Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Na ne viccejjé mán.
Idegenben átütöttem és nyertem is, idehaza meg birtoklással gólt sem rúgok az utóbbi időben.
De persze vettem fasza technikás def csatit, aki semmit sem ér, 2 gólt rúgott egész szezonban..., amit majdnem minden védőm túlszárnyalt.
Akkor tulajdonképpen melyik részen is kell itt erősíteni?? Kp-n hiába vagyok jobb, egyszerűen az összes támadásom kimarad. De mivel kimarad, ezért a TS egyre rosszabb, így egyre nagyobb eséllyel ki is fog maradni. De bazzeg, harmad annyi támadással lenyomnak, mikor minden másban 2x jobb vagyok.
Akkor itt befigyel az a "szép" Olaf (hogy a Te nyelveden fogalmazzak
(bocsi
)), és meglépi az 5 betűset.. 
Szóval vicc, el is tudom fogadni1-2x, na de 4-5x már nem. És igazából itt a gond az, hogy nem reális az egész.
De nem is nagyon érdekel már, mostanság a HT nem erről szól. És ez baj, mert ha belegondolok, akkor akik itt játszanak, azok jobban ki tudnák találni a működést. És ha jól tévedek nem csak egyedül vagyok itt programozó. Szóval végső esetben akár egy új, realisztikusabb játék is kialakulhatna, amihez persze sokkal több kellene
Tudom, sok a szöveg, de lement itt 2-3 Gösser
Új hozzászólás Aktív témák

- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG OLED TV 55CS6LA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(bocsi
)), és meglépi az 5 betűset..