Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Jaaaa, elfelejtettem mondani, úgy nézem, hogy most már biztos, én veszem át szezon végén a bajnoki trófeát. Hihetetlen, milyen szezon van mögöttünk. Bevallom szezon elején nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog menni a szekér.

A bajom az, hogy félek a IV-től. Nem hinném, hogy ott keresnivalóm lenne. -
Patrick
addikt
Ragyogóra lépett a kisebbik kapusom, nemsokára nagyot eladom.

-
DopeBob
addikt

elfelejtettem barátságos meccsre kezdőt állítani... ugyhogy az A csapat játszott, hurrá. Azon kívül, hogy -5 edzett poszt, egy szélsőm kidőlt 4!!! hétre... legközelebb majd jobban figyelek

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Hosszú lesz, készülj

- Szal Ciceró árbecslés ha jól emlékszem 500 milla körül volt. Így minden héten kitettem 590 millás áron, péntek esti lejárattal, hátha...
...nos nem ment el, de annyira azért nem bántam.
- Ekkor jött képbe Dávid Tihor. Kb. pont annyi pénzem volt, amennyiért végül megvettem, de nem tudtam, meddig fog zajlani a licit, ezért kitettem egyik fiatalomat átadóra. De a vételi árat néztem és nem az árbecslést, így igen magas áron lett kitéve.
- Eközben Cicerót nem tudtam kitenni kisebb árért, mert már kint volt 590-ért
- Egy cimborám megvette a suhancomat. Mondtam, ne aggódjon, visszaveszem, amint eladom Cicerót. Természetesen úgy kalkuláljuk az árat, hogy a levonásokkal együtt kapjon annyit, amennyiért megvette tőlem.
- Na, Cicerót nem vitték el 400-ért sem...
- Most az utolsó pillanatban (lejárat előtt 2 perccel) kapott egy licitet, így ~300-ért ment el...
- Így jövő héten vissza tudom venni a fiatalomat a cimbitől.Azért Cicerót adtam el, akármennyire is szerettem és kellett az értékeléshez, mert öreg, és mivel átadást edzek, így már ő is edzett poszton volt. Így kicsit gyengébbek leszünk, de legalább fiatalok lesznek mind a 16 edzett poszton. Mondjuk ez odatesz a fizunak is, de most már úgy-ahogy elleszek.
Magas szurkolói hangulatnál és jó ellenfélnél már jövöget a hazai meccsekről 100 milla.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Idegenben PIC-nél ezt írja:
HatStats 308
HatStats Védelem: 62
Középpálya: 99
Támadás: 147
LoddarStats 27.71De a támadásom mindig lecsökken, mert sok gólt lövök, és megkapom a visszahúzódást.
Megnéztem ugyanezt MOTS-szal:
HatStats 341
HatStats Védelem: 62
Középpálya: 132
Támadás: 147
LoddarStats 33.67Hmmm, nem rossz

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Ezzel a csapattal se biztos, hogy helytállnék IV-ben. El kell adnom a TDF-emet, az edzőm vezetőije megint csökkeni fog (4-esre), tehát nem fogok tudni kp-n többet, sőt ilyet se hozni. A támadásom nem rossz, javul is az átadás edzés miatt, de nagyon függ ugye a formáktól és az önbizalomtól. Ha sűrűn és nagyon elpics@'znak, akkor TC nuku

Na most ha nagyon nem tudok birtokolni, akkor az én lepkefing védelmemen annyiszor fognak átmenni, ahányszor nem szégyenlik.

-
zsolli
addikt
Törölve.
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Én is ezen aggódok, 6 pont előnyöm van, a csapat is kezd elég jó lenni, szurkolók is jönnek, karneváli hangulat, 9-es TS, és már MOTS-al 250-es hatstatot tudok csinálni =(102ezer TSI-vel.
)Most azért nem akarok feljutni, hogy visszaessek, és csomó szurkoló elhagyjon. Szépen leadom a következő 3 meccset.
HatStats 249
HatStats Védelem: 136
Középpálya: 84
Támadás: 29
LoddarStats 18.75 -
DopeBob
addikt
No hát ezt nem hittem volna korábban... még ugyan három forduló, de 12 pont előnyöm van
Hála a gyenge csoportnak és a folyamatos körbeveréseknek a 3. helytől felfelé. IV. osztályban gyakorlatilag esélytelen leszek... -
zsolli
addikt
Druszám a kapus-killer

-
Speedhs
őstag
Mekkora fos ez a HT néha.
8 gólt rúgott a meccsen egy ember, és át is vette a góllövőlistát...
(444218602) Meccsazonosító.. -
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jó ötlet.

-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hajrá! Amúgy jah, nagy baromság ez a szurkolós dolog is, kikapsz azt elmennek 8-an, ugyan már...

-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És vesztesz 10%-ot a szurkolókból azt hiszem...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gratula

Sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Bár én nem hiszem, hogy már fogok játszani
-
Napfénysüti
nagyúr
Megvolt a győri Hattrick torna, ismét remekre sikerült.
Hála égnek a csaptunk is jól játszott megszereztük a 7. helyet jó játékkal: 5 győzelem, 3 vereség, 1 döntetlen és 13-5-ös gólarány mellett. Ráadásul házi gólkirály lettem a csapatban 6 góllal. Plusz egyet még lőttem egy másikban mint beugró.
-
Speedhs
őstag
Lassan meg is van a 3 milliárd.

(2 943 963 eFt) -
Speedhs
őstag
Ezt nem hiszem el, hogy lazázva, új felállással sem ver el ez a pancser!
LoddarStats 12.66 16.49<- az ellenfélé...
38%
62%
34%
66% labdabirtoklások... -
Speedhs
őstag
Lol.
Állóhelyek: 18666 100.0%
Normál ülőhelyek: 10500 100.0%
Fedett ülőhelyek: 5000 100.0%
VIP-páholy: 1000 100.0%
Bevétel: 73 132 eFt -
Speedhs
őstag
Valaki felvilágosítana, hogy osztályozót mikor kell játszanom?
Első vagyok, de nem akarok feljutni V-be, mert gyenge hozzá a csapatom, viszont a plusz pénz jól jönne az osztályozóért. -
Speedhs
őstag
163 200 eFt azért csak több lett.
-
Speedhs
őstag
3 óra és lejár a licitem, még mindig 103 millión áll a licit csak... de legalább magyar csapat tartja a licitet.
Szerintetek is csak ennyit ér Károly Kolcsár? -
Patrick
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Ezt a két kapust eladom és utána jön 10 db 17 éves 0-3 napos megfelelő védő, esetleg jó, ha lesz olcsón + specet mindenképpen akarok nekik, erőteljes vagy jól fejelőt.
Mire a másik kapusom titáni lenne, az kb 20 éves korára éri el, ha oda még védekezést edzek, az még elég sok idő mire meg lesz egy titáni szint pl... de sajnos fizetésben nem éri meg... a legkevesebb ráfordítással a legtöbb pénzt akarom kihozni belőlük.
Aztán ha meg lesz a 10 db titáni kb, akkor mennek is a piacra, szigorúan szezon elején... aztán jöhet a következő 10 db. Egyenlőre meg akarom nézni, mennyi lesz a fizetésük, hogy tudok +-ban, vagy 0-ból kijönni.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Mind a 10 védőt piacra szánod, vagy tartasz is meg belőle? Ennek fényében milyen korral, képességgel és specialitással keresgélsz majd?
Ha nem döntöttél 100%-ban, át is beszélhetjük ha gondolod, hátha valamelyikünknek van jó ötlete, ráadásul a 10 edzett helyen több variációt is megpróbálhatsz

Jaaaa, az egyik kapust nem edzed tovább védekezésből? Igen komoly értékjavulást okozna nála.
-
zsolli
addikt
Wazze drusza, mi a fenét műveltél?

El kellett jönnöm otthonról olyan 17:00 körül, mert melózom (reggel 6-ig, 12 órázom). Akkor még 2-0-ra ment az ellenfeled. Odahaza szentségeltem...
...erre most melóból ránézek a meccsekre telefonról, és látom, hogy az utolsó 10 percben volt nálatok vagy 10 esemény, és a végén fordítottál 3-4-re
Nagyon értékeléseket nem látok, de addig is gratula mákmester

-
Patrick
addikt
Azt szeretem a ppmben, legalább is az egyik, hogy minden nap van edzés. Mind a 20 játékosomnak és mindenkinek egyéni edzése van.

-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
EE
nekem a térdem a kampecc kategoria..... raleptem a labdara azt alám forult az egesz azota fajdogal....focizok de nem vagyok már bátor
-
Speedhs
őstag
Na, végre!

Károly Kolcsár (388429167)
Hungary 17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2014-02-21
TSI: 1 360
Specialitása: Kiszámíthatatlan
HTMS-pontok: Képesség: 379/Lehetőség: 2020Védekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 7/20 jó (7)
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló (3)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)Kikiáltási ár: 100000 eFt
-
Speedhs
őstag
Haladnak azu20-as ifik!

László Rigó (381273024)
Hungary 18 éves és 28 napos
TSI: 7 710
Fizetés: 402 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 554/Lehetőség: 1996Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 11/20 ragyogó (11) 11.22
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő (6)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)Milán Csemer (381632427)
Hungary 18 éves és 18 napos
TSI: 8 100
Fizetés: 454 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelő
Képesség: 498/Lehetőség: 1954Játékszervezés: 11/20 ragyogó (11) 11.00
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 6/20 megfelelő (6) -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szia!
Szerintem SörreFröccs se megy, de én biztosan nem. Egyelőre meló van ezerrel.

Zsolli
-
zsolli
addikt
Fel ne add nekem druszám

Most, hogy sikeresen "betömtük az űrt" az ifiknél, mely Patrick távozása után volt, nehogy lefarcolj
Nézem én a meccseidet, látom mi van, én se értem. Nem hinném, hogy hibáznál. A csapatod nagyon pöpec, jó edző (gondolom TS rendben van), ügyes kp-k, fasza védelem (már amikor a kapusod nem kórházban van) és a támadás se olyan rossz, mint azt a rengeteg kimaradt helyzetből gondolni lehetne. Valakit iszonyatosan padlóra kéne küldened, hogy onnantól még a pénteki frissítésnél se menjen 7-8 alá a TC (önbizalom - bár tudom, ez rohadtul random), és akkor felmosod a padlót a csoporttársaiddal.
Közben nálam már megy az átadás edzés. Picit csökkentettem az erőnléten (13%-ra), már kiestem az U20 kosárból. Persze az új edzésfajta első meccsén kiállítást kaptam ezdett posztról. F@sza, kiesett edzés, arról nem beszélve, hogy csökkent a támadás, így nem sikerült áthámoznom magam az ellenfelem masszív betonfalán (amúgy tényleg dícséretet érdemel). Bár hálás lehetek, hogy végül 10 emberrel egy X-re jó voltam

Hozzáteszem, hogy LIVE-ben voltál, és a vége felé dolgom volt, meg el is szállt a LIVE. Én végig azt hittem, hogy 3-2-re nyertél. Később mikor néztem, láttam, hogy kiegyenlített

-
r0by
addikt
Nekem eddig kb. ez a legerősebb csapatom, és 99%, hogy ki fogok zúgni most V.-ből.
Nagyon dúrva, Olaf sincs velem, nem tudom, hogy mit kellene másként csinálnom.
De akkora egy paraszt vagyok, hogy még ezzel játszom..

-
DopeBob
addikt
Jó kis gólarányjavító meccsem volt

33-4-es gólkülönbség, nem is rossz, 5-4-1-el.
Na jó, 12-t ma lőttem

-
zsolli
addikt
Kocshog Macedon bíró megszivatott

Kiszedte egy csatimat, hazai pályán 10 emberrel csoda, hogy X-eltünk

-
ftc
nagyúr
Mit érdemes edzeni?
KP vagy védő?
-
Patrick
addikt
Ifiakadémia bezárva. Köszönöm a lehetőséget, többieknek sok siker.

Így már minden pénteken +-ban fogok zárni, vagy is a 2,1 milliárd nem fog csökkenni. kapusaimat kiedzem még, aztán jöhetnek a védők.

-
Speedhs
őstag
http://www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=453744946&SourceSystem=Hattrick&TeamId=-1&UpdateViewedReport=False
Vezet Wanders.
Neki szurkolok már régóta. 
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Hajrá-hajrá

Így féltávnál úgy fest, reálisnak célnak tűnik a bajnoki cím elhódítása. Persze még semmi sem biztos, az edzésváltás miatti taktikai repertoár-esés, illetve a kisebb jövés-menés és/vagy Olaf barátunk gátat vethet ennek, de ha más nem, talán a biztos bennmaradást ki tudjuk harcolni.
1 db vereséget szenvedtem, ami szintén véleményes. Igaz benne volt a pakiliban, de én voltam az esélyesebb. Ez van, kell ilyenis, csak ne sűrűn

Azt vettem amúgy észre, hogy ellenem minden csapat megtáltosodik. Múlt szombati ellenfelem egész szezonban meg sem közelítette értékelésben a mostanit. Aki elvert a saját pályáján, az is kicsit bivalyabb volt, mint szokott lenni. Sebaj, saját pályámon szétszedem mindet...
...vagy nem
7 db idegenbeli meccsből már 4 letudva, ha a hazaiakat tudom hozni, akkor 3 idegenbelire kell kellőképpen odakoncentrálni.
@roby: remélem a visszavágókon végre a csatáraid magukra találnak.

-
Speedhs
őstag
Helyezés: 3 508

-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Ez volt a cél, de ha nem muszáj, nem esek ki, hiába gyengébb a csapatom.

Elviekben ilyen arányban kéne lennie:
63% állóhely
25% ülőhely
10% fedett
2% VIPHa folyamatosan nyersz és jó idő van, akkor 28-al kell szorozni a szurkolói klub létszámát. Ha kikapsz és x-lesz, szar az idő, meg esős, akkor 16-al. Így kapsz egy nagyjából képet arról mekkora létszámú közönség férne be.
Ha vegyesek az eredmények és az időjárás is, akkor 22-vel szorozd meg, azt csá.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)