Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
-
Billy76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ifi akadémiát kívánok alapítani, emlékeim szerint olvastam valahol, hogy a vb döntő után érdemes, akkor sok játékos generálódik újra.
kérdésem, mivel holnap van a döntő, várjak vele hétfőig, vagy alapítsam meg nyugodtan,mert az első keret úgy is hulladék...
Vagy várjak vele az első kupa meccs utáni napig? -
r0by
addikt
1.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Sándor Kozma.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Gólszerzés képességű játékosod.2.
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Tibor Podmaniczky, és 17 éves.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Játékszervezés képességet is elérhet.3.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Milán Laduver.
Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet! Összességében nézve ő szerintem egy gyenge szintű játékos. Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik.15 éves és 13 napos, de hát sajnos összességében gyenge szintű játékos. Na majd látjuk..
-
Speedhs
őstag
Pál Márialigeti (143262915)
15 éves és 29 naposPál Márialigeti nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Védekezés képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?
Plus44: GRat
-
plus44
veterán
Megvolt a kapusom első válogatott mérkőzése. Sajnos beengedett egy gólt, de így is nyertünk 3-1re!
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
EZZAZ JEE HAJRÁÁ!!!

Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Kristóf Kuttor, és 16 éves.
További edzés nélkül Gólszerzés képessége csapnivaló szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy remek szintű Szélsőjáték képességet is elérhet.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
-
zsolli
addikt
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCOK!!!!
A magyar NT válogatott ma este bejutott a VB döntőbe!!!!
Romániával játszottunk. Vezettek 2-0-ra. A rendes játékidőben feljöttünk 2-2-re, majd a hosszabbításban lőttük a győztes arany gólt.
Vasárnap este lesz a VB döntő. Ez rohadt nagy szó, idáig még nem jutottunk el!!!!
-
ftc
nagyúr
Elkezdem felépíteni 17-18 éves suhancokból a KP-t...
A csapatom átlagéletkora eléri a szzon végére a 20-at...
-
Patrick
addikt
Szerintetek mikor tegyem ki a titáni kapusomat?
-
DopeBob
addikt
Valakinek jófajta védő esetleg?
[link]Remélem el tudon adni annyiért, amennyiért kitettem

-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nos, már 1 éve játszom. Még ősszel feljutottam 6-odba majd ki is estem és annyira nem foglalkoztam a csapattal, de közben olyan könnyű csoportba kerültem, hogy fel is jutottam megint. Szóval a kereten kellene erősítenem, de nem tudom milyen irányba induljak el, vagyis, hogy milyen idős emberkéket vegyek és max mennyiért. Igazából nem nagyon költöttem semmire így összegyűlt egy ki pénz (462 ezer). Igazából a két öreg középső kp-somat már lecseréltem, a csatársor is rendben van szerintem. Szélsők és talán védelem kellene. Csak nem tudom kb milyen időseket nézzek. Valami javaslatot várnék.
Itt a csapatom.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére

Én már ifikre várok régóta.. :/ lebeszéltem a scouttal, hogy ha lehet, akkor a jól fejelő speceseket adja már majd.. 2 milliárdot szánok max ifikre. Sőt, úgy kalkulálom, hogy nagyon max 5 kilóért megy el majd egy sztárpalánta, tehát 1,5 felé megáll a licit. A másik 5 helyre, értsd B csapat, meg megvettem 10 misiből az alapanyagot..
, aj és jól fejelők. -
zsolli
addikt
No, a formák egyre sz@rabbak, de két suhancom is meglépte a wc-t jsz-ből

És még csak 18 éves 90 naposak.
-
r0by
addikt
Nah, meg is volt a kupasorsolás.
Bot-ot kaptam. De:
Ez egy tulajdonos nélküli csapat. Ennek a csapatnak 2013-04-30 óta nincs tulajdonosa.
A játékosainak össz TSI-je 737 030.
Vajon most milyen értékelésre számíthatok majd?
-
ftc
nagyúr
Mivel kiestem ujra a megfelelő max remek KP-kból építkezek

Szerintetek hagyjam abba a KP edzést és térjek át kapusra vagy jó ez így?
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Felhoztam én is egy játékost.
Én 0-ért szoktam kitenni, aztán tornásszák csak felfelé
Jeromos Kara (378934361)
17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2013-08-25Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4).
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata pocsék (2), és pocsék (2) vezetői képessége van.TSI: 1 420
HTMS-pontok: Képesség: 398/Lehetőség: 2039Védés katasztrofális (1)
Védekezés jó (7)
Játékszervezés gyenge (4)
Szélsőjáték megfelelő (6)
Átadás csapnivaló (3)
Gólszerzés megfelelő (6)
Pontrúgás katasztrofális (1) -
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Ma végre felhozhattam Nimródot.
Mennyiért adjam el?Nimród Csavajda (378935419)
Hungary 17 éves és 0 napos,
Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4).
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális (1), és középszerű (5) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
Tulajdonos:
YaGeR-TEaM
Anyaegyesületi bónusz
(2013-05-05 óta (15/51), 0n)
TSI: 860
Fizetés: 74 eFt/hét
1 184 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 320/Lehetőség: 1961
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális (1)
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló (3)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 7/20 jó (7)
Pontrúgás: 6/20 megfelelő (6) -
Speedhs
őstag
Lajos Zakariás hívása
|Szia, YagerTM! Jó lenne, ha tudnánk egy kicsit beszélgetni...Nos, Károly Kolcsár 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Védekezés képessége gyenge szintű marad. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Amikor fontolóra veszed, hogy felvedd, ne feledkezz meg róla, hogy elég vad keverék – mivel kiszámíthatatlan, félig őrült, félig zseni.
Szerződtessük, főnök?
ű
Károly Kolcsár (143321180)
15 éves és 43 naposHáhogyne!
-
ftc
nagyúr
338152955
toljatok fel egy kicsit az arat

-
ftc
nagyúr
Elad´az egyik KP-m termôszetfeltti akit ôrdekel vigye
-
zsolli
addikt
Drusza, emlékszel Szemancsik fiamra? Aki megjárta az U20-at is, és anno eladtam 17 évesen majdnem 300 milláért?
Átadón van:
7. Márkó Szemancsik (326199450)
Hungary 22 éves és 103 napos, következő születésnap: 2013-05-13
Formája jó (7), erőnléte remek (8).
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata megfelelő (6), és csapnivaló (3) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
Tulajdonos:
F.K. Citov
U20-as meccsek: 9
(2011-07-15 óta (1/46), 5sz 14h 1n)
TSI: 167 940
Fizetés: 4 692 eFt (3 910 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
75 072 eFt/szezon
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 1239/Lehetőség: 1959
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Kiemelés EmlékeztetőkHatáridő: 2013-05-05 15:15 (15/51) (19ó 33p)
Kikiáltási ár: 200 eFt
Legmagasabb licit: 932 280 eFt Sporting-Fantastico (licitarchívum)
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFtJelenlegi képességek
Hasonló játékosok keresése a játékospiacon
Védés: 1/20 katasztrofális (1)
Védekezés: 15/20 titáni (15)
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 14/20 természetfeletti (14)
Átadás: 6/20 megfelelő (6)
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló (3)
Pontrúgás: 4/20 gyenge (4) -
zsolli
addikt
2 rekesz sört kérek cserébe

Annyi az egész, hogy ha kedved van, akkor jelentkezel, és egy barátságosa kupasorozatban veszel részt.
Minden hétre lesz biztos bari-ellenfeled, amit már szerdán csütörtökön le tudsz kötni, és nincs idegeskedés, hogy elfelejted, vagy kicsúszol a kalapból, vagy mittudoménmi
Ráadásul olyan megtiszteltetés is érhet, hogy a szlovák NB1 3 magyar csapata ellen is játszhatsz akár, bár ők asszem később szoktak csatlakozni, mert sokáig kupáznak. Zidanekrisz ráadásul még a HM-ben is nyomul, ha jól rémlik, immár harmadszor lesz a sorozatban.
-
zsolli
addikt
Szia Baloo!
Azt tudtad, hogy szlovákiai magyaroknak van saját barátságos kupájuk? FMK néven fut.
Szezon végén meg a mi (r0by és én) SörreFröccs kupánkkal szoktunk párbajozni ellenük

Köv. szezontól már 3 magyar srác lesz a szlovák NB1-ben

Zidanekrisz, Mszabi és Sluszi.Ők most párbajoznak is ellenünk, természetesen 0 esélyünk van velük szemben

Ha érdekel a dolog, játékon belül meg tudom adni a fórum elérésüket és akkor tudsz jelentkezni a köv. szezonban induló kupájukra. Persze csak ha érdekel.
Zs
-
ftc
nagyúr
Ma esek ki

17 éves KP-k ba beruházás?

