- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
No az ifikapusom:
Jó védés, Jó védekezés
Középszerű játékszervezés. Meg mér Erőteljes.
17 éves 86 napos, azért nem olyan rossz nem? Kíváncsi vagyok mennyiért veszik meg, Földöntúli szinten.
-
zsolli
addikt
Meg most van ez az újítás, ez a kulcsjátékosok...
Csapat játékosainak oldalán, jobb oldalt felül, a további információkon belül.Zs
-
zsolli
addikt
Nyah, még szerencse, hogy nem kell osztályozót játszanom...
...ritka sz@r edzésTSI: +8.780/-6.090
Formák: +3/-9
Avg. form.: 6 (6,25-ről) (=na jó, ez nem olyan vészes azé')
Skill up: 3 db (ebből egy a kapus, 2 további játékos kiemelkedő lett.)Mindezt úgy, hogy a 36 éves, köv. edzőjelöltem tapaszos lett
Átadási helyzetjelentés:
- 1 db ragyogó (11)
- 8 db kiemelkedő (10)
- 1 db nagyszerű (9)
- 2 db remek (8)
- 1 db jó (7)
és így tovább...Zs
-
r0by
addikt
Az előbb be bírtam lépni, de már megint nem megy
Ahogy néztem, kb. 2.000-es nőtt csak a TSI-m, a formák is csökkentek pár játékosnál.
Mi lesz itt, amikor majd csak 1 meccs lesz a jövőhéten? -
ftc
nagyúr
Nah bevehetik am.... több mint 1 oraig nem lehetett belépni a licitem lejárt... nc
-
ftc
nagyúr
Jön az edzés... ki mit vár?
csatár nem kell senkinek se?
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
Nah, felhoztam egy kutyaütő ifimet, kemény 340 TSI, B csapatba jó lesz szélsőnek..
Az érdekes eddig az, hogy mind a 3 játékosom, akit eddig felhoztam, középszerű vezetőivel rendelkeztek -
Buffalo13
tag
Nekem nagy mákom van gyenge VI.-be fogok menni így nagy lesz az esély a bentmaradásra
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14284 üzenetére
Az a 30 misi, az nem sok lóvé
1 hetet fedez legalább
Megnéztem a következő csoportom bajnoki statisztikáját.
Basszus, el kell felejtenem a szélső vásárlást, mert az összes csapat jobb nálam kp-ban. Egyik-másiknak még a védelme is olyan mint az enyém...
Kemény lesz ez a szezon, 99.9%, hogy rálépek a banánhéjra -
zsolli
addikt
Ha jól látom a súgóban, akkor 12 milla a feljutásért, plusz 18 milla az első helyért. Tehát 30 milla. Plusz szponzori pénz stb...
A tulajdonos nélküli csapatok elméletileg ma fognak botolódni, tehát osztályozónál már egy kutyaütő csapat lesz. Az ellenfele szerencsésen kerül fel.
Zs
-
ftc
nagyúr
Eladó magyar csatár
Kit érdekel? 25 éves
-
ftc
nagyúr
A 13. legerősebben nyomtam idén
-
r0by
addikt
Viszont azt nézem, hogy mindenkinek közel van az 50.000-hez a stadionja, és majdnem mindig telt házuk volt. Szóval lehet, hogy érdemes lenne arra rágyúrni, mert nekem a 31200 igencsak sovány.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14277 üzenetére
Én is 7. vagyok, szóval...
Elsőnek örültem, mert a 6. helyen egy tulajdonos nélküli csapat van. Na mondom, az botolódik, és akkor talán lesz esély a bent maradásra. De aztán eszembe jutott, hogy az V. az 5. és 6. helyezett osztályozót játszik, szóval sanszos, hogy nem ő lesz a következő bajnokságban. Bár elnézve elég erős csapatot alkot így is, hazai pályán játszik, szóval még akármi lehet
Mennyi lehet a feljutási bónusz? -
zsolli
addikt
Az szép. Én nem tudtam ennyit tartalékolni, ill. nem nagyon voltak eladásaim.
Most van kb. 60 millám, ehhez jön még a feljutási bónusz, az év eleji szurkolói befizetések, és az első meccsem hazai pályán lesz, mert 7. vagyok rangsorolva (tehát a rendszer szerint én vagyok a csoport leggyengébb láncszeme
).
Tehát be kell húzni a nadrágszíjat, és így elméletileg átvészelem a holtszezont. Jövőre meglátjuk, milyen kupa-sorsolásom lesz, ill. milyen esélyeim lesznek a bajnokságban pontszerzésre, bár ebben pillanatnyilag nem hiszek. Na, de majd meglátjuk.
Zs
Ui.: HO árképzésére ne hallgass. Aszerint már milliárdos lennék
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14275 üzenetére
Jó ideje félreraktam minden centet, plusz eladtam a múlthéten az öreg saját nevelésű szélső védőmet, így most 538 804 eFt van a bukszában.
Soknak tűnhet, de nem az sajnos. Ebből még le fog jönni az edző ára: 116 360 eFt.Ellenfeleim még nem térképeztem fel, lesz még rá alkalom a szünetben. Meg egyúttal meg is akarom várni az osztályozót, hogy ki az aki marad, és ki az aki feljut, akkor lesz teljes a kép.
A piacot is csak nézegetem, lehet, hogy nem lesz itt semmiféle vásárlás, mert rohadt drágák a jó szélsők. Ennyi pénzből meg szinte nem is lehet jó védőt kapni, még spec. nélkül sem. Legalábbis HO szerint. -
zsolli
addikt
Nekem semmi pénzem nincs, de jó ötletnek tartom, ha most vásárolsz, mert igen alacsonyak az árak, ill. bajnokság közben nem cseszi el a TS-t. A lényeg, hogy relatíve jól mérd fel a lehetséges ellenfeleid, és a szerint próbálj vásárolni...
...bár nem tudom, mennyi pénzed van.Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14270 üzenetére
Jah, csak a te kp-dhoz nem is annyira lényeges a vezetői képesség, mert így is, úgy is erős
Most elkezdtem nézegetni a játékos árakat, hátha olcsón hozzá tudnék jutni egy valamirevaló szélsőhöz. Plusz be kell kalkulálnom az edzői díjat is, meg kis stadion bővítés sem ártott volna. Bár dühít, hogy az utolsó 4 hazai meccsemen esett az eső. Mintha Szeged az eső városa lenne, nem a napfényé
-
zsolli
addikt
Szezonzáró Menetrend
Elérkeztünk a 33. szezon végéhez. Lássuk, mi lesz napirenden az elkövetkezendő hetekben!
05.28., hétfő
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak05.30., szerda
• Barátságos meccsek06.02., szombat
• Osztályozó mérkőzések
• Kiosztásra kerülnek a helyezésért járó (és esetleges feljutásért járó) díjak ((/Help/Rules/SeriesSystem.aspx))
• A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 eFt/szurkoló)
• 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz
• 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól
• Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik)
• A feljutások/kiesések megjelennek a tabellán06.04., hétfő
• Mérkőzésszünet az ifibajnokságokban (06.09-ig)06.06., szerda
• Barátságos meccsek
• Az első kupaforduló párosítása
A 35 496 vagy több csapatos országban 32 768 csapat indulhat a kupában.
• Fradi-Újpest Challenge06.07-08., csütörtök-péntek
• Csoportcserélési lehetőség a VII. osztályban és lejjebb. Csak botcsapattal lehet helyet cserélni.06.09., szombat
• Visszaáll középértékre a(z):
- Csapatszellem (hűvös, 4,5)
- Önbizalom (erős)
- Szponzorok hangulata (elégedett), (hacsak nem jutottál fel, ne lepődj meg, emiatt csökkenni fog a szponzori pénzed, nem is keveset…)
• A szurkolói hangulat elmozdul a középérték felé (de nem áll vissza középértékre)
• A játékosok formája/erőnléte nem áll vissza középértékre (azonban, ha nem játszanak az adott héten, akkor ugyanúgy eshet nekik akármelyik, mint máskor)
• Bajnoki meccsek nincsenek!06.11., hétfő
• A sárga és a piros lapok eltűnnek
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az előző szezon eredményei alapján *
• A válogatott szövetségi kapitányok választása elindul06.13., szerda
• Az első kupaforduló
• Akik nem vehetnek részt a Nemzeti Kupában, azoknak barátságos meccs. (Magyarországon minden aktív csapat részt vesz a Kupában)
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak.06.16., szombat
• Az első bajnoki forduló*A bajnoki mérkőzések párosítása:
Forduló 1. meccs 2. meccs 3. meccs 4. meccs
1. 1-2 3-4 5-6 7-8
2. 6-3 2-7 8-5 4-1
3. 3-5 1-8 7-6 4-2
4. 2-3 6-1 5-7 8-4
5. 4-5 1-7 2-6 3-8
6. 8-2 5-1 7-3 6-4
7. 1-3 2-5 4-7 6-8
8. 8-6 5-2 7-4 3-1
9. 2-8 3-7 4-6 1-5
10. 6-2 8-3 7-1 5-4
11. 4-8 7-5 1-6 3-2
12. 6-7 2-4 8-1 5-3
13. 5-8 3-6 7-2 1-4
14. 8-7 6-5 4-3 2-1 -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14266 üzenetére
Nah, majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak ezek a számok az osztályozók után.
Marino Carbonera
Sajnálatos módon Vezetői képesség képessége középszerű szintről gyenge szintre esett vissza.
Francba. Edzőt kell cserélnem, hogy legyen vajmi esélyem V.-ben. Szerencsére megvan már régóta a megfelelő vezetői képességű edzőm, de arra számítottam, hogy majd a kupameccsek miatt esetleg még tudok a tapasztalatán tornászni felfelé. Jó edzővé konvertálni 116 360 eFt zsozsó..
De azon is gondolkodnom kellene, hogy milyen edzőtípusom legyen. Érdemes támadószelleműt? Hogy a támadásom egy kicsit erősebb legyen?Na meg ráadásul vennem kell egy szélsőt is, mert 3 hétre sérült a szélsőm
-
Patrick
addikt
Hopácsek, egyenes ágon feljutottam, nabazeg.
Heh, remélem nem esem ki, no comment...
-
nepszter1
addikt
2. lettem a VI. csoportban , most selejtezőt fogok játszani vagy nem jutottam fel ?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #14261 üzenetére
Örülj! Következő szezonban hazai meccsel nyitsz, ráadásul bennmaradtál, ez a lényeg!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14259 üzenetére
Gratula
-
Napfénysüti
nagyúr
Az utolsó ellen nyertem idegenben 6-1-re így maradok ott ahol vagyok mert 6. lettem.
-
zsolli
addikt
Huhh bazzeg. Nagyon kemény V-be kerültem
Majd nekiesek az elemzéseknek...
...de ez átszálló jegy lesz -
Patrick
addikt
1-3 ide, feljutottam vagy osztályozó...
Persze ilyenkor se tabella, se feljutás táblázat, no comment...
-
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14253 üzenetére
A 3 kerekűvel? Bocsi
Jó szórakozást! Panellakóként én mindig vágyom a szabadba pont az ilyen lehetőségek miatt.
Na de majd a következő szezon 2. és 3. fordulóját pont ez miatt fogom kihagyni, megpecsételvén a kiesésemet, mert megyünk balcsira, és mindennap grill, meg bogrács lesz, sör helyett finom balatoni borokkal -
zsolli
addikt
Balu jól "elcseszte", bennmaradt V-ben
-
zsolli
addikt
Hihihihi. Betojok. Egy svájci csajszi jön hozzám jövőhéten barátságosra. Google fordítóval írtam neki egy kis üdvözlést, erre aranyosan válaszolt
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14243 üzenetére
Gőzöm sincs, hogy mi alapján rangsorolják.
De ha én ennyit jelentek, akkor annak asszem örülnöm kellenne
Egyébként örülök, hogy megszabadulok ettől a csoporttól, mert sajna akárhányszor is próbálkoztam, nem jött össze a kommunikáció a csapatokkal. Pedig sok napi szinten belépett.. -
zsolli
addikt
Elméletileg csak az osztályozó meccsek után lehet tudni, de úgy rémlik, múlt szezonban is az uccsó bajnoki után már a csapatoldalon valami jobb oldali statisztikában ki lehetett deríteni.
De még várnunk kell, míg frissítik a tabellákat.
Zs
Ui.: a bajnokságod anno nem volt olyan erős, Te miattad ment fel a 40-50. helyre
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14241 üzenetére
Jah, be lehetne vezetni akár a kölcsönadást is a HT-be. Fasza lenne, megkavarná rendesen a dolgokat.
Van infó egyébként arról, hogy mikor lehet megtudni, hogy melyik csoportba kerülök fel?
Bár amekkora mákom van, valami iszonyat erős csoportba fogok kerülni. A mostani is a 40 és 50. hely között ugrált... -
plus44
veterán
Na ahogy kiszámoltam, még döntetlennel is éppen bennmaradok, ráadásul 6. helyen, tehát a szezon első meccse hazai pályán lesz, így a vásárlás előtt még szerzek egy kis pénzecskét.
Jah, hogy közben lőttem 2 gólt. Akkor sorrí, nem szóltam!
r0by: edzett posztról?
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeeeeeessss!!! Dávid vezet 2-1-reeeee
Már 3-1 Dávidnak. Azt hiszem gratulálhatok a bennmaradásért
-
-
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
Várok azért még egy szöglet + fejes gólt. Nincs Jól fejelője, nekem a kapussal együtt 3 is van a pályán.
Zs
Taktika nélküli CA
Sejtettem, ogy lesz ilyen, az anyjaúristenit
-
zsolli
addikt
Újbudai fordított 1-0-ról, 1-2-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged