- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
No, én most kaptam HT-n a levelet, hogy a srácaimnak mehet az erőnlét emelés 5-ről 16%-ra.
Így majd minden poszton a kezdeti értékeléseket fogom hozni. Mondjuk számolok egy igen intenzív formahanyatlással, de hát ez van.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #18495 üzenetére
Mivel piacra szánod, le van tojva a maxolás. A lényeg, hogy meglépte a jó-t.
17/0-án hozd fel, had harcoljanak érte
Ha pl. saját magad edzenéd tovább a védekezését, akkor mondanám, hogy maxold lent a szélsőjátékát, de mivel piacra megy, így nem kell.
Bár magas skillei vannak, de talán mivel szinten belül magasan áll, így sanszos, hogy jó magas TSI-vel jön fel.
Kívánom, hogy felhozatalnál lepjen meg egy gyors vagy egy jól fejelő speccel
Ui.: kedden felhozod, akkor a szerdai barátságoson kezdőben legyen, aztán 1 perc után cseréld le. Mivel játszott a nagycsapatodban, így nagyobb %-ot kapsz az eladásából. Ő kezdjen és csak 1 percre, nehogy lesérüljön. Az nem jó, ha a 89'-ben hozod be, mert ha a posztján sérülés és/vagy kiállítás van, akkor vagy nem jön létre a csere, vagy sokkal hamarabb, és akkor neki is esélye van a sérülésre.
-
zsolli
addikt
Nálam ha jól láttam, több forma-csökkenés volt, mint növekedés.
De szerencsémre olyanoknak csökkent, akik nem alap csapattagok, sőt, inkább amolyan "B" csapatnak is a tartalékai
Azt hiszem skill-up se nagyon volt, hacsak az egyik "kapusom"-ét nem számoljuk annak, asszem pocsékról csapnivalóra
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Gratula a kupásoknak, így utólag is. Dope nagyon nagyot meneteltél!
Zsolli: Képzeld, Donát még mindig nem maxolt szélsőjátékból, és már 7.5ön van belőle, míg az átadása kimaxolódott teljesen.
Még egy darab barátságos meccs van neki hátra.
Így áll jelenleg:16 év 107 nap)
Következő születésnap: 2013-03-12 (5 nap)Védekezés teljesen kiedzve Remek 8.0 /8.x 16.3 mérkőzés ≈ 1.470 perc 0.0 mérkőzés ≈ 0 perc
Szélsőjáték Jó 7.5 7.x 14.5 mérkőzés ≈ 1.302 perc 3.0 mérkőzés ≈ 270 perc
Átadás teljesen kiedzve Középszerű 5.0 5.4 mérkőzés ≈ 488 perc 0.9 mérkőzés ≈ 79 perc -
r0by
addikt
TSI: +28.580 / -2.960
Forma: +11 / -1 (avg: 5.35 => 5.85)
Skillup: 2 jsz -
DopeBob
addikt
Sajnos ez már elúszott, 8 pont hátrányom van már most, az elsővel már játszottam egyet, ha a visszavágón megverem még azon kívül is el kéne buknia két meccset. Ez pedig nem valószínű
Egyenlőre jó lesz ez, kicsit megerősödnek a B védők, köv szerzonban megint tervezek egy kupamenetelést (mondjuk azért ide jó sok mák is kell
) és a feljutás, majd pedig a bentmaradás már nem lehet gond
Most hozok fel majd 2 ifit nem kiemelkedőek, de nevelőegyesületi bónusz nem rossz
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18488 üzenetére
Az sajnos már elúszott, de nem baj, nem akartam feljutni V-be még, mert kb kiesnék rögtön. Két ponton kell még erősítenem, 2 játékost szeretnék venni, még egy normális szélsőt, és egy jó kapust. Ha a köv szerzonban is eljutnék a 7. körig, nagyon elégedett lennék
Nem bántam meg, hogy feladtam a bajnokságot, rengeteg pénz jött, és ami talán még fontosabb, ez egy fél szintnyi tapasztalat volt egy csomó játékosomnak.
-
DopeBob
addikt
Fene, kiestem
Jobb lett volna, ha marad az 1-2, de ez se vészes
-
DopeBob
addikt
Nah, utolsó kupakör, remélem teltház lesz, és megúszom sérülés nélkül a dolgot
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18472 üzenetére
Itt nem számít annyira a védelem, inkább a kapus (meg ugye a pontrúgás képesség), ezért ezekkel lehet szépen haladni, főleg ha isteni pontrúgással vettél játékost baromi olcsón.
Patrick: Chrome áruházból töltsd le, és csak telepíti magának. Én azt használok, és 2 kattintás volt az egész.
más: na igen, ez a PPM 2 nap után jobban fekszik, mint a HT...
-
Patrick
addikt
Használ valaki CHROME-ot? Be akarom rakni a foxtrickes cuccot, de nem engedi, megcsinálta valaki?
-
Patrick
addikt
Aktív felhasználók: 578 989
Azért ez nem sok, ha megemlítjük, hogy voltak már 1 millióan is.PPM Menedzserek: 744 179
Mondjuk ebben benne van a jégkorong is, na meg a foci.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18472 üzenetére
Most totál át kellett variálnom a játékosokat, némelyik olyan poszton játszik, ahová nem is való, az edzés hatékonysága miatt, amit át is állítottam, na meg a csávót betettem szélsőnek. Remélem írni fog róla majd az edző. Többinek mind meg a min max, neki csak a max, másik hátvédemnek meg csak a min szélsője ismert ami pocsék.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18462 üzenetére
Visszatérve a pontrúgóra.
Van az ifi-bajnokságomban egy nagyon jó csapat. Olyan bivaly védelme van, hogy alig-alig tudom áttörni, talán 1 szélen megközelítem.
No, nagy nehezen sikerült legyőznöm, de az 1 árva gólocskámat szabadrúgásból szereztük.
Lehet ismered is a menedzsert, Patrick lenne az
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #18470 üzenetére
Bár így elég kevés védekezést kap, lehet el kéne gondolkodni a konkrét szélsőjáték edzésen.
Tehát a srác fel szélre, majd keresztlabdák/széleken támadást neki.
Ha szélső és szélső hátvéd poszton rajta kívül mindenkinek ismert a jelenlegi képessége, akkor biztosan beszélni fog róla.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18469 üzenetére
Okés, köszi, tehát:
Szélsőjáték/védekezés-re állítottam az edzést.
A kezdőt úgy raktam, hogy mindegyik szélsőnek ismert a min és maxa, kivéve a "sztárifimnek", neki nem ismert a minimuma és az egyik szélsőmnek a maximuma.Remélem így majd kiadja, hogy hol is tart a kis Ifim.
-
zsolli
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #18467 üzenetére
Hát a szélsőjáték és játékszervezés maximuma megfelelő, de a minimumot nem tudom hol áll. Most védekezés -> szélsőjáték edzés zajlik. Így a védekezése fejlődik, ami most középszerű és JÓ lehet a max. remélem, hogy meg tudom így a szélsőjátéka hol áll. Szélső hátvédként játszott múltkor.
-
Patrick
addikt
Sajnos egyenlőre a kis sztárifimről nem tudtam meg többet, csak annyit írt az edző, hogy "Imre Gyurta mindent beleadott a héten, remélem, nem kell sokáig várni, hogy újra tündököljön."
-
ftc
nagyúr
Lehet megérné komolyan venni a csoportomat
4 pont van az első s 5. között
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #18453 üzenetére
Azt mondják a megfelelő és a jó vez. képesség között nincs olyan óriási különbség.
Megfelelő vez. képességűt én pl. 200 ezerért vettem
Jó vezetőivel ha szerencséd van, akkor 80 milla körül kifogsz 1-2-t, de azért általában drágább szokott lenni.
Az is megoldás lehet, ha veszel egy faintos játékost nem edzett posztra, de nálad fog 2-3 szintet nőni a tapasztalat, és belőle képzel edzőt. Mondjuk ennek az a hátul ütője, hogy utána már nem tudod eladni.
Zs
-
plus44
veterán
Milyen meccsem volt
-
r0by
addikt
Az én meccsemen eddig nincs pörgés, de legalább vezetek 2-0-ra idegenben.
Remélem sikerül még a 2. félidőben rúgni 1-2-t. Ha más nem, nekem az is jó, ha a 89. percben lövök 3-at -
Patrick
addikt
Vezet az ellenfelem 1-0-ra és kiállították a KP-ját.
Második sárga, ő rúgta le a védőmet, köcsög...
Közben felhoztam az ifivédőmet, akinek jó a védekezése és gyors. 17 éves 3 napos, kiraktam, ha kellene valakinek.
-
Patrick
addikt
Szerencsére kapus poszton nincs gáz. Nemsokára titáni lesz és el is adom, valószínűleg szezon elején fogom eladni. Akkor többet kapok érte. Aztán szezon végén veszek két kp-t az árából.
-
Patrick
addikt
Hajrá! Egy X-el már elégedett lennék, amúgy sem akarok feljutni, de ezek a sérülések... agybajt kapok tőlük...
-
Patrick
addikt
Kurva életbe már, éppen, hogy meggyógyul valamelyik játékosom, erre most lesérül a védőm...
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #18437 üzenetére
Aztaq.......
Még azok az értékelések
Csodálkozom, hogy két jobbosom is kimaradt. Az első félidőben sokkal jobb támadásom volt, de aztán beraktam egy kutyaütőt, hátha kapok végre róla valami jó infót
Nem semmi meccs...
...asszem lassan, főleg idegenben felköthetem a gatyótLehet, egy jó darabig ez volt az uccsó győzelmem ellened. Na, megnézem a srácaidat, remélem 1-2 már kiöregszik a köv. találkozóra
Max. a köv. liga indításakor elfelejtelek meghívni
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #18434 üzenetére
Gyenge az edződ vez. képessége. Azt hiszem, amikor még az enyémé is gyenge volt, akkor folyamatos PIC-kel kb. boldog (7) szintet lehet tartani vele a köv. bajnokin. Azért az sem olyan rossz ám
Nekem most csapnivaló már az edzőm vez. képessége, ez olyan elégedett (6) környékéig tartja meg.
Zs
-
Patrick
addikt
Na kikapott az ifim, nem nyomtam be a ca-t, fuck.
-
r0by
addikt
1.Van egy jelöltünk a számodra. Géza Werle a neve, és 16 éves.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védekezés képességű játékosod.2.Nos, András Zalánfi 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Védekezés képességet is elérhet.
Felugorva igazi őstehetség, és mind a támadások, mind a védekezések során képes élni vele.3.Sajnos ezen a héten nem találtam senkit, aki megütné a mércét.
Most húztam 5 perce. Ha reggel húzom, akkor is sz@rt kapok...
-
gooool
őstag
Az létezik, hogy a csapatszellem hét közben visszaesik?
Így semmi értelme nem volt a PIC-es meccsnek a hétvégén mert ugyan ott vagyok... -
Patrick
addikt
na vettem egy kp-t 400-é. Titáni jsz, remek átadás. 86K tsi remek erőnléttel és középszerű formával. A 100k meg is lesz neki jobb tsivel. 25 éves lesz 22 nap mulva, de a többi titáni magyar játékosom is ennyi idős, mint ő, szóval jó lesz, első garntúrának.
Titáni lesz a kapusom, akkor eladom és veszek két kp-t. És akkor belsők meg is vannak.
Ma erőnlét edzés volt, vagy 11 embernek felment az erőnléte. A forma nem érdekel most Vi-ban, leszarom...
-
ECSFC
csendes tag
Sziasztok, ifibajnokságunk véget ért, az új kezdetéig van még szabad hely, ha érdekel benneteket, nézzetek be:
E-Bajnokság
http://www91.hattrick.org/World/Series/YouthSeries.aspx?YouthLeagueId=384281 -
plus44
veterán
válasz
zsolli #18425 üzenetére
Ráadásul az u20 jelöltről (aki hármas formával nem fog bekerülni, feleslegesen megy rá az idő...), de beszélhetnék itt szinte az összes titáni játékosomról, akik szintjük ellenére sosem hoznak, csak 3-4 csillagot maximum, messze tudásuk alatt teljesítenek. Nem csoda, hogy alig nyerek valamit, mikor a szar formák miatt nem úgy teljesít a csapat, ahogy egyébként tudna.
Igaz már többször írtam, de nem tudom felfogni azt, hogy a HT le is írja, a formát nem lehet befolyásolni. MIVAN?? Lehetek akármilyen jó edző, gazdag menedzser, ha szar a forma, visz mindent, összeomlik a csapat, mint a kártyavár. És hogy ezt nem lehet befolyásolni, ilyen a való életben sincs, akkor egy "szimulátorban" ?? Ne nevettessen már senki, könyörgöm...
-
zsolli
addikt
Formák: +12/-5
Avg.form.: 5,84
Skill-up:0 -
plus44
veterán
TSI: +17710 / -18120
ÁF: 5,10
Forma: +3 / -11
Skillup: 18Nagyszerű formák megint...
-
r0by
addikt
Kezd telelenni a tvk@m, hogy mióta átálltam védekezés edzésről játékszervezésre, folyamatosan csökken a forma:
A rózsaszín a forma, a sárga a játékszervezés.
2003.01.27-én még 6.05 volt, ma meg már csak 5.30 az átlagforma -
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18416 üzenetére
hátha változtatható ország is
-
ftc
nagyúr
Én a totális csapat megsemmisítésre játszok
Fokozatosan eladok mindenkit aki 22 évnél öregebb
reményem szerint kiesek a VI-be... s onnantól kezdenék el újra építkezni az alapoktól
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #18409 üzenetére
Szerintem ez már az a ketegória, hogy erőlködni sem érdemes...
Kiválasztom majd azt a 11 ember akinek kell a tapasztalat meg ofc a védekező edzés oszt annyi. Csak verés ne legyen
Ma már egész jó értékeléseket hoztam alakul ez :-D
HatStats:353
Védelem: 169
Középpálya: 105
Támadás: 79Eladni most nem tervezek senkit egy darabig, a kovetkező kupára még minden védő lép legalább egy de inkább két szintet majd... 5 titáni védő, és már úgy lettek vásárolva, hogy multi skilles mindegyik. Mondjuk van mellé egy kiemelkedő JSZ vagy SZJ. Vagy átadás. Fincsi lesz
Támadó szekciót kéne valahogy turbózni, lehet áltállok 5-3-2-re majd bajnokságban elkezdem próbálgatni, csak kéne még egy jó szélső meg egy akármilyen +csatár hozzá
-
Patrick
addikt
2 millió tsivel 7.? copjanak le....
-
DopeBob
addikt
Nah, megvolt a sorsolás, szerencsére nagyon könnyű helyzetbe kerültem, mindegy kit hogy küldök pályára
Csapat (teljes)
TSI 2 384 350
Fizetés 100 371
Nemzetiségek 14
Sérült 1
Piros lapok 0
Sárga lapok 3NB1-es.
7. kör, új rekord, nagyon szép volt!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s