- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buffalo13
tag
02:07
Máté Csihán (Győri-Chelsea) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Antonio Río várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 0.wááááááááoooooooooooooooo!!!
-
Patrick
addikt
Hajrá!!!
24867 néző, GG faking HT!
Milanocska 451ben tolja, kis geci.
-
r0by
addikt
Hát akkor hajrá-hajrá!
Merem remélni, hogy lesz live ma...
Balu meccse elindult
-
r0by
addikt
Én nem számítok semmi jóra, Olaf úgyis el fog intézni szokás szerint
-
DopeBob
addikt
Én alazasra... Remelem azert tul sok golt nem kapok :-( 5-5-0 es jatektordeles :-)
-
Buffalo13
tag
Hy
, valaki fog csinálni egy linket a meccsekről?Egyébként ki mire számít?Én győzelmet várok a bajnokságom rangadóján kemény meccset fogok vívni.
-
zsolli
addikt
Hehehehehe
Ne aggódj, a srácok még annyira gyenguszok, hogy ebben a szezonban még a meglepetésre is kevesek vagyunk
A "B" csapatod kp-ja is erősebb lesz mint az enyém. A támadásaimnak köze se lesz a védelmeidhez, a "védelmeim" meg jócskán alulról szagolják a támadásaidat
Jaaa, és nem ér jó játékost pályára küldeni ellenem. Csakis a csicska öregeket, és/vagy a taknyos fiatalokat.
Nem szeretném ezt "hallani":
"Áááááá, a köcsög ellenfelem lerúgta a legjobb játékosaimat pont szintlépés/eladás előőőőőtttttt!!!"
Zs
-
ftc
nagyúr
vettem 1 17 éves kiemelkedő playat
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #16684 üzenetére
Miért sz@r?
Ezt írta: Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Árpád Serfőző, és 15 éves.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Átadás képességet is elérhet.Ebben akár az is benne lehet, hogy van egy remek jsz-e, jó szélsőjátéka és jó védekezése. Megfejelve mondjuk egy Jól fejelő speccel. Bármi lehetséges
Zs
Ui.: a héten kétszer húztam. Egyet pénteken hajnalban, egyet ma hajnalban...
...mondjam, vagy mutassam? -
r0by
addikt
válasz
Patrick #16681 üzenetére
1.: Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Árpád Serfőző, és 15 éves.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Átadás képességet is elérhet.2.: Krisztofer Popovics nagyon ígéretesnek tűnik. 17 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Átadás képességet is elérhet.3.: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Mihály Rajz, és 15 éves.
További edzés nélkül Átadás képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy csapnivaló szintű Játékszervezés képességet is elérhet. -
Patrick
addikt
Ma meg jó lenne nyerni! A milan ellen játszom hazai pályán, kp-n sztem jobb leszek, mert én pest, ő győr és a többi részem jó. Remélem tudok nyerni!
-
Patrick
addikt
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Kristóf Edvy, és 15 éves.
További edzés nélkül Védekezés képessége pocsék szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Védés képességet is elérhet.
17 éves 0 naposan megfelelő védés, ha a védekezése is pl megfelelő lenne, nem is lenne rossz, vagy mondjuk remek.
Be is raktam védőnek területvédekezést kap majd, mivel van első számú kapusom, aki lehet jó.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16678 üzenetére
Ez szélső SE, de nem specialitással kapcsolatos. Úgy tudom (sejtem), hogy a magas szélsőjátékkal rendelkező játékosok kiváltsága ez.
Megtaláltam a szabályzatban:A szélsők kellően magas Szélsőjáték képességükkel helyzetbe kerülhetnek, amelyet egy másik játékosnak (szélsőnek vagy csatárnak) kell befejeznie. Ha a másik játékos Jól fejelő, vagy kellően magas Gólszerzés képességgel rendelkezik, nagy valószínűséggel be fog találni.
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16675 üzenetére
Egyvalami elkerülte a figyelmemet tegnap. Megnéztem, hogy a meccs riportokban ír e valamit Donátról a riporter.
Ezt találtam a mostani barátságosnál :
38'
SE: Winger to anyone Scores (138)SE: Winger to anyone Scores (138)
Donát Mednyánszky sokadik pontos beadását Christian Oelkers váltotta gólra. Ez jelenthet valamit? Google barátom sem talált semmit, meg a HY-n sincs róla infó. -
plus44
veterán
-10
-19
-12
-12Szép sorozat, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége/következménye. Nyilván sérülés komoly posztokon --> bukom az edzésemet ---> bukom a bajnokságot ---> nem lesz pénz ---> nem lesz új játékos ---> még szezonokon keresztül maradok ott, ahol elkezdtem annak idején...
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16674 üzenetére
Szívesen
Egyet tisztázzunk. Lehet, hogy eleve tudod, akkor bocsi. De biztos ami biztos leírom, nehogy emiatt probléma legyen.
Tehát ifiknél az az edzés megy, ami a meccs idején be van állítva. És ügye az edzés-infót a meccs lefújta után 24 órával kapod meg.
A lényeg, ahogy a srácról megtudsz valamit, szólj, és tovább variáljuk
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16667 üzenetére
Pl, ha a játékszervezés maxra vagyok kíváncsi, akkor oda rakom a srácot. Mellette csak olyanok lennének, akiknek ki van maxolva. Elsődlegesnek egy átadást, másodlagosnak raknám a játékszervezést.
Nem muszáj, hogy a többi ki legyen maxolva. Elég ha tudod az elérhető játékszervezés szintjüket, tehát, hogy mi lehetne a maximumuk.
Ha meg a jelenlegi szintre vagyok kíváncsi, akkor meg fordítva.
Ööö igen. Tehát akkor elsődleges a játékszervezés edzés, és akkor olyan legyen mellette, akiknek ismert a játékszervezésük jelenlegi szintje.
Tehát leegyszerűsítve az aranyszabály:
elsődleges edzés - képesség jelenlegi szintje
másodlagos edzés - képesség elérhető (maximuma) szintje
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16668 üzenetére
"Az ifjú Donát Mednyánszky számára az lenne a legjobb, ha más posztokon is kipróbálnánk, kiválóan kezeli a labdát, látok benne valamit."
Ezt írta az edző ma. A HY-n erre vonatkozóan ezt találtam : "Ez a megjegyzés nem mondja meg, hogy mennyit fejlődhet játékosod az egyes képességekből. A már ismert jelenlegi és elérhető maximális képességszintektől függően érdemes lehet őt más posztokon is kipróbálni. Ha valamelyik játékosodról tudod, mennyi nem edzett lehetőség van benne, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a játékos még tovább tud fejlődni."
Elképzelhető, hogy a játékszervezését kéne megnézni a következő barátságos mérkőzésen ?
-
Speedhs
őstag
Már nagyjából körvonalazódott, hogy mikor mi derül ki.
Javítsatok ki nyugodtan,Pl, ha a játékszervezés maxra vagyok kíváncsi, akkor oda rakom a srácot. Mellette csak olyanok lennének, akiknek ki van maxolva. Elsődlegesnek egy átadást, másodlagosnak raknám a játékszervezést.
Ha meg a jelenlegi szintre vagyok kíváncsi, akkor meg fordítva
-
DopeBob
addikt
Egy védőm támadó utasítással játszott, és HO! szerint nem fejlődött semmi... wtf?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16644 üzenetére
Ha YouthClub-on állít fel csapatot, akkor viszont szép színekkel jelöli, hogy a felállás és a beállított edzéstípusoknak megfelelően mekkora az esély, hogy kiderüljön adott képesség.
Tudom, hogy te tudod, de Speedhs lehet, hogy nem tudja, úgyhogy érdemes lehetne vele foglalkoznia, kevesebbet kell töprengeni -
zsolli
addikt
TSI: +3.140 / -2.210 (a TDF-em 32 éves lett, neki zuhant 2.110-et).
Formák: +3 / -3
Avg. form.: 5,15 (5,29 volt)
Skill-up: 3 db
Ryan Tax (TDF-em) remekre lépett jsz-ből. Levente Zrínyi (QDF-em) nagyszerű lett jsz-ből. Egy fiatal szélsőmnek meg megfelelő lett a jsz-e.
Zs
Ui.: TDF - technikás védekező csati
QDF - gyors védekező csati -
Patrick
addikt
Kapusom lenyűgözőre lépett, neki van jó védése.
TSI: +10220/-7030
Forma: +8/-6Ennyi, nem rossz, de lehetne jobb is.
-
plus44
veterán
Jó ez, jó ez...
TSI: +4630 / -17060
ÁF: 4,89
Forma: +2 / -12 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Speedhs #16657 üzenetére
Ilyeneket ott nem néznek. Mindenkinek megvan a HT-s csapata de a HT tornákon az élő embereket nem az alapján rangsorolják a lényeg hogy aktív HT csapattulajdonosok nyomnak egy bulifocit. Bár ahogy zsolli is írta vannak akik elég komolyan veszik, mi se szoktuk elviccelni.
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #16655 üzenetére
Ez jól hangzik
Király dolog lehet amikor egy 7ed osztályos csapat elveri a másodosztályost
Zsolli
Sok sikert a mai edzésekhez!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16655 üzenetére
Ja, van aki csak szeret focizni, mint pl. én is
Én még csak Szegeden voltam, de nagyon tetszett. Valahogy ezüstérmet szereztünk
Bár van 1-2 csapat, akik nagyon komolyan veszik a dolgot, de javarészt mindenki poénosan nyomja.
Én a védelmet erősítettem/gyengítettem a SörreFröccs csapatban. Az elődöntőben az én gólom adta meg a lélektani kegyelem döfést a nem gyenge ellenfelünknek. A tökömről pattant a kapuba. Fájdalmas arccal, és görnyedt testtel (nem tudtam egyenesen menni) hagytam el a pályát
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16649 üzenetére
Grat a sráchoz, akit holnap felhozol! Jól fog mutatni a csapatban
Te honnan látod a HY-n az ifiknek a szinten belüli fejlődését? Mert nekem ott csak egész számok vannak.
Napfénysüti Ez jól hangzik, kár, hogy nem tudok jól focizni
Esetleg Pest megyén belül szokott lenni?
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16644 üzenetére
1 hónap múlva lesz barátságosom
3-3-3 felállásban megyek. Csak Donátra akarok koncentrálni. Szélen Ő lesz. Kreatív technika, és olyan edzéssel, amit írtál.
Játékszervezését mikor lenne érdemes megnézni? Majd, ha kimaxolt védekezésből?Szerk: Bemásoljam majd ide, amiket tanácsolnak?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16643 üzenetére
Nem baj az. Senki nem születik zseni ifisnek
Először talán ki kéne deríteni a jelenlegi szélsőjáték képességét, mert annak jó a max-a, így ha megtudnánk a mostanit, annyival előrébb vagyunk a számolgatásban.
Tehát barátságoson szélső posztra a sráccal, és mehet a szélsőjáték (1) - játékszervezés (2).
Így talán esélyed van megtudni az elérhető jsz-ét is.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a srácon kívül, szélső és szélső hátvéd poszton csak olyan srác legyen, akinek tudod a jelenlegi szélsőjáték képességét. Kp és másik szélső ponton olyan legyen, akinek tudod már a játékszervezés max-át.Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz nyugodtan, szívesen segítek.
Zs
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16637 üzenetére
Igen, muszáj, nehogy lemaradjak valamiről
Most találtam is egy új módot arra, hogy 2 bajnokival többet edzhessen az ifi játékos! Azaz 17 meccset.
Köszönöm szépen a megerősítésedet
Remélem hamar sikerül felhozni remekre
Barátságosokon is csak a védekezés területvédekezés menjen?
(#16639) Patrick
Remélem megfelelő edző lehetek neki
#16641) zsolli Most töltöttem ki rá a jelentkezési űrlapot.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16636 üzenetére
Donát Mednyánszky (131512333)
15 éves és 79 napos, következő születésnap: 2012-11-20A játékost 145 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-03-12.
Védés: ismeretlen
Védekezés:
8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Átadás:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlenLátom máshol is érdeklődsz
Jó darabig védekezés(1) - területvédekezést (2) edzenék neki. HY szerint 16 éves 36 napos korára megvan illetve lehet hamarabb, de 6,0-ról számoltam). Menet közben ki kéne deríteni barátságos meccsen a jelenlegi szélsőjátékát, jelenlegi és maximális jsz-ét, jelenlegi átadását. Majd ha ezeket tudod, ki lehet találni a további edzéseket.
Zs
-
Speedhs
őstag
Azta hétszáázát!!
Srácok! Mit írt ma az ifi edzőm, lehidalok! Donát Mednyánszky -ról, akinek max remek védekezése lesz( most megfelelő)
Az ifjú Donát Mednyánszky számára az lenne a legjobb, ha más posztokon is kipróbálnánk, kiválóan kezeli a labdát, látok benne valamit.
Talán tudod, talán nem, de Donát Mednyánszky játékosnál nem sok jobb játékosunk lesz.
Mivel Szélsőjáték edzés is zajlik, rápillantottam Donát Mednyánszky játékosra a meccsen. Szerintem jó szintet is elérhet belőle, mielőtt itt hagyna bennünket.
-
zsolli
addikt
Holnap hozhatom fel a remek jsz-ű ifimet
A tegnapi edzésnél elárulta az edző, hogy gólszerzésből is maxoltam, tehát mindenét maxoltam, amit csak lehetett. Akár U20-as lesz, akár nem, akkor is imádom
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16633 üzenetére
Szerintem nagyon jól csinálod. Én láttam egy csapatnál (igaz ott már jóval magasabb kezdő tőkéről volt az elindulás), hogy fiatal titáni jsz-ű, speces srácoknak edzett védekezést.
Nekem is alakul a tervem a fejben...
...csiszolgatom még itt-ottZs
@Patrick: látom azért "barátkozol" a Milános sráccal
-
DopeBob
addikt
válasz
Patrick #16628 üzenetére
Hát az nekem is, legalább még egy, mert elég trágya KP-t és támadást hozok... valami 23-24 éves van kinézve, titáni jsz, titáni átadás. Specnek mit érdemes? Legyen Ő is majd jól fejelő? Úgy érzem csak szopatom magam ezzel a védő edzéssel és a jó kis 5-4-1-es felállással
Bár... ha jobban belegondolok, egy szezon alatt tudtam már venni titáni szélsőt, titáni kp-t, és az igazán jó védők még mindíg tanulnak, csak olyanokat adtam el eddig akik már eleve megvoltak öregedtek stb... meglássuk szezon végégig még marad ez aztán majd akkor...
-
zsolli
addikt
Ezt a meccset nézzétek meg: 407863296
Vezet a srác 0-3-ra. Megcsinálja a 3 cserét, visszaáll 3-5-2-re (2-5-3-ról).
Aztán szépen lassan lesérül az egyik csatára, majd 2 védője. Persze cseréjük már nincs.Az ellen kiegyenlít 3-3-ra, majd a hosszabbításban nyer is egy szabadrúgással
Azta7százát...
-
DopeBob
addikt
Nagyon bízom a sorsolásban, jó lenne egy verhető ellenfelet kapni mondjuk valami idáig szerencsével eljutó VII. osztályút, akit majd jól kitömök
-
Patrick
addikt
Na ki nyert a kupában?
-
zsolli
addikt
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá....
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL!!!
Leventeeeeeeeeeee kib@szott Zrínyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gyerekek, középen lőttem gólt. Érdemes megnézni majd, milyen támadásom van középen, és az ellenfélnek milyen védelme
Zs
-
zsolli
addikt
Wazze, hosszabbítááááás!!!
Kezdek megőszülni...
-
zsolli
addikt
3-3!!!!
Szélső SE-vel egyenlítettem
Ha ki is esünk, szépen helytállunk
-
zsolli
addikt
No, vezet az ellen 3-2-re. Egy általam kihagyott középső támadás visszafordításával...
Hoppá, r0by kapott egy gólt
-
zsolli
addikt
1-2-re vezetek. Semmiképpen sem nevezném megnyugtató előnynek
Aggódom...
Az biztos, ha ellenfelem helyzetet kap, az gól
Én egy balost lőttem, pont az erős védelmén. Egy jobbos talán még most is beleférhetne, de fene tudja...
Nincs se Jól fejelő SE-m, se Gyors SE-m, se 11-esem...
Na, mire leírtam, már egyenlített is az ellen
2-2.
-
zsolli
addikt
Na, egy gyors posztcserével és egy cserével megzavartam a motort, szereztünk is még egy gólt
0-2 ide
Bár még hátra van a fekete leves....
Zs
Ui.: r0by drusza megint kifogott egy 5 védős felállású csapatot...
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #16604 üzenetére
Jó meccs volt, 0-1 után nagyon összekapták magukat a fiúk,igazán élvezetes meccs volt.
Hmm 0-3 hát nem erre számítottam. Pedig nem olyan gyenge az ellenfél. Na mindegy, remélem egy 3-mat még berámolunk
Ha győzünk, az azt is jelenti sajnos, hogy a hétvégi bajnoki megint kuka lesz
0-1 már Nálad is
-
zsolli
addikt
DopeBob aláz
Hoppácska kérem, már 0-1-re vezetünk
Na, ezt meg hogy a fenébe...
Hajrááá fiúúúúk, nem kiengedni!!!!
Zs
Ui.: a tegnapi magyar-török-höz mit szóltok? Én a 2. félidő közepe táján értem haza. Átmentem az apóshoz, erre mit látok? 3-1? Naaa ne bassssz. ROhadtul örültem
-
zsolli
addikt
Persze hogy az ő játékosa kap pozitív SWE-t...
Nekem 2 technikásom van a pályán, neki 1.Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged