Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r0by

addikt

válasz zsolli #15994 üzenetére

Na ne viccejjé mán.
    Idegenben átütöttem és nyertem is, idehaza meg birtoklással gólt sem rúgok az utóbbi időben.
    De persze vettem fasza technikás def csatit, aki semmit sem ér, 2 gólt rúgott egész szezonban..., amit majdnem minden védőm túlszárnyalt.
    Akkor tulajdonképpen melyik részen is kell itt erősíteni?? Kp-n hiába vagyok jobb, egyszerűen az összes támadásom kimarad. De mivel kimarad, ezért a TS egyre rosszabb, így egyre nagyobb eséllyel ki is fog maradni. De bazzeg, harmad annyi támadással lenyomnak, mikor minden másban 2x jobb vagyok.
    Akkor itt befigyel az a "szép" Olaf (hogy a Te nyelveden fogalmazzak :DDD (bocsi :P )), és meglépi az 5 betűset.. :DDD
    Szóval vicc, el is tudom fogadni1-2x, na de 4-5x már nem. És igazából itt a gond az, hogy nem reális az egész.
    De nem is nagyon érdekel már, mostanság a HT nem erről szól. És ez baj, mert ha belegondolok, akkor akik itt játszanak, azok jobban ki tudnák találni a működést. És ha jól tévedek nem csak egyedül vagyok itt programozó. Szóval végső esetben akár egy új, realisztikusabb játék is kialakulhatna, amihez persze sokkal több kellene :)
    Tudom, sok a szöveg, de lement itt 2-3 Gösser :P

Új hozzászólás Aktív témák