- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11615 üzenetére
Kb. azt amit Patrick. Kérdés persze, mennyi pénzed lesz rá, tehát mennyire tudsz titáni főskill mellé mellékskillt is megfizetni.
Szélsőjáté jó lehet, mert ha belefér, és támadóba tudod tenni, akkor igencsak megdobja a szélső támadó értékelést
Lehet még jsz-e is, akkor kp-hoz járul hozzá. Gondolom ez inkább középső védő poszton lehetne, és HO-ban megnézed, hogy alapon vagy támadóban van-e rá szükséged.Specnek én is a Jól fejelőt mondanám elsőnek. Minél több Jól fejelőd van a csapatban, annál nagyobb esélyed van egy "szöglet + fejes gól"-ra. Az ellenfél technikás csatára vagy kp-ja helyzetbe kerülhet a Jól fejelő védőddel szemben, de ez sokkal ritkább SE.
Kiszámíthatatlan spec. is jó lehet szélsőhátvdé poszton, de kellően magas védekezése ill. átadása kéne hogy legyen, nehogy eladja a labdát.
A Gyors és Erőteljes más kérdés.
Nem rosszak, csak ügye az Ő negatív eventjük talán sűrűbb, az időjárás függvényében. Aztán kérdés, megkapja-e az eventet, vagy semGyors védő jól jöhet az ellenfél Gyors SE-je ellen, de úgy olvastam HT fórumon, hogy az ellenfél Gyors SE-je akkor is kimaradhat, ha nálad igen magas védekezéssel rendelkeznek a védők.
Én Gyors-at szélre vennék, de láttam már középen is. Gondolom a mellékskillektől is függ.
Erőteljes is jó lehet, ha szakad az eső. Akkor olyan csillagozást hoz, ill. magasabb védelmi értékelést, hogy csak nézel. Ha sok erőteljesed van, akkor tördelésnél is jók lehetnek, igaz nem árt a magas erőnlét. De olyankor duplán számít a védekezésük. Egyszer Patricknak volt ilyen ellenfele. Erőteljes védőkkel tördelt, és olyan védelme volt, mint elötte sose
Ha közben még az eső is szakad...Szal a kérdés, mire van pénzed, mit igényel a csapatod ill. csoportod.
Zs
Ui.: ja, és a pontrugást is lehet nézni legalább az egyiknél, ha még nincs magas pontrugású srácod.
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #11615 üzenetére
Lehet szélsőjátéka mindenképpen, így szélen egy picit jobban teljesít, mint középen.Attól függ mekkora a széljátéka. Aztán ha esetleg gyors, akkor az ellenfél védőivel felveszi a versenyt. Lehet még erőteljes is. Középre meg egy jól fejelő pl.
ha nem találsz az sem baj, kezdésnek 3 fiatal magyar titáni védő nem rossz ám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Óra topik
- Mozilla Firefox
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest