- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15298 üzenetére
Nagyon szép!!!
Jó az a Gyors spec. Térképezd fel az ellenfeleid, és mindig oda tedd ahol az ő Gyors csatijuk vagy szélsőjük van. (Értelemszerűen ha náluk jobb oldalt vannak, akkor Te bal oldalra tedd
)
Nagyon jó döntés volt, egyre nagyobb teret kapnak a Gyors csatik.
Gratu
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #15297 üzenetére
Jelenleg pénzem nincs ilyenről gondolkodni sajnos, de észben tartom. Előre 2 csatár hely kiadó. Egyet most a csodás pontrúgóm vesz el, ő marad is (mert titáni gólszerzésű és csodás pontrúgású játékos elég drága már), a másik helyre pedig veszek majd remélhetőleg a szezon vége felé egy sima titáni csatárt, technikás vagy jól fejelő speccel és némi átadással (megnézzük milyen lesz a felhozatal) ezek után pedig annyi pénzt gyűjtök össze, amennyi csak tudok, hogy szép lassan lecserélgessem a kp soromat is, mert azok olyan öregek, hogy minden hétfőn vesztek a jsz-ből egyet...
Mostani szerzeményem pedig, akivel kész a titáni hátvéd sorom:
22 éves 53 napos, magyar játékos
titáni védekezés
jó szélsőjáték
gyors specKifejezetten szélre kerestem speces, multiskilles játékost. Ez mondjuk nem feltétlenül az az igazán multiskilles, de erre futotta 305millából.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15296 üzenetére
Egy ötlet (bár közel sem biztos, hogy tényleg így van):
Az esetek döntő többségében a középső védelmek erősebbek, mint a szélsők. Így ha már támadni akar az ember, lehet érdemes először (ha fokozatosan erősíted a csapatot) a szélső támadási értékek növelésére koncentrálni. Tehát egy csatár (nem feltétlen full extrás) és egy jobb szélső (persze speces, akárcsak a csatár és a többi playa).
Aztán ügye el kell gondolkodni, hogy pl. a másik szélen is támadást erősítesz, vagy inkább kp-t. Ez ügye függ a középpályásaidtól, illetve az aktuális csoportod erősségétől. Mert ha kp kell, akkor ott középre irányított szélső kéne, nyilván az is egy kp
TDF-fel lehet kp-t és szélső támadást is erősíteni, de a jó TDF-eknek megkérik az árát. Szal mire ezt kisakkozza és kigazdálkodja az ember...
Ja, és még valami. Én személy szerint utálom az egy széles támadást. Tehát pl. egyik oldalon csinálok ragyogó támadást, a másikon csak megfelelő van, akkor Olaf kegyeire vagyok bízva, hogy a megkapott szélső támadásomat melyik oldalra fogom kapni. Ezt is bele kell kalkulálni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15292 üzenetére
Na és milyen támadóértékekelést hozott az a csati? Önmagában édes kevés ám
Nézd meg az én srácaimat, akik nyomába sem érhetnek a csatidnak. Most visszahúzódást is kaptunk, és a 60. perctől egyre jobban visszavettem a támadást, így is két szélen kiemelkedő támadást hoztam össze
Szal oké, hogy csodás, vagy varázslatos, de kik vannak mellette-mögötte. Az a lényeg.
Ha tudnátok, a csatijaimnak milyen gólszerzése van...
...meglincselnétekZs
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #15290 üzenetére
Én 840 ért adtam el a varázslatosat most
De vettem még egy fiatal csatárt, aki technikás és jó játékszervezése és jó átadása van
a gólszerzése csak középszerű, de csak 17 éves és 3 napos. Aztán amíg a jelenlegi 2 jobb csatárom eléri a titáni szintet akkor eladom az egyiket és veszek védőket-
-
zsolli
addikt
Dávid tiszteletére, a stadionjában bemutattunk egy kis támadófocit
Még egyszer köszi a lehetőséget
A hostess lányok gyönyörűek voltak, de azokat a jóképű selyemfiúkat alig tudtuk elzavarni. Mint később kiderült, Ők valami kapuspalánták
Zs
-
dfdfdf
őstag
hmm anini van 2 jónak tünő ifim
16 éves és 74 napos [Technikás]Védés:
ismeretlen (maximum pocsék)
Védekezés:
ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás:
középszerű (maximum megfelelő)
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen16 éves és 90 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
megfelelő (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenvagy ezek azért annyira nem jók?
-
ftc
nagyúr
csatárt vegyenek
262000320
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15275 üzenetére
Van egy jelöltünk a számodra. Dezső Király a neve, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Védekezés képességgel rendelkezik. Összességében nézve ő szerintem egy gyenge szintű játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Védekezés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök?
16 éves és 69 napos..
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15274 üzenetére
Oké, innentől ne csak a szuper tehetségeket írjuk ide be, hanem azokat is, akiket kénytelenek vagyunk elfogadni utolsó ajánlatként
Íme az utolsóm:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve László Szlezák, és 17 éves.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
A srác most 17 éves 55 napos
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15270 üzenetére
Jó ez az edzés. Egyszer megpróbálnám a gólszerzés-kapura lövést, hátha elárulja a jó átadású srác gólszerzés max-át.
Ha azt is tudod, akkor lehet számolgatni a Youthclubbon, mi merre hány méter.
E mellett a meccseken mehet a kreatív taktika, hátha mákod lesz, és elárul valami szép specialitást a srácokról
Csatárnál szerintem most a Gyors és a Jól fejelő a favorit, de persze más spect is szeretnek. Pl. ha technikás, akkor nem árt a piacra kerülés előtt a jsz-ét is maxolni, mert a TDF kiedzőknek erre felcsillan a szemükZs
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15265 üzenetére
Hát ahhoz jó kis ifit kéne felhozni. És mondjuk lehetne védekezése is.
Pl: legyen 15 éves és max jó-jó a védése és a védekezése, vagy akár remek. Így két "év" alatt ki lehetne edzeni sajátnak, de ez igen ritka, ezért nem csinálok kapust, igaz most is van egy de U20nak edzem most a kis csatárt, na meg az a kapus 16 éves már...Elég sok minden kell ahhoz, hogy kapust edzessek, ehh.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15269 üzenetére
Csak annyit tudok róla, hogy átadása max jó, jelenleg gyenge,
Gólszerzése jelenleg gyenge, max ismeretlen.Mit kéne vele tennem?
Mert van még egy olyan srácom is, aki 7 csillagos gsz és ezt tudom róla
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Átadás:
4/8 gyenge (maximum gyenge)
Gólszerzés:
7/84/7 gyenge (maximum jó)Hogyan edzessem őket ? Jelnleg elsődleges az gólszerzés másodlagos az rövid passz.
-
Speedhs
őstag
Nekem a semmiből lett egy 8 csillagos csatárom, akinek max jó átadása lehet.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15264 üzenetére
Nektek nem érdemes kapust keresni?
Igaz, ifiknél csak egyet lehetne trenírozni, de ha találsz egy jót, amíg ki nem edzed, vagy át nem térsz pl. a védekezését felhúzni, addig pöföghetne az akadémia 1 megfigyelővel. Gondold el, saját (ingyen) ifiből mekkorát lehetne profitálni.Zs
-
Patrick
addikt
Most már biztos, hogy lesz egy 17éves 0 napos gyors csatárom, akinek megfelelő a gólszerzése és jó az átadása.
Most éppen a szélsőjátékát fogom megnézni, hátha abból is lesz egy megfelelő. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15260 üzenetére
Na, majd odafigyelek, és jelzek, ha tudok valami biztosat
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15258 üzenetére
Még nem tudom, ha jó az időpont, és most Szegeden nem cseszek el sok mindent (ergo számítanak rám), akkor valszeg megyek.
Zs
-
Patrick
addikt
LOL bazeg
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #15242 üzenetére
Egészen nyugodtan, szívesen fogadlak szerény kis stadionomban, a sorre pedig nem lehet nemet mondani!
Más: 5:2-re kikaptam, így visszacsúsztam a 3. helyre, ami valószínűleg marad is a végére. Kicsit sajnálom, dehát ez van. (nem kellett volna megvenni a csodás kapust, bár ha nem lenne ennyi a fizuja, akkor simán elbírná a csapat, de így...)
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15252 üzenetére
Eszembe jutott egy vicc a Big Titsről, bár lehet, ismeritek...
Hosszú-hosszú, több éve tartó házasság után megkérdezi a feleség a férjét:
- Apa, nem kicsik a melleim? Szerinted nagyobbíttassuk?
A válasz:
- Jaj, drágám jó ez.
Asszony:
- De szerinted műtéti beavatkozás nélkül lehetne nagyobb?
Férj:
- Igen, naponta 3-szor dörzsöld a melleid között 3 rétegű wc papírral.
Asszony:
- Az segít, tényleg nagyobbak lesznek?
Férj:
- Persze, a seggednél is bevált.
-
zsolli
addikt
A fenébe. Az önbizalom maradt kiváló (6), holott idegenben szereztünk 3 pontot úgy, hogy az elvárás "Ők vannak előnyösebb helyzetben (4)" volt
Igaz hogy kaptunk gólt bőven, de wazze, rúgtunk is 6-tCélkitűzés a szezonban: Küzdeni kell a bent maradásért (2).
Félidőben 2. a csapat, pontegyenlőséggel az első helyezettel. 7 meccs alatt 29 gólt rúgtunk, és még se szárnyal az önbizalom...
...bár lehet, hogy ez jó is. Talán nem jön elő így a túlzott önbizalom...Na de innen lehet nagyot zuhanni
Uraim, természetesen a Big Tits engem is érdekel, ne hagyjatok ki a jóból
Így látatlanban tolok egy 1 millás licitet
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
dfdfdf #15245 üzenetére
ha úgy érzed nem bírnál megküzdeni még VI-odos csapatokkal akkor ne menj fel ha nem edzett játékosok sérültek le akkor nincs semmi baj legalább tényleg nem jutsz fel
mit értesz megerősödés alatt normál esetben első edzett generáció eladásából új jobb alapanyag és nem edzett posztok feltöltése utána lehet emberkedni persze ez sok mindentől függ edzés fajtájától csoport erősségektől illetve mik az igények
Huhh, fogadjunk Te hamarabb kisilabizálod a mondandó lényegét, mint én a Tiédet
Írásjelek nélkül nagyon nehéz értelmezni ám -
dfdfdf
őstag
sírok 3 beton kezdőm sérült most a 89edik percben rokkant le 2 hétre de 2ik vagyok kezdőként de nem akarok felkerülni korai lenne még azt hiszem 2 3 szezont itt lenn építkezni fejleszteni és akkor már zsír lennék
-
-
zsolli
addikt
Dávid: utólagos engedelmeddel a jövő heti SörreFröccs kupás meccsemet a Te stadionodba kötöttem le. Ha van kedved, ülj mellém a kispadra és nézd velem a meccset. Természetesen viszek jó pár sportkulacsot, amiben persze sör lesz
Zs
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15232 üzenetére
Van valami forrás, hogy mikor mi történik pontosan?
-
ftc
nagyúr
Vki nem akar magyar KP-t?
-
zsolli
addikt
Szezonbélit nem nagyon szoktam nézni, csak a hetit, mert ott első vagyok
Az, hogy előtted vagyok, csak MÁKA csoportom a 219-ről a 117-re jött előre. És szerintem sokan még nem adtak bele apait, anyait. Mondjuk idegenben PIC-elve kiemelkedő (átlag felett) kp-t hozok bazze. Mondjuk budapesti régió, na de akkor is. Pofám leszakad.
Jó lenne, ha lenne egy f@sza kapusom, meg 3 brutál védőm. Na, de bilibe lóg a kezem
A meccsemről sejtettem, hogy sok gólos lesz. Gondoltam, hogy aki helyzetet kap, az be is megy. Na de hogy ilyen birtoklásra megkapjon 4 helyzetet...
-
r0by
addikt
A lényeg, hogy megvan az első érmünk, láttam pont a forma-1 szünetében a meccsét, és szerintem jobb volt a belgánál..: link
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15228 üzenetére
Ködösítsé vazze
Ezek most itt nem a karácsonyi jókívánságok helye, hanem egy kőkemény V. osztály, ahol cél a IV-be való felkerülés..
Bravúr lenne, ha egy húzásra felkerülnél, erre itten nekiállsz... Hogy jön ide a lavór(Livebird) meg az ilyenek?Szezonbeli csapatrangsort nézted?
Én a 17. vagyok, Te pedig a 12. Ez is csak mákEgyébként érdekes, hogy ahhoz képest, hogy 83% esélyed volt a győzelemre...
Nekem 27% volt és csak összejött 0-1-re... -
zsolli
addikt
Ki szerezte 5-5-nél a 87'-ben a Sörhasú brigád győztes találatát?
Na ki?
Háááát a többszörös gólkirályunk, a holland klasszis csoda-csatár, Ryyyaaaan Taaax!!! -
zsolli
addikt
Jajjmár, az teljesen más volt.
Most valahogy ellavíroztam idáig így, de a 6 csapatból, akit megvertem, kb. 4-5 simán ki tud csinálni, ha Olaf is úgy akarja (ill. 3-4 még Olaf nélkül is).
Liverbird ellen meg szemernyi esélyem sincs. Kp-jával nem tudok versenyezni, a védelmét nem tudom áttörni, ellenben a nem túl erős támadásai lazán átmennek az én "sosemvolt" védelmemen. Amúgy is Neki szorítok, mert Olaf kib@szásai miatt nem jutott még fel IV-be, holott a csapata abszolút oda, vagy III-ba való.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15225 üzenetére
Nem hitted el, amikor az előző szezonban mondtam, hogy Nálad, a hazai meccseden dől el a bajnoki cím sorsa..., de a végén így lett.
Most már ketten mondjuk, hogy Te leszel a bajnok. És mit ad @sten, megint hazai pályán lesz a sorsdöntő meccs, az utcsó előtti fordulóban. És szerintem - kívánom - , megint megnyered, mert Te vagy MZs (Mákos Zsolli)
Vajon most is így lesz? Szavazzunk: 06-70-0-zsolli -
r0by
addikt
Nah, a bajnokság félidejében a 3. helyen állok. Örülök neki, mert a szezon elején 6-7 hely valamelyikére vártam magam.
Érdekesség, hogy még nem sikerült kikapnom3 győzelem, 4 döntetlen. Kemény
Tuti be fog csúszni pár vereség a visszavágókon.
4 pont előnyöm van a nem osztályozós helyezéshez képest. Lehet érdemes lenne az osztályozós helyezésre menni. Mert ugye hazai meccs, és plusz bevétel... -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15223 üzenetére
Dehogy is. A bajnok tuti Liverbird lesz. Esélyem sincs vele szemben. Én próbálok egy bennmaradást kicsikarni, és úgy látszik, eddig ez jól megy.
Zs
-
r0by
addikt
2 kontra helyzetem kimaradt, és továbbra is gyűjtöm a sárgákat
8 percet kellene kihúzni valahogy..Eh, most már 3 helyzet...
Valaki meg 10 gólnál tart
-
Napfénysüti
nagyúr
5-0 ide 20 perccel a vége előtt ezt már csak behúzzuk.
-
Patrick
addikt
308277391
Megint gólt fejelt.
Pedig... nudli játékos.
Most már állandó kezdő lesz, a gyors nudli csatimat meg padoztatom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Van most kb 100m-ám. Mibe fektessem? Fejlesszek még stadiont hogy később még nagyobb bevétel legyen hazai bajnokikból?
-
zsolli
addikt
r0byyyyyyyyyyyyy!!!
Idegenben vezetsz wazze
-
r0by
addikt
Nah, nálam az ellen birtokol 55%-ban, és eddig egy deka helyzetem sem volt, és azon belül egy deka ellentámadás sem
De legalább a sárga lapokat gyűjtögetemNah, úgy látom a sör már ide nem elég, anyázni is kell hozzá
-
Speedhs
őstag
Hali!
Sok sikert mindenkinek a mai meccshez!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na a 3 gólos előny egész megnyugtató.
Ja nem is mondtam jövő héten kezdünk a Magyar Kupában de rögtön egy 2 osztállyal magasabban rangsorolt csapattal szemben (volt csapatom fél évig). Jó sok esélyünk lesz.
-
zsolli
addikt
Huhhh wazze, most értem ide. Nálam mi ez a gólzápor?
Aztamindenit. Mindkét oldalon bemegy minden helyzet. Kérdés, a 63%-os labdabirtoklásom mire elég?
Szerintem lesz még itt 1-2 finomság, de már előre félek
Zs
-
ftc
nagyúr
Kinyírom az edzőm......2-0-nal azt mondj a ok....
-
kopaszqtya
tag
á csak úgy vezettem fel ahogy zsolli szokta
40 perc után :
5 - 0 ÜSE - sinya
1 - 2 Csilletoló - davidinjuly
3 - 3 Expedition - Sörhas
2 - 0 Rugd - Xindl
1 - 1 Inter FC - Győri-Chelsea
2 - 0 RightBall - Szájgolyó-ZM
3 - 0 Újbudai - Mókusdarálók
0 - 1 Római - Bianconeri
1 - 0 Hosen - Tyúkszembrigád
1 - 2 YaGeR-TEaM - fradiii
0 - 0 Újpest - Taz
0 - 0 fjady - r0by -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15181 üzenetére
Talán verhető mi?
30 perc alatt 5 gól -
zsolli
addikt
Na, persze pont most van ebéd
Kiegyenlített az egyik kp-m. -
ftc
nagyúr
Eseménydús mecccs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest