Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Elvileg feljutottam, mert jövő héten már bot csapat ellen játszok.

Bár elvileg bot csapat ellen is ki lehet kapni.
Szerintem a 2-5-3 a legjobb felállás.
Előző csapatomnál is azt játszottam, viszont minden meccsen kaptam gólt.
-
zsolli
addikt
Nem-nem, általánosságban értettem.
Most is SE góllal szerzett vezetést. Középen volt erős támadása, relatív közel a védelmi értékelésedhez. Kimaradt egy középső helyzeted, amit visszafordított, és be is lőtt.
A TDF erősíti a kp-t, és növeli a szélső támadások értékelését.
Megnéztem volna, mi van akkor, ha Kluzát kitolod szélre, Schantz-ot és Lee-t támadóba teszed. A kedvemért megnézed, úgy milyen értékelést hoztál volna?
Esetleg a két szélső védőt (azokkal akiknek a legmagasabb az átadásuk és/vagy szélsőjátékuk) is támadóba téve mi lett volna?
Zs
Ui.: egészségedre

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Na ne viccejjé mán.
Idegenben átütöttem és nyertem is, idehaza meg birtoklással gólt sem rúgok az utóbbi időben.
De persze vettem fasza technikás def csatit, aki semmit sem ér, 2 gólt rúgott egész szezonban..., amit majdnem minden védőm túlszárnyalt.
Akkor tulajdonképpen melyik részen is kell itt erősíteni?? Kp-n hiába vagyok jobb, egyszerűen az összes támadásom kimarad. De mivel kimarad, ezért a TS egyre rosszabb, így egyre nagyobb eséllyel ki is fog maradni. De bazzeg, harmad annyi támadással lenyomnak, mikor minden másban 2x jobb vagyok.
Akkor itt befigyel az a "szép" Olaf (hogy a Te nyelveden fogalmazzak
(bocsi
)), és meglépi az 5 betűset.. 
Szóval vicc, el is tudom fogadni1-2x, na de 4-5x már nem. És igazából itt a gond az, hogy nem reális az egész.
De nem is nagyon érdekel már, mostanság a HT nem erről szól. És ez baj, mert ha belegondolok, akkor akik itt játszanak, azok jobban ki tudnák találni a működést. És ha jól tévedek nem csak egyedül vagyok itt programozó. Szóval végső esetben akár egy új, realisztikusabb játék is kialakulhatna, amihez persze sokkal több kellene
Tudom, sok a szöveg, de lement itt 2-3 Gösser
-
zsolli
addikt
Nem értek a védekezés edzéshez, de azt látom, hogy 2 felé ágazik (persze még ennél is többfelé ágazhat).
Van csapat, amelyik a védelem mellé a kp-t erősíti, van aki a támadást.
Nálad a kp került előtérbe.
Csoportfüggő ez amúgy. Nálad több csapatnak van igen bivaly védelme, amit sajnos nem egyszerű átütni

Ez van. De tudod az irányt. Most úgy is bennmaradsz, köv. szezonban meg valahogy ráállsz a támadás erősítésére.
Oké-okééééé, tudom, hogy nincs pénzed stb...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Úgy beszélek mint akinek már befigyelt, és fáj
Virtuálisan okés, de nem akarom, hogy ez a valóságban is...Nem tudom, hogy még mit kellene tennem, hogy valódi értékelésnek megfelelő eredmény szülessen.
Most kigondoltam, hogy jövőhéten PIC-elni fogok a vereségre. (2-5-3-ba be fog figyelni a zavarodottság, de nem 100%, mert barátságoson is azt kell nyomni). Így plusz edzést kapok, ráadásul ki is fognak 100-an látogatni az osztályozó meccsemre, így a bevételem is jócskán megnő. Ezt kihasználva óriási fölénnyel hazai pályán, 50 néző előtt bent maradok.
De hogy ne maradjak le 1 percről sem, így venni fogok a vodánál egy sticket 4990-ért, hogy mindezt a nászutamon a Bélapátfalvi hegyek között, egri borokat kóstolgatva, pörköltet bográcsban főzve, online tudjam figyelemmel követni... (A T-s nem jó, munkatársam szopik vele
)
Csak az a baj, hogyha ezt a taktikát követem, akkor megyek VI-ba veled együtt, és akkor nagyon kell figyelni a hátam mögé
Nem jó ez a jövőkép

-
zsolli
addikt
Mi van ha befigyel?
Úgy beszélsz, mint ha még nem figyelt volna be

Fiúk, egy vigasztaljon Titeket (rajtam kívül), hogy valszeg lesz ez még sz@rabb is

r0by-kám, én 2 szezon múlva VI-ban fogok vigéckedni. Majd ott találkozunk, és jól elpicsázzuk egymást (ha ezt is félreérted...
).Zs
-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Sajnálom, de ez van nálam is.
Kétszer jobb a védelmem, és pont azt edzem? Birtoklok is, otthon is játszom? Ha otthon játszom, akkor essen már az eső, mert minek a bevétel, túl sok a pénz. Na de majd adunk az ellenfél technikás csatárának negatív eventet. És akkor csak két gólt fog rúgni, hogy csak egy góllal kapjunk ki.Ha Speedhs nem veszi meg a titáni védőm, akkor még mindig nem tudom eladni 200K-ért. Csak (nem emlékszem pontosan) 5 szezonon keresztül edzettem.., az semmi, csak 2 év. Rohadt gyors ez a játék, és tényleg, előrébb jutottam azzal a 200K-val. Tudok venni belőle, őőő mit is: jah, igen mondjuk 2 darab 17 éves jó védőt. Úh bazzeg, akkor most jól
megerősödtem..
Ki van ez találva úgy, mintha én találtam volna ki.Az a baj, hogy én napi 8+ órában programozok, de az ilyen "bug"-okat már nem bírom idegekkel.. Meg kell, hogy házasodjak...
És persze abba kell ezt hagyni. Ha kiesek VI-ba, komolyan elgondolkodom ezen. -
plus44
veterán
Haza meccsen esik az eső, idegenben kimegy a drága ellenfélnek 45k emberke...minek? Erőnléten 5%, magasabb nem lehet, mert szólnak az okosok, hülye vagy, ne vedd fentebb, 1 játékos miatt szívjon 20 másik. Hasznod nem lesz belőle, de eladni nem lehet, mert akkor kidobok az ablakon egy jó játékost. Mondjuk később kiedzve eladni sem tudom, mert a 800millás playát 500ért sem viszik el, a kutyának nem kell. A pénz viszont kellene, hely nincs, az idő meg rohan, 3 szezon óta rohadok a VI-ban...nem baj. Pénz kellene játékosra, ifire, stadionra, de épp hogy a kétheti mérlegem -10millió, mozdulni nem tudok/nem merek. Ikszelek az utolsóval, aki bevásárolt 10 játékost. Igaz ezek össz TSI-je nincs annyi, mint a B cspatos legszarabb játékosomé, de nem baj, így is majdnem gólt lőtt, a kapusomnak, és a titáni védő soromnak, akikre csak 1 milliárdot költöttem...az eredmények fényében érdemes volt. Ha elittam volna, jobban szórakoztam volna, mint most. Dávid voltam, helószia.

-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nah, hát hasonlóan gondolom én is.
Ellenfelem nagyon jól játszott, megérdemelte a győzelmet. Az én csapatom szedet-vedett suhancok, 95%-a isteni hűségű, tehát hűtlenek. Nem tudnak focizni, védekezni meg főleg, mert az edzés a szexre van beállítva. Erőnlét is szar, edzőm is szar, stadionom is kicsi, ahol az eső mindig esik. Persze Szeged a napfény városa
Soroljam még
-
Speedhs
őstag
Lerúgtam az ellenfél egyik legjobb játékosát! Na ennél több nem is kell nekem mára

Át lehet állítani a régi verzióra a meccsnek az értékelés részét? Mert a csillagos sokkal jobb volt.
-
plus44
veterán
Erősen kacsintgatok a lehetőséggel, mert egy játéknak, nem kevés erő belefeccolása mellett leginkább a szórakozásról kellene szólnia, e helyett csak idegesítem magamat vele keményen... És ahogy elnézem nem csak én. Amióta elkezdtem a játékot szinte semmit nem haladtam vele, 7-8 évvel ezelőtt ennyi játék után legalább már volt egy többé kevésbé használható csapatom és tudtam hová és legfőképp hogyan haladok. A mostani rendszer csupán egyetlen dolgot enged: csinálj amit akarsz, aztán ha Olaf kedveli a testedet, akkor szerencséd lesz, ha utolja a pofádat, akkor meg sz.psz keményen...

-
plus44
veterán
Bocsi srácok, rengeteget melózok mostanság, épp csak annyira van időm, hogy csapatot állítok és elolvasom amit ide írtok. Természetesen mindenkinek a legjobbakat kívánom, főleg a most sz.póágon lévőknek (r0by, aztán majd Zsolt
) Én bukdácsolok, semmi pénzem, szar a csapat, nem tudom mi lenne a jó taktika (kiedzeni, vagy sűrűn eladogatni), közben az U20-as játékososjelöltem edzése miatt sok a sérült, formaromlások, stb., most lehet leikszelek az utolsó ellen, ami tiszta szégyen... Van baj... 
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Nem is vagyok agresszív
(de ha még egyszer találkozunk..
)
Van még 20 perc, sima vereség lesz belőle sajnos..Mondom én... Megint ki fog maradni egymás után pár helyzet, az ellennek meg 100%-os lesz a helyzetkihasználása..
Mondom én, a negatív SE-s játékosa brillírozik.
LOL bazmeg
-
r0by
addikt
Nah, a szokásos sérülés is megvan, remélem minimum 2567868965856 hétre

-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Relaxálok, nyitottam egy Gössert

Hozható a meccs. Azt hiszed, ennek már annyi. Az értékelésre azért kíváncsi leszek.Szóval, mivel ma kikapok, jövőhéten megy a PIC, hogy kikapjak, és jó szellemmel várjam az osztályozót, hogy plussz edzést adjak a játékosaimnak, ahol is megint fittyet hányva a valódi értékelésnek kiessek VI-ba

Sajna téged is ütnek, már 3..

Drusza meg azt mondta nem nézi a meccset, pedig de, csak ide nem tolja be az arcát

-
r0by
addikt
válasz
üzenetére
Van az már 3 is

Az előbb azt írtam, hogy nem eshetek ki. Tévedtem, ha osztályozós helyre kerülök, akkor kieshetek. De lehet, jobb is lenne, mert több örömöm lelném a következő szezonban

F@szom kivan, hogy mióta játszom ezzel a @@@@-al, azóta minden 2. szezonban befigyel egy ilyen időszak, amikor bármit teszek mindig kikapok.
Formáim jók, erőnlét jó, jobb értékeléseket hozok, mégis mindig megtalál Olaf. -
senior tag
Már vezetek 2-0-ra.

-
r0by
addikt
Hm.
3 helyzetem kimaradt, aztán jön az ellenfél, és végigtáncol a pályán, és gólt lő.
Hálát adok Olafnak, köszönöm

Természetesen előtte volt egy szögletem is, és még véletlenül sem a két pályánlévő jól fejelő játékosom fejeli
És persze a gólszerző negatív SE-t is kapott
Igen komolytalan most már ez a játék. -
Speedhs
őstag
Ha el akarod pocsékolni a pénzedet akkor lehet, olcsók az ilyenek
Nem is csoda a 15eFt"+ fizetés miatt 
Ez a Csongor Jáksó nagyon brutális játékos. Nem elég, hogy 200 fölött a tsi-je, még magyar is. + kiemelkedő tapasztalata van ( 28 évesen) és jó vezetői képessége, technikás is, és a fizetése csak 5 eFt.

-
Speedhs
őstag
Sajnos nem kapunk

"Ha egy csapat magasabb osztályba jut, sok izgatott szurkoló csatlakozik a szurkolói klubhoz, így a létszám 10%-kal növekszik. Ugyanígy, ha egy csapat kiesik az adott osztályból, az elégedetlen szurkolók elhagyják a szurkolói klubot, amelynek létszáma így 10%-kal csökken.
Ha egy csapat nevet vagy régiót változtat, a szurkolók 3%-a azonnal elpártol. "Sörhas megkapta az elsőt.
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Oh, pedig már azt hittem, hogy húztál egy jót. De aztán olvastam, hogy 17 éves

Remélem én elkerülöm valahogyan hogy sok szurkoló elmenjen. Jön a szünet, előtte jó lenne valamit alkotni.
Most hirtelen azt nem tudom, hogy a 10% plussz szurkoló csak akkor van, ha feljutás van, vagy egyébként minden szezonkezdetnél? Gyanítom, hogy csak az első esetben
-
Speedhs
őstag
Micsoda csoda ez a gyerek!
Nálam az első 2 megfigyelő azt írta, hogy nem ütötte meg senki sem a mércét

A harmadik meg ezt : Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Szerintem ő egy középszerű játékos. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Szerződtessük, főnök?
Ja és 17 éves

Szurkolóim :
2012-09-06: -5
2012-09-03: -5
2012-08-30: -1
2012-08-27: -1
2012-08-23: -5 -
r0by
addikt
Nah, hát akkor hajrá!
Nálam esős lesz meccs, mint a szezonban oly sokszor.. sose volt telt házam
Bár mondjuk a szurkolók is duzzognak

2012-09-06: -1
2012-09-03: -1
2012-08-30: 0
2012-08-27: 0
2012-08-23: 0 -
zsolli
addikt
Még egy ifire tettem licitet:
Dávid Császár (359677767)
Hungary 17 éves és 34 napos, következő születésnap: 2012-11-25
Formája remek, erőnléte gyenge.
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége megfelelő.
Tulajdonos: Budapest Dolphins
(2012-08-09 óta (9/49), 4h 2n)
TSI: 1 960
Fizetés: 78 eFt/hét
1 248 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 399/Lehetőség: 1992
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2012-09-08 20:33 (13/49) (5ó 45p)
Kikiáltási ár: 200 eFt
Legmagasabb licit: 74 600 eFt Sörhas (licitarchívum)
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFtJelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóValszeg érte is meg fogok harcolni

-
zsolli
addikt
Bár egyre lejjebb mennek az árak, de ez ügye nem csak az eladásnál, hanem a vételnél is jelentkezik.
Éppen ezért, ár/érték arányban, azt az 1-1,5 milliárdot sokkal hamarabb össze fogod tudni hozni, mint az előző felhasználóddal, mert most minden lépésedről tudod, hogy miért teszed. És evvel sokat meg lehet takarítani

Hajrá

Zs
-
-
Dolby
senior tag
válasz
zsolli
üzenetére
így van, de szívesebben tettem volna mindezt azzal a 1-1,5mrd-dal ami a csapatomnál volt :-D De így lesz igazi a kihívás. Csak nem tudom mit kéne trenírozni, egyenlőre vettem pár csatárpalántát, azokat felhúzva 18-19 éves korukig lesz némi tőkém hogy normális ifiket vegyek majd.
-
zsolli
addikt
Na, ha minden igaz, akkor sikerült:
92-es szerver van a linkben, tehát ha nem jön be, vagy írjátok át, vagy ezen lépjetek be.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Basszus, el is felejtettem

Mindjárt összedobom.
-
Dolby
senior tag
Üdv mindenkinek, újra itt. Jól megszívattam magam, a csapatom elveszett, de azért hiányzott a heti húzás, a szombat délelőtti agyalás stb... :-) Gondolom sok minden nem változott, de elég kispályás a mostani csapatom szóval kicsit csalódott vagyok :-P
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Már megint azon jár (az 5 betűsön) az eszed?

Szerintem nézni fogom, úgy sincs más dolgom. Most már nem izgat annyira, ha kikapok (jó, persze ez nem teljesen igaz
), mert már nyerni se sok értelme van. Nem érhetek már oda se a 2., se a 3. helyre. Ráadásul a kiesés sem fenyeget.
De most elmegyek forma1-et nézni, aztán jövök live-ba. De azért hajrá mindenkinek
-
zsolli
addikt
Ha fel nem húzom magam a mai meccsen.
Akkor ne nézd

Én lehet, hogy nem nézem a bajnokimat. Szerintem iszonyatosan elpicsáznak. Ha csak 6 góllal kapok ki, már szerencsésnek mondhatom magam

Zs
Ui.: igaz "jobb" így kikapni, hogy én is számítok rá.
Ui.: a mondandód elejére csak ennyit tudok mondani: 5 betű (=kabbe)

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Ajjaj, egyre gyanúsabb vagy te nekem

Tegnap ezt írtad: kinézek magamnak szép fiatal srácokat..
Ma meg a cumi..

Egyébként én is remélem, mert a hétfői ifi-bajnokin átadás ás pontrúgás edzés lesz. Védekezést is kapni fog, mert van most 2 max. jó védekezésű ifim, akik 2 hónapon belül feljönnek.
Ha fel nem húzom magam a mai meccsen
-
zsolli
addikt
Na, Zsíros Laci most állt be. Möglássuk mennyire olajozottan fog működni vele a gépezet

Ifimeccs: 67760233
-
senior tag
Valaki nem tudja annak az oldalnak a címét ahol ki lehet számolni, hogy mikor éri meg cserélni a meccsen?
Hajrá mindenkinek.
-
zsolli
addikt
Na, megvan az egyik új szerzeményem: 353072690.
Természetesen Olaf már ébren van, elvégre nemsokára jönnek a meccsek:
Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett.

Jaaa, a Sörhas fun-oknak és gyengébb idegzetűeknek jelzem, hogy ma, ha nem muszáj ne tegyenek be LIVE-ba. Nagyon csúnya látványban lenne részük

-
zsolli
addikt
Nálam Őt fogadtam el:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: László Zsíros.
További edzés nélkül Átadás képessége megfelelő szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Szélsőjáték képességet is elérhet. Szerintem ő egy megfelelő játékos.
Szerződtessük, főnök?
16 éves 65 napos. Ha nem lesz jobb, meglátjuk mi sül ki belőle

Jaaaa, melóból, telefonról fogadtam el, így az előtte lévő 2-t nem tudtam ide bemásolni. Természetesen öreg-kutyaütők voltak.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nekem is tetszett

Mai húzások, végre megért korán kelni:
1.Van egy jelöltünk a számodra. Noel Kiković a neve, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Átadás képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Szélsőjáték képességű játékosod.2.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Herald Fodor.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Védekezés képességet is elérhet.
A korához képest igen erőteljes játékos. Ilyen állóképességgel szerintem előnyt szerez az ellenfeleivel szemben, ha a dolgok keményebbre fordulnak. -
zsolli
addikt
Na, nyertek fiaink 0-5-re

1 gólt láttam odahaza, idebent a nemzeti sport honlapján néztem az eseményeket...
...bár nem tudom, mennyire hűen írták le:85' Szalai 11 méteres próbálkozása fölé szállt.
82 'Szalai helyére Németh állt be, nincs több cserelehetőség egyik oldalon se.Tehát miután Szalait lecserélték a 82. percben, 3 perc múlva kihagyott egy helyzetet

Zs
-
r0by
addikt
Most nézem, hogy közvetíti az m1 Magyarország-Andorra meccset.
Lehet, hogy bele kellene nézni, mert azt írja az index, hogy 5 támadószellemű játékossal állnak neki a fiaink. -
zsolli
addikt
Még nem fogtam fel igazán. De ez most komoly. Nem érzem, hogy "húhha bazze, én vagyok az amerikai nagybácsi"

Annyi van, hogy kinézek magamnak szép fiatal srácokat (nem félreérteni
), és ha nagyon kellenek, akkor megveszem Őket sok pénzért is, ha on-lány tudok lenni a licit lejáratnál.Most két fiatal Gyors szélsőpalántán van licitem.
Egyik:
Karel Kmoníček (353072690)
Czech Republic 18 éves és 72 napos, következő születésnap: 2012-10-17
Formája megfelelő, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége kiemelkedő.
Tulajdonos: LA SALES
(2012-06-06 óta (16/48), 13h 2n)
TSI: 4 620
Fizetés: 79 eFt (65 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 264 eFt/szezon
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 478/Lehetőség: 1857
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2012-09-08 11:47 (13/49) (16ó 1p)
Kikiáltási ár: 120 000 eFt
Legmagasabb licit: 133 000 eFt Sörhas (licitarchívum)
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 9/20 nagyszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofálisMásik:
Zoltán Kárpáti (346674979)
Hungary 18 éves és 98 napos, következő születésnap: 2012-09-21
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége természetfeletti.
Tulajdonos: AEK Athens
(2012-03-24 óta (5/48), 1sz 7h 6n)
TSI: 8 500
Fizetés: 108 eFt (90 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
1 728 eFt/szezon
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 438/Lehetőség: 1781
ÁTADÓLISTÁRA TÉVEHatáridő: 2012-09-09 05:17 (13/49) (1nap 9ó 30p)
Kikiáltási ár: 166 667 eFt
Legmagasabb licit: 166 667 eFt Sörhas (licitarchívum)
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 11/20 ragyogó
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóZs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Szerintem a 10 db szóvivő az nagyon sok

Elméletileg 250 szurkolónként kell 1 db.
Nálam most így fest:
Segédedző:________10_____3 600 eFt
Sportpszichológus:___2_____720 eFt
Szóvivő:____________5_____1 800 eFt
Gyúró:_____________3_____1 080 eFt
Orvos:_____________10_____3 600 eFt
Összesen:__________30___10 800 eFtSportpszhióból 5-t szoktam alkalmazni, szóvivőből 7-8-t, de most ki kellett rúgnom tőlük párat a 10 doki miatt
Mivel gyúrót nemrég vettem fel, így azt nem tudtam kirúgni.Zs
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Tényleg, két idény között hány barátságos meccset lehet játszani? Vagy lehet egyáltalán? Nem emlékszem, illetve még ki kéne találnom, hogy JSZ-t vagy pontrúgást fejlesszem egy kicsit a védőpalántáknak

Speedhs mivel az átlagárat nálam most is 260M-re írja, szerintem jövő héten, mikor lejárt az eltiltása

-
zsolli
addikt
Lehet, hogy a vevőknek nem tetszik az arca. Ez a nagy piros lap elriasztja az embereket

Nos anno azt mondta az ofőm, ha valaki elrontott egy számolást, hogy:
"Dobd ki a számológépet az ablakon...
...csak várd meg míg lemegyek, és elkapom."
Tehát rúgd ki Donny-t, de várd meg míg levezetek Szegedre, és odaérek a stadionhoz, hogy hazahozzam magammal

-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Én fiatal 15-ös kp-t kínálok 11-es átadással akár

Akit esetleg "B" csapatban még edzeni is tudnál támadó középhátvéd poszton

Így még jobban javadra válna. Vennél 1-2 ilyet "B" csapatba, jól kigyurnád Őket, és később kp-n vagy védelemben is jók lennének. Az átadásuk miatt még az ellentámadás is szuperül működne.
Így alig kell kp, csak támadó szélsők és 2-3 csatár. Tehát védelem és támadás

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Én most egy majd 30 éves KP-val szemezek, 110k TSI 16-os JSZ és 10-es átadás. Remek tapasztalat. Csak a fizetése nagyon sok :-( Viszont egy két-három szezonon keresztül még tudnám használni, sőt, a legjobb játékosom lenne

Holnap nehéz meccsem lesz, nem is tudom még, hogyan kéne felállnom, középpályát még otthon is simán bukom.
r0by hát, pénz az állandó gond. Nem is bírok magammal amikor már nagyobb mennyiség van a számlán beruházok vmi játékosra mint most, és általában egy órán belül megbánom

Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Wii
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)), és meglépi az 5 betűset.. 
És persze abba kell ezt hagyni. Ha kiesek VI-ba, komolyan elgondolkodom ezen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)