Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11608 üzenetére
Nem hiszem, hogy kiesek, mert akiket a 2 bot helyére kaptunk...Elég sok szurkolójuk van, nagy stadion, de nevetséges játékosokkal rendelkeznek...Ők elvileg verhetőek, tehát a kiesés nem fenyeget, de sajnos ugyanúgy csak ezt a kettőt tudom majd verni, a többiektől meg kikapok...Így nem tudok rendesen fejlődni, ráadásul idegenben kezdek..
ifi kapusom 42 napja van meg. Hogy fel tudjam hozni, ahhoz elvileg 112 nap kell, tehát 70 nap múlva felhozom és addigra időzítem a jobb kapusom eladását. Elvileg olyan természetfeletti védése lesz, így adom majd el. Abból ha nagy mázlim van 2 titáni 23-24 magyar védő kijön. Ennyi a terv. Ezt erősíteni úgy tudnám, ha menetelnék kicsit a kupában, de nyilván valóan kiesek, mint a huzat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest