- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Hogy kaphattam ki? Megint mi ez a szar? Kurvára elegem van már ebből a fos HTból és az egész svéd szaros bagázsból!+!!!!+!
-
zsolli
addikt
Középen szerintem le tudod védekezni, de figyelni kell, hogy az a remek támadás már visszahúzódással volt.
Még az a csatár név b@sszus, Olaf Cyrek
Veszélyes
Ezen a meccsen volt csak egy gyenge széle, amikor egy katasztrófális formájú fiatal srácot játszatott hátvédként. A jó hátvédje nem volt sérült, ott volt a kispadon, szal reméljük megint beteszed ellene, és eltalálod az oldalt. Szorítok neked
-
Gonosz15
aktív tag
Woooo
V. osztályú ellen felet vertem!!! 3. kör a kupában, jövööök)
http://www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=407608887Sok esélyem nem volt de Olaf megszáánt
)
Woow, és a 3. meccs a kupában szintén itthon leszFincsiii bevételecske
III. osztályú ellent már nem hiszem, hogy elkapom mákkal, de már ez is bravúr volt
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16491 üzenetére
A druszám meg olyan, mint anno én. Itt "rinyál", hogy így rohadt HT, úgy rohadt HT...
...oszt simán aláz 0-5-re -
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
Végeredmények:
0 - 5 Anyaszomorítok - r0by
4 - 7 Gabcsi - Sörhas
3 - 2 Oportó - Bianconeri
0 - 2 Mode - RightBall
0 - 3 davidinjuly - BAYERN
0 - 4 Győri-Chelsea - Rezi
0 - 8 Újbudai - Ajka08Grat a továbbjutóknak!
-
zsolli
addikt
Na, nálam 3-6-ra megyek. Visszahúzódás
Lesz még ennek böjtje
-
r0by
addikt
Szünet:
0 - 2 Anyaszomorítok - r0by
3 - 5 Gabcsi - Sörhas
2 - 0 Oportó - Bianconeri
0 - 0 Mode - RightBall
0 - 0 davidinjuly - BAYERN
0 - 2 Győri-Chelsea - ReziNapfénysütinek hogy hívják a csapatát? Őt sikerült kihagynom az újratelepítés után.
-
zsolli
addikt
Na, megvan a szöglet + fejes gól is
3-4-re megyek, de persze még lehet cumi.
Hoppá, már 3-5-re megyek. Egy jobbos góllal
Zs (de még nincs vége)
-
zsolli
addikt
Na, f@sza...
Lerúgták egy fiatal kp-mat, aki támadó középhátvédként erősítette a birtoklást...A pontrugóm állt be helyette. Remélem legalább rúg cserébe 1-2 gólt
A srácomat hordágyon vitték le...
...hogy rakná telibe Olafot egy taliga dildóZs
-
r0by
addikt
Nálam nyom az ellen, 2-1 a kiírt helyzet neki..
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16475 üzenetére
Szerintem én sem húzom ki. Még reménykedek egy Jól fejelő SE-ben, de nem biztos, hogy bejön. Na, de a remény hal meg utoljára.
Max. megyek barátságos meccsekre, ott már nem kell izgulni az eredmény miatt
Zs
-
zsolli
addikt
Na, nálam jó a meccs
3-3. De már vezettem 2-vel is
Fiatal kp-m 2-t lőtt balról, és a Gyors szélsőmre kaptam egy Gyors + passz SE-t, melyet a jó öreg Ryan Tax értékesített
Zs
-
zsolli
addikt
Uraim (és Hölgyeim), mindenkinek sikeres, sérülés- és lapmentes kupafordulót kívánok.
Melózom, így nem tudom mindenkiét követni, ezért ha valami érdekes fordulat van, írjátok be. A sajátomat úgy-ahogy követni fogom telefonról.
Nálam nem tudom, mi lesz. Ellenfelem vagy gyenge, vagy középszerű kp-t szokott összehozni, egy relatív erős (remek-nagyszerű) középső támadással. Nálam elméletileg éppen meglesz a középszerű kp (PIC-elve), két szélen kb. megfelelő támadásokkal, ami ha helyzetet kapok, talán átmegy a gyenge szélső védelmeken.
Van Gyors szélső és csatár, Technikás csatár, 3 db Jól fejelő kp, 1 db Jól fejelő szélső, és ha jól rémlik, az egyik "hátvéd" is Jól fejelő.
Talán sikerül, de nem biztos
Majd meglátjuk
Zs
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #16463 üzenetére
Még lerughatom neki
De ha az előző bajnokságban lévő KP-al megyek neki már 5-0 lenne nekem mivel még labdája se lenne csak ugye fiatalitas...meg gazdasagi valsag...remelem 2 magyar suhanc legalább üsszehoz valamit
Inenntől kiestem.... fullra nem éri meg támadó focit nyomni
-
zsolli
addikt
A munkatörvénykönyv módosításai egyértelműen nem a munkavállalóknak, hanem a munkáltatóknak kedveznek. Szinte mindent megtehetnek a dolgozókkal, tulajdonképpen szabad kezet kaptak.
Na, de ez OFFHT: uccsó meccsed alakulhatott volna rosszabbul is
Tördelésnél saját helyzetet is tördelhetsz, illetve a formáció tapasztalatlanság igen furcsa következményekkel járhat.
Én mondjuk amennyi értékelőt néztem, mindenhol az ellen volt az esélyesebbDe persze mindig vannak furcsaságok. Nekem előző szezonban egy sérülés, és egy gyengébb cseréje miatt úszott el egy eredményem, de hát ez van
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #16453 üzenetére
Én mostanában kicsit másképp fogom fel a dolgot.
Ugye manapság minden egyes héten szeretett kormányunk kitalál valami újat, jobbat, és beadják a jó népnek.
Nah, ugyanez a HT. Várok minden egyes bajnokit, kupát, barátságost, hogy most mégis mi a búbánatért nem fogom tudni legközelebb a legerősebb csapatom kiküldeni. És mindig ki tud velem b@szni ez a játék, mindig ki tud találni valami újat, csak, hogy ne nyerjek még véletlenül se. Ölég kínos ez a HT..
Elég csak az előző szezon utcsó bajnokimat megnézni.. -
r0by
addikt
válasz
plus44 #16449 üzenetére
Ááá, nehogy 'aszidd
Így jobban fogsz idegeskedni
Most én is nézegettem HO-ban, hogy hogyan is kellene felállni. Vazze, ki fogok esni.
Benyomtam PIC-et, meg az A csapatos középpályát. Így is csak középszerű kp-t tudok összehozni, így 2-5-3-ban ellentámadás fog menni. Kérdés, hogy mennyire lesz itt 2 védővel CA..Jah, hajrá Balu!
-
ftc
nagyúr
25.perc.... semmi
27. vezet az ellen
-
plus44
veterán
Összeraktam a holnapi kupára a csapatot. Dolgozom 4ig, így majd csak utána nézem meg, de legalább nem idegeskedek közben...
-
zsolli
addikt
Közben azt vettem észre, hogy Patrick milyen kedvesen elbeszélgetett az ellenlábas csoporttársával
Zs
-
ftc
nagyúr
Elkezdődött köv kör a kupában
-
DopeBob
addikt
Nah, megvan az egyik kiszemelt, 4-5 szezonig le is van tudva a szélső poszt kb, már ha meg tudom venni ennyiért, többet nem szívesen adnék érte. Így is magasan a legdrágább igazolásom lenne: [link]
-
zsolli
addikt
Nem biztos, hogy magas a gólszerzése, e a középszerű-megfelelő talán megvan. Persze lehet magasabb is.
A sok csillag köszönhető az átadásnak is. Ügye a csatárok túl vannak csillagozva. Nekem is 8,5 csillagot hoz a TDF-em (hihihi, már ifiknél is van
)
Na, de reméljük jó kis speces srác lesz. Ha nincs túl nagy gólszerzése, érdemes kideríteni a jsz-ét is.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16441 üzenetére
Sajna csak 1 gólt lőtt védekező csatárként, 8.5 csillaggal.
Tegnapi bajnokin nyomtam kreatív taktikát, és kiderült, hogy ez a játékos magas vezetői képességgel rendelkezik. Ez konkrétan mit jelenthet (megfelelő-jó)? És az is, hogy az átadása max-a jó. Szerencse, hogy ma csatár volt, gólszerzés másodlagos edzéssel, így remélem a gólszerzése is magas leszAmúgy azé Ganxsta, mert így hívják a hörcsögünket
-
r0by
addikt
Van egy ifim László Lipcsi, 15 éves 74 napos. Egyenlőre annyit tudok róla, hogy szélsőjátéka max. megfelelő, átadása most gyenge. Próbálom kideríteni a többi tulajdonságát, kreatív taktikát is nyomogatom. Ma barátságos meccs lesz, megnézem a max. gólszerzését.
Az érdekes, amiért írok: 2 meccs óta van nálam. Mindkét meccsen a jobb szélen játszott és mindkét meccsen mesterhármast ért elMa védekező középső csatárt fog játszani, ha megint 3-at rúgna...
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16436 üzenetére
Óóóóhogyaza...
Ryan Tax:
2012-05-27
03:51 33. szezonban a VI.622 (Magyarország) gólkirálya lett 20 góllal.
2012-05-05
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!
2012-02-04
17:25 32. szezonban a VI.622 (Magyarország) gólkirálya lett 15 góllal.
2012-01-21
2011-11-23
09:45 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!
2011-07-30
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!Levente Zrínyi:
2012-09-15
17:22 34. szezonban a V.224 (Magyarország) gólkirálya lett 10 góllal.
2012-08-18
2012-07-07
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!Na kérem
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16433 üzenetére
Mi az, hogy szar csatárokkal?
Ryan Tax és Levente Zrínyi nevét rettegi mindenki, aki csak találkozott velünk
Zrínyi kirohanása most szombaton is megtörtént. 46. percben bejött, 47-ben már gyorsan elszaladt, és csodásan szépített
A védelmem meg igenis jó. Csapnivaló értékelést kaptak ugyan a legtöbbször, de rengetegszer hárítottak nagyszerű-kiemelkedő támadásokat
Zs
-
Speedhs
őstag
Én edzettem csatárokat, nem hoz semmi pluszt sem meccseken. Próbáld ki azt ami be is vállt másoknál: Középpályások, kapusok( nálam ők nagyon )
Szerk: Jól jártam én is, de hiába volt bika támadásom, soha sem ők rúgták a gólokat
Nem volt jó érzés mindig kikapni.. ezzel szemben nézd meg Zsollit a Kp edzéssel -
ftc
nagyúr
Ha ifim nem kerül az U20 közelébe se akkor átválltok egy tökéletes dologra...csatár edzés
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16425 üzenetére
Nem lehet. Azt hiszem, minimum 9 játékosnak pályán kell lennie, különben nem lesz meccs. Legalább is a felnőtteknél. Az ifiknél a másik csapat edzője verbuvál a környékről pár suhancot.
A lényeg, ha nem állsz ki megfelelő számú (minimum 9) emberrel, felnőtteknél és ifiknél is bukod az edzést. Felnőtteknél az egész hetit. Tehát ha lekötsz a felnőttekkel barátságost, de nem állsz ki, bukod a bajnokin lévő srácok edzését is.
Kreatív taktika mellett vagy elárulja vagy sem. Van, hogy 17 évesen, felhúzásnál derül ki a specialitás. És persze (sajnos) arra is van esély, hogy nincs spece.
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16422 üzenetére
Értem már!
Tehát neki tudom, hogy megfelelő/ remek és akkor innentől a youthclubon azt írja, hogy 13 meccs kell neki, ergo Ő lépkedni fog felfelé. Itt lehet mellette bárki más védésnél.
Viszont, ha azt akarom, hogy szélsőjátékot vagy jszt- mutasson, akkor olyanokat kell mellé raknom, akiknek már megvan a maximuma belőle.
És mi van akkor, ha a specialitása érdekel?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16421 üzenetére
1-5-3?
Nincs több játékosod?
Védekezésével már tisztában vagy, nyugodtan lehet mellette más az edzés miatt (ha esetleg van aki érdemes rá). Tehát amikor a képességeket tudod, és csak az edzésre koncentrálsz, akkor lehetnek mellette mások.
Akkor érdemes egyedül hagyni, vagy olyat rakni mellé, akinek ismert már az adott képessége, ha kíváncsi vagy a srácéra, így szűkítve a kört. De itt ügye csak szimplán a védekezésének a turbózásáról van szó.
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16415 üzenetére
És hogy a jövőben könnyebb legyen:
ügye az edzésekkel képességet javítasz, ha már tudod, mit akarsz. De ha nem vagy tisztában a játékos képességével, akkor így tudod kideríteni:
- elsődleges edzésnek beállítottnál az edző a minimum 46 percet edzett poszton játszó játékos jelenlegi szintjéről beszélhet. Érdemes ilyenkor olyanokat edzett poszton mellé tenni, akiknek ismert az edzett képesség jelenlegi szintje.
- másodlagos edzésnek beállítottnál az edző a minimum 46 percet edzett poszton játszó játékos elérhető (maximális) szintjéről beszélhet. Itt szintén szűkítheted a kört, ha olyan srácok vannak edzett poszton, akiknek ismert a képesség maximuma.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16415 üzenetére
Szélsőhátvéd poszton játszatzod, és ez az edzés típus:
- elsődleges: védekezés,
- másodlagos: széleken támadás.A lényeg, hogy mindkét szélső poszton, és a másik szélsőhátvédként olyan játékos legyen betéve (ha megoldható), akinek ismered a szélsőjáték maximumának értékét. Így nagyon-nagy eséllyel a reménységed elérhető szélsőjáték képességét fogja elárulni.
Szélső poszton sok csillag akár még jsz-t is takarhat. Egy ifi-barátságoson kipróbálhatnád belső középpályásként is. Rövid passzok (elsődleges) - játékszervezés (másodlagos) edzéssel. Természetesen olyanok legyenek mellette (ha megoldható), akiknek ismered a jsz maxát.
Jó kis playa lehet. Nem biztos, hogy U20 esélyes, de ebben csak a kora akadályozhatná meg (na meg ha kiderül, nincs spece). De a korhoz nem értek, a spec meg még kialakulhat
Hajrá, mindent bele
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16411 üzenetére
Magasabb osztályokban hébe-hóba beáldozzák az edzést a kupa oltárán. De kalkuláld bele, hogy Te edzésvesztés kárára meddig fogsz tudni tovább menni. Mert az erősebb csapatokat még 3-4-5 kört mehetnek, de lehet Te csak 1-2-t (most ezt csak hasraütve mondom). Tehát a bevételed több lesz-e, mint az edzésvesztés okozta "pénzkiesés".
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob #16413 üzenetére
Értem! Ez szuperül hangzik, végre valami jó hír
És akkor elsődleges edzés védekezés, ,másodlagos területvédekezésMeccseken kreatív technika.
Azzal kezdjek valamit, hogy szélsőként 7 csillagot hozott? Hogyan árulja el az edző, hogy ez milyen lehet?
Köszönöm a tanácsokat egyébként!
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16412 üzenetére
Így van, hagyni a süllyesztőbe... 40 nap múlva 17, annyi idő alatt nem lesz a gyenge átadásából jó, a másikat viszont teljesen ki tudod edzeni, ha minden rendben lesz vele. Remek védekezéssel és középszerű átadással szerintem erősen U20 esélyes, főleg ha mondjuk a JSZ is gyenge vagy középszerű. Ha meg még speces is lesz, megfogtad az Isten lábát
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Mit csináljak az eddigi legígéretesebb ifimmel?
Donát Mednyánszky (131512333)
15 éves és 68 naposVédekezés:
8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)Még specét nem tudom, és van egy csatár ifim akit 40 nap múlva lehetne felhozni és ki kéne maxolnom a gólszerzését.
16 éves és 71 naposÁtadás:
7/84/7 gyenge (maximum jó)
Gólszerzés:
6/85/6 középszerű (maximum megfelelő)Szerintetek mit kéne tennem? Hagyni a süllyesztőbe a csatárt és teljes erővel a védőmre koncentrálni? Ja Őt játszattam szélsőként is egy meccset és ott alapból 7 csillagot hozott.
-
DopeBob
addikt
Kéne vennem legalább 2 játékost, hogy legyen esélyem pontokat szerezni...
Kéne egy titáni szélsőjátékkal és nagyszerű átadással, illetve egy másik titáni játékszervezéssel, és titáni átadással
Már csak egyetlen aprócska gond van
Illetve szerdáig el kéne döntenem mivel járok jobban, ha a bajnokságot adom fel, vagy a kupát... edzéshelyet nem akarok bukni, két garnitúra épkézláb védőm pedig nincsen jelenleg :-( (sőt, már egy se nagyon)
-
Patrick
addikt
Eladtam a Zsolt Borsos-t. Hát sajnos nem fért be az U20-ba, ha jó gólszerzése lett volna, akkor igen. Egy német VI-os csapathoz került. Kár érte.
-
Patrick
addikt
2-2 lett a meccsem eredménye. 298-as hatstat, ez rekord, ahogy as 76 csillag is és az értékelések a kp-t kivéve. Nekem kellett volna nyernem, de hát ez van. Annyira nem random ez. A kp egy picit még jobb lesz, a kupa picnek meg talán a formák miatt, de lassan újakat kell vennem.
Ja igen, így is kihagytam 6 helyzetet a 8-ból és csak 2 ment be.
-
plus44
veterán
Kikaptam 1:0-ra, kiállították az egyik szélsőmet, kimaradt vagy 4 helyzetem, a kupából is kiesem jövő héten, tehát végtére is nagyszerűen alakul a szezon!
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16404 üzenetére
Nem csak a védők. A csapatos csatárok és kp is, akik most pályán vannak.
De tök mind1. A lényeg a kp. Át kell állnom kp. edzésre, védekezés edzés lófütyi, most már belátom.
A te eseted a legjobb. Nem kell ide más, csak kib@szott erős kp, és egy pici mák.
Mondtam már, hogy imádom ez a játékot? -
r0by
addikt
Edzettem 5 héten keresztül átadást. 21 skillup volt átadásból.
Látszik a meccsen, kimarad az összes helyzetem. Eddig 2
I Love Yout HT -
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #16400 üzenetére
Betojok
Mondom 4-5-1-ben lefekszem PIC-elve. Kp-m, támadásom és védelmem nudli. Olyan erősebb VII-ed szinvonalbeli. Erre a "kapusom" 2-t véd, csak 2-t kapok. Több mint 70%-ban lebirtokolnak, de már kimaradt egy helyzetem.
Mondom félidőben cserélek a csatáraim közt. Lejön a Technikás csatim, aki amúgy is kapott egy negatív WSE-t (időjárás), bejön a Gyors csatim a 46. percben, majd a 47-ben szerez egy gólt Gyors SE-bőlZs
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest