Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz plus44 #11615 üzenetére

Kb. azt amit Patrick. Kérdés persze, mennyi pénzed lesz rá, tehát mennyire tudsz titáni főskill mellé mellékskillt is megfizetni.

Szélsőjáté jó lehet, mert ha belefér, és támadóba tudod tenni, akkor igencsak megdobja a szélső támadó értékelést ;)
    Lehet még jsz-e is, akkor kp-hoz járul hozzá. Gondolom ez inkább középső védő poszton lehetne, és HO-ban megnézed, hogy alapon vagy támadóban van-e rá szükséged.

Specnek én is a Jól fejelőt mondanám elsőnek. Minél több Jól fejelőd van a csapatban, annál nagyobb esélyed van egy "szöglet + fejes gól"-ra. Az ellenfél technikás csatára vagy kp-ja helyzetbe kerülhet a Jól fejelő védőddel szemben, de ez sokkal ritkább SE.

Kiszámíthatatlan spec. is jó lehet szélsőhátvdé poszton, de kellően magas védekezése ill. átadása kéne hogy legyen, nehogy eladja a labdát.

A Gyors és Erőteljes más kérdés.
    Nem rosszak, csak ügye az Ő negatív eventjük talán sűrűbb, az időjárás függvényében. Aztán kérdés, megkapja-e az eventet, vagy sem :DDD

Gyors védő jól jöhet az ellenfél Gyors SE-je ellen, de úgy olvastam HT fórumon, hogy az ellenfél Gyors SE-je akkor is kimaradhat, ha nálad igen magas védekezéssel rendelkeznek a védők.

Én Gyors-at szélre vennék, de láttam már középen is. Gondolom a mellékskillektől is függ.

Erőteljes is jó lehet, ha szakad az eső. Akkor olyan csillagozást hoz, ill. magasabb védelmi értékelést, hogy csak nézel. Ha sok erőteljesed van, akkor tördelésnél is jók lehetnek, igaz nem árt a magas erőnlét. De olyankor duplán számít a védekezésük. Egyszer Patricknak volt ilyen ellenfele. Erőteljes védőkkel tördelt, és olyan védelme volt, mint elötte sose :Y
    Ha közben még az eső is szakad... :DDD

Szal a kérdés, mire van pénzed, mit igényel a csapatod ill. csoportod.

Zs

Ui.: ja, és a pontrugást is lehet nézni legalább az egyiknél, ha még nincs magas pontrugású srácod.

• Patrick

addikt

válasz plus44 #11615 üzenetére

Lehet szélsőjátéka mindenképpen, így szélen egy picit jobban teljesít, mint középen.Attól függ mekkora a széljátéka. Aztán ha esetleg gyors, akkor az ellenfél védőivel felveszi a versenyt. Lehet még erőteljes is. Középre meg egy jól fejelő pl.

ha nem találsz az sem baj, kezdésnek 3 fiatal magyar titáni védő nem rossz ám. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés