- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Sebaj. Inkább most legyen ez, amikor nem számít már az eredményesség.
Majd ha taposni kell a pontokért, akkor legyenek szuper formákAzért nem semmi, hogy ebben a szezonban volt a legtöbb sérülésem, és most voltak a legrosszabbak a formák, ennek ellenére még is csodát tudtam művelni egy erősnek számító V-ben.
Otthon összeírtam, ha minden igaz, akkor volt 14 sérülésem, ahol a játékosok összesen 29 keresztet kaptak.
Ebben a szezonban szenvedtem el a legtöbb edzés vesztést. Ráadásul egy bajnokin és egy barátságoson is volt kiállításom. Ügye a bajnokin kiállítottat tudtam edzetni egy "B" csapatos rovására, de most a kis "B" csapatban játszó suhancom kieső edzését nem tudom már biztosítani.
Ez van. Lelkiekben rákészülök az elkerülhetetlen szopóágra
Hétvégére olyan felállást adtam meg PIC-el, hogy nem is nézem a meccsemet. Értékelésben kb. olyan leszek, mint egy gyengébb VI-odos csapat, vagy még olyan sem
Szerk.: Na, ezt Patricknak akartam címezni
(Éjszakás vagyok, ez evvel jár.)
-
r0by
addikt
TSI: +14.350 / -11.590 (1 hátvédem lesérült, neki -10.220)
Forma: +4/-2 (átlag 6.33)
Skillup: 4 átadás -
zsolli
addikt
A csapat érzi a vesztét
TSI: +8.540 / -35.340 (TDF-em lesérült 3 hétre)
Form.: +3 / -10
Avg. form.: 5,00 (5,25-ről)Skill-up: 5 db (átadás volt ismét).
Erőnlét: 1 kp-m remek lett.
Tapasztalat: 1 kp-nak nőtt.
-
Patrick
addikt
TSI: +12840/-2770
FORM: +6/-3
Skillups: 1A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.
Neki van jó védekezése és erőteljes. 300 milla körül mozog most az ára.
A nagyobbik kapusom elvileg jövő héten meglépi a titáni szintet. Aztán azt hiszem egy kis pontrúgást edzek neki és szezon elején eladom.Van valakinek tapasztalata, hogy szezon elején, kb mikortól mennek fel az árak? Pl első kupameccs körül vagy picit utána?
-
DopeBob
addikt
Na találtam egy elég jó KP-t végre :-)
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: kiemelkedő
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: csapnivaló360M, fizetési is csak 2.800e :-) Remélem meg tudom szerezni occón
-
Speedhs
őstag
Valaki feldühítette a szélsőmet Tamást.
Most olvastam barátásgos meccsemből :"Piros lap! Tamás Némethy szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkőzés 65. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó YaGeR-TEaM-kispad a játékvezetőt nem hatotta meg. A játék kezdett eldurvulni, és meg is lett az eredménye: Juri Santigli (guinness) csúnyán lesérült,"
Ez olyan Zidane-os.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15884 üzenetére
Nem tudom
40-50 milliárd tuti elég
-
Napfénysüti
nagyúr
Kb mekkora tőkétől érdemes igazolgatni ha előrébb akar jutni az ember?
-
-
coolfox76
csendes tag
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Annó én is a liftezést választottam. Kineveltem a védelmem, középpályásaim közben vettem szélsőket (kicsit edzettem is féledzésen) most jönnek a csatárok. Közben viszont leépültek a kapusaim és nem nagyon lesz pénzem cserére, ráadásul a kétheti mérlegem is negatívba fordult. Azaz kb ott vagyok ahol elkezdtem a liftezést, csak egy osztállyal lejjebb. Nem igazán tudom merre tovább. Ha kinevelem a csatárokat, szinte biztos, hogy nem tudom majd eltartani a csapatot.
-
DopeBob
addikt
Eladó KP-t keresek, ha esetleg valaki lát szóljon, mert nem tudom mindíg nézni a HT-t. Sajnos tegnap lemaradtam egy nagyon jó vételről
Max 24 év, magyar, játékszervezés: természetfeletti, átadás: ragyogó, lenyűgöző. Fizetése max 4000e.
Specet nem tudom, mi lenne jó egy belső KP-nak, jól fejelő esetleg technikás? De ha nincs az se baj. Ilyenből kéne nekem kettő. Olyan 400-440M/db áron jó lenne megszerezni őket :-)
ftc pont ilyesmin gondolkodtam én is, de talán edzett posztra, annyira nem fontos, inkább olyan játékosokat kéne nézni szerintem, hogy német, spanyol... vagy ahonnan sokan játszanak, hátha úgy könnyebb eladni
bár lehet, hogy ez hülyeség
-
ftc
nagyúr
S új taktika:
csak szlovál playákat fogok venni...spórolni fogok a fizukon...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15864 üzenetére
Én értem, amit mondasz.
De ha megnézed (ás nálam mindig ez van), akkor összességében az én támadásom az ő védekezéséhez sokkal jobb. Add össze például a százalékokat.
Na meg, akkor beszéljünk az erőnlétről is egy picit. Abban is jobb voltam, meg sem látszik például a birtokláson sem. Jó, 1%-ban többet volt nálam a labda, de az lehet kerekítés miatt is.
Ellenfelem önbizalma biztosan jó volt 2 veretlen meccs után, az enyém kiváló volt, és még most is az.Na mind1, úgy döntöttem, hogy a szezon végéig átadást eddzek, megnézem ér-e valamit. Addig még kitartok, igaz már kedvtelenül
-
r0by
addikt
Kitettem szombat este hirtelen felindulásból a titáni védőmet, de úgy látszik nem nagyon kell senkinek
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Nálad meg eszembe jutott még olyan is, hogy mondtad, majd adsz Te a Kapusaidnak pontrugás edztést. Pl. ha van pénzed, akkor "B" csapatban tudsz piacra is edzenni avval. Magas pontrugású, főleg technikás specialitású emberkéket szeret a piac. Persze legyen magas főskill. Nyilván nem TDF-t (magas jsz, magas átadás, és remek-nagyszerű gólszerzés), mert az nagyon sok pénz. De azért előtte nézd át a piacot, mert fene tudja már mi merre hány méter
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Már csak azért is, mert a töredék-edzésnek, vagy mellékskill-edzésnek, vagy csak simán a hűségnek köszönhetően, a nem edzett posztokon már úgy-ahogy bevállt srácok vannak.
Pl. r0by druszámnak a kapusát nem lehetne csak úgy leakasztani olcsóért a piacról, mert amint láttam, barátságoson és/vagy kupán kapta a védekezés edzéseket.
Ugyanez nálam. A két csatárom, Zrínyi és Tax kapta az átadás edzéseket (és töredékben 2-3 szint jsz-t), így DF-ként (Q-gyors és T-technikás) még 1-2 szezonig javára válnak a csapatnak.
Ráadásul egy ilyen "visszalépésnél" ügye az edzettek eladásából sok pénzt fel lehet raktározni. Itt mondjuk kétféle stratégiát lehet követni.
- Én egyelőre egyetlen posztot sem erősítek a pénzből, mert feleslegesen vennék most sok-sok milláért titáni kapust és védőket, ha a suhancaim középpályán még nem tudják azt hozni, ami igazán ütőssé tette mostanra a jelenlegi brigádom. De ez edzéstipustól is függ.
- Lehet, hogy valamely edzésposzton, bizonyos rotálásnál (tehát titáni sort eladva, de a második sor már pl. nagyszerű-kiemelkedő) még lehet úgy okoskodni, hogy az eredmény is megmaradjon. Teszem azt Patrciknál a kapusedzésnél. Elad egy titáni kapust, és előlép az "A" csapatba egy már kiemelkedő. De titáni védők vásárlásával kb. szinten tartja a védelmi értékelését.
Én a 0-ról kezdést tűztem ki célul. Igaz most jóval erősebb alapról indulok. Jó és remek jsz-ű fiatalokkal kezdek, ahol 3 suhanc is saját playa, így kapásból 1,5 szint plusszal növelik az értékelést (tehát remek suhancom nagyszerű szint közepén teljesít). Ezek mellé szélső posztra már tudok magas szélsőjátékú fiatalokat vásárolni, tehát 3-4 szezon múlva olyat odab@sznak ezek a srácok, hogy csak pislogok
Tehát valahol lehet apránként erősíteni, a meglévő értékeléseket megtartván, de nálam ezt nem tudom most kitermelni. Nem beszélve arról, hogy a kezdeti edzett srácaim nem mindegyike volt speces, így felesleges lenne Őket hosszabb távon megtartanom.
És persze ha a pénz engedi, akkor érdemes csak saját országbélit (Baloo miatt írom így) vásárolni, mert 6 db titáni kp-nál már rohadt sok a 20% (vagy 25% ?
- most nem vágom) plusz a fizuban. Baloo a tanum, hogy fiatal, term. feletti-titáni jsz-ű playák hetente kib@szott sok dellát képesek elfagyizni edzés után
-
Patrick
addikt
Könnyebb úgy újrakezdeni, hogy kiesel pl VI-ba és úgy kezded újra, mint hogy abbahagyod és csinálsz új csapatot, azzal nagyon sokat vesztenél.
Szóval ha nem megy, akkor inkább essetek ki egy osztályt, vagy kettőt és hajrá. Sokan csinálják így.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15867 üzenetére
Hát sokat számít, milyen képességűek vannak középen. Van amikor a 2 jobb, mint a 3, mert írja is a súgó, hogy akkor képesség-csökkenés jöhet létre, mondván belesz@rnak a dologba, majd a másik 2 megcsinálja
Amúgy az ellenfeled nagyon nem volt gyenge, jó értékeléseket hozott.
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Az Ő középső támadása egy kicsivel közelebb volt a Te középső védelmedhez (59%), a Te bal oldali támadásod volt az Ő jobb oldali védelméhez a legközelebb (59%). De ez az átlagos értékelés alapján. 5 perces vizsgálatban van amikor az övé volt közelebb, van amikor a Tiéd.
Nálad láttunk 5 kimaradt helyzetet, amiből 3 a Tiéd volt (közép, bal és jobb), és 2, amit visszafordított a taktika nélküli CA-val (jobb és bal). Tehát 2 db kiírt balos helyzeted volt, ami kimaradt. Itt szerintem az is számított, hogy milyen volt a srácaid önbizalma.
Neki 1 db kiírt helyzete volt középre, és be is ment sajna
Most nem néztem, de milyen meccsei voltak előtte az ellenfelednek? Már az önbizalma miatt.
Ő ráadásul középen támadás taktikát alkalmazott, és nem tudjuk, mennyi helyzete volt valójában.
A meccsen elméletileg még 4-9 db helyzet lett kiosztva. Nem tudni ki kapta és hová.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #15859 üzenetére
Hiába a birtoklás, nem ér önmagában semmit.
Nézd meg a szombati meccsem. Jobb voltam védekezésben, jobb voltam birtoklásban is (igaz nem sokkal). De idegenben. Szélső támadásaim jobbak voltak egy picivel, és persze kimaradt az összes. Tudom, hogy gyenge a csapatom, de azért már idegel rendesen, hogy mindig én maradok alul ezeken a meccseken.
El tudom viselni a vereséget, de ez már komolytalan. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #15856 üzenetére
Nem hiszem, hogy elviszik Őket. De ja, akik kint vannak, mind mehetnek isten hírével.
6 belső posztra már 2 srácom van, jön még egy akadémiáról és mellé még egy U20 esélyes valamikor, és még veszek két Jól fejelő kp-t. Közben veszek 4 db 18 éves magas szélsőjátékú suhancot. 2 Gyors, 1 Jól fejelőt és 1 Kiszámíthatatlant.
Aztán pár szezon, és uccu neki, irány a IV-ed
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15857 üzenetére
Vicceskedtem csöppet
Nem tudok menni sajna, nagyon be van táblázva a szeptemberem
Nektek kéz- és lábtörést
Tegnap mi is nagy derbit nyomtunk nagypályán - füvön. Na jó, kézilabda kapukat vittünk fel, és kb. csak a pálya 1/4-ét használtuk. Én nem voltam topon, sem fizikálisan, sem mentálisan, ezért mondtam a srácoknak, hogy előre megyek. Amolyan álló-centernek
Lőttem 1-2 gólt, adtam gólpasszt is, de rengeteget kihagytam
-
zsolli
addikt
Én ezt fogom tenni. Egyszerűen nem tudok már hová fejlődni. A fizetések miatt alig van plusz bevételem, így esélyem sincs pl. kapus poszton erősíteni.
Én most mindenkit szépen lassan eladok, és elkezdem elölről suhancokkal. Ami pénzem marad, abból majd később tervezek erősíteni, amikor a kp-im beértek, és megindulhatok felfelé. Jelen brigádomhoz ha párosult volna egy szuper kapus és hátvédek, akkor...
Köv. szezonban még V-ben leszek, de pofozni fognak mocskosul, utána visszaesek VI-ba. Talán addigra már lesz olyan csapatom, hogy megkapaszkodjak ott.
Nem beszélve a tapasztalatomról, és a taktikai zsenialitásomról. Hehehehehe
-
DopeBob
addikt
Ajj basszus ma nagyon beszoptam, végre volt megfelelő KP a piacon, erre pont akkor nem tudtam gépnél lenni, mikor lejárt a licit, és persze, hogy valaki még rám licitált
ftc: én kiestem és nem bántam meg, sőt még jól is jött, átálltam kapus edzésről védő edzésre, itt azért nem olyan necces. Még nem tudom, hogy vissza akarok e majd jutni elvileg lehetőség lenne rá
-
ftc
nagyúr
Sztetek van értelme kiesni a VI-be s újrakezdeni?
-
Patrick
addikt
Nem egyszerű...
Ha beválik az elméletem, amit épp folytatok a srácokkal, akkor meg lehet maradni majd, remélhetőleg... persze ez majd kiderül, ehhez kell még pár szezon, de ha beválik, akkor legalább van egy kiindulópont.
Amikor kiestem III-ból, én is eladtam mindenkit... 1,8 milliárdom volt, ami kb. semmire nem volt elég...
-
Speedhs
őstag
Ez a szezon katasztrófa!
Sikerült úgy elkurnom, hogy a csapatom végig 300 ezer tsi fölött, most utolsó helyen van.. megyek 7-ed o.-ba.Átadólistám most így néz ki :
Az aktuális licitek
Eladás
Daniel Abela Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:17
Fabio Düppenbecker Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:18
Mihail Istudor Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:19
Mitch Mehers Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:19
Rasheed Abdel Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:20
Rodrigo Amado Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-05 23:20
Anyaegyesület
János Németh Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-04 22:38
Előző klub
Günther Heinersdorf Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-03 21:12
János Németh Még nem érkezett rá licitHatárideje: 2012-09-04 22:38
-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick #15845 üzenetére
7-2 elég pofon
megpróba egy utos csapatot osszerakni ..átállok 4-5-1-re
s amit mostansag a motor osszehoz nekem az vicc...a legszerényebb playaim kapnak pirosat...
vagy elég lenne edzőt cserélnem?
Egy jó edző, aki támadó szellemű.
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége -
ftc
nagyúr
Csütörtökön este kiárusítom a csapatom
azaz szombaton még a legjobb csapat nyomja...de utolsó meccset egy fiatal kis brigád
A cél fiatalítás kiesés árán is...
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15842 üzenetére
Jelent pillanatban a titáni kapus 19 évesen 500-600 milla közöttit ér. Ez elég sovány. Anno ennyiért adtam el a WC kapusomat.
Szezon elején gondolom valamivel feljebb megy.
Titáni csatár pedig 300-400 között van. Most. Szezon elején ez is feljebb megy, de találtam oylat, hogy 282 milláért ment el egy titáni csatár 90k tsi-vel, szal...
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15839 üzenetére
Még nem tudom, mennyi pénzem fog maradni, de egyelőre nem veszek hozzájuk senkit. Aztán majd ha kezdenek már aránylag jó értékeléseket hozni...
...na, akkor majd elkezdem feltölteni a többi posztot. Bár sokban függ, mennyi pénzem lesz. Most jövő héten próbálom eladogatni a srácaimat, de egyelőre nem nagyon kapkodnak értük...
...illetve eléggé lent vannak az árak.Lehet, addig ellesznek itt a csapatban, tulajdonképpen a másik U20 esélyes megvásárlására van 1 milliárdom
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15838 üzenetére
Nálam majd az u20ra jelölt Zsolt Borsos jön majd fel kb 28 nap múlva, remélem azért kapok érte lóvét.
20-22 éves magyar titáni gólszerzésű csatárt akarok. Technikást vagy jól fejelőt, lehet, hogy utóbbi lesz, vagy amit ad a piac... esetleg némi átadással. És akkro meg is vagyok. + még kell egy edzhető kapus.
A kp az kemény lesz
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15837 üzenetére
No, majd kíváncsi leszek
Nálam most csak fiatal srácok fognak majd edzésre jönni.
Jelenleg van már 2 srácom, az akadémiáról. Egyik spec nélküli, a másik technikás (egyik eleve remekkel jött fel, de már a másik is remek).
Jön majd még egy Erőteljes srácom az akadémiáról (szintén remek), akit figyel az U20. Talán javasolnak egy Jól fejelőt, aki szintén U20 esélyes.
Azon kívül veszek még 2 db Jól fejelőt.
Szélső posztra szeretnék venni 4 db fiatal, ~18-19 éves, lenyűgöző-WC szélsőjátékú srácot.
Bár b@szott drágákA 4-ből 2 Gyors, 1 Jól fejelő és 1 Kiszámíthatatlan lenne.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15836 üzenetére
Nem csodálom, hogy kiakadt r0by, 2005 óta elég sokat coptam és még mindig V...
Szánalmas picit, a HT fejlettségben durván le van maradva... Nem csodálom, hogy most már csak 655 000 felhasználó van, rengetegen hagyják abba napról napra hétről hétre...de legalább Mi itt vagyunk egymásnak és próbálunk segíteni!
Nálam?
Ha nálam, vagy tőlem kérdezed, most úgy néz ki, hogy kövi szezon elején adom el a kapusomat és veszek a csatárt. Utána az egész középpálya cseréje jön.
Reméljük szerencsém lesz. -
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15835 üzenetére
Nekem is adott már a 2. hely. Ezt majd azért fotózzuk le, mert pár szezonig közöm sem lesz ilyen eredményhez
r0by-ba öntsünk lelket. Bár mintha azt mondta volna, kicsit visszább vesz, hogy osztályozós helyen végezzen a plusz edzés miatt.
Nálad a csatár és szélső posztok erősítése jön?
Zs
-
Patrick
addikt
Huh, látom, másnál is volt cumi, ez egy ilyen forduló volt?
-
ftc
nagyúr
Miért most?
erősebb volt a támadásom sokkal az ellenfelem védelménél lőttem 2 gólt... csatárai egyenek voltak én védelmemmel kaptam 7 gólt. igen 7 gólt...eladom az egész csapatot s kiesek a VI-be...valahogy nincs értelme bevásárolni keményekkel mert úgyis kikapsz..IV-be esélyed nincs feljutni, mert olyanok esnek mindig ki akik hemzsegnek a pénztől.
Néha én is gondolkozok rajta..megoldás kiesni a legalacsonyabb osztályba s onnan újrakezdeni... lehet meg is lépem...
Amúgy igazán betehetnének egy komplett edzést ami mindenkire hatással van mint való életben. Azaz nincs oylan a mai viláágban ,hogy csak KP-t edzek...
Vmi más focis playa nincs amúgy?
-
Patrick
addikt
Nyert a kis geci ellenem... nagyon el akartam kenni a száját... nyilván lesérül a védőm, pedig igen jó értékelésem lett volna, így sem volt rossz, ő meg nyilván gólt rúg ott ahol nem kéne... nem volt szerencsém, na mindegy, majd jövőre két csatárral... remélem...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15827 üzenetére
És akkor az az értelme jobbnak lenni másoknál, hogy a gyengébb elpicsázzon bármikor amikor kedve van, amikor nem várod, mert jobb vagy minden téren? Ráadásul idegenben? Hogy képzelted?
Vagy csak Olafra fogod, vagy csak pislogsz hármat és nem tudod, hogy miért? Csak úgy?
De te egyébként is más dimenzió vagy, belőled nem érdemes kiindulni
Na mind1, itt fejezem, be. Sok sikert mindenkinek továbbra is -
zsolli
addikt
Miről akarsz meggyőzni?
Én tudom, hogy:
- jobb volt a csapatod,
- Te voltál az esélyesebb,
- Olaf b@ssza meg.De azt is tudom, hogy:
- újrakezdve sem garantált az ilyenek elkerülése sajnos,
- és akkor már megint sok "megérdemelt" vereség is jöhet.Én tulajdonképpen szintén újrakezdem, de evvel a felhasználóval
Köv. szezonban uralkodnom kell magamon, majd csak nézzétek, hogy szednek szét.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #15824 üzenetére
Éppen ez az, hogy én miért szopok mindig az ilyen esélyek találkozásakor?
Még 1x sem jöttem ki győztesen...
Nálam gyengébb csapatok folyamatosan nyernek, holott esélyük sem lenne. Egyszerűen nem reális ez az egész, és ez nagyon idegesít.
Hullámvölgy, hullámhegy, ezt is értem. De ez nem az b@kkerSzerk.: úgysem tudok itt senkit meggyőzni, és nem is akarok. Lehet, hogy sunyiban folytatom, de r@hadtul elment tőle most a kedvem, jobban, mit máskor.
-
zsolli
addikt
Sajnos a HT-nak nem sok köze van a valós focihoz, ezt tudjuk drusza
A meccsmotor működéséről mindenki mást mond, döntsd el, mi az igaz. Én azt választottam, hogy birtokolva támadok, ami a csövön kifér. Jó sok gólos meccseim is vannak.
Védelmem nincs így benne van a pakliban, hogy engem is megszórnak. Sok PIC-elésem utáni első Normál-os meccsemen kikaptam, mert lerúgták egy jó kp-mat, és egy öreg trotyli állt be helyette. Persze még így is én birtokoltam, de megsúgom, akkor idegenben ragyogó lett volna a kp-m
A kevés gólos meccsekkel az a baj, hogy néha nem oda rúgják, ahová nagyobb eséllyel bemehetne. Nálad is ez történt most. Ezt dobta az a fránya Olaf-kocka
-
DopeBob
addikt
Akkor pont a Te példád, itt a Vidi, ami a törökök csapatának kb a tizedét éri, mégis továbbment
Mindenkinek van jó meg rossz szériája, ezért nem kell rögtön abbahagyni... én simának tűnő meccseken kikaptam előző idényben, ki is estem V.ből csont nélkül. Egyszer fent-egyszer lent. Lényeg, hogy folyamatosan fejlődik a csapatom
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15821 üzenetére
De az a baj, hogy neked ez mindig bejön.
Nézzed már meg a való világban, itt a Vidi. Védekezik mint állat, deka gólt nem kap be, 11-esekkel tovább megy, vagy csak simán nyer 2-3 góllal a meccsein.
Erre én, "jó" a védelmem, de minimum 1 gólos vereséget szenvedek, de olyantól, akinek 3-4 értékeléssel gyengébb a támadása, mit az én védelmem. Kp tök mindegy mi, hiába vagyok fölényben. Most épp fölényben voltam, lényegtelen. Ha jobb a támadásom, akkor is mindegy, mert valamiért ki fog maradni. De miért? Miért nincs ezen kontrollom?
Ilyen random szart én is írok bármikor, programozok már jó pár éve, hogy átlássak ezen.
Szerettem a HT-t, de most elment nagyon rossz irányban, valamiért nem tartják kordában és nekem ez már nem tartozik a szórakozás fogalmába. -
zsolli
addikt
Eladsz egy titáni védőt nemsokára, belőle erősíthetsz a támadáson. Szerintem Te tudod az edzett posztot jól rotálni. A támadásod kevés sajnos. Nekem nudli a védelmem, de a kp-mmal kiharcolom a helyzeteket, és próbálok kamikaze módon csak támadni. Ez most bejött. És pl. HTEV szerint is én voltam az esélyesebb.
Neked bazi védelmed van, sőt, még a kp-d is jó. De ha az ellenfélnek mindhárom oldalon erős védelme van, akkor nemigen tudsz átmenni
Bár lehet sok speces, és jó pontrugó, de az se mindig jöhet be.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #15817 üzenetére
Semmi különös, azt érzem, hogy indokolatlanul sújt a balszerencse a szezon második felében. Értem én, hogy így, meg úgy, de amikor jobb értékelést hozok össze az ellenfelemnél (és nem 1%-al), akkor elgurul a gyógyszer..
Csak példaképpen mondjuk hasonlítsd össze az én utcsó meccsem például zsolli utcsó meccsével. (bocsi, hogy téged hozlak fel öregem példának...)
Szóval szeretném újrakezdeni, de úgy, hogy a jelenlegi hy-os fordítós pozíciómat megtarthassam. Ha ez nem lehetséges, akkor sajnáltam, de léptem egy nagyot ez ügyben, szóval viszlát. Nem látom értelmét az egésznek, ha nem egyenlőek a feltételek. Akárcsak a való világban.. -
ftc
nagyúr
nc 7-2.... igaz KP-t leadtam....
-
r0by
addikt
Nah, hát elmehet a f@szomba ez a b@zi játék, szerintem abbahagyom, most hogy így megnéztem az értékelést
-
zsolli
addikt
Üllő SE 3-1-ről feljött 3-5-re
-
DopeBob
addikt
Basszus 1-2 gólt még begyötörhetnének a fiúk, mert a gólarányom nem valami acélos és még két nehezebb meccsem lesz...
-
koxos:8]
senior tag
Ez az egyenlítettem.
-
r0by
addikt
Kész, kikpatam
-
zsolli
addikt
Nálam elméletileg kiment 10 db helyzet...
...talán kihúzzuk már4-3 ide, de még bármi lehet.
-
zsolli
addikt
Nos a sérülés miatt már kiment egy cserém...
...de elméletileg leolvastam a felállását, és a cseréit. És ehhez igazítottam én is a cseréket. Bár vékony a kispad az eladások és eltiltások miatt, de hát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged