- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Dávid már vezet, és több mint 22 ezren vannak a meccsén
-
r0by
addikt
Jaja, midenkinek sikeres kupaszereplést!
-
Jakuu
őstag
Sok sikert a mai merkozesekhez.
-
zsolli
addikt
Szorul a hurok...
Kupaellenfelem ma hajnalban bevásárolt 1-2 játékost, cirka 1,6 milliárdért.Jajjj anyám, de nem szeretem én eztet...
-
ftc
nagyúr
Rugd előrre már a kupbána szórakozik
-
zsolli
addikt
Huhh, megnéztem az előző szezon mérlegét:
A szezon mérlege 15 204 eFt
Necces volt, egy helyben topogtunk
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #14385 üzenetére
A stadion így első ránézésre nagynak tűnik a szurkolói létszámhoz képest, de nem néztem meg a meccseidet, volt-e sorozatos telt-ház. De gondolom még nem megerőltető a fenntartása, így ahhoz ne nyúlj
Elméletileg 6 db szóvívő kéne, ha nézzük a 250 szurkoló / 1 szóvívő -s képletet
Gyúróhoz nemigen tudok hozzászólni, belőlük mindenki annyit tart, amennyi szerinte jó. Van aki 0-ra esküszik, van aki pár darabra. Én 4-et tartok hosszú ideje.
Sportpszichológus akkor kell igazán, amikor szükséged van a folyamatosan magasabb önbizalomra. Tehát ha nincsenek nagy terveid a szezonban, de simán bent tudsz maradni, akkor annyira nem fontos többet igazolni. Ellenben ha terveid vannak, és hozni kell az eredményeket, kell a magas önbizalom. Fórumon olvasgatva, 5 db sportpszichológust ajánlanak, én is ennyit alkalmazok. Elméletileg ennyi tartja relatíve magasan az önbizalma, de persze ennél is eshet 2-3 szintet.
-
Gonosz15
aktív tag
Segédedző 10 3 600 eFt
Sportpszichológus 1 360 eFt
Szóvivő 4 1 440 eFt
Gyúró 5 1 800 eFt
Orvos 0 0 eFt
Összesen 20 7 200 eFtSzerintetek? Jelenleg nincs sérült játékosom, azért nincs dokim. Szurkolói klubom létszáma: 1428
Stadion meg most ilyen:
Az utolsó fejlesztés: 2012-06-08
Befogadóképesség: 34 000
Állóhelyek: 21 420
Ülőhelyek: 8 500
Fedett ülőhelyek: 3 400
VIP-helyek: 680 -
Buffalo13
tag
Én meg pechemre hazaiban kezdek ami csak azt jelentheti hogy ő az erősebb és így valami keményet kell összeraknom.A birtoklás meglesz csak pocsék a kp-ja, nekem kb 8-9-cel jobb HO szerint,a többin ver engem....ez nekem most NECCES lesz
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #14381 üzenetére
De kaphatott. Vannak botok, de kevesebben.
Az én csoportomban is az első 4 bothoz megy. Az 5. 6. és 8. meg idén márciusban regisztrálthoz.
Egyedül én megyek egy 2006-os regisztrálású, jelenleg VII-ben lévő csapathoz. Kinek tulaja lassan 3 hete nem lépett be. Csapata igen gyengus, lazán verni fogom, és a legfontosabb, 58.500-as stadionja van
Remélem jó sokan lesznek, neki is van több mint 1.500 szurkulója.Talán még annyi szerencsém van, hogy én is relatíve nagy-arányú győzelmet fogok aratni (legalább is remélem
), ehhez képest ellenben az elvárás a "mi vagyunk előnyösebb helyzetben". Így talán a szurkolói hangulatnak illetve önbizalomnak is jobbat tesz, mintha egy "alázzuk meg őket"-tel vernék laposra az ellent, de fene tudja.
Majd jövőhéten meglátjukTehát így első ránézésre bevállalom a MÁKOS jelzőt, csak nem kapcsoltatok, próbáltam r0by kollégára átpasszolni
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14353 üzenetére
Igen, egyenlőre nem panaszkodhatom ilyen téren
A csatlakozás dátuma: 2012-05-14
Elvárás: Alázzuk meg őketRemélem lesz alázás, pláne, hogy megint 2-5-3-ban kellene felállni, mint a heti edzőmeccsen. Gondolom, hogy jönni fog a zavarodottság, mert csak megfelelő a formáció szintje.
-
r0by
addikt
Az enyém:
TSI: +10.920/-5.850 (lett egy tapaszos emberem, aki ebből 3.350)
Forma: +4/-4
Skillup: 1 átadásból -
ftc
nagyúr
Vki nem akar egz titáni kp-t? magyar...
-
zsolli
addikt
A mai edzés...
TSI: +18.600 / -3.440
Formák: +4 / -5
Avg. form.: 5.96 (6.00-ról)
Skill-up: 0 db -
Gonosz15
aktív tag
Paff, kupa első kör kapásból 6. osztályos ellenfél
Sőt, ahogy nézem IV, és V. osztályt is megjárta már egyszer kétszer..
HatStats 242... Baráti, asszem a kupa nekem az első körig fog tartani.. -
ftc
nagyúr
A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.
s jöv héttől 3 hétig átadás edzés
középszerő megfelelőt akarok mindenkinél min
-
zsolli
addikt
Uhh, bazzeg. Csoporttársam árul egy csatárt: 236071177.
Nem semmi képességei vannak. 1 milliárdos kezdőbit -
plus44
veterán
Na akkor én már az első fordulóban kiesek. Szégyen..
-
zsolli
addikt
Naaaaaa?
Ki kapta a legfrissebben regisztrált, ropogós kupa ellenfelet?
Na ki????
Háááát r0by druszám
(oké, nem mindenkit néztem ám meg
)
Én meg kifogtam egy 2006-os (!!!) regisztrálású csapatoooooot
(Nem ér megnézni a legutolsó belépését, és csapatértékelést
).
Ezért cserébe elfogadom vigaszdíjnak, hogy egy 58.500-as stadionba látogatok -
ftc
nagyúr
Mai vétel:
édekezés: 13/20 világklasszis
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 8/20 remek -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14344 üzenetére
Igen ellenük volt. De amúgy nem volt baj a csapattal ők is csak a bírót szidták.
PH csapat, volt innen más is? Melyik team az?
Remélem jó lesz a képbeszúrás:
Partizan B -
zsolli
addikt
Na:
2012-06-04: +7
2012-06-02: +10%
2012-05-31: +6
2012-05-28: +6V-ben egy kicsivel több szurkoló csatlakozik azért...
...persze csak míg el nem kezdődnek a bajnokik -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14343 üzenetére
A Klán volt az?
Mind1 is, úgy se ismerem egyiket sem
Na, jól van. Majd talán egyszer...
...a PH csapat is képviseli magát, elvégre utolsókra is szükség van egy ilyen tornánZs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14342 üzenetére
Végülis nem volt rá szükség, megtette más. Ellenünk is volt egy csapatnak kicsit paprikásabb meccse de ott az ellenfél a bíróra volt némileg kiakadva. Nehezen viselték hogy a szerintem lenézett csapatunk ellen csak 1-1-et tudtak kiharcolni. És vezettünk is sokáig. Na mondjuk ott a végén éppen sikerült a legnagyobb védésemet bemutatnom aznap.
Azon a meccsen meg is választottak az ellenféltől a meccs legjobbjának. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14341 üzenetére
És Te is beálltál 1-2 hiányos csapatba védeni?
Jó lenne egyszer lejutni egy ilyen focira, biztos jó a hangulat...
...bár olvasom, hogy néha vannak balhék. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14338 üzenetére
Fogadd gratulációmat
Kapus voltál végig?
-
Napfénysüti
nagyúr
Megvolt a kecskeméti Hattrick Kupa. 4. lettünk a csoportban így alsóházba mentünk 3 ponttal és ott minden meccsünket nyertük így elhoztuk az alsóház bajnokának járó szervezői kupát.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14335 üzenetére
Ha a kupába akarsz menetelni, akkor oda kell beállítani a legerősebb csapatot.
Ha pedig olyat fogsz ki, aki inkább a bajnokit részesíti előnyben, akkor mindjárt nyertebb ügyed van.
Persze bele lehet botlani erős B csapatba is, de hát ez már más tészta.
Ahogy zsolli mondta, mák kell -
plus44
veterán
válasz
zsolli #14334 üzenetére
De épp ez a lényeg, hogy ha menetelni akarok a kupába, akkor ki kellene húznom kb. a 4. körig a mostani csapattal, mert csak tudom felhozni a kapusomat és eladni a mostanit, hogy erősíteni tudjak. Na most ehhez az kell, hogy 4 körön keresztül folyamatosan maximum VI.-od osztályos csapatot kapjak, akiket esetleg meg tudok verni, mert a fölött esélytelen vagyok.
-
plus44
veterán
Egészen gyengék kerültek fel hozzánk, szinte biztos a bennmaradás, de most jó lenne az erősítések után (amik úgy a szezon eleje-közepe felé esedékesek, meg majd szeptember környékén) a középmezőnyben szerepelni. Egy 3.-4. helynek örülnék, bár a biztos bennmaradás miatt inkább a kupában menetelnék, de mire megvehetném a védőimet, már pont nem leszek kupaszereplő szerintem, így erről megint lecsúszok...
-
ftc
nagyúr
Ok még feljutás is lehet ha összejön az erősítés
-
Patrick
addikt
Eltűntek a serlegeim, vazeg, hol vannak?
-
Patrick
addikt
Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1 212 eFt-ot.
2217 szurkolóm van. Hát kemény szezon elé nézek.
-
-
Patrick
addikt
Óriási különbség van igen és ez elég durva és szánalmas... nehezen jutok én is egyről a kettőre... gyakorlatilag, ha nem adok el playert, akkor soha nem lesz pénzem, mert a szponzor az lófa, meg az egyéb díjak. Gólkirályi cím 2 milla, ez komoly?
Szánalom amúgy az egész.
-
Jakuu
őstag
válasz
Patrick #14314 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy az ujaknak mennyivel nehezebb a regiekkel szemben. Foleg azoknak akik akkor jottek, amikor szetcsesztek a piacot es mindenki ragyogo szintu jatekosokat vehet 150 milliokert.
Mikozben a regiek az ilyen jatekosokat eltudtak adni 600-700 milliokert es csomo penzt feltudtak halmozni.
Ezert vagyok en is ilyen fasirtban, mert pont akkor csesztek el a piacot, amikor kitudtam nevelni a draga fiatal jatekosokat. Aztan en mar nem tudok eladni egy 13as jatekszervezesu 23-24 eves jatekost 200 millioert sem es a harmadat se kapom mint regen kaptam volna.
-
Jakuu
őstag
válasz
Patrick #14310 üzenetére
Szerintem a hozzank jott ket uj tag se orul kifejezetten a mi csoportunknak mert nagyon kiegyenlitett az eleje 25-30k TSI-s csapatatlagokkal.
Szegenyeknek meg 12-13k korul van.
Szerintem mind a ketto siman ki is esik, ha csak nem lesz makjuk es valaki megunja es eladja a jatekosait, majd bot lesz belole. De mashogy, nem sok eselyt adok nekik.. -
zsolli
addikt
Időrendben:
- Ryan Tax nevű játékosod lett a csoport gólkirálya. Ezért a klub 2.000 eFt pénzdíjat kapott.
- A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 11.046 eFt.
- A szezon véget ért, a klub pedig 18.000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
- 12.000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.
- Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1.110 eFt-ot.
Így talán kihúzom az első hazai bajnokimig
Gyerekek...
...a csoportomban g&ci-brutál csapatok vannakÚgy el fognak picsázni, mint én a bot-csapatokat szoktam
-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15 #14307 üzenetére
Grat. hozzá!
Nekem most van két max. jó védekezésű ifim, kapják a védekezés edzést, akárcsak a felnőttek.
Ezenkívül van még két megfelelő védekezésű is, de azoknak a többi specét még nem tudom, így egyenlőre nem túl vonzóak, remélem gyorsan kiderül.
Így maradok továbbra is legalább 2 szezonon keresztül a védekezés edzésnél a felnőtteknél, mert elvileg lesz utánpótlás...Közben:
Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1 110 eFt-ot. -
Gonosz15
aktív tag
http://www74.hattrick.org/Club/Players/YouthPlayer.aspx?YouthPlayerID=121865405
15 éves és 107 napos, következő születésnap: 2012-06-07
A játékost 117 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-09-27.
A játékos képességei
Védés:
7/? jó (maximum ismeretlen)
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)Nos, József Horvat 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Ez a játékos jelenleg megfelelő szintű Védés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Védekezés képességet is elérhet. Ez a játékos gyenge szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség!
Szerződtessük, főnök?
17 évesen és 0 naposan felhozom, belekezdek a kapus edzésbe, egy szezon alatt simán lesz belőle Lenyűgöző, két szezon alatt pedig akár titáni kapus is
Fincsi
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #14305 üzenetére
2012-06-01 (15/48) A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 12 090 eFt.
2012-06-01 (15/48) A szezon véget ért, a klub pedig 18 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
2012-06-01 (15/48) 12 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.42 milla, most azért kellett.
Én nekem nem volt jó ifim. Az első az megfelelő védekezésű volt, mondom tovább megyek hát nem kellett volna.
Így is -18-ban vagyok.
-
zsolli
addikt
Húztam egy ifit...
...de minek? -
zsolli
addikt
válasz
Patrick #14299 üzenetére
De, a rendszer információknál, de nálam még angolul van. Minden posztra (kivéve a szélsőket) a legjobbakat teszi be elméletileg.
De goggle most is a barátunk:
"Van hozzá egy kis vonás hívott kulcsszereplők, amelyek célja elsősorban a segítséget az új játékosok számára. De természetesen mindenki jut hozzá. Itt találja meg a főbb szereplők (a tréner véleménye szerint) a jobb felső mezőben a játékosok listája az oldalon."
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest