Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
aleister
veterán
válasz Peti78 #96886 üzenetére
Alapvetően egyetértek, de nem idegeskeded kicsit túl a témát? Ezek a konzummajmok nem érnek annyit, hogy megemeljék az ember vérnyomását.
(#96887) God Vazzeg
Sajnos senkiháziak kezében van a pop szakma.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz Peti78 #97015 üzenetére
Így van.
Vagy a szaunázás előtt nem zuhanyzik le és bemegy. Igénytelenség netovábbja.(#97014) Woodslave
Nem a védelem miatt kell az edzőcipő hanem higiéniai szempontokból. Gombás retkes lábával széthord minden gennyet/szennyet. Elég nagy igénytelenség pl. az is ha nem törli le maga után az összeizzadt padot/gépet.
Baszn*m ki az ilyent a teremből mint a macskát sz*rni.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #98630 üzenetére
http://m.builder.hu/nitric-oxide-termekek/biotech-usa-nitrox-therapy-340-gr-p10616 bocs nem váltok nézetet.
Tesztot ne vegyél olyat nem kapsz a biotechnél aminek lenne értelme.
Egy edzés előtt legalább megadja a filinget meg némi rituálét az edzéshez"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #98669 üzenetére
Miert gondolod hogy szükséged lehet rá?
Semmiféle tudományos igazolás nincs hogy ezé működnek pedig a legegyszerűbb lenne. Tesztoszint előtte meg használat után. Sokszor elhangzott hogy természetes határokon belul nem tudod úgy megemelni hogy legyen értelme
Esetleg ha valami különös oknál fogva nagyon alacsony akkor esetleg vitálisabb lehetsz nagyobb kedvvel edzel de semmiképpen nem ettől leszel izmosabb. Max ilyen extrém helyzetben közvetve."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Lajkó
őstag
válasz Peti78 #102685 üzenetére
Off: Messze jársz! Meg ott is csak civakodnánk, mint a friss házasok!
Legalább megittam a két nap alatt a maradék piát!ON: Ma volt itthon egy majdnem teljes testes! Hassal kezdtem mert a múltkor kimarad. Most nem ment 3x110.-..
Láb, hát pihent. Úgy is mindkettő vastag és erős! -
Zola007
veterán
-
Lajkó
őstag
válasz Peti78 #103142 üzenetére
-Mert mint kiderült ingyen van a szállítás 10 felett. Mire hazaérek ez úgy is elfogy.
-Mert nem tudtam, hogy ott is van boltjuk. De ma még úgy is veszek egy Ananász-Mangó kombót!
-Meg mert nem tudtam hogy ilyen akció van! Talán még sosem volt akciós a Lactose free cuccuk ha jól tudom...pityaa23: Akkor mellé nyúltál, mert a nagy nem mínusz 30%-os!
Eddig vaniliást vettem, nagyon ízlett, de most próbálkozom: Csoki, Eper, Kajszibarack-Joghurt, és Banán! Gyúrós palacsintába milyen király lehet pl. az eper, vagy a Kajszi??? -
Shingen
addikt
válasz Peti78 #103176 üzenetére
Ezt miért tőlem kérdezed
Passzolom biztos szoliznak egy kicsit, de a barnító az kell hogy izom tónusosabb legyen.
Múltkor néztem egy edző videot vmi olasz gyerek gyurmázott és fullra be volt kenve a videos edzés alatt barnítóval.(#103180) celf Neked a lábammal volt baj, illetve van is még mindig picit érzéketlen a bőrfelület egy részen.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #103211 üzenetére
Azért nincs olyan sz.r színe
Én látom minden nap Jeneit, ott edz és edző, ahova én járok, de több szempontból nem cserélnék vele[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #103369 üzenetére
Arnold nagyságának csak egy kisebb része a testépítő karrierje annyira továbblépett. Mondjuk Ronnie Colemanról az átlagember meg azt se tudja hogy létezik. Valszeg Arnoldról se tudná ha nem lett volna akcióhős.
Testépítő versenyző szempontból eredményesebb mint Arnold. De ezen ne vesszünk össze Arnold összességében valóban nagyobb alakja a testépítésnek is"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #103854 üzenetére
A tudomány azonban mára több oldalról is rávilágított arra, hogy naturál sportolók számára ez nem a legjobb út (heti egyszer egy testrész), ennek legfőbb oka pedig a következő:
Ha túl ritkán stimulálsz egy izmot, az nem lesz maximális időt a növekedés fázisában.
A kutatások szerint egy kemény, magas volumenű, ‘gyúrós’ jellegű edzés után már 36-72 órával visszaáll az adott izomban a proteinszintézis mértéke a bázisszintre, azaz egy kicsit kevésbé kocka nyelven megfogalmazva: maximum 2-3 napig nő az izmod egy kemény edzéstől.
Amikor az izom teljesen regenerálódott az adott terhelésből, akkor egy ún. szuperkompenzációs fázisba fog lépni, és nagyobbra nő, mint a terhelés előtt… azonban ha ezután vársz 3-4 napot az újbóli megdolgoztatásával, akkor egy részét ennek a növekedésnek elveszítheted.
———————————————————————
Hogyan építsd fel tehát a heti edzéseid?
Hadd adjak ehhez néhány tanácsot!
Ha heti két edzésed van:
Először is igyekezz háromra növelni, hiszen a heti két alkalom jelentősen korlátozza azt a munkamennyiséget, amelyet el tudsz végezni egy hét alatt. Ha mégis ragaszkodsz a két edzéshez, akkor ezek teljes test edzések legyenek, tehát dolgoztass meg minden izomcsoportot mindkét nap.
Ha heti három edzésed van:
Kezdőbb szinten végezhetsz heti három azonos nehézségű teljes test edzést, azonban ez hamar túl sok lehet, hiszen ahogyan egyre nagyobb súlyokat használsz, úgy szükséges az idegrendszernek egyre több regenerációs idő. Tehát továbblépve végezhetsz egy olyan bontást, amelyben minden izomcsoportot megdolgoztatsz minden nap, viszont változó nehézséggel:
nap: Láb (nehéz) + Húzó (közepes) + Nyomó (könnyű)
nap: Nyomó (nehéz) + Láb (közepes) + Húzó (könnyű)
nap: Húzó (nehéz) + Nyomó (közepes) + Láb (könnyű).Ha pedig inkább csak két részre osztanád a tested azt is megteheted, ebben az esetben
nap: Alsótest
nap: Felsőtest
nap: Alsótest, és a kövektező héten felsőtesttel kezdve ugyanezHa heti négy edzésed van:
Itt nem igazán tudsz mellényúlni ha szintén egy alsótest-felsőtest bontást alkalmazol, mindkettőt heti kétszer megedzve. Ha egy kicsit tovább akarod bonyolítani a programod, akkor jó megoldás lehet a következő módszer is:
nap: Felsőtest (erő fókusz)
nap: Alsótest (erő fókusz)
nap: Felsőtest (izomépítés fókusz)
nap: Alsótest (izomépítés fókusz)A powerbuilder.hu emailből...
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
válasz Peti78 #103871 üzenetére
Jó kis túledzés lesz belőle Mikor így edzettem, mindenem fájt folyamatosan, még az adott izomcsoport izomlázát sem hevertem ki soha
Nekem a heti 5 edzés jön be leginkább, de ez is úgy, hogy minden nap egy izomcsoport....a mellel kezdem a hetet, kedden hát...pihenő, majd kar, váll, láb és megint pihi..... Tehát heti 1x edzés/izomcsoport alaposan megedzve
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Shingen
addikt
válasz Peti78 #103871 üzenetére
Azt javaslom inkább változtasd meg:
hát tricepsz
mell bicepsz
láb váll kombóra.
Mert ha vállazol és utána mellezel az nem jó sokat kap a vall.
Ott is vannak nyomó gyakorlatok, mellről nyomás, nyakból nyomás, mellnél meg a fekve nyomás, stb.
Sokat kap a váll és az az egyik legsérülékenyebb.
Ha azt kinyírod a felsőtest edzésnek annyi.風林火山
-
celf
őstag
válasz Peti78 #103875 üzenetére
lenne logika abban amit irsz, de nem igy mukodnek az izmok, nem ilyen szetvalaszthatoak, h."azt kifarasztom, es akkor kikapcsol es majd dolgozik helyette az, amelyiket szeretnem"
sztem ezzel csak korlatozod a fekvenyomasod maximumat.inkabb vegezd pontosan a gyakorlatot es akkor nem fogsz kompenzalni a vall elulso rostjaival. deutobbiakat nem lehet kizarni. reszben az a funkciojuk, amit a vall a fekvenyomasnal csinal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest