Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9088) macikos


macikos
addikt

Edző válaszol kérdés:

"Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy a tojást hogyan kell , hányat és mikor kell fogyasztani (tyúk tojás)? Köszi"

Válasz:

"az első tojást azt reggel 3 kor kell. menj el előtte szarni, de fontos, hogy ne töröld ki a segged. utána filctollal jelöld be a tojás hegyesebbik felét, körben. ott kell leharapnod. rágd elé a felső részt, a maradékba alul tegyél egy kanál mustárt és edd meg. héjastul mindet, kell a kalcium.

utána 8.45-kor kell a következő tojás. fúrd ki a tetejét fúróval, jól rázd meg, majcs csorgasd ki a levet. a héját most nem kell megenned, levet nyalogasd fel az asztalról.

15.00-kor jön a harmadik tojás. ezt mikróban meg kell sütni. helyezd be a mikróba, főzd 10 percig. kicsit furcsa állagú lesz, de edd meg bátran. ha esetleg nincs nálatok mikró a koleszban (mert biztosra veszem, hogy egyetemista vagy, a stanfordról) akkor kérj kölcsön egyet.

az utolsó tojást lefekvés előtt kell fogyasztani közlvetlenül, de nem kell megenned. törd fel, tedd a tojást a turmixgépbe, önts bele 20g lisztet és kend fel az egészet a bal herédre, majd tekerd körbe fóliával és sziglszalaggal. ez egy nagyon komoly, titkos trükk, a tesztoszteronszintet fokozza, nem mondd el senkinek. én is láthatatlan tintával írom, csak te látod, senki más!"

:DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.