r0by szintén 17 évesek
feljön a jó KP-m erőteljes és elkezdem növelni a pénzeimet...veszek eladokból...
-
r0by
addikt
1.:
Nos, Norbert Kovács 17 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Átadás képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Játékszervezés képességet is elérhet.2.:
A játékosok, akiket ezen a héten megnéztem, nem ütötték meg a szintet. Pár nap múlva talán sikerrel járok.3.:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Tibor Káldi, és 17 éves.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül gyenge szintre is léphet!Szívás

-
Speedhs
őstag
válasz
dfdfdf
üzenetére
Akkor, ha gondolod és lesz hely, ide jöhetsz:
Csoport:
VI.889
(72680)Mai edzés: Pier Giovanni Vittorioso
A játékos Pontrúgás képessége remek (8) szintről nagyszerű (9) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Ferenc CsobothA játékos Pontrúgás képessége csapnivaló (3) szintről gyenge (4) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Péter BálintA játékos Pontrúgás képessége csapnivaló (3) szintről gyenge (4) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Péter MartinovicsA kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Pontrúgás képessége pocsék (2) szintről csapnivaló (3) szintre fejlődött.
Egyéb
Egy képesség növekedett! Alessandro MocaA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége pocsék (2) szintről csapnivaló (3) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Alessio FrancoliniA játékos Erőnlét képessége csapnivaló (3) szintről gyenge (4) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Víctor Ríos RíosA játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Erőnlét képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Pier Giovanni VittoriosoA játékos Erőnlét képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Emil MassA kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Erőnlét képessége csapnivaló (3) szintről gyenge (4) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Javier Pedro PignataroA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Simon HofstätterA játékos Erőnlét képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Kristóf KósaA játékos Erőnlét képessége gyenge (4) szintről középszerű (5) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Ferenc CsobothA játékos Erőnlét képessége gyenge (4) szintről középszerű (5) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Constantin BüchenA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! József HalgasA játékos Erőnlét képessége gyenge (4) szintről középszerű (5) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Péter BálintA játékos Erőnlét képessége csapnivaló (3) szintről középszerű (5) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Péter MartinovicsA játékos Erőnlét képessége gyenge (4) szintről középszerű (5) szintre fejlődött.
-
r0by
addikt
TSI: +16.060 / -6.440
Forma: +6 / -1 (átl. 6.45)
Skillup: 5 átadásból -
Speedhs
őstag
(#18946) dfdfdf
Hát a mi csoportunk nem a legpörgősebb ( kb mindenki védőket edz.) De ha gondolod jöhetsz.
Persze csak ha egy x összeg alatti Tsivel bír a csapatod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a hírek mára! -Ilyen bevételem régen volt már

Készpénz: 1 080 746 eFt (2 332 233 eFt)
A szponzorok hangulata: mámoros
Bevételek
Jegybevétel 73 910 eFt
Szponzorok 18 723 eFt
Játékoseladások 1 190 400 eFt
Jutalékok 0 eFt
Egyéb 36 eFt
Költségek
Bérek 13 466 eFt
Stadionfenntartás 4 837 eFt
Stadionfejlesztés 0 eFt
Személyzet 8 280 eFt
Ifimegfigyelők 4 000 eFt
Játékosigazolások* 0 eFt
Egyéb 1 000 eFt
Kamatok 0 eFt
Összes költség 31 583 eFt
Teljes bevétel 1 283 069 eFt
Várható nyereség/veszteség 1 251 486 eFt -
dfdfdf
őstag
Hali valaki 6. osztályból van itt szeretnék egy pörgősebb csoportot

-
Patrick
addikt
Azért a 7-0 az elgé durva.
Eléggé jl vagyok, ittam pár sört, gondoltam mi baj lehet, de azért hazakerékpároztam 
-
Speedhs
őstag
Uhúú mekkora szégyen ez a barcelona..
. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Na, képzeld ma mit dobott az edző :
Nyilvánvaló, hogy Zétény Papp nem a megfelelő edzést kapta az elmúlt hetekben, de ha odafigyelünk rá, jó játékossá válhat.Zétény Papp tegnap nagyon érezte a játékot, látszott, hogy Átadás képessége gyenge szinten lehet.Szeretem, amit Zétény Papp a levegőben művel.
Zétény Papp (142068314)
15 éves és 99 napos, következő születésnap: 2013-05-14A játékost 125 nap múlva
Specialitása: Jól fejelő
Játékszervezés: 4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge (4))
Szélsőjáték: 4/? gyenge (4) (maximum ismeretlen)
Átadás: 4/? gyenge (4) (maximum ismeretlen)Szerinted mi lehet?
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Jó kis játékosok ezek, szép summa lesz a végén belőlük.
Én a hétvégén húztam Brendon Endreffy-t. [link]
Ma megtudtam róla többet is, jelzett a rendszer, hogy vannak ikrek, és tényleg, 3 iker is volt mind Endreffy-nek. Az új infók szerint ez lehet belőle, ha nagy lesz:
Védekezés: 3
Játékszervezés 8
Szélsőjáték: 5
Átadás: 2
Gólszerzés: 5Ha minden jól megy, lesz egy saját neveltem kp-ra. Mondjuk a spece nem az igazi

Most 5 nap múlva pedig őt fogom felhozni: Jeromos Kara.
Már maxolva van mindenből. NT is figyeli, de szerintem megint nem kerül senki érdemlegeshez, mint az eddigi NT jelöltjeim
Védekezés: 7
Játékszervezés: 4
Szélsőjáték: 6
Átadás: 3
Gólszerzés : 6 -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Csak maxolás miat nem javasolnám a további gsz edzést. A piac csak azt látja, hogy megfelelő. Most hogy az 6,2 vagy 6,4, majdhogynem mind1.
Ellenben védekezésnél lenne bőven szintléptetés.
Akkor érdemes maxolni, ha magadnak lesz, ha U20-nak lesz, vagy nincs más edzeni való képesség másnál, és mondjuk ikrénél látsz egy magas szinten belüli értéket (pl. 6,9).
Csavajda nemsoká feljön, ő kaphatna kp poszton rövid passzok/támadás építést.
Utána a többi srác miatt mehetne a védekezés/terület védekezés.
Barátságoson kiderítheted Zétény Papp szj max-át, illetve a fenti edzéseknél megtalálhatod a 3. legmagasabb képességét (remélhetőleg). Jó lenne ha a def-je és a szj-a lenne magas.
-
Speedhs
őstag
Tudom senkit sem érdekel, de tartok egy kis értekezletet az ifikről.
Ugye volt egyszer nagy szerencsém Donátkacsával, nos amíg Őt edzettem, nem nagyon törődtem a többiekkel, pedig Ők is érdemelnek pár szót szerintem.
Kezdem a szerintem legtehetségesebb sráccal:
Nimród Csavajda (136905566)
16 éves és 107 napos, következő születésnap: 2013-05-05
A játékost 5 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-05-05.Átadás: középszerű (5) (maximum megfelelő (6))
Gólszerzés: jó (7) (maximum jó (7))Most miatta tartok átadás edzést, hátha eléri még a megfelelőt. Aztán megy a piacra.
A következő srác már nem ennyire tuti, viszont meglepően jó képességei vannak.
Zsigmond Farkas (135705026)
16 éves és 38 napos, következő születésnap: 2013-07-13
A játékost 74 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-07-13.
Specialitása: GyorsVédekezés: középszerű (5) (maximum megfelelő (6))
Játékszervezés: maximum csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 7/8 jó (7) (maximum jó (7))
Átadás: csapnivaló (3) (maximum csapnivaló (3))
Gólszerzés: megfelelő (6) (maximum megfelelő (6)) ( már 6.5 -nél jár és nem maxolt.Van egy másik srác, akinek a spece nem a legjobb, de talán 10-40 misi között el lehet adni.
Dezső Liptay (138110197)
16 éves és 50 napos, következő születésnap: 2013-07-01
A játékost 62 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-07-01.
Specialitása: Erőteljes
Szélsőjáték: gyenge (4) (maximum gyenge (4))
Átadás: 6/8 megfelelő (6) (maximum megfelelő (6))
Gólszerzés: 5/8 középszerű (5) (maximum középszerű (5))A következőnek a specialitása jól fog jönni, szerintem megtartom.
Ármin Mészáros (137494744)
16 éves és 19 napos, következő születésnap: 2013-08-01
A játékost 93 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-08-01.
Specialitása: Jól fejelőVédekezés:
6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő (6))
Játékszervezés:
5/84/5 gyenge (4) (maximum középszerű (5))Aztán, mivel pár nap és jön a védekezés edzés, Őt is el lehet majd adni:
István Iccze (137507310)
16 éves és 26 napos, következő születésnap: 2013-07-25
A játékost 86 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-07-25.
Specialitása: Erőteljes
védekezés: gyenge (4) (maximum megfelelő (6))
Játékszervezés: ismeretlen (maximum gyenge (4))
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű (5))
Átadás: gyenge (4) (maximum gyenge (4))
Gólszerzés: ismeretlen (maximum gyenge (4))A legvégére egy új szerzeményt hagytam, róla nem tudok még semmit, csak annyit, hogy egy középszerű játékos.
Zétény Papp (142068314)
15 éves és 98 napos, következő születésnap: 2013-05-14
A játékost 126 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-09-03.Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Zétény Papp, és 15 éves.További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Köszönöm, de erősíteni még biztosan nem fogok. Ahogy terveztem, meghagytam 3 db védőt, akik ragyogó szinten vannak, specesek. 3-at eladok, a vész középpályásokat is átadólistára tettem.
Szélekre meg ott vannak az öregek ( 35, 38 évesek
) .. kapusnak a Constantin( időközben Kevinnel Ő is eléggé felfejlődött: ragyogó védés, remek védekezés, jó pontrúgás)
Csatárnak egy öreg fickó van+ 2 saját srác, mindketten jól fejelők.Amint eladtam a 3 védőt ( reményeim szerint 120 misi fölött kapok értük..) szólok is be a remek edzős srácnak, hogy jöhet 3 csúcs ifi. A többi zsét meg meghagyom, ha fel akarok jutni stb.. Max 1,5 milliárdot szánok az u20-ra, egy 7-800 milliót meg akarok tartani, ha beüt a krach.

Patrick: Titáni védés, nagyszerű védekezés, jó pontrúgás. Középszerű erőnlét és forma.
-
Speedhs
őstag
Na sikerült is elpasszolnom Kevin Flóriánt!
Titáni védés, nagysszerű védekezés, jó pontrúgás.BCS Europe 950 000 eFt 47 810Tsi
-
Gonosz15
aktív tag
Kicsit csalódott vagyok

http://www92.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=414286034 -
ftc
nagyúr
Ez az osztályozóra megyek

Ha nem zajognátok el is felejteném, hogy van csapatom

Jah s remélem kiesek...
S akkor fiatalítok
kapus-t vagy középpályát edzek?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Hamarabb nem érdemes konvertálni. Csak ha pl. alacsony a vez.képesség, és magasabb osztályban meg akarod lepni ellenfeled egy olyan variációval, hogy pl. az addigi off (offenzív-támadó) edződet közvetlen a meccs előtt lecseréled védekező felfogásúra, így sokkal brutálabb védelmet viszel, mint annak előtte.
A lényeg, nem érdemes a szünetben váltani. Edzőtől függetlenül akkor középértékre áll mindenkinek a TS-e.
Első kupakörös PIC után mindenkinek ugyanannyira megy fel a TS. A különbség, hogy az első bajnokiig kinek mennyire tartja magasan azt az edzője, köszönhetően a vez. képességnek.Tehát ráérsz a kupameccs után váltani, közvetlen az első csapatfrissítés (csütörtök reggel 09:45-kor) előtt (pl. reggel 7-8-kor).
-
r0by
addikt
920K TSI-s az osztályozós ellenfelem osztályozón..
Ki szerint van esélyem?
-
plus44
veterán
Normálon mentem, már úgyis mindegy volt, sajnos lemaradtam a bajnoki címről, következő szezonban megint megpróbáljuk. Megint gólkirály lettem, immáron 20 góllal, nem panaszkodok, de lehetne jobb is.
Bocsi még csak most értem haza, végig kell még néznem a meccseiteket, de mindenkinek grat a szezonhoz! 
-
r0by
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Úgy nézem én is plusz bevételhez és tapasztalathoz jutok

Grat neked is
Grat Speedhs-nek is, és persze mindenkinek

Zsolli megint bemákolta..
Dávid pedig a tudásához híven lenyomta ellenfelét.
DopeBob, akit régen láttunk, szintén jól játszott, éppen hogy lemaradt a bajnoki címtől. Ha nem lett volna az a sok kupameccs...
Ftc is eltűnt, ma pedig "simán" nyert... -
Patrick
addikt
László Sinkó (Juventus F.C. S.p.A.) ma vette át a gólkirályi cím mellé járó vándorserleget.
11 góllal, az jó kevés, de csak 2 milla, az megint egy nagy nudli, semmire nem elég, már bőven emelni kellett volna, 20-25 millára.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)