- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Na hajrá mindenkinek, tovább kell jutni!!
-
plus44
veterán
Melózom 4ig, így majd este felé tudom csak megnézni a meccseket, de hajrá mindenkinek!
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19190 üzenetére
Ez alapján a kommersz, 4-42 felállás a legjobb, mert ugye a védők csökkenése a legkevesebb, maj a csatároké és végül a legnagyobb a kp-é. Tehát 3 középső kp-nál már számottevő. Így akkor lehet átállok a 4-4-2es , vagy 3-4-3as felállásra. Mondjuk ezt a csökkenést szerintem nehéz modellezni a rendes játékban, szerintem ennyire nem szembetűnő, legalábbis nekem nem tűnt még fel.
-
ftc
nagyúr
Hűűű a mai kupa
azt hittem sima 8-at kapok erre 3-5 ... 10 emberrel álltam ki
-
ftc
nagyúr
Felhozott playam felől érdeklődik az U20...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19189 üzenetére
TS-hez nincs köze, hogy milyen felállásban vagy. Azt csak a meccsek hozzáállása és az edződ vezetői képessége befolyásolja.
Ellenben van abban valami, amit írsz. A hozzájárulás változik az értékeléshez, attól függően, hogy 2 vagy 3 kp van középen. Elméletileg ha 3-an vannak, akkor egyénileg (tehát nem összességében) kevesebbet nyújtanak. Ezt olyasmivel magyarázzák, hogy mivel sokan vannak azon a poszton, kicsit lustább lesz, úgy van vele, majd a többiek elvégzik a melót
Itt menj a hozzájárulás csökkenés részre: okosság.
-
plus44
veterán
Nem, semmit, épp ezért kérdeztem, mert én egyszerű paraszti logikával gondoltam, hogy 5 kp-val valószínűleg (már csak a plusz játékos miatt is) jobb értékelést, magasabb birtoklást, ezáltal több saját helyzetet lehet szerezni, ha erre jön a nagy TS, akkor pedig tökéletes. Szeretnék a mindig is játszott 3-5-2ről átállni 4-4-2re, de nem szeretném, ha ez a birtoklás és egyebek rovására menne.
szerk: persze ez visszafele is igaz, miszerint, védekezésben mennyivel ad többet az a plusz egy játékos.. Mert letesztelem én HO-ban, dehát ki tudja a valóságban ez mennyire érvényesül. Nem akarnám beáldozni a mostani 60% körüli átlag bortoklásomat azért.
-
plus44
veterán
A magas TS-nek az 5 kp jobban kedvez,mint a 4 igaz?
-
Patrick
addikt
735 420 000
Hát többet vártam a titáni magyar 20 éves jó védekezésű kapustól. Azt hittem a 800 meg lesz. :S
Hm, lehet, edzést kéne váltanom idővel?
-
Gonosz15
aktív tag
Szezon közben szerintetek mikor érdemes eddzőt váltani?
-
Patrick
addikt
Az új kp-m kiállítatta magát, lefejelte ellenfelét, szép bemutatkozás.
0-4 ide.
-
DopeBob
addikt
3 hetes serulesnel van ra esely, hogy 10 dokival szerdara tapaszos lesz?
-
DopeBob
addikt
Nah, lazázva, B védelemmel tartalékos KP-val is 2-0 ide, jólvan
Úgyis nehéz meccsem lesz szerdán, már most V. osztályú ellenfelet kaptam
-
Patrick
addikt
Na, vettem egy kp-t. 500 milláért. A kapusom még nem ment el és még maradt is kis pénzem és lesz is. remélem.
Ádám Bimbó (320414519)
24 éves és 69 napos, következő születésnap: 2013-07-07Formája jó (7), erőnléte remek (8).
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló (3), és gyenge (4) vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális (1).
Tulajdonos:
Juventus F.C. S.p.A.(2013-05-25 óta (2/52), 0n)
TSI: 106 670
Fizetés: 3 786 eFt/hét
60 576 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 977/Lehetőség: 1448Titáni játékszervezés, kiemelkedő átadás. Sajnos csak kiszámíthatatlan specesek voltak, meg egy gyors. na meg drágábbak picit. 4-5 szezonig jó lesz. Még egy belső magyar titáni kp kell és akkor már csak a szélsők hiányoznak, aztán jöhet a V.
-
Patrick
addikt
Dortmundnak kéne nyernie, mert a főnököm Bayernes.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19175 üzenetére
Háááát, én azért nem írnám le a Dortmundot. Igaz, a Barcától is féltem...
...de a Dortmund jó kis csapat.Általában akik nem szeretik a Bundesligát, azok a Dortmundot szimpatikus csapatnak vélik.
Na, nemsokára kiderül, hogy mi merre hány méter.
Remélem a Bayern végre behúzza.
-
zsolli
addikt
Srácok, tudom, hogy szinte mindenki más csapatot favorizál...
...de muszáj beírnom, hogy ma esteHAJRÁ BAYERN!!!!
-
zsolli
addikt
Az azért dícséretes, hogy saját nevelésű játékosok.
A túledzéssel annyi baj lehet, hogy menet közben tényleg a kasszát csonkítja, és végül nem jó áron mennek el.
Én javasolni tudnám, hogy inkább szezon elejefelé kéne eladni őket, akkor a kupa és egyéb dolgok miatt talán jobb áron mennének el.Összehasonlításképp:
23 éves korra összehozható egy 15/10-es (játékszervezés/átadás) középpályás. Ezt jó speccel (Jól fejelő, technikás, gyors) jó időben (szezon eleje felé) minimum 6-700 milláért el lehet adni.
Míg egy játékos 29 éves lesz, addig ezt a fenti verziót kétszer meg lehet csinálni. Így 2 játékoson kb. 1,2-1,4 milliárdot keres az ember 8 szezon alatt, míg az 1 játékoson kb. a harmadát.
Mondjuk ilyen hosszú távon igen erősen ingadozhat a piac, nem beszélve a menet közbeni csapaterősségről.
És mondjuk 29 éves játékosokat sem írnék le. NT-ben jellemzően ilyentájt érik be egy játékos. Eddig 1-2 magas kieg mellett nagyon magas főskillet lehet elérni. Ebben a korban (és 30 felett) viszont már jelentősen meg kell emelni az erőnlétet, és van, hogy már csak pontrúgást edzenek.
A magas erőnlét meg nem kedvez a háttérben fiatalok gyors piacra "termelésében". -
plus44
veterán
válasz
Billy76 #19171 üzenetére
Itt egyszerűen arról van szó, hogy míg titáni fölé edzel egy játékost, az ezzel elfecsérelt idő, és a magas(abb) fizetés kidobott pénz. Mert ha eladod titániként, a megspórolt időt új, frissen vásárolt játékos(ok) edzésére fordíthatod. Egészen egyszerűen szólva: Kiedzel teszem azt 2 év alatt egy játékost legendássá és kapsz érte középárfolyamot nézve 500k-t, míg egy titánit edzel másfél évig, elmegy 350k-ért, és a következő játékos edzésére már plusz fél éved van, így nem egészen 3 játékossal később, máris van 350k-d a semmiből. Ez a 350k az, amit megspórolsz, ez kvázi nem kimegy a zsebedből edzésidő és magas fizetés címszóval hanem ennyi pluszt keresel rajta. És akkor nem számoltuk azt, hogy a fiatal játékosok mennyivel drágábban mehetnek és mennek is el, mint az öregek.
szerk: persze ez pusztán gazdasági edzés. Megveszed x-ért, edzed, ölsz bele edzésidőt és pénzt (fizetés), majd később eladod 2x-ért. Én úgy gondolkozom, hogy inkább eladom hamarabb, veszítve a végső árból, de a pénz minél nagyobb része legyen tiszta nyereség, minél kevesebb veszteségem legyen rajta. Mert végső soron ezért edzünk.
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19170 üzenetére
Az árat a piac határozza meg. Hiába van egy sokkal jobb tudású játékosom, de ő a pályája vége felé közeledik, míg a 22-24 éves titáni még ezután lesz érett játékos és fejlődik. A Hattrickban 29-30 éves játékosok már nem igen fejlődnek, inkább veszítenek tudásukból, formájuk ingadozik. Tehát az ár hidd el, hogy jó, mert tegyük fel pótolni lehet belőle saját magát, és még marad pénz másra is...
Viszont ha a játékost neveltem (direkt nem számolom a fizetését), akkor nem volt bekerülési költsége, viszont az ő árából jó játékossal pótolható. Önfenntartó lesz a csapat több poszton, lehet mást is edzeni, vagy a kiedzett fiatalokat el lehet adni, vagy mint esetemben a megkeresendő 1 milla tiszta pénz lesz, mert a saját nevelések helyettesítik az eladottakat. esetemben jön helyettük 2 természetfeletti kpályás (24 és 26 évesek 2700-4200 ft fizetéssel), akiket én neveltem ki. Tehát az öregek árát másra, másik játékosokra tudom használni...
Ráadásul ugyan ilyen módon pótlok egy szélsőt és egy khátvédet is, bár ezeknek a játékosoknak nincs ilyen magas ára, de az utód olcsón jön.
elfoglaltságnak se rossz, pár év alatt kialakult ez. Én a nevelés és a kevés, de jó vásárlások híve vagyok...
szerintem...
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19167 üzenetére
Mindketten kb 4-600.000 e ft ért kelnének el jelenleg, fejenként...
nem számoltam ki, de a kiadás mellé a stadion bevételt is számolni kell, ami meg ugye csökkenti a költségeket. Jó csapat meccseire magasabb osztályban többen mennek ki (elvileg)...
A szezon végén elvileg a fiúk eladók, ha érdekel valakit, szóljon, a 15. hét meccse után tervezem kirakni őket...
-
Billy76
csendes tag
Bocsánat:
A többiek jóval kevesebbet keresnek (27 játékosra 42.682e Ft a bér költség), átlag egy ezres/fő kettőjük nélkül a bérköltség...
:-)
-
plus44
veterán
válasz
Billy76 #19166 üzenetére
Már csak azért kérdezem, mert régebben komolyan számolgattuk, hogy a belefektetett edzési idő mekkora szintig egyenesen arányos az érte kapott pénzzel és nem tudom meg megfelelő pénzt kapsz-e majd értük, figyelembe véve, hogy a piac eléggé változó, bár a kp-k mindig jó pénzért mennek el.
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19165 üzenetére
A TSI-je eddig 200e felett volt, de a formája csökkent és lassan öregedni kezd...
Megéri, a fizetése magas, de nincs minden fontos képessége kiedzve...
anno a lottón húztam fel, jó vagy remek játékszervezéssel, és onnan jutottunk idáig. Nálam ő keres messze a legtöbbet ill a 2. kpályás7. Domokos Valentényi (274333380)
Hungary 29 éves és 11 napos, következő születésnap: 2013-09-02
Az avatar szerkesztése
Formája középszerű, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
Anyaegyesületi bónusz (2010-01-26 óta)
TSI: 189 270
Fizetés: 9 022 eFt/hét
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Mérkőzésarchívum
2013-05-18 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') ********b+b
2013-05-15 TibikeCF - Székkutas Un Középpályás (60') **********
2013-04-27 Székkutas Uni - FC Maki Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-20 Fc Corse - Székkutas Un Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-13 Székkutas U - Skyblue03 Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-06 Fóti Betyá - Székkutas Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-03-30 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-03-23 Székkutas - springwood Középpályás (63') **********
2013-03-16 El Command - Székkutas Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-03-09 Székkutas - El Command Középpályás (90') *********b+bŐ sincs kiedzve, őt vettem, nem saját nevelés, neki kisebb a fizetése, de ő drágább a vételára miatt, és ő is forma csökkenésben van, de remélem a kupa és bajnoki sikerek után, a szezon felénél, újra 200e felett lesznek és mindketten elérik a 10 csillagot....
9. Mikey Boyd (281185549)
USA 28 éves és 67 napos, következő születésnap: 2013-07-08
Az avatar szerkesztése
Formája középszerű, erőnléte jó.
Népszerű fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata megfelelő, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2010-11-28 óta)
TSI: 178 320
Fizetés: 7 178 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Mérkőzésarchívum
2013-05-18 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') ********b
2013-05-15 TibikeCF - Székkutas Un Középpályás (90') ********b+b
2013-04-27 Székkutas Uni - FC Maki Középpályás (90') *******+-+b*b
2013-04-20 Fc Corse - Székkutas Un Középpályás (90') *********b+b
2013-04-13 Székkutas U - Skyblue03 Középpályás (90') *********b+b
2013-04-06 Fóti Betyá - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-04-03 Cseles Csi - Székkutas Középpályás (52') *********+
2013-03-30 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-03-23 Székkutas - springwood Középpályás (90') *********b
2013-03-16 El Command - Székkutas Középpályás (90') *******+-+b*bA többiek jóval kevesebbet keresnek (7 játékosra 42.682e Ft a bér költség), tehát egyértelmű, megéri nevelni, csak türelem kell hozzá. Én most azt az utat járom, hogy akadémián kiedzem a kiegészítő tulajdonságokat, és csak 1-2 tulajdonságot edzem, de azt nagyon...
-
Billy76
csendes tag
nálam viszont több játékos lépett szintet...
az egyik kpályás pl. most lett legendás játékszervezésű, a másik pedig földöntúli...
ráadásul rajtuk kívül még 5 játékosnak nőtt a játékszervezés (edzett) és az erőnlét képessége...
az elején lassabban halad az ember, utána megfelelő alapozással lehet sikereket elérni...
bár én a játékmotortól (olaf) szenvedek, rendszeresen szívat...
-
Patrick
addikt
346386241
Óccsó.
-
plus44
veterán
lófütty forma, lófütty fejlődés. Jó lesz így a következő kupaforduló...
-
Speedhs
őstag
Jó gyors ez a ht motor, csak fél perc/oldal.. vagy be sem jön.. két skill up egyébként!
megfelelő->jó jsz. -
plus44
veterán
Az, hogy idegenben, vagy otthon játszom random, vagy 2 itt, 2 ott?
-
Patrick
addikt
4-0 ide, kövi ellenfelem erős lesz, meglátjuk, lehet, hogy mots.
Kell a lóvé, feljutni meg úgy sem akarok.
-
ftc
nagyúr
3. fordulo a kupaban
pedig csak 10 emberrel álltam fel...
-
plus44
veterán
Először jutottam tovább, kifejezetten simán a 3. fordulóba. Öröm.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ahogy várható volt búcsúztam is a kupától.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19150 üzenetére
Így van, ezért nem értem. A mostani ellenfelemnek tobb szurkolója volt, mint a szombatinak, osszességében mégis 8k emberrek kevesebb volt a stadionban ma... azért az sok
Akkor enyhén felhős, most meg felhős idő volt, ennyi a kulonbség... ha ez is ennyit jelent, kapjákbe
-
DopeBob
addikt
Hmm, na grat, ahogy nézem, szép számban vannak továbbjutok
Mitől fugg, hogy hány ember megy ki meccsre? Nem esett az eső, erős volt az ellenfél, és mégis jóval kevesebben voltak kint, mint a hétvégi bajnokin. Az is számíthat, hogy még csak a 2. forduló volt?
-
DopeBob
addikt
Nah, sok sikert mindenkinek! Én már otthon játszok, hasonszőrű ellenfél ellen, remélem nem lesz gond.
Ja igen, ez a ranglétra dolog, ez micsoda? Tapasztalat és sérulés nélkuli meccsek orba-szájba?
-
Speedhs
őstag
Rohadjon meg a hattrick a hülyeségeivel együtt!
Direkt felkeltem korábban, hogy lekössek egy barátságos meccset, erre nem ad semmilyen ellenfelet sem ez a genya. Mind1, buktam az edzést..
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #19134 üzenetére
Reggele vagyok, és a műszak beindítása előtt ránéztem az ifimeccsünkre.
Asszem a 82. percnél járt a mérkőzés.
Na, mondom szép, 0-0, kimaradt helyzetek, Patrickkal nem boldogulunk egymással. Kiléptem, és irány a meló.
Majd később felnéztem, mondom lehet, a végén bekaptam egy gólt. Erre nézem, hogy valszeg közvetlenül a kilépésem után a srácok bemákoltak egy szabadrúgás-féleséget
Remélem nem adod fel, jó kis meccseink vannak
Amúgy lassan feljönnek a védők, tehát ismét gyengülni fog a csapat. A problémám, hogy mostanában nemigen jön utánpótlás.
Ráadásul én is hibázok. Hétvégén az első playa egy 17 éves kutyaütő volt. Mondom magamban, hogy "na, apukám, te mész a levesbe tehát nem"...
...erre véletlenül az igenre klikkeltemEgy ideje nincs szerencsém velük
-
Gonosz15
aktív tag
Tibor Gera
http://www79.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=14171474016 éves és 10 napos, következő születésnap: 2013-08-30
A játékost 102 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-08-30.Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
8/85/8 középszerű (5) (maximum remek (8))
Szélsőjáték:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű (5))
Átadás:
4/? gyenge (4) (maximum ismeretlen)
Gólszerzés:
3/8 csapnivaló (3) (maximum csapnivaló (3))
Pontrúgás: ismeretlenGera, a név kötelez..
-
plus44
veterán
Na azt viszont nem kalkuláltam bele, hogy mindezt a pénzügyi frissítés előtt kellett volna megtennem...
-
plus44
veterán
Na ma pénz állt a házhoz, így megejtem az edzőcserét, illetve kilátásba helyezek 2 kp váráslást is, öregebbet 100k/db áron.
Meglátjuk hogy sikerül, plusz a mostani 30k-s stadiont kellene bővítenem még egy 10k-val, de az már a jövő zenéje sajnos.
-
plus44
veterán
Én az 5ből kieső csapatot vertem idegenben 1-0ra, szóval a bajnokság nem indul rosszul, kupában kellene valamit alkotni, de szerintem megint kiesek a mostani fordulóban.
-
DopeBob
addikt
Én kb meg is nyertem a bajnokságot. A 2. legerősebb csapatot simán vertem "b" védelemmel a többiek pedig sokkal gyengébbek.
-
ftc
nagyúr
Úgy kikaptam mint a pinty
-
zsolli
addikt
Köszi druszám
Kint voltam az üzemben, de úgy-ahogy láttam a telefonról.
Ugyan értékeléseket nem látok, de attól tartok, hogy igen "jó" szezonnak nézek ismét elébe
Pedig hogy örültem, hogy meggyógyult (tapaszos lett) tegnap estére a védőm.
Csináltam szép kis védelmet, pont a bal oldalon, de hát csak átjutott.
-
r0by
addikt
85:03
85. perc: Zoltán Ondrejcsik (Sörhas) csúnyán meglökte a labdáért vele versenyt futó másik játékost, ezért azonnal és végleg lezavarták a pályáról.
84:28
Mintegy 84 perc elteltével, kitartó erőfeszítéseket követően Nikos Fragkopoulos középen áttörte a védelmet, és eldönthette volna a meccset, de a lövése a kapufán csattant. -
Patrick
addikt
Ok, vezetek PIC-el. Viszont újabb sérült... a csatárom. Azon gondolkodom, eladok mindenkit a gecibe és inkább kiesek VII-be. Marad egy b csapat és inkább edzek 10 védőt vagy 10 kp-t. Aztán gyűjtögetem a pénzt... mert így nem nagyon fogok előre jutni... fos az egész.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19132 üzenetére
65:41
52AR játékosainak fülében csengtek edzőjük szavai, így a középső támadásaikat inkább a szélek felé irányították.
66:27
52AR a jobb szélen sikeresen végrehajtott egy ellentámadást a rangadó 66. percében. Björn Svensson góllal fejezte be az akciót - már 1 - 0 az állás. -
r0by
addikt
Én a http://www75.hattrick.org/-on vagyok. Lassú, de legalább bent vagyok..
-
Speedhs
őstag
Srácok, ez mennyire komoly sérülés ? kicsavarodott a bokája-
Pont egy fontos védőmről van szó.Sok sikert mindenkinek.
-
-
r0by
addikt
Elkezdődött az új bajnoki szezon!
Hajár mindenki -
DopeBob
addikt
Nah, nekem mákom volt jó pár hónapos böjt után
Nos, Viktor Cséfán 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Már messziről látszik technikás specialitása. Számolj vele, amikor összerakod a csapatot.
Találunk helyet számára az akadémián?
15 év 80 nap
-
r0by
addikt
1.:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Ferenc Kutas.
Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Átadás képességet is elérhet. Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából pocsék szinten van. Szerintem ő egy gyenge játékos.2.:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Iván Dékány, és 16 éves.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül gyenge szintre is léphet!
A korához képest igen erőteljes játékos. Ilyen állóképességgel szerintem előnyt szerez az ellenfeleivel szemben, ha a dolgok keményebbre fordulnak.3.:
Van egy jelöltünk a számodra. Balázs Kucsa a neve, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védés képességű játékosod.Ez ma sem jött össze
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19113 üzenetére
Játékszervezés megy.
Saját srácokból és 3 friss ifi jelenleg akiket edzek.
Péter Martinovics [Anyaegyesületi bónusz]
18 éves és 69 napos, TSI = 1 300
[Jól fejelő]
Védekezés: 7/20 jó (7)
Játékszervezés: 5/20 középszerű (5)
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 4/20 gyenge (4)
Gólszerzés: 5/20 középszerű (5)Péter Bálint [Anyaegyesületi bónusz] lábadozik, de már játszhat
18 éves és 111 napos, TSI = 2 430
[Jól fejelő]
Védekezés: 8/20 remek (8)
Játékszervezés: 4/20 gyenge (4)
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló (3)
Gólszerzés: 6/20 megfelelő (6A 3 idegen, köztük két magyar.
Magyarország Danko Pleić Vettem: 2 200 eFt 250 tsivel
17 éves és 18 napos, TSI = 320
Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4). [Jól fejelő]
Játékszervezés: 5/20 középszerű (5)
Átadás: 5/20 középszerű (5)Magyarország Kornél Dudás Vettem: 3 200 eFt 360 tsivel
17 éves és 14 napos, TSI = 430
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)España Manuel Martínez Perea Vettem: 33 660 eFt 850 tsivel.
17 éves és 6 napos, TSI = 850
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6), mindjárt Jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű (5)
Átadás: 5/20 középszerű (5) -
plus44
veterán
Döntés előtt állva: Adjam el mind az 5 titáni magyar játékosomat és vegyek helyettük öregebb, kevésbé erős (ragyogó, wc szint környéki) játékosokat, vagy hagyjak mindent változatlanul és próbáljam meg a 3. szeonomat is ilyen siralmas mínuszos pénzügyi helyzetben? Mi lenne jó megoldás? Mert szép az, hogy ragyogóval van aki már a 4 felé halad, de én eg titánival nem tudok az 5be feljutni....
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19109 üzenetére
Én is U20 edzésterv szerint edzek. 5%-kal indítottam, és előző szezonban (mikor 18 évesek lettek) a 8. héten kellett felemelnem 16%-ra. De az emelés hete asszem függ attól is, hogy selejtezős vagy vb-s korosztályról van-e szó. Mindenesetre a skót úgy is szólni fog.
A legelső generációmat azt hiszem 12-13%-kal edzettem. Ha sok pénze van az embernek, és a nem edzett posztonokon is relatív fiatalok (25-26 évesek) vannak, akkor a 8-10% is elméletileg még jó lehet.
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #19104 üzenetére
Amilyen srácot nemrég vett DopeBob, az szuper. Jó spec, jó képességek, és meglepően alacsony fizu. De ezeket vadászni kell
Ráadásul a középpályások fizetése a legmagasabb (azonos főskill képességet alapul véve).
Minél jobban ki van edzve, multisítva egy srác, annál drágább, illetve a posztohz tartozó jó spec még iszonyat nagyod dob az áron.
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #19104 üzenetére
Vagy bevásárolsz multis-speces játékosokat drágán (és akkor nem is jut mindenhová).
Vagy türelmesen elkezdesz saját csapatot építeni. Ez persze pofonokkal, visszaeséssel jár.
Minimum jó edző, fiatal - lehetőleg magyar - speces kieges játékosok edzése alacsony erőnléttel. Nem edzett posztra egyelőre idősebb, tapasztaltabb, multisabb és alacsonyabb fizetésű játékosok vétele. Mondjuk az alacsony erőnlétnél el kell találni azt az életkort, ami még belefér. Bár gondolom nem ragaszkodsz pl. az 5% erőnléthez.
Ha a fiatal és ügyes edzeni való srácokat, illetve a többi posztot meg tudod oldani 1 milliárdból, az már jó. A maradék pénzhez ha nem muszáj, ne nyúlj. Azt meg kéne tartani arra az esetre, ha a kiedzett fiataljaid miatt más edzésre váltasz (pl. jsz-ről átadásra), hogy a pénzből fel tudd tülteni a további edzett posztokat minőségi, edzeneivaló játékosokkal.
De ha most az egész pénzt arra szánod, hogy ütőképes csapatot végy, abban nemigen tudok mit tanácsolni
11 ütős srácra nem elég a pénz, illetve akkor még nincs csere és/vagy "B" csapatba edzeni való.
Ráadásul olcsóbban vagy nem jó specest, vagy nem jó multist veszel, ami szintén magas fizuval jár, és akkor ugyanott vagy, ahol a part szakad. Se pénz, se hűség, csak magas fizu. -
plus44
veterán
-
Speedhs
őstag
válasz
gooool #19101 üzenetére
Arra figyelj, hogy legalább 3 db jól fejelő srác legyen. Ezek mehetnek védelembe, csatárnak, kp-nak. A szélekre én "gyors" srácokat vennék. Ha 3-5-2 felállással játszol, akkor egy technikás védekező csatár is jól jöhet.
A középpálya a legfontosabb, tehát én oda venném a jobb játékosokat, magas átadással, persze fontos az, hogy egységes legyen a csapat, tehát egy természetfeletti jsz mellé fölösleges venni egy legendásat.
A max szint egyébként, ameddig a fizetések is jók az a titáni, tehát e fölött ne nagyon keresgélj.
Szerintem ezek a legfontosabb dolgok. Még talán annyi, hogy saját nemzetedből való srácokat vegyél a fizu végett s legalább egynek legyen egy 12 es pontrúgása minimum.
-
gooool
őstag
Srácok ebben a pillanatban elkelt az utolsó játékosom is, egyedül egy edző alkotja a csapatom.
Nos a kérdés, hogy 2,2 milliárdból Ti milyen csapatot építenétek?Kellene egy kis segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged