Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
m3ss
veterán
holgyek ugy is inkabb az atletikusat preferaljak, mint amit ti izmosnak hivtok
bar nyilvan mindenki masert edz. en pl egy normalis, sportos testalkatert, mondjuk ezt ki hogy ertelmezi. en amikor 85 korul voltam mar mindenki mondta, hogy tul izmos vagyok...persze nem testepito korokben mozgok
de nem is akarok mar negyven feletti kart.
aztan abbahagytam szep lassan vissza is alltam ilyen 70 kilora, most sem vagyok sztem 72-nel tobb, atletikusmondjuk max 12% zsirt tartom mindig. de most ujra elkezdtem ilyen 75-80 kozott szeretnek kikotni hamarosan (par edzes utan
). azzal elegedett lennek. csak ez a keson fekves nem hasznal a dolgognak. na meg a reggelit kellene megoldanom, felkeles utan valahogy nem nagyon van etvagyam rendes kajahoz. altalaban ilyen tejtermekeket szoktam tolni, esetleg bananturmix, de ez utobbi meg kaloriaban nekem nagyon keves. otletek? regen belevagtam mindent a turmixba, tojas, turo, fagyi amit talaltam, de most mar felnottem
mondjuk vaniliafagyi bananturmix kombo johetne, valamibol sok szenhidratot kellene bevinnem, ami turmix formajaban tolhato. lehet vmi alacsony feherjetartalmu taplalekkiegeszito se lenne rossz...amugy en is cselgancsoztam regen 1-2 evet, na az jo kis kondit, meg erot ad. sok foldharc, meg dobasok, egymas cipelese, utana kotelmaszas amig birod, azok a regi szep idok
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest