- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15196 üzenetére
Erős hát, 7.3%-os, de szeretem a barna söröket, kedvencem a soproni démon. Ilyet még nem ittam, de most már nem olyan rossz.
Az én tippem az, hogy én helyesen fogok írni, Te nem fogod majd látni a betűket rendesenSzépen elindultak a meccsek, ez a szezon ebből a szempontból jó, nem úgy, mint a tavalyi volt.
Nah, Töhötöm kib@szott veled
Nekem is már van egy sárgám, meg egy tapasztalatlanság SE-m. Sárgát az újdonsült titáni védőm kapta. Le merem fogadni, hogy ki fogják állítani a meccsen -
zsolli
addikt
Ilyenre nem is emlékszem, hogy volt-e valaha. Késés nélkül elindultak a meccsek. Talán 20-30 másodperc puffer volt.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15191 üzenetére
Igen, ez az eset nálam is fent áll, úgyhogy hajrá
Én is bontottam egy sört, de ez a dreher bak nem nyerte el az ízlésem. Egyenlőre, gondolom pár korty után már nem érdekes
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15191 üzenetére
No, akkor hajrá, szedd szét a darálót
-
Napfénysüti
nagyúr
Amennyiben ma nyerek egész jó esélyem marad a bennmaradásra.
-
zsolli
addikt
Srácok!
Azt hiszem az edzőm elviszi a "legcsúnyább HT-játékos" címet: 146559208.
Annyira vártam, hogy meggyógyuljon a sérülésből, erre nagyjából egy időben vezették be ezt az újítást a tapaszossá válásával. B@sszus, lekerült a kötés, és előbújt élienZs
-
zsolli
addikt
Még valami. Ha nem kp-t, hanem támadást erősít, akkor 2 db b@szott erős szélsője is játszhat, akik Gyors specesek. Tehát akkor sanszos, hogy kap Gyors SE-t. 1 db Jól fejelő védője van, nekem 2 db lesz a pályán. 2 db TDF-et arra az oldalra tettem, ahol a Jól fejelő szélső védője szokott játszani, hátha bejön egy Technikás vs Jól fejelő SE
Zs
-
zsolli
addikt
Tudom, mindig azt mondjátok, hogy rinyálok, meg ördögöt festek a falra, aztán meg lövöm a gólokat.
Most a duplázásra tényleg nem nagyon tudok mit mondani. Erős ellenfél otthonába megyek, de nagyon felemás a csapat, illetve a teljesítménye. Szezonbeli eredményei alapján meg tudom verni, de láttam már hazai meccsén olyan kp-t és támadást hozni, hogy még akár bajok is lehetnek.Szal ma is PIC (b@szki, utoljára első bajnokin normáloztam), 2-5-3-ban taktika nélkül nyomulok. Nincs taktika, mert a középső támadásom is erős, és volt olyan felállása az ellenfélnek, amikor a középső védelme nem volt erős.
Szal lutri. Megint rizikózom, mert mind a 6 kp-m pályán lesz, reméljük, nem sérül le senki
3 a helyén (belső kp-n), egy TDF-ben, 2 meg támadó hátvédként, erősítvén a jsz-ükkel a kp-t, az átadásukkal meg a támadásokat.Hajrááááá mindenkinek, eseménymentes győzelmet mindenkinek.
Zs
-
r0by
addikt
Nekem sem sok esélyem lesz ma elvileg, így 4-4-2 megy megint ellentámadással, hátha sikerül 1 gólt rúgni..
Persze a múltkor már megállapítottuk, hogy a nyeréshez kell a sör is, így most ott figyel a hűtőben már az üveges dreher bak
Na de szurkolok mindenkinek, nálam is teli van a live, hajrá -
plus44
veterán
Én ma tuti kikapok, de abban bízom, hogy ennek ellenére senki nem sérül le.
-
kopaszqtya
tag
Minden meccs berakva, sok sikert mindenkinek mára.
Talán verhető ellenfelet kaptam mára... -
zsolli
addikt
No, hazaértem.. Végre van rendes netem
Edzés nem nagy szám:
TSI: +36.430/-9.650
Formák: +3/-4
Avg. form.: 5,62 (5,67-ről)
Skillup: 0 db.Én egy természetfelettit és titánit várok. Talán jövő héten, bár most nem számolgattam utána
Ma hajnalban, ~4-kor fogtam egy 7,3 kg-os, gyönyörű tőpontyot
Zs
-
plus44
veterán
TSI: +18750 / -8140
ÁF: 5,88
Forma:+8 / -6
SkillUp: 1 -
ftc
nagyúr
Vette megy termôszetfeletti playat...gĺszerzôs + gyors a spec
-
Patrick
addikt
Elég xar edzésem volt. Nem is részletezném.
Kövi edzésen, lehet, hogy már természetfeletti lesz a kapusom!
-
zsolli
addikt
Nyertem 1-0-ra, bár fogalmam sincs, hogy a fenébe
Szerintem r0by stadionja miatt. Valahogy mindig az ellenfél kapuja felé lejtették a pályát
Köszi r0bykám még egyszer a lehetőséget.
Zs
-
kopaszqtya
tag
akkor én örülhetek hogy mindenki megúszta ép bőrrel..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kopaszqtya #15165 üzenetére
Nyertem 1-0-ra de lett két tapaszos játékosom.
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15165 üzenetére
Akárcsak az előző heti edzőmeccsen, ma is nyertem 5-2-re.
És akárcsak az előző heti edzőmeccsen, ma is lesérült egy edzett B csapatos védőm 3 hétre.
Az előző heti sérültem tegnap eladtam, a mostani sérültem még nem tudom... -
kopaszqtya
tag
Mai meccsem, ÜSE 3 - 0 Stureby (393528074)
Ti mit játszottatok ma ?
-
zsolli
addikt
Majd elfelejtettem: tegnap hajnalban egy 5,4 kg-os, most este meg egy ~4 kg-os amurt fogtam
Így már nem csak a kis társaságunk csapatszelleme, hanem az én önbizalmam is az egekben
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15157 üzenetére
Csak frissen (2 napnál nem régebben) felhozott ifit lehet linkelni, aki átadón van. Erre 2 topic van. Az egyikbe mindegyiket be lehet írni, a másikba csak olyat, amelyiknek legalább egy skillje jó vagy remek.
Felnőtt, átadón lévő játékost nem lehet linkelni, csak olyat, aki mondjuk U-20 vagy NT érdekelt, de Őket is csak az U-20 vagy NT kapitány, az erre kijelölt topicban teheti közzé.
-
plus44
veterán
Lehet valamilyen HT fórumon hirdetni eladó játékost?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15154 üzenetére
A 3 belső kp 100%-os jsz edzést kap, a szélsők 50%-osat.
Tehát barátságos és/vagy kupa mérkőzésekkel együtt 6 db 100%-os, és 4 db 50%-os edzett poszt van.
Egy kezdőnek nincs tőkéje szélső posztra fiatal, magas szélsőjátékkal rendelkezőt venni, így igen, oda is suhanc kp-féleséget vesznek.
Ám ha van pénzed, érdemes fiatal, magas szélsőjátékú suhancot venni, természetesen specest
Hogy mi éri meg jobban, azt nem tudom. Védőedzés lassabb, de 10 db 100%-os edzett posztja van. Szerintem anyagilag mindkettő kifizetődő lehet, ha jól csinálja az ember. És itt főleg a jóféle alapanyagra is gondolok. Tehát speces zsenipalántákat kell beszerezni
Persze a jó alapanyagot egy kezdő nem tudja megfizetni...
...de akinek varázslatos csatára van... -
Speedhs
őstag
Valaki felhomályosítana abban, hogy a középpályás edzés hogyan működik?
Ott a szélsők helyére is kp-t kell rakni és így ők is edződnek?Mi éri meg jobban a védekezők vagy a kp-k edzetése?
-
Napfénysüti
nagyúr
Jéé nyertem 1-0-ra így 5. helyen állok. Még a végén bennmaradhatok az osztályomban.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15149 üzenetére
Tehát ha sok pénzed van, akkor védelembe Jól Fejelő alapból, Erőteljes és Gyors időjárás és ellenfél függvényében.
Belső kp-k általában Jól fejelők.
Szélsők Gyorsak és Kiszámíthatatlanok.
Csatároknál Technikás (TDF) és Gyors (lehet Jól fejelő is, de az inkább a hátsó vonalakban legyen sok.A Gyors SE-k is elég gyakoriak azért.
Egyetértek!
-
ftc
nagyúr
HT-yt-n hogy lehet ifi akademiat valtoztatni? csak uj reggel?
-
zsolli
addikt
Én egyiket sem adnám el, de ha nagyon választani kéne, akkor a kínait.
A saját ifistád alapból 1,5 szint pluszban van minden skillre, tehát ami jsz-e most 11, az az értékelésben 12,5.
A kínaiból nagyon jó TDF-et lehetne nevelni. Magas jsz-szel és átadással rohadt jó pénzért el tudnád adni. Én feltolnám mindkettőt 14-15-ös jsz szintig, majd menne neki, az átadás. Saját ifit kb. 9-10-ig átadásból, a kínai jó lenne ha felmenne minimum 13-ig. Technikás magas jsz-ű és átadásúval kaszálnál.
A piac nagyon keresi a jó TDF-eket, akármennyire is mondják, hogy a technikás védekező csatinak már nincs annyi előnye más specessel szemben...
...azért magasabb osztályban, komolyabb csapatoknál jellemzően TDF van.Nem beszélve arról, hogy a legtöbb csapatban sok a Jól fejelő védő ill. kp, mert a fejelős SE-k a leggyakoribbak, de ilyenkor mindig a leghúzósabb meccseken jön elő számodra egy Techinkás vs. Jól fejelő SE.
Tehát ha sok pénzed van, akkor védelembe Jól Fejelő alapból, Erőteljes és Gyors időjárás és ellenfél függvényében.
Belső kp-k általában Jól fejelők.
Szélsők Gyorsak és Kiszámíthatatlanok.
Csatároknál Technikás (TDF) és Gyors (lehet Jól fejelő is, de az inkább a hátsó vonalakban legyen sok.A Gyors SE-k is elég gyakoriak azért.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #15139 üzenetére
Az egy dolog, de azt is számításba kell venni, hogy hol lenne 70 nap múlva a kis kínai. A különbség nem vész el kettejük között, az mindig tolódik, így érdemesebb a jobb playát tovább edzeni és annyi pénzt szerezni belőle, hogy utána szép magyar ifjakat tudjon belőle venni nem edzett posztra.
-
Patrick
addikt
Egyébként úgy gondolom, visszatérve a specialitásokra, ma már elég fontos "melléksill". Egy részt meccseket dönthet el, más részt erősítheti a csapatot, igaz benne van, hogy bizonyos időjárási tényezők mellett egy adott cspatrész gyengébb is lehet kicsivel, de ha valaki okosan válogatja meg a játékosokat és specialitásukat, akkor ebből igen csekély "probléma" származhat.
Most már annyira erősek az osztályok, nem csak fent, hogy specialitás és +1 melléksill már szinte kötelező. Legyen az csak pl 10 játékosnak csak jó átadás.
Igaz nem egyszerű és olcsó ilyeneket venni. Nekem sem volt feltétlen pénzem rá, akkor marad a mono, vagy esetleg valami kissé skillesebb player.
De, eléggé fontos ma már a HT világában!
-
Speedhs
őstag
Hosszútávra szerintem a saját palántádat. De gondolom titáni szintig edzed őket nem ?
Szerk: A sajátodnak a spec a nagy hiánya, de még annyival fiatalabb a kínainál, hogy simán beéri, ha megfelelő edzést kap. A fizetése is kisebb lesz.
Ezeket én gondolom, többiek biztosan jobban értenek hozzá
-
ftc
nagyúr
Melyik ifit tartanátok meg:
saját nevelés 18 éves 32 napos 10 020TSI erőteljes s ragyogó kp de minden más gyenge
kínai 18 éves 107 napos 10 660TSI technikás, ragyogó jsz s szélső középszerű de jó átadás -
Patrick
addikt
-
ftc
nagyúr
1-0 ra nyertem idegenben yeah
ujra inditom ifi akademiat...mmar profibban
-
Patrick
addikt
75,5 csillag, ez új rekord.
Amikor meg lesz az új csatárom, akkor akár 80 csillagos is lehetek.
A hatstat csak a 300-at verdesi, de a csatárral sztem túl is lépem.
-
Patrick
addikt
Grat Mindenkinek akinek sikerült a győzelem.
Nálam most jó volt a taktika, a kis nudli TSI-s ám, de jól fejelő vitézem hozott egy gólt.
Kellett.
-
zsolli
addikt
No, elég gyengén tölti az oldalakat a mobilnet. Bocsi, ha látványosan nem szurkoltam egyikőtökért sem, de lélekben ott voltam a VIP páholyaitokban ám
Meccsemen 10 gól született, a nézők tutti élvezték
B@sszus, nyertem, hihetetlen, mennyi pontom van V-ben...Gratu mindenkinek aki pontot szerzett, akinek nem sikerült, annak fel a fejjel
-
kopaszqtya
tag
Az én meccsem is X lett, nyerni kellett volna, azt nem értem, hogy miért nem sikerült behúznom, mert ahogy elnézem mérföldkövekkel jobb voltam minden poszton....
Na nem baj, jön ő még hozzám idegenbe, ott muszáj lesz elkapnom.Mai eredmények :
6 - 4 Sörhas - Gera7
1 - 1 r0by - Raúls
2 - 1 Bianconeri - Bastia
1 - 1 Komáromi - ÜSE
4 - 2 davidinjuly - ROSSONERI
0 - 1 Trnaváci - Rugd
4 - 1 Győri-Chelsea - footbball
1 - 0 Tri-man - RightBall
1 - 0 Újbudai - Imre001
4 - 2 Halőr - Tyúkszembrigád
1 - 6 YaGeR-TEaM - Trau -
zsolli
addikt
No, elég gyengén tölti az oldalakat a mobilnet. Bocsi, ha látványosan nem szurkoltam egyikőtökért sem, de lélekben ott voltam a VIP páholyaitokban ám
Meccsemen 10 gól született, a nézők tutti élvezték
B@sszus, nyertem, hihetetlen, mennyi pontom van V-ben...Gratu mindenkinek aki pontot szerzett, akinek nem sikerült, annak fel a fejjel
-
plus44
veterán
Életemben először a VI.-od tabellájának tetején.
-
r0by
addikt
Nah, meglett a hőn áhított döntetlenem
-
Speedhs
őstag
B@sszameg! #c@y>#! anyád! Megint lerúgták a legjobb szélsőmet!
-
r0by
addikt
Kiegyenlített az ellenfél.
Két játékosom pedig negatív eventet kapott.. -
zsolli
addikt
Háááát, ez a PIC akár még veszélyes is lehet...
...51%-ban birtoklok. -
Speedhs
őstag
Ez a nem semmi: Plus44 csapata 43 % birtoklást produkált és rúgott 3 gólt.
-
-
zsolli
addikt
Bocs srácok, rohadtul be vagyok lassulva (már a netem).
Szal nem kamáztam, tényleg 3 esélyes a meccsem, és addig nem is vagyok hajlandó megnyugodni, amíg le nem fújjákNézzétek meg az ellenfelem 3 csatárát. Összesen annyi TSI-jük van, mint nekem az egész csapaté
Éééééés, r0by druszám lerúgta az ellenfél kp-jáűt, majd lőtt egy góóóólt
-
Speedhs
őstag
R0By : Nem elég, hogy vezetsz, még le is rúgtad a 100 ezer tsis játékosát
Biztos utálni fog téged! -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15102 üzenetére
Látom
De még mindig az állam keresem a földön..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest