- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #16097 üzenetére
Most kicsit be vagyok havazódva, de nem felejtem el
Ráadásul van időnk, majd átnézem amit tudok, amit nem látok, azt meg megkérdezem
Azt azért leírhatnád, hogy mit szeretnél edzeni (marad a védekezés?), stb...
Eredmény az hááát, hogy is mondjam. Az más dolog. Eredményt első edzett generációval nehéz felmutatni. Ügye nem sok pénzed van, hogy a nem edzett posztokat megerősítsd, ezért jellemzően csak 1 csapatrészed erősödik folyamatosan.
Nekem mákom volt, a jsz, majd átadás edzéssel elértem egy erős kp-t, és helyenként (ahol kellett
) erős támadásokat.
De a csapatom jellemzően 4-5 szezon múlva lesz ismét ütős. Amikor a mostani suhancokat titáni jsz-re felvittem, és átállok átadásra, akkor talán már lesz pénzem, hogy 2 garnitúra csatársort vegyek. Majd abból egy garnitúrát eladva tudok kapust-védőket vásárolni.
De ez rengeteg idő.
Most ki kéne találnod egy hosszútávú stratégiát. Milyen edzéssel kezdj, majd mire térj rá (hogy multisítsd a srácokat), majd a fél brigádot eladván mivel folytasd stb...
Én a kp-n pl. megtehetem, hogy titáni jsz, majd magas (wc-titáni?) átadás után, a kp-imnak még edzek védekezést is. A középső sor tulajdonképpen mindenhol használható, ill. képességeik szinte minden csapatrészbe dobnak egy nagyot.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15953 üzenetére
Basszus, el is felejtettem
Mindjárt összedobom.
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15769 üzenetére
Dehogy is. Alulról a 3. Te vagy. ÜSE.
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15658 üzenetére
3 pont, PIC-kel
Bár tapasztalat nincs, de a srácok megkapják az edzést, és tuti nem sérülnek le.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
kopaszqtya #15658 üzenetére
Nem baj, legalább 3 pont meg van.
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15575 üzenetére
Én is nagyon gondolkodtam a PIC-en. 57% esélyem van HTEV szerint. Holnapi ellenfelem jelenleg a második, sorozatban 2x kikapott. Nehéz megmondani, hogy milyen kp-t hoz össze.
Hazai pályán játszom, jó lenne nyerni.
Rákövetkező héten is hazai meccs lesz, és egy erős kp-s csapat jön hozzám, így jó lenne egy ts-t kicsit feljebb tornászni... -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15562 üzenetére
Ez akkor rossz, ha a bajnokin lerúgnak (pl. 50. percben) 1 keresztre egy edzett playádat. Az a barátságosra tapaszos lesz, és mondjuk behoznád csereként a 40. percben (hogy meglegyen a 90 perce edzett poszton), de ez a csere így nem jön létre, így buktad majdnem a felét az edzésnek, pedig meg is gyógyult.
Tehát jó ez, de cseréléseknél nem annyira. Pl. bajnokin cserélsz edzett poszton, hogy a tétmeccsen így küszöböld ki az erőnlét csökkenést. De a barátságoson ezt nem tudod megvalósítani.
Vagy nem edzett poszton játszatnál 5-10 percet valakit, hogy kapjon valamennyi forma edzést, de így szintén nem tudod felhozni az erőnlétét-formáját.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15560 üzenetére
r0by-nak is ilyen meccse volt
Előnye:
- nincs sérülés,
- a kezdő játékosok megkapjákm az edzéstHátránya:
- nem kapnak a játékosok tapasztalatot (bár ez barátságosnál nagyon kevés),
- a cserék nem jönnek létre, így azok nem kapnak edzést.Zs
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15519 üzenetére
Öntök oda egy kis sört, asszony majd lelepetyeli
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15516 üzenetére
Nah, bontottam a sört, soproni démont
Remélem démoni félideje lesz az ellenfélnek
Sörhasnak mindig mákos a köldöke..., most is kapott egy jól fejelő SE-t...
Nekem is két jól fejelő van a pályán, de nincs mák a köldökömben
Vagy tegyek oda? -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15513 üzenetére
Hajrá-hajrá
Majdnem sikerült időben hazaérnem.Kihagytam az első kontrámat, az ellenfél viszont berúgta egyetlen lehetőségét.., így már vezet 1-0-ra. Szomorú nap ez a mai nekem, meglesz a szezon első veresége
De remélem az utolsó is -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15498 üzenetére
Maradt a legfelső licit.
Bocsi a sok infóért, de nem tudtam semmit az értékelésekről, így megpróbáltam majdnem mindent leírni, hogy azok alapján vizsgáld a dolgokat. majdnem elkezdtem írni az utasítások kiadását, pl. előnyben vagy hátrányban, de aztán úgy voltam vele, ez is elég (sok) egyelőre.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15492 üzenetére
És még amit nézhetsz, ha van rá lehetőséged. Ha kiismerhető a felállása (szinte mindig ugyanazt játssza), akkor megnézed, hogy hogy helyezkednek el a speces játékosai. Evvel is lehet növelni az esélyeidet.
Ha van Gyors szélsője és/vagy csatára, és ha neked van Gyors védőd, akkor rakd az öviével szemben. (Ha az övé jobb oldalon van, akkor a Tiéd bal oldalon legyen).
Ha van Gyors szélsőd és/vagy csatárod, akkor rakd arra az oldalra, ahol neki nincs Gyors védője.Ha van Jól fejelő védője vagy belső kp-ja, akkor ha van és az értékelés engedi, akkor legyen Technikás csatid (TDF) és esetleg szélsőd.
Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak, de ahány Specest (főleg Jól fejelő) próbálj betenni a kezdőbe. Sokszor a gyengébb értékelést is bevállalják a több speces játszatása miatt.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Még valami: ha birtokolsz és mindhárom oldalon (jobb, közép és bal) átviszed a védelmét, akkor ne állíts taktikát, mert az csak gyengíti a védelmed (széleken támadás a középső védelmet, középső támadás a szélső védelmet gyengíti).
Ha középen erősebb védelme van, mint a támadásod, de széleken jócskán átviszed, akkor érdemes lehet széleken támadást beállítani, de arra figyelj, hogy ez gyengíti a középső védelmed, nehogy akkor át tudjon ott menni.
Széleken támadást úgy lehet erősíteni (persze mindig valaminek a rovására), hogy:
- szélső hátvédek támadóban (a legmagasabb szélsőjátékú és/vagy átadásút érdemes ilyenkor),
- szélsők támadóban (ugyan az, mint a védőknél, magas szélsőjáték és/vagy átadás)
- belső kp-k (szélsők melletiek) szélre irányítva (átadás)
- csatárok szélre irányítva (vagy TDF)TDF: technikás védekező csatár. Jellemzően magas játékszervezéssel és átadással bír. Erősíti a kp-t, és növeli a szélső támadó értékelést.
Ezek az egyéni utasítások nagyon jók, de figyelni kell a negatívumaira is. Tehát amikor hozzádsz íly módon a támadáshoz, nyilván valamit el is veszel máshonnan.
Támadó szélső hátvédeknél csökken a védelmed.
Támadó szélsőknél, és szélre irányított belső kp-nál csökken a kp-d.
Szélekre irányított csatiknál csökken a középső támadásod, de ügye ebben az esetben nem is akarunk középen támadni.
A lényeg, hogy mindent modelezz le a HO-ban, és kompromisszumra kell törekedned, hogy miből mennyit engedsz a másik érdekében. Egyéni utasításnál a játékosok képessége és/vagy formai-erőnléti állapota is nagyban befolyásolja, milyen értékeléseket kapsz a végén. Teszem azt míg az egyik szélső hátvéded védekező utasítással a legjobb védelmet biztosítja, lehet, hogy támadó szélső védő poszton egy másik lesz a jobb. És itt ne csak azt nézd, mennyi csillagot (értékelést) prognosztizál a játékosnak a HO, hanem hogy milyen csapatértékelést érsz el vele.
Pl. ha én egy term. feletti kp-mat beteszem támadó védőnek, jó esetben kap 3 csillagot. Na, ezt magasról letojom, ugyanis támadó védő pozicíóban a term. feletti jsz-ének és kiemelkedő átadásának köszönhetően még bivalyabb kp-t és támadást érek el csapatszinten.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Este 22:00-ig melózom, így nem tudom megnézni. Pár dolgot leírok, amit megnézve eldöntheted mi legyen a felállásod.
Először is fontos, hogy várhatóan kié lesz a birtoklás. Nézd meg, hogy ellenfeled milyen kp-t hoz idegenben. Ha azonos régióba valóak vagytok (pl. mindketten budapesti csapat), akkor azt is számold bele, hogy akkor kap egy kis bónuszt a kp-jára.
Vegyük azt az esetet, ha Ő birtokol:
- ebben az esetben akkor van esélyed, ha nagyon (minimum 60%-ban) levédekezed, illetve a támadásaid átviszik a védelmeit,
- fontos lehet még a speces játékosok és jóféle pontrugó alkalmazása (ez mondjuk minden esetben előny).
Amikor Te birtokolsz:
- lehetőség szerint minél nagyobb arányú birtoklásra törekedj, de emellett azért legyen bőven támadásod a védelmei ellen,
- nagyon lebirtoklod, de nem tudsz olyan támadást csinálni, ami átviszi a védelmét, akkor törekedj arra, hogy Ő se tudjon átmenni a védelmeden, és sok speces srác + pontrugó
- ha birtokolsz, de nincs támados és védelmed sem, akkor nagyon sok speces és pontrugó
Ha nem birtokolsz:
- és jobb a védelme a támadásodnál, illetve erősebb a támadása a védelmednél...
...akkor nem adhat a HTEV 82%-ot -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15438 üzenetére
Jaja, az összes védőre ugyanúgy hat.
Ha tudsz, akkor bajnokin is és barátságoson is 5-x-x-be állj ki, úgy 10 edzhető játékosod lesz. -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15434 üzenetére
Titániig érdemes őket, bár érdemes lenne szétnézni a piacon, hogy mennyiben változik az ár, ha feljebb tornászod.
Egyébként pedig a védőkre nem igazán jó a területvédekezés edzés.
Súgóban jól le van írva, hogy miért is nem:A zárójelek kis hatást, a dupla zárójelek nagyon kis hatást jeleznek.
Edzéstípus Mit fejleszt? Kinek?
Védekezés Védekezés Védők ((Valamennyi pályára lépő játékos))
Területvédekezés Védekezés (Kapusok, védők, belső középpályások és szélsők) ((Valamennyi pályára lépő játékos))A védekezés egyébként pedig lassú edzés, nem azonnal fognak jönni az eredmények, nekem is kellett 2-3 szezon míg bizonyítottak a fiúk. És ahhoz képest, hogy a mostani csoportomban nekem a legnudlibb a kp-m és csatársorom, azt hiszem nem panaszkodhatom. Kiesni talán nem fogok, de az osztályozós helyet is jól lenne elkerülni
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15367 üzenetére
Már biztos nyerek, de érdekel miért maradt ki minden balos akcióm...
Bazzeg, kiemelkedő támadás 4-ből egyszer sem megy át a remek védelmen.
Hát b@ssza meg mosmár -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15364 üzenetére
ráadásul igaza is lett
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15361 üzenetére
Ez a frissítés ma jött nekem, úgyhogy 100%, hogy a legújabb verzióba van benne, amit az előbb írtam.
Vagy töltsd le innen: [link]
Legjobb kp-m közben besárgult, hiányozni fog a következő meccsen => bukta..
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15359 üzenetére
Eddig 8 helyzetet kaptam
Kimaradt:
- 3 db balos
- 1 db középsőBement:
- 2 db jobbos
- 2 db középső -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15356 üzenetére
2-t biztos kapok, de nem tudom, hogy rugok 2-t
Hoppá, 4-0 ír a te4lcsi, de a helyzetet még nem írta.
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15356 üzenetére
24 perccel a vége előtt könnyű tippelni..
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15348 üzenetére
Nálam ez a Foxtrick verziója: 0.10.0.1
Chrome alatt használom, gondolom firefox alatt is működik ez a feature.
Frissítéskor engedélyezni kellett ezt a funkciót, úgy, hogy rákérdezett. -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15344 üzenetére
Köszi
Én félek, lehet hogy zakó lesz ebből
5 helyzetből 1 lett csak gólEllenfelem minden helyzete be fog menni, mert b@szott erős támadása van, nekem meg nudli védelmem. Múlt héten is kicsi birtoklása volt, még is kapott 4 helyzetet (plusz 1 SE-t).
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15342 üzenetére
Valahogy így kellene kinéznie:
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15342 üzenetére
A sötétebb kiemelt nevű csapatok azok akik múlt héten nyertek, vagy mostanra állítottak csapatot.
-
Patrick
addikt
válasz
kopaszqtya #15309 üzenetére
Én otthon játszom. Jó lenne nyerni, mert ezt a beképzelt milanost jó lenne megelőzi a végén. Irritál a csávó. Majd nem minden csoportban akad egy "gyökér".
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15232 üzenetére
Van valami forrás, hogy mikor mi történik pontosan?
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15223 üzenetére
Dehogy is. A bajnok tuti Liverbird lesz. Esélyem sincs vele szemben. Én próbálok egy bennmaradást kicsikarni, és úgy látszik, eddig ez jól megy.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15181 üzenetére
Talán verhető mi?
30 perc alatt 5 gól -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kopaszqtya #15165 üzenetére
Nyertem 1-0-ra de lett két tapaszos játékosom.
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15165 üzenetére
Akárcsak az előző heti edzőmeccsen, ma is nyertem 5-2-re.
És akárcsak az előző heti edzőmeccsen, ma is lesérült egy edzett B csapatos védőm 3 hétre.
Az előző heti sérültem tegnap eladtam, a mostani sérültem még nem tudom... -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15102 üzenetére
Látom
De még mindig az állam keresem a földön.. -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15091 üzenetére
Most én is sörözgetek, szóval akkor én is behúzom a mai meccset?
-
Speedhs
őstag
válasz
kopaszqtya #15084 üzenetére
Az Újbudai az kicsoda?
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15075 üzenetére
Megy az
Sörhas meg ma korán kezdett el mákolni
Nálam meg fullon van a stadion.
Dávid is vezet
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15069 üzenetére
Remélem mindenki hozzájárul (és jól is írtam össze), így összeszedtem a topicban játszók csapatait:
plus44 - davidinjuly
zsolli - Sörhas
ftc - Rugd el F.C.
Buffalo13 - Győri Chelsea
DopeBob - RightBall SE
Napfénysüti - Újbudai revans
Patrick - Juventus F.C
Jakuu - Tyúkszembrigád
Speedhs - YaGeR-TEaM
Guri1885 - Újpest FC 18
kopaszqtya - Üllő SE
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15064 üzenetére
Ellenfeled elég szép kp-t hoz saját pályán. Ha jól láttam, megfelelőt. Te idegenben csapnivalót hoztál 4-4-2-ben, igaz volt felállás zavarodottság.
Széleken támadás jó lehet, kérdés a birtoklás függvényében ki mennyi helyzetet kap, és azt mennyire hatékonyan tudja gólra váltani.Zs
Ui.: nyár van, ilyenkor pár hideg sör után az ember már nem tudja milyen nap van
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15061 üzenetére
Sajnos rossz hírt kell közölnöm...
A meccs nem ma, hanem holnap lesz -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15048 üzenetére
Nyertem 5-2-re, de ugye a barátságos meccsnek nincs tétje eredmény szempontjából.
Viszont sajna lesérült egy edzett poszton lévő védőm. Még az a szerencse, hogy B csapatos, de azért eléggé bosszantó, mert 3 hét a gyógyulás. Ő miatta most nem nagyon szeretnék felvenni orvost, bár lehet, hogy nem ártana -
DopeBob
addikt
válasz
kopaszqtya #15011 üzenetére
Nekem eddig nem rossz a szezonom :-D
1. RightBall SE 5 5 0 0 20 0 20 15
Nektek már grat, MÁKOSOK, jól szerepeltek nagyon V.-ben
-
Patrick
addikt
válasz
kopaszqtya #15006 üzenetére
579504
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #15006 üzenetére
Az én csapatom neve ugyanaz, mint a nickem, id: 1995764.
Ma én sem leszek gépközelben, csak az első 15 percben.
De azért hajrá mindenkinek! Győzelmet, sérülések nélkül
Én ma tutira buktázok. PIC-elek és mellette megy az ellentámadás, hátha tudok rúgni legalább 1 gólt.. -
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15003 üzenetére
Igen-igen.
Én is mindenkinek sikeres fordulót kívánok, 0 sérüléssel és lappal.
Most idegenben is megy a PIC. Erős kp-jú és támadású ellenfélhez megyek, akinek még a védelme is erősebb. Nagy eséllyel zakó, így tolom a PIC-et, készülvén a jövő heti hazaira, ami még így sem látszik sétagaloppnak
Nem leszek gépközelben, Pécelen leszek bogrács-partyn.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14989 üzenetére
Pfffff, hagyd a fenébe. Én se tudnám megverni, max. csak valami megmagyarázhatatlan mákkal
PIC, és fordulj el, talán úgy kevésbé fáj.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #14992 üzenetére
Mikor kiadod a mérkőzésutasításokat, a felállást, akkor ott meg lehet adni, hogy milyen legyen a hozzáállás. A laza játék angol megfelelője a PIC. Ekkor elviekben erősödik a csapatszellem, így jobb értékeléssel várhatod a következő meccset.
Az előző szösszenet az én véleményem, de várj meg azért mást is, hátha tud adni jó tanácsot. Én, mint írtam nem értek a focihoz, és ebben a játékban sem tudom kiismerni magam
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #14989 üzenetére
2 sör után mondom, hogy szerintem bármilyen próbálkozás felesleges.
Én a helyedben nyomnám a PIC-et, meg figyelnék az edzésre, hogy mindenki megkapja akinek meg kell. Nem őt kell elverned, hanem inkább a többieket.Én mérkőzésem is bukta lesz. Első vereség a szezonban az egyik bajnokaspiránstól. Most jelenleg átlagos a hozzáállás, de nagyon erősen filózom rajta, hogy átállítom PIC-re. Nem őt kell megvernem..
-
DopeBob
addikt
válasz
kopaszqtya #14927 üzenetére
Nem, 0-2 lett a vége, legalább nem nagy verés :-)
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14793 üzenetére
Amit írtam egyelőre nem szentírás. Majd ha eldöntöd, mit is szertnél edzeni, akkor elő lehet venni, esetleg módosítani és/vagy kiegészíteni itt-ott.
Jelenleg nem tudsz mit csinálni, mint evickélsz a csoportban, meglátjuk hogy sikerül. A lényeg, hogy most próbálj arra törekedni, hogy rendben menjen az eddig folytatott edzés, hogy majd ha eladod a srácokat minél több pénzed legyen az "újrakezdéshez".
Avval tisztában kell lenni, hogy ha mostantól sikeres (elsősorban anyagi szempontból) akarsz lenni, akkor lehetséges, hogy ez egy VII-ed osztályba való visszaeséssel fog kezdődni. Ne aggódj, nincs evvel baj. Addigra a jó edzésnek és alapanyagnak köszönhetően meg tudsz erősödni 1-2 szezon alatt annyira, hogy utána már simán feljuss és biztosan bennmaradj VI-ban.
Ha szezon végén pénzhez jutsz, de visszaesel VII-be, akkor az edző (jó edző csapnivaló vez. képességgel) és edzendő fiatalokon kívül ne költs senkire. VII-ben ne pazarolj poszterősítésre. Majd ha megértek a fiatalok és szükséges egy feljutáshoz, vagy bennmaradáshoz, akkor majd beruházol idősebb, tapasztaltabb speces játékosokra a nem edzett posztokra.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14790 üzenetére
Nem javaslom az edzésváltogatásokat, főleg nem védekezésről gólszerzésre.
Az edzés lényege, hogy minden edzett posztot kihasználj, és vagy az egész garnitúrát eladd, vagy csak egy részét, a többit megtartod, és esetleg akkor váltasz más edzésfajtára.
Azt is lehet, hogy edzel pl. védekezést, eladod a fél edzett brigádot, és áttérsz játékszervezésre, és ott barátságosokon a védőid is kapnak jsz edzést. De az ilyen multisításokat jellemzően magasabb osztályokban csinálják.
Ám ha mindenféleképpen csatárokat akarsz edzeni, akkor javaslom 0-ról indulj. A meglévő brigádból annyi playából csinálj pénzt, hogy meg tudd venni a 6 db csatárpalántát. Pénztől függ, hogy milyen alapanyagot vásárolsz, ha teheted, a következőkre figyelj oda:
- 17 éves max. 30 naposak legyenek,- megfelelő-jó-remek gólszerzéssel rendelkezzenek (ez pénztárca függő), illetve ha van használható mellékskilljük az sem árt. Bár azt mondják, suhancnál felesleges megfizetni az átadást, azt majd úgy is edzel nekik Te magad.
- mindenféleképpen specesek legyenek. Én 2 db Gyorsat, 2 Jól fejelőt és 2 db Kiszámíthatatlant vennék. Második verzió, 2 db Gyors, 2 db Jól fejelő, 1 db Kiszámíthatatlan és 1 db Technikás, akinek magas a játékszervezése és/vagy átadása (ez azért pénzbe kerül ám).
- külső toborzással válts edzőt, jó edző, csapnivaló vezetői képességgel (most melózom, nem látom a játékosaidat, de akár meglévőből is kopnvertálhatsz)
- mivel sok poszton relatíve fiatal játékosaid vannak, így mehet az elecsony erőnlét 5-10%, de az edzés intenzitása legyen 100%-on.
- 10 segédedződ legyen. A személyzet többi tagja majd pénztől és eredményorientálságtól függ.
Ha érdekel, szívesen segítek amiben tudok.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14786 üzenetére
Szerintem Te vagy az esélyesebb. Nem nagyon néztem át az ellenfeled, de a kp-ja nem túl meggyőző.
Edződ vezetői képessége szuper, PIC-nél jó sokáig magasan tartja a TS-t, ellenben jó edző kéne a hatékony gyorsabb edzéshez.
Így első ránézésre védőket edzel, de vannak nem edzett poszton fiatal játékosok is.
Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak (anyagilag), de a következő edzett garnitúránál és a nem edzett posztok feltöltésénél is jobban figyelj a játékosok specialitására. Nagyon sokat számít, van hogy esélytelenebbként is győzelemhez segítik a csapatot
Zs
Ui.: ez persze csak kutyafuttában néztem, nem akartam ilyen felületes lenni, csak nem sok időm van
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14737 üzenetére
Nem volt még büntető párbajom. IRL is utálom. Mindig megfogadom, hogy 11-eseknél kikapcsolom a tv-t, és majd később megnézem, ki jutott tovább
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #14731 üzenetére
Én 3-5-2-ben kezdek, majd átállok 4-5-1-re.
Kp-t edzek, ezért a 2-5-3, 3-5-2 és 4-5-1 van begyakorolva.
A 3-5-2-m és 4-5-1-em lement nagyszerűre, mert mostanában a védőim hiánya (sérülések) miatt csak 2-5-3-ban nyomultam.Tehát eddig amolyan "Norvég-formulát" toltam (köszi Dávid
).
Reggel hazamegyek melóból, és lehet, hogy a szombaton lesérült kp-mat be tudom rakni...
...talán tapaszos lesz. Ma délelőtt már kilátszott a szeme a kötés alólNos ha új felállást kezdesz begyakorlni, a zavarodottság miatt csalóka értékelések fognak születni, ami jellemzően a középpálya értékelésen látszik meg. Tehát ne ijedj meg, ha nem a "várt" értéket hozod. Elméletileg még remek szintnél (felállás tapasztalat) is előfordulhat zavarodottság, de jóval ritkábban és kisebb mértékben.
Mostanában igencsak behavazódtam, így nem tudtalak megnézni (csapatod-meccseid-ligádat), így nem tudom, kupázol-e még vagy már csak barátságosok vannak. Kupánál lehet nagy fürdés az új felállásból, barátságosnál meg le van tojva, ha kikap az ember
Zs
-
plus44
veterán
válasz
kopaszqtya #14725 üzenetére
Hattrick Organizer program (ingyenes), az edzés után frissítesz egyet (f11 majd utána értelem szerűen), majd felső sorban training experience - effect és ott a legelső sor lesz az aktuális.
-
dfdfdf
őstag
válasz
kopaszqtya #14723 üzenetére
hát akkor én ne is sírjak a legalsó osztályban a 2 kapott gólom miatt
-
Buffalo13
tag
válasz
kopaszqtya #14721 üzenetére
Nekem 2 győzelem 1 vereség ezzel vagyok 3., a gólkülönbségem 11:10(ez nagyon kemény azért
)
-
okay
aktív tag
válasz
kopaszqtya #4892 üzenetére
Mindenképp JO edzö, csapnivaló vezetöi képességgel. nem tudom melyik posztot edzed, de annak az ellenkezöje legyen az edzö, tehát ha védöket edzel akkor támado szellemü edzöt vegyél. Csak a mérközéseken számit a felfogása, tehát amelyik csapatrészed gyengébb talán azt érdemes az edzövel erösiteni.
-
DopeBob
addikt
válasz
kopaszqtya #4884 üzenetére
78. percben vezetek 2-1 -re
machid: 298611612
Izgulós lesz
2 osztállyal magasabb ellenfél
-
sniper elite
senior tag
válasz
kopaszqtya #4854 üzenetére
Ugyan ez az én problémám is, első körben 4-1re nyertem idegenben, erre másodikba már kapok egy kb 2x erősebb csapatot, ami ellen nem valami sok reményem marad, pláne kezdődik a szezon, elejét jól kéne elkapni hogy ne a végén keljen bebiztosítani a bent maradást, de eltudtam volna viselni második kupa fordulóba valami 8-7. osztályú ellenfelet.
-
gooool
őstag
válasz
Én mit mondjak?
Első körben kaptam egy negyedosztályú ellenfelet.Kb. labdához sem fog érni a csapatom.Elnézést,javítom magam: Én is a második körben kaptam a nehezet,az első kört 6-2-re behúztam.
-
Patrick
addikt
válasz
Küldjél 11 Zerget a pályára.
Azért mert gyengébb a csapatod. Aki erősebb, mindig tovább húzza.
-
ftc
nagyúr
válasz
kopaszqtya #4782 üzenetére
Simának nem mondanám...látni a szezon elei formát meg a kupameccsen másképp teljesítenek mindig.... Én egy őj védelmet próbáltam ki....50% sikerrel...azért egy 11-t kihagyni
a vétkes megy eladásra
-
ftc
nagyúr
válasz
kopaszqtya #4777 üzenetére
kösz az edzőmeccset
-
ftc
nagyúr
válasz
kopaszqtya #4777 üzenetére
honnan gondolod? utolso edzőmecsemen se a fő csapttal álltam ki...most azzal fogok
kell az edzés nekik
-
ftc
nagyúr
válasz
kopaszqtya #4775 üzenetére
mar ki vagy hivva
-
kopaszqtya
tag
válasz
kopaszqtya #4774 üzenetére
jöhet a kihívás.
-
ftc
nagyúr
válasz
kopaszqtya #4772 üzenetére
akar vagy barki mas
-
okay
aktív tag
válasz
kopaszqtya #4745 üzenetére
Hát a hatodban bentmaradni már kell egy kis rutin, jövöre visszajuthatsz ha okosan csinálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest