- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16599 üzenetére
Reméljük ez most is így lesz
Nagy zakónak lehetek kisgazdája, de fene tudja...
...MOTS-olok, hátha sikerül továbbjutni, akkor a pénteken felhozott ifim legalább egy kupameccset játszhatna a szezonban a tapasztalat miatt...De még így se nagyon hiszem. Talán enyém a kp így, a támadásaim...
...nem beszélve az önbizalmamról.Na, de hajrá mindenkinek
-
DopeBob
addikt
Jó reggelt jó szurkolást :-)
Sok sikert mindenkinek a kupában!
Aki esetleg tegnap nézte a német-svéd meccset, azt most mi a túlzott önbizalom és a korai visszahúzódás hátránya
És nem mindig az a csapat nyer, akinek 2-vel több HatStat pontja van
-
zsolli
addikt
Nagyon mérges vagyok...
Az egy dolog, hogy a melóhelyen a "felelős vezetők" döntései egyre jobban b@sszák a csőröm...
...de a nekem szánt srácot délután elvitte egy köcsög belga. Egy olaszt még felül tudtam licitálni a mobilról, de a belgánál belassult a telcsi, és nem töltötte be sehogy sem az oldalt, hogy tudjak licitálniAnnyira mérges voltam (vagyok), majdnem földhöz basztam a telcsim
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16592 üzenetére
A megfigyelő majd segít edzéstervet összeállítani. Így elsőre azt mondom, hogy a gólszerzése az utolsó, elvégre azt egy védő nem használja.
A pontrúgást szerintem random árulja el, mindenesetre plusz bónuszt kap, ha Ő van pontrugónak megtéve.
Zs
Ui.: ja, és gratu
Sorry, ez a mai nem az én napom...
-
DopeBob
addikt
Hmm, még egy ifjú titánom után érdeklődtek az U20-as megfigyelők, Ő lenne az:
Milán Fehér
16 éves és 27 napos [Erőteljes]Védés: ismeretlen
Védekezés: jó (maximum jó)
Játékszervezés: gyenge (maximum gyenge)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum gyenge)
Átadás: középszerű (maximum középszerű)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum megfelelő)
Pontrúgás: ismeretlenA védekezése még nem maxos (nem sárga remélem azt jelenti
)
Szélfőhátvédet játszik mostanában, védekezés és szélsőjáték edzést kap. Mit lenne utána érdemes edzeni vele, ha ezek is maxolnak? Gólszerzés érdekes lehet? Ha beállítom pontrugónak, előbb kiderül, hogy milyen pontrúgó?
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16587 üzenetére
Szerintem a remek tapasztalat alacsony (ha edzőképzés a későbbi terved). A konvertálás még drága így.
Magas tapasztalatú és jó vezetői képességű playa nagyon drága. Még ha öreg és már alig vannak egyéb képességei, akkor is.
Én megfelelő vezetői képességűt vettem. TS szempontjából nem sok különbség van a jó és a megfelelő között.
De ez jóval olcsóbb volt (200e-ért vettem).
-
DopeBob
addikt
Nem tudja valaki mennyi kb a korrekt ára egy remek tapasztalattal, és jó vezetői képességgel rendelkező játékosnak? Sajnos ezekre a képességekre nem vonatkozik az árbecslés...
Szeretnék venni 1 de inkább 2 ilyen játékost (már ha olcsó) aztán barátságos meccseken ha még lépnek egy szintet tapasztalatból, az már hawaii-dizsi
-
r0by
addikt
Egyik ifim berakták a válogatott megfigyelői a kedvencek közé. Szélsőjátéka max jó, átadása és jsz-e max. középszerű. Technikás speccel.
Nem tudom, hogy érdemes lenne-e vele foglalkoznom, 117 nap múlva lesz 17 éves.A két héttel ezelőtt húzott játékosom már sokkal érdekesebb. Itt és itt van róla utálás.
Nos, mai edzés után a következőket tudom róla:
- magas vezetői képesség (ez még mindig nem tudom mit jelent, talán hogy vezetői képessége megfelelő vagy jó?)
- szélsőjáték max. megfelelő (most középszerű)
- gólszerzés max. megfelelő
- átadás max. jó (most gyenge)
145 nap múlva lesz 17 éves. Eddig 4 meccset játszott, ami alatt 9 gólt lőtt -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16584 üzenetére
Van egy saját nevelésű ifim a felnőtteknél: 360096972
Spec. nélküli, de remek jsz-szel hoztam fel 17 éves 0 naposan.
Most 17 éves 60 napos, és így néz ki:
Játékszervezés:__9/20 nagyszerű
Szélsőjáték:_____4/20 gyenge
Átadás:_________5/20 középszerű
Gólszerzés:_____5/20 középszerű
Pontrúgás:______5/20 középszerűElméletileg 17 éves 93 napos korára kiemelkedő (10) lesz jsz-ből (ha nem sérül le). Árbecslő most kb. ilyet dob ki:
Középár 135 000 eFt
Átlagár 163 200 eFt.Szal nem tudom, mitévő legyek. Eladjam a spec nélküli tehetségem (magas monoskillel), és beépítsem a tökéletes speces (Jól fejelő) multis srácomat.
Szerintem hosszútávon a multis beépítése a jó, de majd még megpróbálom kiokoskodni...
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #16583 üzenetére
Elhiszem, de ha saját célra lesz, akkor az ember hajlandó engedményeket tenni, nyilván egy U20-ban ilyet maximum akkor tehet az ember, ha az adott utánpótláskeret iszonyúan szegényes, de erre kevés példa van (gondolom a rendszer generálja a megfelelő mennyiségű esélyes játékost, a többi az adott menedzseren múlik). Ha gólszerzést edzenék nem érdekelne a kora, amikor tudnám, hoznám is fel, de mivel van már ifim, akit hoznék fel eladásra így ő is oda menne és minél hamarabb hozom fel, annál többet adnak érte. Sajnos jelenleg 3 játékosom is esélyes, ebből csak kettőt tudok kiedzeni, így mérlegelnem kell, de valószínűleg a jó védekezésű hátvéd marad utoljára, maximum idős lesz nagyon, de kiedzem, felhozom, elviszik amennyiért elviszik.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16578 üzenetére
Szerinted mennyire örültem volna, ha fiatalabban jön hozzám?
Mátyás Erényi (129903438)
17 éves és 8 napos, következő születésnap: 2013-01-26A játékost 62 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-12-15.
Specialitása: Jól fejelő
Csapat: sörpocak
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-08-25 00:16 (50 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei:Védés: 2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék)
Védekezés: 2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék)
Játékszervezés: 7/86/7 megfelelő (maximum jó)
Szélsőjáték: 7/86/7 megfelelő (maximum jó)
Átadás: 5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés: 5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Pontrúgás: ismeretlen
Így is megfontolom a csapatba építését...
-
plus44
veterán
Annyira szemét ez a HT. Ilyen bomba ifi és nem tudom majd csak kicsit öregebb korában felhozni...
József Demkó (130203146)
16 éves és 84 napos, következő születésnap: 2012-11-11
A játékost 76 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-12-29.A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
ismeretlen (maximum gyenge)
Szélsőjáték:
csapnivaló (maximum gyenge)
Átadás:
ismeretlen (maximum jó)
Gólszerzés:
ismeretlen (maximum jó)
Pontrúgás:
ismeretlen (maximum csapnivaló) -
Patrick
addikt
Közben megnéztem egy helyzetet sem kaptam? Ha hacker lennék, már feltörtem volna a HT-t és egy csomó Magyarnak raktam volna 10 milliárd Ft-ot...
-
Patrick
addikt
Az a baj, ha én birtoklok remekkel és ő jóval és nekem van ilyen fos támadásom, akkor tuti kikapok, mert eddig mindig így volt. Hát komolyan mondom, szabják meg magukat... jó hogy nem esek ki VI-ba bazeg.
Ráadásul most aksi milanos gecivel fogok játszani... Ő meg inkább motsol, mint hogy kikapjon...
Cumi a kupában meg a bajnokságban is, hát szép... egy rakat fos ez a game, már bocs. Van vagy 10 manager a neten, de mindegyik már most több lehetőséget kínál, haladnak, fejlődnek a korral, a HT meg tötymörörg, kéne már egy új meccsmotor...
-
zsolli
addikt
Ez azért ingadozik így vagy úgy. Nálam jó edzővel, 10 segédedzővel, 5% erőnléttel fog edződni. Majd jól rákoncentrálok, kérdés fog-e sérülni, ha igen hányszor és mennyi időre. Lesz-e edzésvesztése miatta stb...
Tehát természetesen rizikós. Kevés az esélye, de rajtam nem fog múlni
Amúgy meg ha nem kerül be, az sem fog letörni. A lényeg, hogy kiedzem magamnak brutálra
Zs
-
-
zsolli
addikt
Új reménységem, elméletileg U20 esélyes:
Olivér Zabos [playerid=361606133]
17 éves és 27 napos, következő születésnap: 2013-01-06Nemzetiség: Hungary
Formája középszerű, erőnléte középszerű.
Öntörvényű ember, aki jámbor és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége megfelelő.Tulajdonos: Real Frittole (2012-09-19 óta (15/49), 3h 3n)
TSI: 1 270
Fizetés: 132 eFt (110 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 2 112 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 328/Lehetőség: 1931Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Határidő:2012-10-15 18:20 (3/50)
(1nap 23ó 41p)
Kikiáltási ár:160000eFt
Legmagasabb licit: 160000eFt SörhasTalán hétfőn már nálam lesz. Szerdai kupameccsen már kapja is az edzést
Zs
-
r0by
addikt
-
-
Patrick
addikt
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
zsolli
addikt
Ez a helyzet a házunk táján:
Csapatszellem: földi paradicsom! (10)
Önbizalom: pocsék (2)
A szurkolók hangulata: mérges (2)
Célkitűzés a szezonban: Az első négyben a helyünk (4)
Készpénz: 3 179 148 eFt (3 234 047 eFt)
A szponzorok hangulata: mámoros (6)Szal mennek el a szurkolók. A kupameccsen se biztos, hogy meglepit tudok okozni, mert az önbizalom is lement a béka segge alá, így ha lenne is helyzetem....
Zs
-
plus44
veterán
6:0...elég lesz.
-
r0by
addikt
Én meg nagy nehezen nyertem 3-0-ra. Méghozzá PIC-el
-
Buffalo13
tag
na már csak 6 perc!!!
-
zsolli
addikt
-
plus44
veterán
Még csak most estem haza a melóból, de már látom, hogy nincs HT. Annyira örülök neki, el nem tudom mondani. Nektek, hogy hogy megy?
-
zsolli
addikt
Hajrá-hajrá
Gyerekek, kurva jó vagyok. Ellenfelem össz. TSI-je 850.190, az enyém 58,950.
És majd. 40 perce tartom magam. 0-0
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16540 üzenetére
Én pedig néztem volna, mert a mai ellenfelemet ahogy elnéztem, a kupára hajtott rá.
Így PIC-elek odahaza, és hát rettentően kíváncsi lennék a meccsre, mert talán az előbbi miatt ma van a legtöbb esélyem ebben a bajnokságban győzni..
De már a 30. percben vagyunk, ami már nem csúszás, hanem nagy a valószínűsége, hogy csak a végeredmény lesz meg -
r0by
addikt
Mindenkinek sok sikert mára, gólgazdag, sérülés és lapmentes győzelmet!
-
Patrick
addikt
Az a baj, hogy húzok egy sima megfelelőt...kiedzem megfelelőre, a többi kaki és eladom 1 milláért, TALÁN. Egyik sem ígéretes, semmi extra szöveg... talán a kp jó lett volna, na mindegy.
Majd egy hét múlva, húzok egy remeket.Csatáromból is mi lett...
Kerestem rajta kicsit, azt ennyi, pedig u20 jelölt volt.
-
Patrick
addikt
Dobott két megfelelőt nekem, áhh mondom megnézem a 3-at, az nem dobott semmit, szopacs.
-
ftc
nagyúr
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Przemysław Zdonek.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Šimon Uhrovčík.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából középszerű szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod.
Nem és Nem 2.hete
-
zsolli
addikt
Nocsak, az szép
Én majd pénteken húzok, miután felhoztam az U20 esélyes ifimet
Más: előző edzett generációm utolsó hírvivőjét, a Jól fejelő szélsőmet is sikerült eladni tegnap este. Ma még jön hozzá egy meccsbevétel, de egyelőre így fest az egyenlegem:
Készpénz: 3 179 148 eFt (3 177 472 eFt)
Jaaa, és r0by druszám, mielőtt megkérdeznéd...
...igen, merevedésem lett az egyenleget látvánZs
-
r0by
addikt
Mai húzás:
1.: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Achillesz Hellenbarth, és 16 éves.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védekezés képességű játékosod.
2.: Jeromos Kara nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!15 éves és 20 napos lett..
-
DopeBob
addikt
Egész jól igazoltam fiatal védőt, egy meccs után szintet lépet
-
Patrick
addikt
Fos egy edzésem volt. Kis kapusom lépett nagyszerűre, a másik egyszerűen nem hajlandó lépni. +3/-8 a forma.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16523 üzenetére
Na de ha egyszer felveszik a címeres mezt...
Látod Szemancsiknál majdnem elsírtam magam
Igaz, ott más volt a viszony-helyzet.
Én is már 5%-kal edzek, és nem érdekel, hogy most pár szezonig csöcsre megyek. Ami éltet, hogy egyszer úgy, de úgy meglódulok...
...hogy lehet kibukok egy V-ödös osztályozós helyről -
plus44
veterán
TSI: +16720 / -11710
ÁF: 5,26 (tovább romlik ugye)
Forma: +7 / -12 (szokásosan gyalázatos..)
Skillup: 2Zsolt: próbálok szakítani vele, de nem megy, nagyon ragaszkodik a kisöreg
szerk: megsértődni? ugyan!
Egyébként, ha a felvetésed igaz lenne, akkor jelenleg az NBI-ben tolnám, és a világbajnokságot nem Lengyelo. nyerte volna, hanem az én 11 játékosom...
szerk2: szokásos 2db védés az U20 esélyes 2 játékosomtól, akik miatt ilyen gyalázat a mostani forma... Hozzáteszem, akárhogyan is nézem, az ég világon semmi haszna nincs egy U20-as játékosnak. Pénzt utánuk nem kapsz, ha eladod őket, plusz pénz nincs belőle, szóval csak a kiedzésük alatt rombolják a komplett csapatot, tönkreteszik a szezonod és a kupád, stb. stb.
-
r0by
addikt
Mai edzés:
TSI: +25.410 / -2.510
Forma: +3/-4
Skillup: 3 védekezésbőlDávidéra leszek most nagyon kíváncsi, hogy hogyan alakulnak a formái.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #16515 üzenetére
Egy kötsög!
-
DopeBob
addikt
Nah, valahogy továbbjutottunk tartalékos védelemmel is, ami jó hír. A rossz, hogy most megint el kéne döntenem, hogy kupa vagy bajnokság
Szerintem inkább a Kupában fognak játszani a jobb védőim, jó lenne továbbmenni, kell a pénz. Meg a tapasztalat sem jön rosszul az ifú titánoknak.
Az egyenlegem jelenleg 20M Ft, hát nem sok, bajnokságban most két idegenbeli meccs jön egymás után (ez wtf
) és már mindenkit eladtam akit lehetett, most legalább egy szezonig nem nagyon lesz értékesíthető védőm...
-
coolfox76
csendes tag
válasz
Napfénysüti #16515 üzenetére
Ha jól emlékszem a HT egyik fejlesztője (volt). Bővebben: [link]
-
zsolli
addikt
Ejj, de rohadt izgalmas az ifimeccsem...
Még a végén megszakad a hosszú-hosszú idő óta tartó veretlenségünk?
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
zsolli #16497 üzenetére
Kajak makk volt az egész, bár annyi helyzetet ő sem kapott, 4 helyzete volt összesen, abból 1 -et sikerült értékesítenie, a 87. percben
Nekem 2 volt, éltek is velük a játékosaim szerencsére, úgyhogy elég nagy mák volt
Tényleg csak a plusz bevétel miatt örültem, hogy első körben tovább mentem, de így már főleg boldog vagyok, hogy a 3. kupa meccsem is itthon lesz
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16510 üzenetére
Sz@r ez
Mindenféleképpen "erősebb", vagyis előtted rangsorolt csapatot kellett volna fogadnod. Ilyenkor kérdés, hogy milyen erőset, annak van-e "A"-"B" csapata, muszáj-e edzés miatt gyengébb felállást alkalmaznia stb...
Akihez én megyek jövő héten, pl. ugyanavval a csapattal játszik bajnokin és kupában is. Barátságos meccsei rég voltak. Tehát sz@pacs az is.
Nézd meg Cartoon Herost, kivert egy IV-edest
-
ftc
nagyúr
A hétvégén újra a 4-5-1 alkalmazásán kezdek dolgozni...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16502 üzenetére
Sajnálom Dávid
Nem is feltétlen a eredménnyel van baj, hanem a párosítással. Hogy már most az elején odab@szott neked egy ilyen brutál csapatot. Igaz, hogy VI-odos, nade wazze, csak pislogok, mit vitt fel a pályára idegenben. Gondolom még lehet PIC-elt is, de ez nem biztos, és tul.kép. mind1 is
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #16501 üzenetére
Félre ne érts, nem azon nevetek, hogy kikaptál. Azért természetesen kapja be Olaf. Köcsög kp-n volt egyedül jobb az ellen, és behúzta. Mondjuk anno én is ezt csináltam...
Nos ami megmosolyogtat, hogy pipából adsz Olafnak, de utána mondod terveket. Max. tisztelet, és hajrá. Amiben csak tudok, szívesen segítek.
-
Patrick
addikt
A többieknek természetesen grat és verjetek el minden kis ge*it.
-
plus44
veterán
Ennyi, a f.....szom kivan ezzel....
-
Patrick
addikt
Komolyan, szopok 7 éve ezzel a gammel és max III-ban voltam... ott is Olaf vágta el az egészet... Minden szezonban most már becumizom a kupát...
Na mindegy, házhoz jöhetnek a svédek és lecumizhatnak, HA engedem.Folytatom tovább még 5 titáni fog érkezni KP-ra. Utána jön a következő lépés. Amikor is titáni+titáni mellékskill. Gondolok itt egy titáni gólszerzésű titáni átadású csatárra 200+ k TSI-vel...
...Na és ha akkor sem jön be az amit én akarok, akkor kapnak tőlem egy szíp levelet, jó angolosan és szarok az egészre rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest