Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Sajnálom, de ez van nálam is.
Kétszer jobb a védelmem, és pont azt edzem? Birtoklok is, otthon is játszom? Ha otthon játszom, akkor essen már az eső, mert minek a bevétel, túl sok a pénz. Na de majd adunk az ellenfél technikás csatárának negatív eventet. És akkor csak két gólt fog rúgni, hogy csak egy góllal kapjunk ki.Ha Speedhs nem veszi meg a titáni védőm, akkor még mindig nem tudom eladni 200K-ért. Csak (nem emlékszem pontosan) 5 szezonon keresztül edzettem.., az semmi, csak 2 év. Rohadt gyors ez a játék, és tényleg, előrébb jutottam azzal a 200K-val. Tudok venni belőle, őőő mit is: jah, igen mondjuk 2 darab 17 éves jó védőt. Úh bazzeg, akkor most jól
megerősödtem..
Ki van ez találva úgy, mintha én találtam volna ki.Az a baj, hogy én napi 8+ órában programozok, de az ilyen "bug"-okat már nem bírom idegekkel.. Meg kell, hogy házasodjak...
És persze abba kell ezt hagyni. Ha kiesek VI-ba, komolyan elgondolkodom ezen.
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És persze abba kell ezt hagyni. Ha kiesek VI-ba, komolyan elgondolkodom ezen.