Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Dávid már vezet, és több mint 22 ezren vannak a meccsén

-
r0by
addikt
Jaja, midenkinek sikeres kupaszereplést!

-
Jakuu
őstag
Sok sikert a mai merkozesekhez.
-
zsolli
addikt
Szorul a hurok...

Kupaellenfelem ma hajnalban bevásárolt 1-2 játékost, cirka 1,6 milliárdért.
Jajjj anyám, de nem szeretem én eztet...

-
ftc
nagyúr
Rugd előrre már a kupbána szórakozik

-
zsolli
addikt
Huhh, megnéztem az előző szezon mérlegét:
A szezon mérlege 15 204 eFt
Necces volt, egy helyben topogtunk

-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15
üzenetére
A stadion így első ránézésre nagynak tűnik a szurkolói létszámhoz képest, de nem néztem meg a meccseidet, volt-e sorozatos telt-ház. De gondolom még nem megerőltető a fenntartása, így ahhoz ne nyúlj

Elméletileg 6 db szóvívő kéne, ha nézzük a 250 szurkoló / 1 szóvívő -s képletet

Gyúróhoz nemigen tudok hozzászólni, belőlük mindenki annyit tart, amennyi szerinte jó. Van aki 0-ra esküszik, van aki pár darabra. Én 4-et tartok hosszú ideje.
Sportpszichológus akkor kell igazán, amikor szükséged van a folyamatosan magasabb önbizalomra. Tehát ha nincsenek nagy terveid a szezonban, de simán bent tudsz maradni, akkor annyira nem fontos többet igazolni. Ellenben ha terveid vannak, és hozni kell az eredményeket, kell a magas önbizalom. Fórumon olvasgatva, 5 db sportpszichológust ajánlanak, én is ennyit alkalmazok. Elméletileg ennyi tartja relatíve magasan az önbizalma, de persze ennél is eshet 2-3 szintet.
-
Gonosz15
aktív tag
Segédedző 10 3 600 eFt
Sportpszichológus 1 360 eFt
Szóvivő 4 1 440 eFt
Gyúró 5 1 800 eFt
Orvos 0 0 eFt
Összesen 20 7 200 eFtSzerintetek? Jelenleg nincs sérült játékosom, azért nincs dokim. Szurkolói klubom létszáma: 1428
Stadion meg most ilyen:
Az utolsó fejlesztés: 2012-06-08
Befogadóképesség: 34 000
Állóhelyek: 21 420
Ülőhelyek: 8 500
Fedett ülőhelyek: 3 400
VIP-helyek: 680 -
Buffalo13
tag
Én meg pechemre hazaiban kezdek ami csak azt jelentheti hogy ő az erősebb és így valami keményet kell összeraknom.A birtoklás meglesz csak pocsék a kp-ja, nekem kb 8-9-cel jobb HO szerint,a többin ver engem....ez nekem most NECCES lesz
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
De kaphatott. Vannak botok, de kevesebben.
Az én csoportomban is az első 4 bothoz megy. Az 5. 6. és 8. meg idén márciusban regisztrálthoz.
Egyedül én megyek egy 2006-os regisztrálású, jelenleg VII-ben lévő csapathoz. Kinek tulaja lassan 3 hete nem lépett be. Csapata igen gyengus, lazán verni fogom, és a legfontosabb, 58.500-as stadionja van
Remélem jó sokan lesznek, neki is van több mint 1.500 szurkulója.Talán még annyi szerencsém van, hogy én is relatíve nagy-arányú győzelmet fogok aratni (legalább is remélem
), ehhez képest ellenben az elvárás a "mi vagyunk előnyösebb helyzetben". Így talán a szurkolói hangulatnak illetve önbizalomnak is jobbat tesz, mintha egy "alázzuk meg őket"-tel vernék laposra az ellent, de fene tudja.
Majd jövőhéten meglátjuk
Tehát így első ránézésre bevállalom a MÁKOS jelzőt, csak nem kapcsoltatok, próbáltam r0by kollégára átpasszolni

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Igen, egyenlőre nem panaszkodhatom ilyen téren

A csatlakozás dátuma: 2012-05-14
Elvárás: Alázzuk meg őketRemélem lesz alázás, pláne, hogy megint 2-5-3-ban kellene felállni, mint a heti edzőmeccsen. Gondolom, hogy jönni fog a zavarodottság, mert csak megfelelő a formáció szintje.
-
r0by
addikt
Az enyém:
TSI: +10.920/-5.850 (lett egy tapaszos emberem, aki ebből 3.350
)
Forma: +4/-4
Skillup: 1 átadásból -
ftc
nagyúr
Vki nem akar egz titáni kp-t? magyar...
-
zsolli
addikt
A mai edzés...

TSI: +18.600 / -3.440
Formák: +4 / -5
Avg. form.: 5.96 (6.00-ról)
Skill-up: 0 db -
Gonosz15
aktív tag
Paff, kupa első kör kapásból 6. osztályos ellenfél

Sőt, ahogy nézem IV, és V. osztályt is megjárta már egyszer kétszer..
HatStats 242... Baráti, asszem a kupa nekem az első körig fog tartani.. -
ftc
nagyúr
A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.
s jöv héttől 3 hétig átadás edzés
középszerő megfelelőt akarok mindenkinél min -
zsolli
addikt
Uhh, bazzeg. Csoporttársam árul egy csatárt: 236071177.

Nem semmi képességei vannak. 1 milliárdos kezdőbit
-
plus44
veterán
Na akkor én már az első fordulóban kiesek. Szégyen..
-
zsolli
addikt
Naaaaaa?
Ki kapta a legfrissebben regisztrált, ropogós kupa ellenfelet?
Na ki????
Háááát r0by druszám
(oké, nem mindenkit néztem ám meg
)Én meg kifogtam egy 2006-os (!!!) regisztrálású csapatoooooot
(Nem ér megnézni a legutolsó belépését, és csapatértékelést
).
Ezért cserébe elfogadom vigaszdíjnak, hogy egy 58.500-as stadionba látogatok

-
ftc
nagyúr
Mai vétel:
édekezés: 13/20 világklasszis
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 8/20 remek -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli
üzenetére
Igen ellenük volt. De amúgy nem volt baj a csapattal ők is csak a bírót szidták.
PH csapat, volt innen más is? Melyik team az?
Remélem jó lesz a képbeszúrás:
Partizan B -
zsolli
addikt
Na:
2012-06-04: +7
2012-06-02: +10%
2012-05-31: +6
2012-05-28: +6V-ben egy kicsivel több szurkoló csatlakozik azért...
...persze csak míg el nem kezdődnek a bajnokik
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A Klán volt az?
Mind1 is, úgy se ismerem egyiket sem

Na, jól van. Majd talán egyszer...
...a PH csapat is képviseli magát, elvégre utolsókra is szükség van egy ilyen tornán
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli
üzenetére
Végülis nem volt rá szükség, megtette más. Ellenünk is volt egy csapatnak kicsit paprikásabb meccse de ott az ellenfél a bíróra volt némileg kiakadva. Nehezen viselték hogy a szerintem lenézett csapatunk ellen csak 1-1-et tudtak kiharcolni. És vezettünk is sokáig. Na mondjuk ott a végén éppen sikerült a legnagyobb védésemet bemutatnom aznap.

Azon a meccsen meg is választottak az ellenféltől a meccs legjobbjának.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És Te is beálltál 1-2 hiányos csapatba védeni?
Jó lenne egyszer lejutni egy ilyen focira, biztos jó a hangulat...
...bár olvasom, hogy néha vannak balhék. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Fogadd gratulációmat

Kapus voltál végig?
-
Napfénysüti
nagyúr
Megvolt a kecskeméti Hattrick Kupa. 4. lettünk a csoportban így alsóházba mentünk 3 ponttal és ott minden meccsünket nyertük így elhoztuk az alsóház bajnokának járó szervezői kupát.

-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ha a kupába akarsz menetelni, akkor oda kell beállítani a legerősebb csapatot.
Ha pedig olyat fogsz ki, aki inkább a bajnokit részesíti előnyben, akkor mindjárt nyertebb ügyed van.
Persze bele lehet botlani erős B csapatba is, de hát ez már más tészta.
Ahogy zsolli mondta, mák kell
-
plus44
veterán
válasz
zsolli
üzenetére
De épp ez a lényeg, hogy ha menetelni akarok a kupába, akkor ki kellene húznom kb. a 4. körig a mostani csapattal, mert csak tudom felhozni a kapusomat és eladni a mostanit, hogy erősíteni tudjak. Na most ehhez az kell, hogy 4 körön keresztül folyamatosan maximum VI.-od osztályos csapatot kapjak, akiket esetleg meg tudok verni, mert a fölött esélytelen vagyok.

-
plus44
veterán
Egészen gyengék kerültek fel hozzánk, szinte biztos a bennmaradás, de most jó lenne az erősítések után (amik úgy a szezon eleje-közepe felé esedékesek, meg majd szeptember környékén) a középmezőnyben szerepelni. Egy 3.-4. helynek örülnék, bár a biztos bennmaradás miatt inkább a kupában menetelnék, de mire megvehetném a védőimet, már pont nem leszek kupaszereplő szerintem, így erről megint lecsúszok...

-
ftc
nagyúr
Ok még feljutás is lehet ha összejön az erősítés
-
Patrick
addikt
Eltűntek a serlegeim, vazeg, hol vannak?
-
Patrick
addikt
Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1 212 eFt-ot.
2217 szurkolóm van. Hát kemény szezon elé nézek.

-
-
Patrick
addikt
Óriási különbség van igen és ez elég durva és szánalmas... nehezen jutok én is egyről a kettőre... gyakorlatilag, ha nem adok el playert, akkor soha nem lesz pénzem, mert a szponzor az lófa, meg az egyéb díjak. Gólkirályi cím 2 milla, ez komoly?
Szánalom amúgy az egész. 
-
Jakuu
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy az ujaknak mennyivel nehezebb a regiekkel szemben. Foleg azoknak akik akkor jottek, amikor szetcsesztek a piacot es mindenki ragyogo szintu jatekosokat vehet 150 milliokert.
Mikozben a regiek az ilyen jatekosokat eltudtak adni 600-700 milliokert es csomo penzt feltudtak halmozni.
Ezert vagyok en is ilyen fasirtban, mert pont akkor csesztek el a piacot, amikor kitudtam nevelni a draga fiatal jatekosokat. Aztan en mar nem tudok eladni egy 13as jatekszervezesu 23-24 eves jatekost 200 millioert sem es a harmadat se kapom mint regen kaptam volna.
-
Jakuu
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Szerintem a hozzank jott ket uj tag se orul kifejezetten a mi csoportunknak mert nagyon kiegyenlitett az eleje 25-30k TSI-s csapatatlagokkal.

Szegenyeknek meg 12-13k korul van.
Szerintem mind a ketto siman ki is esik, ha csak nem lesz makjuk es valaki megunja es eladja a jatekosait, majd bot lesz belole. De mashogy, nem sok eselyt adok nekik.. -
zsolli
addikt
Időrendben:
- Ryan Tax nevű játékosod lett a csoport gólkirálya. Ezért a klub 2.000 eFt pénzdíjat kapott.
- A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 11.046 eFt.
- A szezon véget ért, a klub pedig 18.000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
- 12.000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.
- Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1.110 eFt-ot.

Így talán kihúzom az első hazai bajnokimig

Gyerekek...
...a csoportomban g&ci-brutál csapatok vannak
Úgy el fognak picsázni, mint én a bot-csapatokat szoktam

-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15
üzenetére
Grat. hozzá!

Nekem most van két max. jó védekezésű ifim, kapják a védekezés edzést, akárcsak a felnőttek.
Ezenkívül van még két megfelelő védekezésű is, de azoknak a többi specét még nem tudom, így egyenlőre nem túl vonzóak, remélem gyorsan kiderül.
Így maradok továbbra is legalább 2 szezonon keresztül a védekezés edzésnél a felnőtteknél, mert elvileg lesz utánpótlás...Közben:
Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1 110 eFt-ot. -
Gonosz15
aktív tag
http://www74.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=121865405
15 éves és 107 napos, következő születésnap: 2012-06-07
A játékost 117 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-09-27.
A játékos képességei
Védés:
7/? jó (maximum ismeretlen)
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)Nos, József Horvat 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Ez a játékos jelenleg megfelelő szintű Védés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Védekezés képességet is elérhet. Ez a játékos gyenge szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség!
Szerződtessük, főnök?
17 évesen és 0 naposan felhozom, belekezdek a kapus edzésbe, egy szezon alatt simán lesz belőle Lenyűgöző, két szezon alatt pedig akár titáni kapus is
Fincsi 
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
2012-06-01 (15/48) A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 12 090 eFt.
2012-06-01 (15/48) A szezon véget ért, a klub pedig 18 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
2012-06-01 (15/48) 12 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.42 milla, most azért kellett.

Én nekem nem volt jó ifim. Az első az megfelelő védekezésű volt, mondom tovább megyek hát nem kellett volna.

Így is -18-ban vagyok.
-
zsolli
addikt
Húztam egy ifit...
...de minek?
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
De, a rendszer információknál, de nálam még angolul van. Minden posztra (kivéve a szélsőket) a legjobbakat teszi be elméletileg.
De goggle most is a barátunk:
"Van hozzá egy kis vonás hívott kulcsszereplők, amelyek célja elsősorban a segítséget az új játékosok számára. De természetesen mindenki jut hozzá. Itt találja meg a főbb szereplők (a tréner véleménye szerint) a jobb felső mezőben a játékosok listája az oldalon."

Új hozzászólás Aktív témák

- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Mikrofon topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő