, így tovább!
Most új taktikát vetek be, minden meccsen játszatom bizonyos kulcsjátékosaimat, megnézzük miként változik a forma. Ha továbbra is szar, hagyom a fenébe az egészet és megy minden úgy, ahogy éppen sikerül...
-
Patrick
addikt
Jah, a bajnokival nekem is szerencsém van.

-
DopeBob
addikt
Nah új rekord

HatStats 334
Védelem: 161
Középpálya: 96
Támadás: 77Ez még mindig nem a legerősebb felállás volt :-)
-
DopeBob
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Nekem 950k-t dobott a gép, a legjobb 11 játékosa is 850+ Nekem 500. Még nem tudom hogy erőlködjek e, majd edzés után nekiesek HO!-val. Igazi csoda lenne még egy kör, meg ugye 60 misi
Erősíteni sajnos már nem nagyon tudok.Egy szerencsém van, ez elkövetkező 3 bajnoki az nagyon könnyűnek ígérkezik. A szombati ellenfelem össz tsi-je 30k, nem lesz gond szerintem a B csapatnak sem

-
Patrick
addikt
Nem hittem volna, hogy nyerek.
Újabb hazai meccs, immáron a 3. Csak úgy dől a lé. 
129-es volt a védelmem, nem rossz.
Mind ezt 3 titáni védővel és egy természetfeletti kapussal.Kövi ellenfelemnek 700K+ TSIje van.
Megpróbálom megmotsolni, hátha. 
Az utolsó 5 meccsén középen támadt, így oda rakom a 3 védőmet, elég erős lesz a belső védelmem. KP-ban nagyjából egál lesz. -
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Na gyerunk, nem akarok hosszabítást

dejó... kiállítás már megint... az új kp akinek kb annyi tsi van mint a többieknek osszesen... oje
Lehet, hogy rosszo omen volt készülni az ilyen esetre, hogy mivan ha kidől egy kp... most nem elég ha a KP-m gyenge, egy védő helyett jött új ember a középpályára... szvsz ez bukta

-
r0by
addikt
-
DopeBob
addikt
Mindenkinek sok sikert mára!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na, megnéztem idehaza:
Győzelem/döntetlen/vereség 25.41 17.68 56.91
56.91% esélyem volt a győzelemre. Erre nem csak hogy x, vagy 1 gólos vereség, hanem...

A meccs nagy részében, kis mértékben birtokoltam, a vége felé talán egál volt, illetve a legvégén a hazai csapaté volt egy kicsit. Egyetlen gólom szabadrúgásból született.
Ami a poén, egyetlen kiírt helyzetem sem volt

Pedig igencsak "odab@szós" szélső támadásokat csináltam...
Gyakorlunk a srácokkal. Képzeld, van az ifiligámban egy csapat, amelyik igen brutál védelemmel rendelkezik. Na, valahogy azt kéne átütni. Nm tudom ismered-e a menedzsert...
...valamilyen Patrick

-
zsolli
addikt
Olaf megb......hatja a k....va any...át

Nézzétek meg a mai ifimeccsem. Igaz, telefonról nézem, tehát az esélyeket nem látom, de elmegy a ...
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Amit látok, hogy erős védelme és támadása van, de jellemzően széleken.
5-4-1-es felállásnál az 5 védőt úgy tenném fel, hogy a szélső védők védekezőben, a mellettük lévő középső védők meg szélre irányítva. Legalább is megnézném, így milyen védelmet viszel széleken és középen.
A támadóértékelésed függvényében azt mondom, hogy legtöbb esélyed a gólszerzésre középen van. Az a gyenge pontja. A középen támadást nem tenném be, mert alap taktikánál %-osan középre kapod a legtöbb helyzetet.
Ráadásul a középen támadás taktika gyengítené a szélső védelmedet, aminek éppen ellenkezőleg, a lehető legmagasabb értékelést kéne hoznia.A szélsőid, kp-id és csatárod függvényében még azt is meg lehetne nézni, hogy a szélsők (ha jsz-esek és átadásosak) középre vannak irányítva, a kp-k meg alapon. Így mennyivel erősebb kp-t illetve középső támadást vinnél. Átadásos kp-k esetén megpróbálhatod a támadó utasítást is, az is elég szépen növelheti a középső támadást (persze képességtől függően).
Specek:
- Jól fejelőkkel jól áll. 2 db középpályása és 1 db csatára van ilyen speccel. Nem tudom, Te hogy állsz e téren.
- Ellenben Gyors specese nemigen van. 2 db Gyors játékosa van, az egyik töltelék, nem nagyon játszik, a másik hébe-hóba beáll. Nemrég gondolom egy "több mint két gólos előnynél" utasítással lépett pályára.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Hello Mester,
az én meccsemre is ránéznél?
Sajnos az egyetlen normális szélsőm sérült. 5-4-1 szokásos 2 belso KP szélre tolva. A támadásom "JÓ" szinten van középen és a széleken is ugyhogy alap taktikával megyek. A KP-m most elég erősnéek érzem. MOTS nem lesz csak sima normál. Elvileg nem lesz baj 
-
zsolli
addikt
Bocsánat, hogy kijavítalak, de a játékosod neve Kluza. Én megjegyeztem

Könnyű volt, mert Miroslav Klose-val "párosítottam", aki anno még a Bayern-ben ténykedett

Most a Lazio-ban játszik, és a "poén"...
...le van sérülve, ugyanúgy, mint HT-s testvére
Amúgy szorítok, hogy Kluza az esti frissítésnél tapaszos legyen. Akkor több lehetőséged lehet.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Ez tényleg kimerítő írás volt, köszi. Az értékelésekre majd csak este lesz időm tüzetesebben átnézni.
4-4-2-es felállás bár még remek szinten van, de nem akarok edzéshelyet veszíteni.
Egyébként a következő kör már nem lenne fontos, így is szép, hogy eddig eljutottam szerintem.
4-5-1-t pedig max. 1-2x játszottam, szóval az nem jöhet számításba. Úgyhogy a 3-5-2 fog befigyelni.
Sajna egyik csatárom (rettegett Kulza) lesérült, oda is kellene valaki. Szélen és kp-n is a fiatalokat kellene feltenni.
Na de majd HO matatás után minden kiderül.
De az most látszik, hogy kb. 0% az esélyem. Megnézve a mérkőzéseit sokkal, de sokkal erősebb csapatok véreztek el vele szemben, hazai pályán is. És mindenki a nagy kp-t erőltette.
Gondolkodtam egy kreatív taktikán, hátha bejöhetne, mert nekem is sok speces játékosom van. De meg kellene nézni a mérkőzésit, hogy valaki próbálkozott-e már vele egyáltalán. -
zsolli
addikt
Csapó2...
Szal nézegettem már, de olyan igazi "húbazz" ellenfeled lesz. Extrém CA-t tol, brutál védelem, nulla kp és erős támadás.
Jellemzően egy nagyon brutál „odab@szós” egy széles támadást, és egy relatív erős középső támadást hoz. Ráadásul ügyesen variálja, így kiszámíthatatlan, mely oldalon fog neked esni.Nem tudom, hogy pl. a 4-5-1-es felállás be van-e gyakorlva nálad.
Védelem: 4-5-1-ben védekező szélső hátvédekkel és szélekre irányított belső védőkkel milyen védelmi értékeléseket hozol (a középső védelem is érdekelne)?
Támadás: szélsőidtől (is) függ. A magasabb szj és átadással rendelkezőt kéne a támadó oldaladra (erre még visszatérek) tenni, támadó utasítással. A magasabb jsz-szel rendelkezőt kéne a "nem támadó" oldaladra tenni, középre nyilazással.
Úgy rémlik a csatijaid jellemzően védekező utasítással játszanak (töredelmesen bevallom nem mindig nézem meg
). Meg kéne nézni, hogy a támadó oldaladon szélre irányítással melyikkel érsz el magasabb támadóértékelést.
Sajnos ugye a szélsőhátvédek most nem tudnak a szj/átadás képességükkel nagymértékben hozzájárulni a támadásodhoz, mert muszáj védekezőbe tenni őket. Nem tudom, hogy most kiket fogsz középen (kp-n) a 100%-os edzett poszton játszatni. Közülük a legmagasabb szj vagy átadással bírót tehetnéd a támadó oldalon lévő szélsőd mellé, és nézd meg, hogy ha a kp-dat szélre irányítod, mennyit változik a szélső támadásod.
3-5-2-ben lehetne középen egy védekező technikás csatid (TDF), ami még jobban megdobná a szélső támadó értékelést. Evvel az a baj, hogy gyengíted a védelmed.Úgy rémlik elég jól áll specesekkel, ami azért baj, mert pl. lehetett volna azt csinálni, hogy középen és egy szélen csinálsz 3 védővel egy beton-védelmet, de beállítasz egy utasítást, hogy több, mint 1 gólos hátrányban átrendeződik a védelem a másik szélre. De az a baj, hogy lehet, eleve jó oldalon védekezel, de pl. egy SE-ből és pontrúgásból húz el 0-2-re, akkor átrendeződve, már a támadásainak is utat nyitsz.
4-4-2-t nem javaslom az edzés-vesztés miatt, de ezt neked kell eldöntened.
A lényeg szerintem is ott kezdődik, hogy a lehető legnagyobb mértékben birtokolj. Max. védelemre és támadásra törekedvén, nézd meg, milyen kp-t viszel. Köv. bajnoki ellenfeled várható értékeléseinek függvényében gondolkozz el egy esetleges MOTS-on, bár szerintem e nélkül is igen nagy %-ban tiéd lesz a birtoklás. Nem tudom kell-e, hogy nagyobb eséllyel legyen még legalább egy köröd, bevételed és plusz tapasztalatod a srácaidnak.
A támadó oldaladra visszatérve. Nem tudom nézegetted-e már…
Olyan meccseidet kéne figyelembe venni, ahol a szélső támadásaid és az ellenfél szélső védelmei kb. ugyanolyan %-ban viszonyultak egymáshoz. Tehát nem az a lényeg, hogy mindkét szélen pl. remek támadásod legyen, hanem hogy a támadás-védekezés arányok kb. megegyezzenek. Na, itt meg kéne vizsgálnod, hogy jellemzően melyik az az oldal, ahová több helyzetet kapsz illetve váltasz gólra a fenti kritériumok mellett.Ezt sehol sem látod leírva, ez csak egy általam generált „urban legend”

Meg vagyok győződve arról (nagyon mélyen), hogy valamiért minden csapatnak van egy széle, ami valamiért jobban megy. Tudom hülyeség
Régebben filóztam már ezen, de mióta támogató lettem, olyan statisztikákat is látok a csapatomról, hogy mely szélen hány gól lőttem előnyben-hátrányban stb…
És bár gondoltam én, hogy melyik a csapatom kedvenc széle, de a statisztikai adatok mellbe vágtak, hogy igazam van. Oké, nyilván nem minden meccsen azonos támadó-védekező értékelés arány volt, na de akkor is
Szal lehet, hogy ez hülyeség, de ha ezt megnézed, és látsz szembeötlő különbséget, na akkor azon az oldalon támadj.
Kb. ennyi, ha még eszembe jut valami, írok. Bár lehet, ezeket mind tudtad, és nem sok ujjat mondtam. Sebaj, legközelebb Szegeden járok, vendégem vagy egy sörre

-
zsolli
addikt
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
Ezt nem hiszed el

Olyan hosszú dolgot írtam a kupameccsedhez, hogy hihetetlen. Még be sem fejeztem, de elszállt az egéééééééééééééééész

Rohadt pipa vagyok

Megyek elszívok egy cigit, és megpróbálom előlről...
...pedig olyan jókat (és főleg sokat
) írtam 
-
Patrick
addikt
Hát két sérültem van, jó lenne nyerni a kupában és akkor még egy hazai meccs, de hát... nem sok esélyem van így.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hiszem ebből a kupasorozatból kihoztam amit lehetett, büszke vagyok a fiúkra 

)

19, nem rossz :d