- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Szerintem felesleges volna izmozni, főleg idegenben. Meglátjuk, sikerül-e tovább jutni a kupában, és ha igen, akkor a köv. ellenfél függvényében állok fel.
Lehet, hogy bajnokin "B" csapat PIC-el
Az a bajom, hogy nem tehetem meg, hogy megadom magam, és beállok védekezni, minimalizálván a vereséget. Nincs olyan védelmem amivel esélyem lenne kis arányban kikapni. A probléma, hogy ha nagyon kikapok, akkor az önbizalom iszonyatosan lecsökken, és cseszhetem a közel azonos támadás-védelemnél a helyzeteimet. Erős védelemről már nem is beszélve
Zs
-
ftc
nagyúr
Upsz nem allitottam csapatot
-
Buffalo13
tag
5-3-ra kikaptam hazain...nem valami jó kezdés
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14493 üzenetére
Szerintem ez az értékelés lesz a szezonban a legmagasabb..
Én most nem tudom mi tévő legyél, mert még azt sem tudom, hogy én mi tévő legyek..
Szombattól szombatig megyünk nyaralni.., nehéz lesz beállítani a felállást.
Gondolkodok még rajta, valszeg belövöm a PIC-et, 2 vereség befigyel, de mire visszajövök egekben lesz a TS
Ami nem jó taktika..
Na de, a végleges verzió majd a szerdai kupa után dől el.
Én valszeg a helyedbe nyomnám a PIC-et, hogy a többi csapat ellen több esélyem legyen. De az is lehet, hogy ha normálon összejönne 1-2 gól, akkor még nőne is a TS...
Nehéz..., V.-be már más taktika kell egy kicsit VI. után..
Jó sokat segítettem mi? -
zsolli
addikt
Na, ha minden igaz, a kupameccsem könnyen hozható PIC-kel is.
Szerintetek jövő hét szombaton is PIC-eljek? Ellenfelem b@szott erős, úgy gondolom Ő az egyik bajnok-esélyes . Még saját pályámon is sanszos, hogy elpicsáz, nemhogy idegenben. Ráadásul most az első fordulóban kikapott idegenben, így biztos mindent megtesz, hogy pontot szerezzen....
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #14492 üzenetére
Én is variáltam, felállást változtattam, végig figyelembe véve a találkozó játékosok specialitását. Még a sérülés ellenére is sikerült nyerni, pedig anélkül se voltam ebben biztos.
r0by druszám: gratulálok az értékeléshez. A csoporttársaid most biztos berosáltak
És nézzétek meg a meccsem 90. percét (89').
- 88'-ban sárgát kap a védőm szabálytalanságért.
- 89'-ben lecserélik a lerúgott játékost,
- 89' a sérült helyére becserélt játékos, a Kiszámíthatatlan specialitásának következményeként kap egy negatív SE-t, elpasszolja a labdát (igaz, az emberem kihagyta),
- 89'-ben, közvetlen az ellenfél negatív SE-je után, kap a technikás kp-m egy pozitív WSE-t (időjárás SE),
- 89'-ben lesérül még egy védője -
Jakuu
őstag
válasz
Patrick #14489 üzenetére
Nem feltetlenul a hatstats fogja meghatarozni a merkozes kimenetelet
Az adott posztok es jatekteruletek minosegbeli kulonsege, a taktika is ugyanugy jelentoseggel bir egy ilyen merkozesen.En is gyengebb voltam es siman nyertem, mert jobb volt a kozeppalyam magasan es a gyenge pontjat tamadtam az ellenfelnek, amit egy gyenge jobb szelso hatved szemelyesitett meg.
Szoval nem feltetlenul az gyoz, aki erosebb papiron. -
r0by
addikt
Amúgy nem találom a forduló válogatottját.
Megszüntették vagy mi lett vele? -
plus44
veterán
Grat mindenkinek!
Nekem hál' istennek lesérült egy védőm (érzi, hogy nemsokára már csak B csapatos lesz (
) ráadásul észrevettem, hogy 2 hétre kidőlt edzett posztról az ifi kapusom... Összeszedtem eddig 200millát, ha ehhez jönne még a kapusom eladásából olyan 800milla, akkor 2-3 védőt tudnék is venni!
-
zsolli
addikt
Na, fontos győzelem, 3 pont bezsebelve. TDF-em "csak" 1 hétre sérült. Mivel már eleve 10 doki van alkalmazásban, akár még a kupameccsen is játszhat.
És b@sszus. A 90. percben lerúgtam 2 hátvédjét. 1 ill. 3 hétre.
Zs
-
Jakuu
őstag
Nalam 5-2 maradt a vege.
-
Patrick
addikt
Nyertem.
0-1. Volt még legalább 4-5 helyzetem, ellenfelemnek is akadt, egy játékosa megsérült. Nem hittem volna, hogy nyerek, Ő a legerősebb a csoportban. Ráadásul idegenben.
Nagyon kellett ez. Még 3 szint és eladom a kapusom, jön az új csati, még erősebb lesz a támadásom.
A csillagokat nektek is hülyén jeleníti meg? Mint ha egybefolyna az összes. :S
-
zsolli
addikt
Bazzeeeeeeeee. 90. percben lerúgtam az ellenfelem 2 játékosát is
Nem fog a szívébe fogadni
-
zsolli
addikt
Na, egy gyors góllal megalapoztuk a 2. félidőt
Ááááááá, visszahúzódás 2 gólnál, b@ssza meg
-
r0by
addikt
55% a birtoklásom.
Az egész jó ahhoz képest, hogy lof@asz kp-m van.
A 3 rúgott gól is elég jó, ahhoz képest, hogy lof@asz támadásom van.
Szóval eddig jó. De még hátra van a 2. félidő sajna, pedig nagyon örülnék ennek az eredménynek. Mert lehet, hogy ez lenne az első ás utolsó győzelmem a csoportban... -
r0by
addikt
Aha..., egyik csoportbeli meccsemen eddig 0-0 volt, de 13 másodperc alatt a hazaik rúgtak 3 gólt
Ez nagy g@@iség.. -
plus44
veterán
Na hazajöttem a reggeli műszakból! Eddig izgalmasak, de jól alakulnak a meccseitek, én is megyek 2:0-ra eddig, úgyhogy öröm.
-
zsolli
addikt
Kurva életbe, már a 2. hollandom is lesérült
Ennyi volt...
-
zsolli
addikt
09:12
A játék 9. percében Christophe Le Bihan (Újbudai) kihagyott egy büntetőt. Utólag azzal mentegetőzött, hogy „a fényszórók elvakították”.Betojok
-
Jakuu
őstag
Sok sikert mindenkinek a nezoszamra nem lehet panaszom majd 36k nezo jott ma el, mar csak egy jo eredmeny kell.
-
r0by
addikt
Ez tényleg simán indult.
Úgy nézem idén DopeBob lesz a mákos -
zsolli
addikt
DopeBob szerzett ingyen 3 pontot
-
r0by
addikt
TSI szerint talán elcsíphetném a 6-7. hely környékét, de ahhoz sok mák kellene.
Például kezdetnek ma egy döntetlen vagy győzelem. De ez szinte lehetetlen...
Szurkolók szerint mi vagyunk előnyösebb helyzetben, de az nem sokat jelent.
Haza pálya nekünk kedvez.. Remélem telt ház lesz, mert most végre úgy tűnik, hogy nem fog esni az 5. hazai meccsem után..
Izgulok én is első V.-beli meccsemen.
Kívánok mindenkinek legalább 1 gólos győzelmet, mert azzal mindig jó kezdeni egy szezont
Hajrá, pár perc és megy a móka
Remélem lesz közvetítés.. -
zsolli
addikt
Hááát, nemsoká megkezdődik az első bajnoki meccsem V-öd osztályban. izgulok, mert itt már minden csapat erősnek számít. Sokak ellen esélyem sincs, páraknál 3 esélyes a dolog, na azokból kéne pontocskákat szerezni
Ami eddig biztos, hogy ragyogó napsütés van, így remélhetőleg telt ház lesz.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14436 üzenetére
A HO szerintem nem jól számol, legalábbis nálam.
HA egyénileg nézem a formákat, akkor +4/-3 az eredmény, ha meg a Training Expreience / Effect alatt akkor +2/-3..
A TSI-t most nem adom össze egyénileg, de remélem az jó: +10.910 / -2.780
Skillup: 2 átadásból.Én meccsem is kemény lesz, és valszeg bukta is
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14436 üzenetére
Szombati ellenfelem alapcsapatában nem volt formaromlás, sőt, az amúgy sem gyenge védelmében volt egy formajavulás
Az én edzésem:
TSI: +13.320/-4.350 (2.550 sérülés miatt)
Formák: +2/-7
Avg. form.: 5.75
Skill-up: 1 dbKemény kis meccsem lesz szombaton
Így se vagyok biztos a győzelemben, de szerencsére nem idegenben kezdek. -
Jakuu
őstag
Az elso kor 0:7 sima volt, de amint latom masodik ellenfelhez mar a nagycsapatot kell kuldenem. Viszont lazazva valoszinuleg az is siman meglesz ugy es remelem meg az 1/3 bevetel idegenben is eleg magas lehet mert 73 ezres stadionja van.
-
ftc
nagyúr
Nah verhetőhöz megyek... 15 playaja van..4-3-3-at nyomat rég lattam ilyet
-
zsolli
addikt
Elméletileg a jövő heti ellenfél is verhető. Budapesti régióban maradok, és 65.000-es a stadionja
-
Buffalo13
tag
2-3 oda így búcsúztam :'(
-
Gonosz15
aktív tag
0-2 oda. Barátságosra valaki?
-
zsolli
addikt
Ááááááááááááááááááá, van der Vlugt 4 hétre sérült
-
Napfénysüti
nagyúr
Kikaptam 3-0-ra de ez a realitás és várható volt.
-
zsolli
addikt
A mérkőzés utolsó perceire az ekkora téthez nem szokott Sörhas játéka teljesen szétesett.
Jól szétesett a játékom: 86 percnyi játék után a mesterük által űzött Sörhas játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Mahailo Bajalović növelte csapata előnyét: 1 - 4.
-
zsolli
addikt
Dávid, gratula, túl vagy az első körön
Izgalmas volt a vége
-
DopeBob
addikt
Hát ez nagyon égő, 1-1re állok egy kb 1 hetes csapat ellen
-
Jakuu
őstag
Most nezem, hogy nalam a botcsapat atalakult jatekos altal iranyitott csapatta lol.
-
DopeBob
addikt
Én megint halálra izgulom magam a meccsemen, annyi akció van, hogy csak úgy kapkodom a fejem
-
r0by
addikt
Mostanában, úgy 2 hónapja, minden hazai meccsemen esik az eső, de most már úgy látom, az idegenbeli meccseken is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest