Hirdetés
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
válasz
zsolli #14595 üzenetére
Látom már 5-0 az ellenfélnek.
Máskor nem Te linkeltél olyan programot ami kiszámolja, hogy hogyan fejlődik a játékos az edzésekkel?
Meg jó lenne edző összehasonlító program is, mennyivel jobb a jó edző a megfelelőtől.
Mert 1-2 héttel akkor most nekem nem érdemes cserélni. -
senior tag
Nálam szopó van 3-1-el.
HA erősítek majd a csapaton akkor meg a jó edzőre nem marad majd zsetonom.
Nehéz újoncként kezdeni. -
senior tag
Hajrá mindenkinek.
Nekem is nyerni kellene, hogy maradjak első. -
plus44
veterán
Na hazaértem a munkából én is. Hajrá mindenkinek, bár ahogy látom, van aki hasít!
-
zsolli
addikt
A magyar titáni csatár megvillant
Hajrá Január Győző, hajrá Bianconeri
Uhh, 5 perc alatt 2 gól
Gratula Patrick
-
zsolli
addikt
Na, beírom amíg még látható:
Még Magyar Kupa-résztvevő.
A csapat a legutóbbi 16 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 16 győzelme van.
Asszem ez ma igencsak meg fog szakadni.
roby: jó pihenést
-
r0by
addikt
Nah, akkor hajrá mindenkinek bajnokin/kupában/barátságoson
Én most lelépek egy hétre, remélem majd azért valahol találok netet, és győzelmeket fogok látniDe mielőtt elmegyek, gondoltam húzok már egy jó ifit
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Richárd Fodor, és 15 éves.
Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet! Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik.
Szerződtessük, főnök?
-
senior tag
Mekkora a különbség a megfelelő és a jó edző között?
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14574 üzenetére
Jövőhéten lesz meg az első titáni védőm, ha minden jól megy. De egyenlőre nem akarom eladni csak a szezon vége felé, mert addig kell, hogy erősítse a csapatot. Bent kéne maradni..
De gondolom addigra megveszegeted őket. Mondjuk nem magyar, így lehet, hogy nem is lesz érdekes a számodra -
plus44
veterán
válasz
Patrick #14572 üzenetére
Nézegettem, de a titáni csatár elől nem adna annyi pluszt, a 3 és 4 titáni védő között pedig majd kerek 1 értéknyi különbség van az értékelésben, ami azért elég sok. Ahogy néztem az árakat, én 360 és 400 között tudnám megúszni csak, ehhez is nagyon nagy mák kellene.
Mindjárt megnézem, hogy 3 titáni védővel és 2 titáni csatárral milyen értékelést hoznék.
-
-
zsolli
addikt
Hétvégére PIC-elni akartam 4-5-1-ben.
A legnagyobb bajom, hogy nincs 4 db egészséges védőm
Kupaellenfelemet elnézve, a kupákban szokott keménykedni, így rápihenek a szerdára. Szombati ellenfelem amúgy is brutál, sajnos nagyon meg fog verni
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14564 üzenetére
Ez már csak azért is jó döntés szerintem, mert még a 18 évesekhez van sorolva az árbecslésnél, holott nemsokára 19 éves
A többiről fogalmam nincs
A lényeg, hogy tudd, melyik verzióval milyen értékelést érsz el, ez mire elég, és hogy ettől a felállástól hogyan tovább. Mennyi idő múlva, és mely posztot fogod tovább erősíteni stb...
Zs
-
senior tag
Ma már vettem is egy jól fejelő szlovák csatárt edzeni.
Már csak kettőt kell vennem szombatig. -
plus44
veterán
válasz
Patrick #14563 üzenetére
Kiraktam tegnap a wc kapusomat. Sajnos most nincs lehetőségem a többiek ára alá menni kell a pénz, így fix 500millára raktam ki, aztán ha valaki licitál, már boldog vagyok. A titáni kapuskámat meg valószínűleg olyan 8-900milla között rakom ki szintén hasonló reményekkel. Ez átlagban számolva egy olyan 1200milla, plusz van jelenleg még 200millám, így lenne 1400millióm. Tegnap számolgattam és 2 lehetőségem van:
- ha meg tudom csípni fix, vagy ahhoz nagyon közeli árban az új játékosokat, akkor tudok venni: A) 3 titáni, 22-23 éves magyar védőt és 1db ugyanilyen kvalitásokkal rendelkező titáni csatárt, vagy B) 4db 22-23 éves, titáni, magyar védőt. Szerintetek?
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #14560 üzenetére
Teljesen jó sztem.
Nekem most wc és remek. Amikor a wc-ből már titáni lesz, el is adom. Jöhet egy ifi, viszont addigra a remek-ből már kiemelkedő lesz, ha nem ragyogó, így mindig lesz egy JÓ kapusom.
Valahogy így kell forgatni a kapusokat, ha jól jön ki a lépés gyorsan tudsz pénzt termelni és amellett a védelmed sem gyengül szinte.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14560 üzenetére
Magával a logikával nem lenne baj, az egyetleb bibi, hogy így annyira sem lesz "erős" a csapatom, mint amúgy, mert bár veszek védőket, de a kapuban gyengék állnak majd. Egyébként elgondolkodtató mindenkit kikuzni, de akkor kellene 3-4 védő és 1 csatár is. Erre pedig lehet nem lesz már...
Hamar el kellene döntenem!
(na meg kellene még egy új kapus is akkor, hogy ne vesszek edzéshelyet, az se 2 forint)
-
Patrick
addikt
Egy képesség növekedett! Toni Muser
A játékos Védés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre fejlődött.Egy képesség növekedett! Zsolt Szegletes A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.
Végre.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14559 üzenetére
Na, leírom, mert lehet, félreérthető voltam.
- most wc-re lépettet eladod, helyére feljön jövő héten az ifid,
- a másik kapusod, amint meglépi a titáni szintet, eladod,
- helyére veszel átmenetileg egy fiatal kapust,
- majd mikor jön a 2. ifi kapusod, az ideiglenesen vettet eladod (remélhetőleg lesz 1-2 szintlépés benne, így pluszban zársz vele anyagilag).De majd jön Patrick, és megmondja, hülyeség-e vagy sem. Sosem edzettem kapust
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14553 üzenetére
Azzal annyi a bibi, hogy szeptember 17-én tudom felhozni a 2. ifimet. Addig edzem titáni fölé a mostani kapusomat? Megéri? Magas lesz a fizuja, de annyival drágábban nem tudom majd eladni. Nem rossz ötlet ez egyébként, csak nem akarok ifit venni, ha úgy is van kettő, viszont wc szintű kapusért 6-700millát akarnék kapni...
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Na, amolyan vegyes-vágott
TSI: +12.910 / -24.750 (ebből -20.840 a 3 hétre sérült kp-jé
)
Formák: +4/-3
Avg.form.: 5,79
Skill-up: 1 db jsz-ből (egyik szélsőm kiemelkedő /10/ lett) -
dfdfdf
őstag
hali elkezdtem ezt a játékot én is kezdő vagyok de segítséget kérnék egy gyorstalapaló lenne hozzá valahol?
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14550 üzenetére
na de most érted, szinten belül x.99-en áll. Akkor minek csináltam eddig, eladhattam volna már 5 héttel ezelőtt is...
Valamint akkor érné meg nekem most már, ha titáni szintű összegért adhatnám el. A helyére mindenképpen jön 26-án az ifim, tehát az utánpótlás megvan, de most mi legyen? tegyem ki így és kérjek érte titáni összeget? ha nem kel el, akkor később kell neki még edzés, akkor megint kimarad valakinek az edzése...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14548 üzenetére
Gratu a kapushoz. Nos ha minden kötél szakad, mi van akkor, ha a most wc-re lépettet eladod? Utána meg a titánit. Az üres helyre veszel egy kapuspalántát, és eladod, ha jön a 2. ifistád.
Hülyeség?
Ha most eladod a wc-t, akkor nem lesz benne plusz edzésed, így elméletileg úgy-ahogy jól jársz, de fene tudja
-
zsolli
addikt
Ne csináljátok már
Most melózom, de b@szki, nem merem majd odahaza bekapcsolni a gépet
Valaki tudna nézni a csapatomnál egy össz. TSI-t?
Mellesleg én visszatértem jsz-re átadásról.
Nem verhet pofán a HT még egy ilyen durva forma eséssel, most, hogy 3 meccs alatt 5 játékosomat b@szta kórházba
4-1-3-1-1 hetes sérülések. Szerencsére a TDF-em már tapaszos lett a kupára, de akkor is.
Amúgy sincs erős védelmem, erre a valamire való 3 védőmből 2-t taccsravágott, ebből az egyik ráadásul a pontrugóm.Sebaj fiúk, lesz ez még így sem, fel a fejjel
Zs (aki próbál pozitív energiát árasztani)
-
plus44
veterán
Beszéljünk róla?
TSI: +2520 / -5270
ÁF: 5,32
Forma: +7 / -8 (előző heti formáim: +2/-9 +3/-12 és +6/-10....)
Skillup: 1 (világklasszis védés)...éééééés ha ez nem lenne elég: 3. hete számolom direkt Hattrick training speed tool-lal, hogy mikor lép szintet a kapusom, ez mutatja elvileg hibátlanul. Mindig a következő hétre mutatta titáni szintet és még most sem lépte meg, holott, jövő héten hozom fel a 17 éves 0 napos ifimet, tehát ha titnáit akarok, akkor vagy az ifim nem kap edzést, vagy a másik kapusom, de valaki szív. Jah és akkor, HA megléoi addigra a titnát, mert ha nem, akkor 2 edzést is bukik valaki. Jó mi???
-
Jakuu
őstag
Akarsz rola beszelni ?
+10260/-23770
+3/-9 (a ket ezelott het +2/-9, +2/-10)Arrol nem beszelve hogy meg mindig nem lepte meg a szintet a jatekosom amelyiknek mar vagy 6 hete kellett volna, sot senki nem lepett szintet es a formam megint elkezdett olyan szinten zuhanni, hogy harom het alatt tobb mint 1 egyseget esett 5.42-re
-
r0by
addikt
Gratulálok a mai edzéshez
Pont a legjobbkor vazzeTSI: +13.050/-10.760
Forma: +3/-10
Skillup: 4 védekezésből -
-
senior tag
-
senior tag
Na srácok vagyok újra.
Nem volt mostanában sok időm, de mostantól próbálok erre is időt szakítani.
A csapatomnak annyi lett, pedig 4 u20-as csatárom volt.
Most a régi nevemmel újra kezdtem 7. osztályban.
Hát elég érdekes ilyen gyenge kerettel játszani, ráadásul lóvé sincs. -
zsolli
addikt
Na jó, azért mínuszba nem vagyok
Most kb. +80-90 millába leszek. Azért is szeretnék kupázgatni, mert most kemény bajnoki meccsek jönnek, ahová szinte felesleges a legerősebb felállásban nyomulni.
De jövőhéten még idegenben vagyok, addig azért necces sajnos. Mondjuk mire hazai meccshez jutnék (ha sikerülne), akkor tutti valami NB1-es fog hozzám jönni.
2 szezonnal ezelőtt volt egy nagy kupamenetelésem (már önmagamhoz képest), de ott a bajnokikon is tudtam erőt, önbizalmat gyűjteni. Most szombaton úgy elfognak picsázni, hogy jövő szerdán a nagyszerű támadásom nem fog átmenni a megfelelő védelmen
Zs
-
zsolli
addikt
Erről egy franica mondás jut eszembe:
"Löszáróóóm"
Edzésintenzitás elméletileg befolyásolja ezt, de nem fogom levenni 100%-ról. Az eleve a képesség-növekedés mértékét csökkentené, illetve a formákra is negatívan hatna.
Egyszer csak megszűnik ez, vagy max. nem tudok kiállni 9 emberrel a végén
Zs
-
r0by
addikt
Ha úgy jövök haza, hogy minden meccsem megnyertem, akkor egye fene, vállalom ezt a jelzőt.
De egyébként pont most fognak jönni a nehéz ellenfelek, nemcsak a kupában, hanem a bajnokságban is. Kikapok egymás után 2-3x, aztán lőttek az egész szezonnak..Nem kell messzire menni, a szombati ellenfelem biztosan el fog páholni. Mellesleg rohadt nagy mákos, mert gyengébb volt az ellenfelénél idegenben, és hosszabbításban nyert 3-2-re. Pedig de jól jött volna, ha most kikap...
-
zsolli
addikt
Ja, és végül 3 emberem sérült le a mai meccsen. 2 öreg védő (egyik "A", másik "B" csapatos), 1-1 hétre, amin meglepődtem. Ellenben egyik edzett játékosom 3 hétre.
Szezon eleje óta 10 doki van alkalmazásban...
...remélem nem kell egész "évben" megtartanom őket.Zs
-
r0by
addikt
Uhh, sikerült nekem is továbbmenni.
De megint idegenbe megyek, és kb. esélytelenül.Valami taktikát is ki kellene dolgoznom, hogy ki tudjam adni 4 meccsre az utasításokat amíg nyaralunk. Persze jobb lenne majd netet keresni kis időre azért.
Az ifi csapatomnak is hétfőn kell lekötni barátságos meccset, így azt most valószínűleg bukom..
-
zsolli
addikt
Fenébe, még én is idegenben fogok menni
Ennyire előre lennék sorolva?
Ráadásul Gyöngyibácsi csapatához megyek. Ismerős a neve, vagy én, vagy valamelyikőtök már meccselt vele.
Na, meglátjuk. Elég szép kp-t hozott össze most, de lehet, hogy MOTS-olt, vagy csak a bajnokikon PIC-el. Fene tudja. Valszeg "B" csapat megy bajnokira PIC-kel, úgy is elpicsáznának, és "A" csapat megy szintén PIC-el, de kp-t erőltetvén a kupára. Majd meglátjuk, mi lesz. Jó lenne eljutni hazai kupameccsig
-
ftc
nagyúr
Anyam otthon kezdek jöv heten
-
plus44
veterán
Nem meglepő 1:4-es vereség, ráadásul esett az eső hál' Istennek. Nagyszerű...
-
zsolli
addikt
Úristen
Patrick kiesett, na de hogy
Azta-q-rva 7szentségit
Patrick, nagyon sajnálom
-
zsolli
addikt
Úgy látom, Patrickért még izgulni kell
-
zsolli
addikt
Na, elaludtam
Kéz- és lábtörést mindenkinek.
Én a Húsfeldolgozókkal játszom, úgy néz ki, beindították a darálót...
Edzett posztról és az amúgy is hiányos védelemből lerúgtak 1-1 embert
-
Jakuu
őstag
"Az összecsapás 30. percében roppant rutinosan mozogtak a zseniális Tyúkszembrigád-játékosok a bal szélen! Végül Lukas Neubauer előtt nyílt meg a lehetőség arra, hogy góllal zárja az akciót. Nem hibázott, így már 0 - 2 az állás, ezzel a vendégek tovább növelték előnyüket."
Taktika kozepen tamadas!!!
-
DopeBob
addikt
Jó a meccs, a szokásos szintet hozzuk, 11-emberrel állunk a kapuban
-
r0by
addikt
Mindenkinek sikeres kupafordulót mára!
PIC-elek, úgyhogy ha meg is lesz a győzelem, akkor is csak épphogy.. -
zsolli
addikt
Ryan Tax, a holland gólvágóm már tapaszos, így a holnapi kupameccsen ismét megmutathatja, anno miért igazoltam le
Megnézvén az "Emlékezetes pillanatai"-t, 2-szer lett nálam gólkirály, és 4 db mesterhármast szerzett.
Érdekességképpen:
- mind a 4 mesterhármasa tulajdonképpen mesternégyes, ugyanis mind a 4 meccsen 4 gólt vágott
-
zsolli
addikt
Nem hiszem, hogy barátságra megy. Inkább úgy gondfolom, hogy kevesen vállalnak be U20-as srácokat, pl. remek edztővel, előírt erőnlétes és egyéb edzéstervvel. Emiatt ez egy hosszabb "munka-kapcsolat", és ebbe belefér, ha közben összehaverkodnak a stábbal.
Én pl. senkit sem ismerek az U20-as csapatból, ráadásul Szemancsik nem is nálam van, hanem egy külföldinél. Mondjuk mákom volt, mert volt valami U20-as játék, ahol nyertem, és bevették a kertbe. Pár emberéát bevették, mondván készíthetnek róla egy képet (Print screen-t). Aztán Szemancsik valahogy benmaradt, lehet, tetszett az akkori kapitánynak.
Zs
Ui.: Tiéd is erőteljes?
Akkor az enyémnek is jók a kilátásai
-
zsolli
addikt
Kiszámíthatatlan a kp-d spece, ha jól emlékszem. Na avval tuti nem rizikóznak. Pl. egy Szlovák U20-as kieséses szakasos tétmeccsen ha bejön a negatív SE-je...
Nem merik bevállalni. Tehát lehet szuper csili-vili, a spece sajnos nem jó nekik.Hosszútávon lehet belőle brutál playát nevelni, pl. védekezés kieggel. De az már inkább NT-re igaz. U20-nál, főleg kp poszton ha jól tudom, csak a főskill edzése a fontos. Ügye ott már nincs idő egyéb kieg-edzésre, mert kiöregszik onnan.
Zs
Jaaaaaa, és gratu
Majd otthonról megsasolom. -
zsolli
addikt
Szemancsikot még akadémiás korában vették észre. Nem tudom, mi alapján, lehet, hogy Youthclubon keresztül.
Most van 2 db max. remek kp-m az ifiknél, mindkettőt fel tudom hozni 17 éves 0 naposan. De nem írtam Őket a fórumra, mert nézegettem, és nemigen van magas mellékskilljük. A csoportfórumomon írtam az egyik menedzsertársamnak, hogy nem tudom, hogyan tovább, még a 2 srác ellenére sem. Erre a másik csoporttársam kérdezősködött az egyik srácról, mert kiderült, hogy Ő pont az U20 kp scoutja. Tehát tök véletlenül, egy "elszólásból" került szem elé.
Az erőteljes kp-mnak max. középszerű a védekezése a remek jsz mellé, és azt mondta a scout, hogy továbbította, mert a szülinapja jó az U20-hoz. Nem tudom, hogy mi a döntés vele kapőcsolatban, de nem élem bele magam, mert sajnos nincsenek jó vagy megfelelő egyéb képességei. Ráadásul kp posztra is javarészt Jól fejelő speceseket tesznek válogatott szinten.
Zs
-
ftc
nagyúr
Ezekből senki nicns behívva sehova
Erik Nybø (324345219) - achievement potential: 82% - Ability: 12.1
Gabriel van Olphen (250722077) - achievement potential: 8% - Ability: 1.8
Ismael Koburger (317738547) - achievement potential: 92% - Ability: 11.0
Klement Hôždala (345242261) - achievement potential: 95% - Ability: 9.6
Mátyás Patfalvi (310590554) - achievement potential: 79% - Ability: 15.1
Raemon Woertman (339885050) - achievement potential: 62% - Ability: 7.7
Rinze Cordes (296820110) - achievement potential: 13% - Ability: 2.7
陈 (Chen) 宏城 (Hongcheng) (338152955) - achievement potential: 82% - Ability: 9.6 -
zsolli
addikt
Mire vonatkozik a "mert"?
Miért repült, vagy miért én adtam a világnak?
- Én adtam a világnak, mert szilveszter utáni hajnalban, enyhén másnaposan elfogadtam a megfigyelőtől. Nem akarom fényezni magam, de minden skilljét kiderítettem és maxoltam
Akkor még csak 2-3 hónapja játszottam pedig
- És hogy miért repült? Na, ezt nem tudom
20 éves lett, új kapitány van, mindenkit kitett ha jól láttam. Nem értek hozzá, de gondolom készül a selejtezőre, és majd annak fényében fogja feltölteni a keretet. Hogy mennyi idősekkel, na azt nem tudom
A lényeg, Szemancsik adatlapján szerepel 4 db U20-as szereplés.
Amúgy kapitány válogatja, hogy posztonként milyen specest favorizál. A "fiam" védő volt, Gyors speccel. Az előző kapitány szerette volna, ha elkezdi kapni a szélsőjáték edzéseket, de ügye már nem én nevelem, hanem egy cseh menedzser.
Védőknél általában Jól fejelőket favorizálnak, és általában a pontrugó is azon a poszton szokott lenni. Gyors speces kaphat WSE-t (negatív időjárás event), ellenben sokan a Gyors Speces szélsőket ill csatikat szeretik használni, és szembeállításnál egy Gyors SE-t ki lehet védekezni pl. egy Gyors védővel.
-
plus44
veterán
Nem hiszem el, az ifi barátságoson nem játszhat a kapusom, mert sérült még. Remélem a 21-ei meccsen már fog. (2. edzett ifi híján kárba megy így egy meccsem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest