Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Ha pl 16,05 volt és kapott kapus edzést, DE leesett a formája, akkor simán elmehet az érték, 15,99-re és akkor már is visszaesik. Nekem is volt ilyen egyszer eddig. következő edzéskor visszalépett+ javult a forma is és már 16,25 volt kb...
persze ettől függetlenül az egész egy nagy baromság, hogy valakinek visszaesik a skillje. Del Piero azóta is világklasszis, csak nincs annyi erőnléte és már nem olyan gyors. Attól még azt csinál a labdával és úgy lövi a szabadokat, ahogy nem szégyenli.
Itt a számok és értékekben van a hiba. A játék csak az előre megírt utasításokat hajtotta végre, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Ezért is mondtam már, hogy elavult az egész és egy nagy frissítés kell.
-
zsolli
addikt
Azért elég igazságtalan lenne.
Van mondjuk egy srác, aki 15,99-nél tart, meg egy másik aki 15,85-nél. Most hasra ütök, kor és egyéb dolgok miatt mondjuk a heti edzéssel kapjanak 0,15 egységnyi képességet. Akkor mindkettő 16,00-ra lépnének.Melózom, nem tudok screenshotot adni

Ha HT-n nem is, de HO-n látod, melyik héten lépett szintet a srác. HT-n meg látod a játékos "Korábbi teljesítménye"-nél, hogy azóta mennyit játszott edzett poszton.
Támogatóként nekem még olyan is van a játékos adatlapján belül, hogy a játékos fejlődése. Ott grafikonon mutatja a képességei változását a hetek függvényében. Ez sezrintem nem támogatóknak nincs.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Pedig eddigi pályafutásom során én is azt tapasztaltam, hogy 15.99-ről csak 16.00-ra megy. És ez többször is így volt. De szerintem ez HY-on is így van. Igaz ott annyira eddig nem is néztem..
Most már a játékos adatlapján nem csak támogatók tudják követni, hogy szintlépés óta mennyi edzést kapott a játékos. - én ilyet nem látok sehol. Segítesz egy screenshottal?

-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nem. Be is b@..na

Bosszantó lenne, ha 15,99-ről csak 16,00-ra váltana egy heti edzéstől.
A HO igaz, hogy írja a szinten belüli értéket, de magasabb szintnél az se stimmel már. Akkor szokott lenni, mikor írjuk-írják, hogy már rég szintet kellett volna lépnie a játékosnak.
Vannak egyéb kalkulátorok, azokkal lehet számolgatni ilyenkor, az pontosabb. Most már a játékos adatlapján nem csak támogatók tudják követni, hogy szintlépés óta mennyi edzést kapott a játékos.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Akkor nem értem...
Ha azt edzel, akkor a heti edzésen többet kéne kapnia, mint amit bukik.
Akkor lehetne "normális", ha múlt héten csütörtökön meglépte a 16-os szintet (pl. 16,03), aztán hétfőn (üggye akkor vannak a skill-esések, tapasztalat növekedés stb...) lebukott 15,96-ra.
Akkor nincs nagy baj, mer ta mostaninál bőven fölé fog menni.Aztán fene tudja

Mindenesetre szorítok.

-
plus44
veterán
válasz
zsolli
üzenetére
Nem, nem. Rendes u20as edzést szerint edzem, tehát most már csak védést. És így is esett, de figyelj már. Azt értem, hogy nem 16ről 15re esett, hanem mondjuk 15,xx-re na de akkor is!! Ez mi már?? Így akkor egy hét mínusz és egy olyan helyzetben, ahol nyilván legalább 2-3 ember u20ra, ott 2 nap is számít....Felháborító ez a játék.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Mit edzel most a kapusodnak?
Titáni (15) szint fölött fiatalon is eshet a szint sajna

De ne teljes szintesésre gondolj. Kb. 16,05-ről eshetett 15,95-re. Tehát értékelésbeli különbséget nem nagyon fogsz tapasztalni. Ha továbbra is védést edzel, akkor nem értem, hogy eshetett. Ha meg mást kell már neki edzeni, akkor enm értem, miért edzették veled 15-ös szint felé

-
plus44
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
Én?! Írni a GM-nek?? Minek? Megkérni, vagy számonkérni rajta visszamenőlegesen azt a sok g.ciséget, ami miatt folyton hátráltatva vagyok egy programban, aminek a feladata a szórakoztatás és nem az idegesítés lenne? Én már nem írok senkinek semmiről. Csak felbasz ez a mérhetetlenül sértő és inzultáló egyenlőtlenség. Mert a velem kezdők nagy része épp a IV-ben vezeti a bajnokságot! Én hatodban nem voltam soha még első sem...
-
DopeBob
addikt
válasz
plus44
üzenetére

mivan?? 20 éves játékosnak is csökken a képessége?

Súgó szerint: "A legmagasabb szinteken, isteni környékén lévő játékosoknál fiatalabb korban is tapasztalható romlás, kevésbé vonzóvá téve ezzel az adott képesség további edzését. Minél magasabb a szint, annál gyorsabb a romlás."
Szóval ez nem valami bug?! Nem próbáltál írni esetleg GM-nek, hogy WTF?
-
plus44
veterán
Bassza meg a HT a jó édes anyukáját! Moderáljátok nyugodtan!!!!
Mi az, hogy az éppen 20 éves U20as kapusom földöntúliról visszaesik titánira???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mi a farkam kell még ennek a játéknák????? Bármit akartam edzeni nem volt jó, kapust edzettem, mind lesérült, bármit állítok kikapok, a kupában 2 kör alatt kiesem. Szenvedek a kurva magas fizetésű titáni játékosokkal a hatban, míg más boldog elvan az 5ben, erősen a 4felé menetelve ragyógóval?????? Mi kell még a HTnak??? Nem baszta már el így is eléggé a játkomat? Mi kell még?????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Bazzeg

Jó túra lehetett, igaz én utálok olyan helyen horgászni ahol sok a susnyás, mert nem vagyok egy profi

Egyébként ez az idő katasztrófa, f@sz kivan, hogy nem lehet előretervezni semmit se, mert vagy rohadt hideg lsz vagy hó esik viharral
Szerk: a traktorosokkal nekem jó tapasztalatom van, 5 km-t eljött mire a sárból kihúzta a mtoromat, aztán semmi pénzt nem fogadott el

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
2 dobozos kocsival mentünk 4-en. Jó sok cucc...
A lefoglalt állásunkhoz, az eleve sáros útról egy meredek lehajtó vezetett. Mondta a halőr, hogy ne menjünk le, mert tuti nem jövünk fel, és a traktoros 5.000-et kér...
Tehát lefelé és felfelé is kb. 80-100 métert kellett cipelni mindent.
Pénteken megcsináltuk a tábort, bementünk csónakkal, letapogattuk a nádsziget előtti részt, kitettünk 4 bóját, etettünk, szereltünk, csaliztunk, behordtunk...
...eleredt az eső. Mondjuk az első és legnagyobb halat kb. 1 órával a behordás után meg is fogtam, aztán 2-3 óra múlva egy másikat.
Szombaton olyan "semmilyen" idő volt. Se meleg, se hideg, enyhén szeles, de nem esett. Szombat délután a cimbi is fogott egyet. Ráadásul szombattól a 4 botból 2 kitekerésnél mindig leakadt. A cimbié egy hínármezőben, az enyém egy a tavat keresztben átszelő, beszakadt damilegyvelegben...
Egyik fele a nád felé tartott, a másikat próbáltam felszedni, de az hozott egy másik zsinórt is magával. Tiszta X akták volt
Amit tudtam elharaptam, de valakik igen sokat beszakadhattak ott. Szerencsére én mindig ki tudtam szedni a cuccom, igaz nem kitekerve, hanem be kellett csónakázni érte.
Ma nekiálltam a reggelinek. A terv az volt, hogy utána elkezdünk pakolni. Erre leszakadt az ég alja. Minden sáros, a sátor csupa víz

-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Az ellentámadás taktika szintjét mi határozza meg? Csak a védők átadás képessége számít?
Súgó szerint:
A taktika szintjének meghatározása: a védők Átadás és Védekezés képességének összege határozza meg az Ellentámadás taktika szintjét. Az Átadás képesség kétszer olyan fontos, mint a Védekezés.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Hali

Nemrég értem haza 3 napos horgászatból. Hulla vagyok. 3 napig se fürdés, se semmi

Természetesen mikor elkezdtük volna bontani a tábort (sátraztunk), kaptunk a nyakunkba egy jó 30-40 perces zuhit. Minden szarrá ázott, csupa víz és sár mindenem
Fölösleges úgy variálni a felállást, hogy mind a két mérkőzésen szélsőként játsszon a srác?
Na ez hülyeség. Miért nem kaphat 2 mérkőzésből 100 % edzést
180 percet játszik szélsőként, nem kap több edzést. Csak a játékos szempontjából legjobb 90 percet veszi figyelembe a rendszer.
-
zsolli
addikt
A kérdés
szélsőként nyom 45 percet s baratsagoson 45 percet... hogy jövök ki legjobban a bulibol?
90 perc szelsőként vagy 90 perc baratsagos? vagy 45+45?
A barátságosoknál nem írtad, hogy milyen poszton. Tételezzük fel, hogy bajnokin és barátságoson is szélső poszton játszatnád. Bármelyik meccsen is játszik, ugyanannyi, tehát 50%-os jsz edzést fog kapni.
A barátságos és a bajnoki között egyedül az a különbség, hogy a bajnokin több tapasztalatot kap.
Ha annyira nem érdekel a tapasztalat (saját, hosszútávra tervezett playánál azért számít
), akkor tök mindegy, hogy milyen arányban játszik a meccseken, a lényeg, hogy összességében meglegyen a 90 perc.Tehát lehet, 27 perc a bajnokin (szélső poszton) és 63 perc a barátságoson (szélső poszton).
Bajnokira a 4 szélső közül azt a 2-t használod, akinek a tapasztalatot fontosabbnak tartod, illetve ha eredményre mész, akkor gondolom aki jobb képességű, vagy jobb formájú.
-
zsolli
addikt
90 perc szélsőként +90 KP-n
Ez esetben a számára legjobbat, tehát a 90 perc kp-t veszi figyelembe a rendszer. Ekkor 100% jsz-t kap a hétre. Ellenben ekkor a 90 perc szélső poszton játszatás felesleges. Nő a sérülés veszélye, illetve 50%-os edzett posztot feleslegesen foglalja.
vagy 45 + 90
Ha itt 45 perc szélső posztot és 90 perc kp posztot értesz, akkor ugyanaz van, mint fent. A 90 perc kp poszt alapján kap 100% jsz edzést. De a 45 percnyi szélső poszt itt is felesleges.
-
zsolli
addikt
Nem kap 100%-os edzést, hiába játszik mindkét meccsen szélső poszton. Azt nézi a rendszer, hogy edzés szempontjából a héten melyik 90 percet vegye számításba. Tehát szélső poszton csak 50%-os edzést kap. Ha mindkét meccsen játszatod, nem kap több edzést, csak nő a sérülés veszélye.
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Akkor szívesen.
Vettem, egy srácot az u20 mellé, Ő is kapja majd a jszt.
20 éves és 108
Formája jó (7), erőnléte remek (8).
TSI: 45 160
Fizetés: 1 001 eFt
Specialitása: Kiszámíthatatlan
játékszervezés: 13/20 világklasszis (13) 13.41
Átadás: 9/20 nagyszerű (9)488 400 eFt
Remek edzővel szerencsére Titanic 9.9 hét még és 21éves 104 naposan meg is van.
Két szinttel feljebb szép haszonnal el lehet majd adni. -
Patrick
addikt
Egy jobb oldali támadás végén a meccs 36. percében Január Győző fejes góllal növelte a precíz támadást vezető Bianconeri csapatának előnyét: 3 - 0.
Pedig ő technikás, nem jól fejelő.

-
Patrick
addikt
Új kp-m lőtte a gólt, 1-0 ide.

A meccs 8. percében tombolt a lelátó, amikor a hazaiak játékosa, Ádám Bimbó középen kilépett az ellenfél védői között, és higgadtan a kapuba gurított. Így már 1 - 0.
Elég jó a neve.

-
Patrick
addikt
2013-06-01
Előző tulajdonosként 35 200 eFt-nyi pénzt kaptál egy korábbi játékosod után.
2013-06-01
Nevelőegyesületként pénzt, 17 600 eFt-ot kaptál egy játékos után.És öcsém sikerült neki eladnia 880 milláért a kis DT-s gecinek. 145 milla volt a különbség, mert én 735 milláért adtam el. Simán nyert rajta, fúj.
-
DopeBob
addikt
Az ellentámadás taktika szintjét mi határozza meg? Csak a védők átadás képessége számít?
-
r0by
addikt
Eddig is ezt kérdezted, vagy csak én nem értettem?

Ez már így jó kérdés. Ha az a cél, hogy egyenletes arányban fejlődjenek a kp-n a játékosok, akkor cserélgetni kell őket. Egyszer az egyik játszik szélen, máskor meg a másik. Így mindig mindenki játszik x hetente szélen, amikor kevesebb edzést kap.
De erről zsolli talán több infóval tudna szolgálni, ő már pár szezon óta kp-t edz.Én most fiatal kiemelkedő szélsőjátékúakat tolok a szélen..
-
r0by
addikt
Igen, szélsőként 50%-os csak a kp edzés hatása.
De amit én próbálok mondani az az, hogy hiába játszik 1000 percet egy héten, akkor is csak 90 perc után fog edzést kapni.
ftc:
90 perc szélsőként +90 KP-n
Ez esetben is csak 90 perc edzést kap, méghozzá a szélsőét. -
r0by
addikt
Nah, azért ez nem teljesen így van. Idézek a Szabályzatból:
Ha egy játékos nem lépett pályára az adott héten, akkor egyáltalán nem kap edzést. Egy játékos 90 percnyi edzést kaphat hetente. Ha több mint 90 percet játszik edzett poszton, nem kap több edzést. Ha kevesebbet, pl. 50 percet játszik, kevesebb edzést kap – jelen esetben 50 percnyit a 90-ből.Szóval hiába fog 2x90 percet játszani szélsőként (bajnokin és barátságoson is). Akkor is csak 90 percnek megfelelő edzést kap.
-
Speedhs
őstag
Bocsi, az előzőt javítanám!
" A tapasztalat pozitívan befolyásolja a játékosok teljesítményét a pályán. A játékosok a mérkőzéseken szerezhetnek tapasztalatot. A kupamérkőzések nagyjából kétszer annyi tapasztalatot adnak, mint a bajnoki mérkőzések. Egy nemzetközi barátságos mérkőzés nagyjából ötödannyi tapasztalatot ad a játékosoknak, mint egy bajnoki mérkőzés. Egy honfitárs csapat ellen játszott barátságos mérkőzés pedig csak feleannyi tapasztalatot ér, mint egy nemzetközi barátságos. A legtöbb tapasztalatot a válogatott mérkőzések jelentik, ezután a Hattrick Masters mérkőzései következnek.
Az egyes játékosok által szerezhető tapasztalat az edzéshez hasonlóan percalapú. Egy játékos meccsenként nem kaphat több tapasztalatot, mint amennyi 90 percre járna."
-
ftc
nagyúr
Ha szélen edzek KP-t az 50% ugye? + barátságos is 50% akkor szinte full-t kap az ifjoncom nem?
Speedhs- THX...azért adom el, mert egyrészt drága a VI osztályba s most elég jó áron eladom... ez a biztos... volt, hogy titánit nem tudtam jó árban eladni csak olcsóbban mint a természetfelettit?
Jah as a playa megfigyelés alatt
-
ftc
nagyúr
Vki vásárolni?
712808

-
r0by
addikt
1.:
Van egy jelöltünk a számodra. Bence Muscsinka a neve, és 16 éves.
További edzés nélkül Átadás képessége csapnivaló szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Szélsőjáték képességet is elérhet.2.:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Barnabás Sipos, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Játékszervezés képességű játékosod.3.:
Dubravko Ereš nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Védés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül gyenge szintre is léphet!Kár, hogy nem tudok most kapust edzeni

-
Speedhs
őstag
Na, megvan u20-ra az első ifi, akit meg kellett vennem.
Specialitása nincs
. De legalább drága volt.Zoltán Borbély (380678714)
Hungary 17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-09-16Formája megfelelő (6), erőnléte középszerű (5).
Bajkeverő alak, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális (1), és középszerű (5) vezetői képessége van.TSI: 2 010
Fizetés: 94 eFt/hét
1 504 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 304/Lehetőség: 1940Legmagasabb licit: 170 000 eFt YaGeR-TEaM (licitarchívum)
A licitnek vége!
Játékszervezés: 7/20 jó (7) Játékszervezés: 7/20 jó szintlépés után 3-4edzéssel maxolt
Szélsőjáték: 8/20 remek (8) 8.69
Átadás: 3/20 csapnivaló (3)Remélem, lesz egy kis esélye spec nélkül az u20-ra.

-
Patrick
addikt
Ragyogó lett a másik kapusom, je.

Viszont eladtam a titáni csatárt, erre a kis geci kirakta 880-ért... f**om a DT-s emberekbe bazz...
-
Gonosz15
aktív tag
Kb nekem is. De én nem PIC -elek. Ma se PIC -eltem, csak normál hozzáállás volt, ehhez képest 7-4 -re nyertem
4 kapott gól sok, annyival simán lehet bukni de, hogy, hogy a viharba rámoltam be 7-et
Ráadásul 3-at az egyik fos védőm 
-
plus44
veterán
Na nekem is ennyi volt a kupa. Jövőhéten megy a PIC, 1 millió TSI ellen nem sokra megyek. A gyerek már IV-et is nyert...esélytelen vagyok.
-
Patrick
addikt
Nyertem.

-
DopeBob
addikt
Hát, nekem véget is ért a kupa... IV. osztály, de brutál erős keret... szerintem ez már a kár is próbálkozni kategória, de majd még otthonról megnézem jobban :-(
-
DopeBob
addikt
Nah, hát grat mindenkinek, sima meccsek voltak!
-
r0by
addikt
Ííínnyje mi van itt

Látom mindenki jól áll
Csak így tovább

-
nepszter1
addikt
Sziasztok kb féléve abba hagytam a játékot és fogalmam sincs merre induljak el vele !
jelenleg 600 517 eFt ennyiből kell gazdálkodnom ? Melyik játékosokat adjam el illetve milyen poszta milyet vegyek ? Köszi szépen előre is. ! -
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Remélem beválik a tervem... Eddig 2x jutottam fel V.-be, és kétszer lett sima kiesés belőle
Aztán átáltam a védő edzésre, kb egy éve. Az első játékost nemrég adtam el, akit fiatalon vettem, aztán a tobbi jön már futószalagon nemsokára! Középső védőket általában úgy veszem, hogy 10-es JSZ, 5-6-7 Átadás, amit sikerul jó áron szerezni, és a védekezés majdnem hogy mindegy is, középszerűtől felfelé már jó nekem. Szélső ugyan ez, csak 10-es SZJ-al! Az eredmény egy brutális védő, amit jó drágán el lehet adni.A 70. percig még be kéne rámolnom egy gólt, hogy nyugodt legyek. Közben R0by már 4-2-re megy

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
jah, de remélem még lesz. Elég sok pénzt öltem most a két új szélsőbe, és egész jó támadásértékeléseket hozok a széleken (lenyűgöző meg ragyogó gondoltam ez már csak elég, meg ennél sokkal többet nem tudok kihozni az 5-4-1ből... mivel a bajnokságban nagyon gyenge csapatokkal vagyok egyutt, a kovi bajnoki után elkezdek kísérletezni a 5-3-2-vel, csak még valami kiszuperált csatárt kell szereznem, hátha az jobban beválik majd... aztán a fene tudja, végul is ez se rossz. A 3 kozépeső védőt már eleve úgy válogattam össze, hogy egy kis erősítést jelentsenek a KP-ra is (kiemelkedő
)) -
DopeBob
addikt
Nah, még mindíg jó, sőt mégjobb, R0by is vezet, csak így tovább

Azt hiszem elbaláltáztam, előnynél a csatárocskám védekezni fog majd, remélem nem lesz gáz.
-
zsolli
addikt
Persze, 3-1-nél húzódjunk vissza. B@sszus-kulcs....
-
zsolli
addikt
r0by egyenlített

Yesssss, drusza megfordította: 2-1 neki

Ejjj, gyors volt... 2-2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Halat tudtatok fogni?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. De legalább drága volt.
4 kapott gól sok, annyival simán lehet bukni de, hogy, hogy a viharba rámoltam be 7-et

))