- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Van egy védőm eladó, hátha érdekes lehet valakinek: 303107161
Úgy döntöttem átállok kp edzésre. Az előbb vettem meg az első jól fejelő jelöltet. Úgyhogy péntekre időzített védő eladások lesznek majd mifelénk -
zsolli
addikt
válasz
gooool #17596 üzenetére
Jól felturbózott védelemmel (főleg középsővel) talán lehet esélyed. Bár biztos magasan van az önbizalma a múlt heti meccse miatt.
Azt néztem, hogy Gyors SE nemigen várható, mert csak 1-1 gyors srácotok van, az is mindkettőtöknél védő poszton. Ha lenne egy Gyors szélsőd, ő mehetne bal széledre.
Az ő gyors védője mindig bal szélen van, így egy jobb oldali elfutást megfoghatna.Neki nincs, neked van 1 Jól fejelőd, így esélyed lehet a szöglet + fejes gólra.
Meg aztán tőled még egy MOTS is mehetne
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #17592 üzenetére
Fene tudja, hogyan működik ez. Csoport-erő és Olaf függő.
Látod, "tavaly" 0 védelemmel, csak kp-val és "átadás miatti támadóerővel" 2. lettem V-ben.
Most bár kiesek, de bemákoltam 2 győzelmet szinte 0 védelemmel, gyengusz (fejlődő, de végig PIC-elt) kp-val, és nem túl acélos támadásokkal. Igaz most elméletileg specesekben is jobban állok.
Nem beszélve arról, hogy 60-80.000 össz. TSI-vel rúgtam a szezonban 15 gólt
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17589 üzenetére
Szia.
Lépett középszerűre Donát!
73 nap múlva hozhatod fel (Szezon: 36, Hét: 8 (Kedd), Életkor: 17 év 0 nap)
Hátralévő mérkőzések a lehetséges felhozásig: 12.0 ( =9 Bajnoki mérkőzések + 4 (x 0.75) Barátságos mérkőzések)Jelenleg így áll:
Védekezés: remek(sárga)
Játéksz.: ismeretlen/3
Szélsőj: középszerű 5.0/7 még 10 meccs kell neki.
Átadás: 4.1/5 5 meccs kell neki.
Gsz: ismeretlen/3 -
gooool
őstag
válasz
zsolli #17576 üzenetére
Megvertem az első helyezettet hazain 4-2-re.
Az értékelés is aránylag rendben volt, PIC-elve is.
Na és akkor a lényeg:
A szélsőim jó jsz-el bírnak, sztem ez elég jó.
A technikás csatárom pedig ezeket hozza:
megfelelő jsz.
jó átadás
ragyogó gólszerzésA következő heti meccs dönt mindenről, el kell vernem az Újpestet.
-
Patrick
addikt
Ha lenne kp-m, akkor agyonvernék mindenkit...
-
r0by
addikt
Hehe, a legkevesebb kapott góllal osztályozós helyen állok.
Reális -
Gonosz15
aktív tag
Van egy csapat a csoportomban. Nem értem, hogy húzott be ennyi meccset: http://www76.hattrick.org/Club/Matches/Archive.aspx?season=50&TeamID=1998599
Nézzétek meg az értékeléseket... Főleg a szezon elején.
Ezt meg főleg nem értettem: http://www76.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=398548845
-
Gonosz15
aktív tag
P*csába, pirosat kapott az erősebbik wc csatárom :@ Na így érdekes lesz az uccsó meccs..
-
plus44
veterán
A 10 körmömet lerágom a meccsemen...
szerk: mert eddig semmi nem történt, olyan izgalmas volt minden.
A győzelem nincs veszélyben, csak nem nagyon mozgolódtak a srácok.
-
DopeBob
addikt
Nah, talán ma sikerül nyernem végre, elég régóta tart a rossz sorozatom
December elején tudtam utoljára nyerni bajnoki meccsen... Gyorsan még edzőt cseréltem, hátha sikerül meglepni az ellent, védekező helyett jött egy semleges, kicsit visszaesett a védelem, viszont jobb lett a támadás, HatStat már 301, ennyi még sosem volt
Ráadásul az egyik legjobb védőm el van tiltva
Az előző edzém "szimpatikus fickó" volt. Mikor lesz érdemes kirúgnom, hogy ne legyen túl sok hatása, ha esetleg romlana tőle a csapatszellem? Az osztályozó után/reset előtt?
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #17573 üzenetére
Látom a Te edződ vezetőije is ugyanúgy gyenge, mint az enyémé. Én minden meccsen PIC-elek, így pl. a most szombati meccsre is boldog (7) a TS-em.
Szép értékelést hoznak a kp-id, ennek ellenére én is "keveslem" a hozott kp-t. Több dolog közrejátszhat. Ugye az első, amiről már volt szó a TS.
De ott van még, hogy a szélsőknek milyen szintű jsz-e van. Illetve pl. támadó utasítással kevesebbet ad hozzá a kp-hoz. Lehet még TDF-et használni (Technikás specű védekező csatár). Annál a fontossági sorrend:
- játékszervezés,
- átadás,
- gólszerzés.A TDF magas jsz-szel erősíti a kp-t, átadásával meg erősíti a szélső támadást (igen, még védekező utasításnál is).
Zs
-
zsolli
addikt
A TS-t nem befolyásolja az eredmény. Ott a meccsek hozzá állása és az edződ vezetői képessége számít.
A mostani edződnek már katasztrofálisra csökkent a vezetőije. Evvel már nem lehet TS-t növelni, mert a következő meccsig visszaáll középértékre.
Most tervezed a visszaesést, aminél nem fontos a vezetői. Majd amikor újból megindulsz felfelé, érdemes egy minimum megfelelő vezetői képességű, jó edzőt konvertálni.
Most VI-ba még nem kell. Arra figyelned kell, hogy ha az edződ megint szintet dob a vezetőiből, az már azt eredményezi, hogy megfelelőre esik a képessége. Ha ez megtörténik, érdemes beruházni egy jó/csapnivaló edzőre (külsős), de már vehetsz egy öreg, magas tapasztalatú játékost, akinek minimum megfelelő a vezetőije. És amikor megindulsz felfelé, akkor Őt megtenni edzőnek. Megfelelő vez.képességgel egy idő után folyamatosan magasan tudod tartani a TS-t (persze PIC-elt meccsekkel).
Jelenleg nincs értelme PIC-elned. TS nem marad magasan, ellenben gyengíted a kp-t.
ZS
-
zsolli
addikt
Na jelen. Tegnapra elhajlási engedélyt kaptunk az asszonyoktól, így egy cimbinél iszogattunk. Nemrég értem haza
Látom szép edzések voltak itt-ott. Sanya, szép az a playa. Valakik amúgy forma-trédelést is csinálnak. Szezon elején az a kp, jó formával a vételi ár többszöröséért is elmehet (nem tudom, mennyiért vetted).
Nos, én ma kegyetlen nagy zakóban fogok részesülni. PIC, 4-5-1. Szinte mindenki védekezik, bal oldalon csinálok egy kisebbfajta támadást. Nem nagyon megy át az ellen védelmén, de hátha Olaf enged nekem is egy gólt
Patrick, 2 MOTS egymás után biztos jó ötlet? Sebaj, találkozunk VI-ban
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Patrick #17569 üzenetére
Ma PIC-elek meg játéktördelek, nagy az esély a vereségre, de talán nem lesz több gólos. De kiderül a meccs után, hogy mi is legyen a taktika a jövő szezonra.
Szívem szerint átváltanék kp edzésre. Viszont 2-3 hónapon belül meg lenne 2-3 védő ifim.
Akiket figyelnek a válogatott megfigyelői, így nem is biztos, hogy nálam maradnának.
De, az átálláshoz is kell egy csomó lóvé, ami nem is biztos, hogy elsőre meglenne, mert ugye kapásból kellene 10 fiatal. Max. a hazai meccsek után tudnék majd venni fiatal, 17 éves játékost.
Bár valószínűleg a fizetéseken is tudok majd spórolni nem kicsit. -
-
r0by
addikt
Hehe, én sem tudom mitévő legyek most.
El kellene adnom 3-4 védőm, maradnának a mostani 17-18 évesek.
Osztályozós helynél nem végezhetek most rosszabb helyen.
Azt nem tudom eldönteni, hogy inkább adjam majd le az osztályozót, vagy maradjak V-ben is kövi szezonban a sok vereségért?
Lehet, hogy jobb lenne VI.-ban, mert a mostani V-ös bajnokságban mindig az első 30-ban vagyok a bajnokságok között. Itt aztán nem sok esély lenne feljebb jutni, csak kib@szott sok mákkal és annál is erősebb csapattal.. -
Patrick
addikt
válasz
gooool #17559 üzenetére
A csapatszellemet csak úgy tudod magasabbra húzni, ha laza játékot játszol a kupában, vagy a bajnokságban. Ahol a kezdődet megadod, ott kell beállítani, hozzáállás: átlagos, vagy laza játék, vagy a szezon legfontosabb mérkőzése. A laza játékkal kettőt ugrik a TS felfele, a legfontosabb mérkőzéssel pedig megfelezi a TS-t. Ritkán eltér persze ez is.
Szóval, így tudod növelni a csapatszellemet. Két kp-d pedig egész jó, bőven tudnál nagyszerű, kiemelkedő kp-t is, csak TS kell hozzá. Szezon elején érdemes jól belőni a kupában pl, amíg gyenge ellenfeleket kapsz.
Valamilyen szinten, de csak kis mértékben a sportpszichológusok is növelik, avagy szinten tartják.
A pénzt pedig gyűjtsed csak.
-
gooool
őstag
válasz
Patrick #17558 üzenetére
A csapatszellem mindig hűvös, ezt mivel lehetne javítani, pscichomókusokkal?
A kp-im 1 földöntúli és 2 természetfeletti, őket is edzem, a cserém most lett kiemelkedő.
A szélsőim és a csatárjaim tudom, hogy gyengébbek, de ezeket is én edzettem eddig, ahogy a csoport erőviszonyai kívánták.
A védelmem elég jó, azzal nem is törődök, a csoport elitje igencsak.
Most stadiont bővítek, de másra nem költök, a csapat jó, a 250millámat meg próbálom szaporítani. -
Patrick
addikt
válasz
gooool #17557 üzenetére
Üdv itt.
Nos, ahhoz képest, hogy VI-ban vagy, egész jó az a 3 középpályásod. A gyenge alatt mit értesz pontosan?
Idegenben megfelelő, hazai pályán jó a középpályád, VI-ban ez teljesen jó.
A csapatszellem befolyással van a középpályára, értelem szerűen, minél magasabb a TS, annál jobb lesz az értékelésed középpályán. Talán titániak a kp-id...Harmadik legjobb a rúgott gólod és második a kapott gólok alapján a csapatod, ez egész jó. Egyébként, ha a csatárjaid 50-70k TSI-vel rendelkeznének, a támadásod is erősebb lenne, valamint a szélsők, hát igen, azért az már nem olcsóság... + még két erősebb szélső...
Gyűjtsd a pénzt és mehet az erősítés. Mit edzel? Feljutnod még nem kell.
Régebben ilyen csapattal simán IV-ben volt az ember... most meg én is kiesek VI-ba... sokat változott, na nem a játék, mert az ugyan olyan... nagyon sok a játékos és nagyon olcsón lehet már hozzájutni, így már kisebb csapat is egész jól tud erősíteni, ha okosan csinálja.
-
gooool
őstag
Üdv sporttársak!
Régen aktív voltam itt, mostanában kicsit kevesebb az időm, de olvasni szoktam a topicot.
Kérdésem volna:
Miért gyenge még mindig a középpályám? Nem tudom elképzelni miért gyenge az értékelésem, ahogy a támadásom is eléggé gyatra, közben a játékosaim hozzák a szintet, összeszokott a banda...
Csapatom:
Atomic Director's (1643262)Köszönöm a segítséget!
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Patrick #17554 üzenetére
Szerintem is. Igazából most majd szélsőket akarok venni, ott még "gyengének" érzem magam.. Kapus és csatár poszton jól elvagyok, KP rendben lesz, szélsőket erősíteni kell és az egyik védőmet le kell cserélnem majd, egy kicsit skillesebbre. Am a fizetésekkel nincs bajom, rendesen szokott jönni meccs bevétel
Meg ifiket is tudok eladni ha nagyon kell. Most védést eddzek, mire a kapusom 18 lesz, addigra ragyogó lesz, nem egészen 20 éves korára pedig Földöntúli
Szerintem utána megválok tőle, nekem ennyire skilles kapust fenntartani luxus lesz majd
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
plus44 #17552 üzenetére
Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon...
Na jó csak vicceltem
Nem titkolózom, tessék.. de aztán nem mutogatni az ellennekhttp://kepfeltoltes.hu/121228/ht_www.kepfeltoltes.hu_.png
Egyébként nem tudom, rendszeresen játszatom a kezdő 11-et, néhányukat bari meccsen is, de oda inkább a fiatalokat küldöm. Ritkán megy le sok játékosomnak egyszerre a formája, van, hogy lemegy egyiknek másiknak középszerű és az alá, de ilyen 4-5 -nek egyszerre még nem volt azt hiszem. Aztán fene tudja, lehet csak szerencsém volt eddig
-
Gonosz15
aktív tag
-
Gonosz15
aktív tag
Na ez már edzés b*sszameg
TSI: +50040 / -10
Forma: +8 / -2 -
r0by
addikt
TSI: +16.500 / -19.350
Forma: +4 / -8
Skillup: 1 titánira -
zsolli
addikt
TSI: + 4.970 / - 1.300
Formák: +5 / -8
Avg. form.: 5,68 (5,82-ről)Skill-up: 3 db (ebből 1 csiki-csukizó edzőm)
- 1 kp 11-re,
- 1 kp 10-re lépett jsz-ből. -
plus44
veterán
TSI: +38770 / -2070
ÁF: 5,89
Forma: +16 / -1
Skillup: 0Bár így maradna. Gáz, hogy kettes formákkal a titáni védősorom összesen (3 emberke) nem hoz 5 csillagot...
-
Dillon
tag
Kellemes ünnepeket és meccsekben gazdag új évet! Mellesleg összeszámoltam: ma játszotta a csapatom a fennállása óta a 706. meccsét
-
Patrick
addikt
Nem szeretem a mákot.
-
plus44
veterán
kellemes unnepeket sracok!
-
zsolli
addikt
Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
Kilókkal vigyázni.
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Kellemes ünnepeket és sikeres meccseket kívánok!
-
Speedhs
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek, remélem hama gyógyulnak a játékosok.
-
DopeBob
addikt
RightBall SE(Másolás) Real Kamut C de F(Másolás)
Középpálya jó (7) (Éppen) megfelelő (6) (Éppen)
Jobb oldali védelem világklasszis (13) (Éppen) ragyogó (11) (Átlag felett)
Középső védelem világklasszis (13) (Átlagos) lenyűgöző (12) (Éppen)
Bal oldali védelem világklasszis (13) (Átlagos) kiemelkedő (10) (Átlag felett)
Jobb oldali támadás megfelelő (6) (Átlag alatt) kiemelkedő (10) (Átlag felett)
Középső támadás gyenge (4) (Átlag felett) megfelelő (6) (Átlagos)
Bal oldali támadás remek (8) (Éppen) kiemelkedő (10) (Átlagos)Közvetett pontrúgás
Védekezés remek (8) (Éppen) megfelelő (6) (Átlagos)
Támadás középszerű (5) (Átlag felett) megfelelő (6) (Átlagos)A csapat hozzáállása Átlagos (Rejtett)
Taktika Széleken támadás Ellentámadás
A taktika szintje titáni (15) ragyogó (11)HatStats 293 294
HatStats Védelem: 151
Középpálya: 75
Támadás: 67 Védelem: 129
Középpálya: 63
Támadás: 102
LoddarStats 23.49 24.63Remélem áttekinthető. Valahogy fel kéne javítanom a támadásomat. De nagyon. Lehet lecserélem a védekező felfogású edzőt egy semlegesre. A támadót nem találtam olyan jónak... nagyot gyengülne a védelem tőle. Meg lehet olyat KP-t kéne venni, aminek az átadása is titáni közelében van... biztos olcsó lesz :-D
-
Speedhs
őstag
Besárgult védekezésből Donát, más nincs jelenleg.
-
zsolli
addikt
Druszám, ezt döntsd el Te
Régen azt mondtad, hogy nem hiszel ezekben a variálásokban.
Mondjuk most meg tudod nézni, az 5 perces értékelésnél, hogy mi változott a posztcserének köszönhetően.
Mondjuk akár igaz, akár nem, az ellenfeleid úgy is csak ezt gondolják:
"...bazzeg, ez a csávó nagyon penge. Megvariálta a széleket és elkezdte szórni a gólokat..."
Zs
-
DopeBob
addikt
-
-
DopeBob
addikt
Hát úgy látszik ez nem az én napom... ennyi kimaradt helyzetet... :-(
-
zsolli
addikt
Szabolcs Fődi a sztárkapusom. Rengeteg lövést kivédett már ebben a szezonban is.
Képességei:
Védés: 3/20 csapnivaló (3)
Védekezés: 0/20 nem létező (0)
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 0/20 nem létező (0)
Átadás: 2/20 pocsék (2)
Gólszerzés: 0/20 nem létező (0)
Pontrúgás: 5/20 középszerű (5)Hehehehe
-
DopeBob
addikt
hát, nem erre számítottam
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #17504 üzenetére
Kellett neked kárörvendeni, 1-1.
Védőm bekapta a 3. sárgáját, jövő héten hiányozni fog. Na, de ez volt a terv, hogy az osztályozón játszani tudjon. Van még egy kp-m és egy csatárom, akinek két-két sárgája van..
Amúgy dög unalom a meccsem, remélem sikerül valahogyan bepréselni eggyel több gólt.. -
zsolli
addikt
Íjjjj, Patricknak lerúgták a kapusát
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest