Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
tween
őstag
hát vót, a lehetőségeimhez mérten jóvót
körkérdés? lehúzzam a retyón a maradék attack!-et, vagy ne? ismét buzerálta a gyomrom...csak ne lenne majdnem tele a 720-as, már felrúgtam volna....
-
30z.Samu
félisten
Láb, hát, váll, tricepsz, has edzés + 20perc aerob volt. Jó volt, bár a végére izzadtam, mint a ló.
Vacsira főtt krumpli sült hússal. -
Szokásos lábazás, és nagyon elhúzódott. Sajnos a sok pofázás miatt nem ért az edzés lópikulát sem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg #23883 üzenetére
kösz!
(#23879) Zomb€€: Megejtjük
-
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #23882 üzenetére
Összdarabszámra 60? Vnap kipróbálom én is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #23884 üzenetére
2 övvel nyomtam, már akkor is nyekkent volt a derekam
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #23882 üzenetére
baxódj meg
na majd akkor kipróbálom pihenten is -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #23853 üzenetére
60
-
Jim-Y
veterán
Vicces, én úgy edzek, hogy evezőgépen kívül semmilyen gépet nem használok, csak "equipment"-eket, és amim legelsőnek elkezdett fejlődni (nem feltétlen nőni+magamhoz képest), az az alkarom, a hátam, és a tricepszem... Lehet össze kéne mixelni a programunk
Cserébe bicepszem semmi, hasam nem akar kockásodni, annak idő kell még, és a mellem sem akar javulni
-
spammer
veterán
Jó, persze, azért a gépek kellenek, sokat számítanak.
Meg azért hiányozna az, hogy várni kell, míg szabad lesz egy gép, meg hogy éppen a Lédigaga üvölt a rádióból, meg hát fitneszcicákkal is csak a teremben lehet összefutni.. Bár amíg nem vagyunk Jojo szintűek, addig úgysem szólítanak le a sunák, szóval
-
spammer
veterán
Én anno, mikor még nem edzettem, csináltam egy kis ideig ilyen majdnem 0 CH-s témát, csak hús és rengeteg zöldség volt... Nem embernek való az...
Ketogén diéta tényleg brutális lehet, hobbi szinten hülyeség is ilyeneken gondolkodni.
szerk:
ja, ha házi konditermem lenne én se járnék terembe
-
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica #23868 üzenetére
Nem túl sok a lehetőség, úh elég egyhangú a felhozatal. Meg nem is viszem túlzásba.
1.nap:
mell:
-4sorozat fekvenyomás egyenes rúddal
-4-6sorozat fekvenyomás pozitív padon egykezesekkel (2sorozatonként "szöget csökkentek")
-tárogatás volt még de azt már nem csinálom mert megfájdult a vállam tőle.
tricepsz:
-4sorozat homlokraengedés franciarúddal
-4sorozat tolódzkodás saját testsúllyal
2.nap:
bicepsz:
-4sorozat állva francia rúddal vagy egyenes rúddal
-4sorozat beforgatós vagy koncentrált
-4sorozat kalapács
alkarra 2-3 sorozat súly kötélen feltekergetés elvágott parfisnyélre
láb: 2-4 sorozat guggolás kis súllyal (amit még földről fel bírok venni, aztán letenni is), vádli, meg amit itthon tudok... de nem viszem túlzásba, mellette megy a bringázás.
3.nap
váll, hát:
-4sorozat húzódzkodás
-2-4 sorozat nyak mögül nyomás állva vagy fej fölé nyomás egykezessel és/vagy előre emelés
-4sorozat oldalra emelés
-2-4sorozat döntött törzsű oldalemelés (ülve)
-4sorozat T-rudas evezés
-4sorozat fűrészelés egykezessel.
-meg még egy evezésszerű gyakorlat amit nem tudok leírni értelmesenHasra általában minden edzésnapon csinálok 1-2 különböző gyakorlatot. Mindenből törekszek a legalább 10-12-es ismétlésekre, nem erőltetem a nagyobb súlyokat. Ez nem követendő edzésterv, csak én most ezt tudom itthon csinálni.
-
Jim-Y
veterán
Srácok, átbasztak a sportorvosnál, egy rohadt pecsét 3.5 órámba került, haza se tudtam utazni pedig tervben volt
-
Zomb€€
őstag
Lábnap volt, ez a guggolás téma nem játék...
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Na nekem ebből kellene jövő nyárra valami formát összehozni!
(mai mérlegelés 85kg)
-
Sotho
őstag
válasz
iphoneresell #23857 üzenetére
Há nem csák á cigányeddzést kéne csináni.
(mell, bicepsz)
-
P00By
nagyúr
Tegnap 9 órán keresztül gyak. végig a bal kezemben tartottam az iPad-et és izomláz van a bicepszemben!
-
30z.Samu
félisten
válasz
BÁ Nutrition #23855 üzenetére
Most én sem tudtam annyit magamba venni, mint kéne, pedig ma edzés van.
-
Tamoo
nagyúr
Már egész jól haladtam volna a diétával, 2kg már leugrott, de most teljesen megborította az étrendem a foghúzás... turmixok, túró... ilyesmi kiesett.
Most remélem azt a kis izmot is ledobom ami esetleg a zsír alatt bújik.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Hát az nem túl praktikus.
-
iphoneresell
tag
Sziasztok.
Valaki tud valami jó edzéstervet adni neekm?
90kg vagyok és 189cm.
Neten már kerestem,de nem sokat értek belőlük.
2 hónapja már járok konditerembe,de csak random gyakorlatokat csinálok.
A karomon a bicepsznél repedésnek indult a bőr.
Erre lehet kapni valami kenőcsöt?
Köszi előre is -
drogery
tag
válasz
én vonjam le a következtetést, vagy nyilvánvaló?!
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #23845 üzenetére
Ez az ultraalacsony CH csak az idiótáknak való.
Egyébként mióta nem csak főétkezéseken, hanem napközben is eszek CH-t (pufirizs, zab), azóta többet szálkásodtam, pedig magasabb a CH bevitel. Nyilvánvalóan jobban pörög az anyagcsere. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #23838 üzenetére
neked mennyi volt anno?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #23845 üzenetére
egy csirkerizst nem tudok tartani, nemhogy ketogén diétát
Bár ezek közül legalább 3-om megvan
drogy: azért a leucint te is beoptad ismerd el
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #23847 üzenetére
neeee, táplálékkiegészítők széles palettája érhető el ennek megakadályozására. 5 g glutamin felkelés után állítólag csodákra képes vagy ott a scitec HŐS és a sor a végtelenhez tart
erre pont most látom, h a scitec kijött a hiánypótló termékével lean boss néven, akármi legyen is az. nincsenek véletlenek -
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #23839 üzenetére
jogos. én kacérkodtam vele, de szerintem natúrba hobbi szinten már a minőségi zsírok árával hamvában holt ötlet.
wood: visszajön nagymamák bölcsessége. fogyni akarsz? egyél keveset.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #23842 üzenetére
valaki linkelje be a sárga kapszulát, hogy észhez térjünk
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #23839 üzenetére
milyen szakértelmet igényel hogy nem eszel ch-t?
-
Woodslave
félisten
válasz
macikos #23832 üzenetére
úgyse olvassa el senki, (én se
) kiemelem amit az író kiemelt
Carbs are rarely converted to fat and stored as such
When you eat more carbs you burn more carbs and less fat; eat less carbs and you burn less carbs and more fat
Protein is basically never going to be converted to fat and stored as such
When you eat more protein, you burn more protein (and by extension, less carbs and less fat); eat less protein and you burn less protein (and by extension, more carbs and more fat)
Ingested dietary fat is primarily stored, eating more of it doesn’t impact on fat oxidation to a significant degreeA lényeg: tök mindegy mit csinálsz, hájas leszel, csak más mechanizmus útján
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #23835 üzenetére
Mert nem leszedni akarjuk az izmot, hanem felépíteni magunkra
A ketogén diéta nagyon nagy szakértelmet igényel, és mindenképp kell mellé roid ha izmot akarsz megtartani mellette. Gondolom belátható hogy ebbe a topikba kár behozni ezt. Persze kipróbálhatod, de ésszel, orvosi kontroll javallott, a máj károsodhat miatta, be is sárgulhatsz
-
God Vazzeg
veterán
válasz
littlelion21 #23836 üzenetére
Elég jó!
-
-
littlelion21
addikt
válasz
God Vazzeg #23716 üzenetére
17-10-8 felső madárfogással
-
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #23834 üzenetére
mérnem?
-
-
drogery
tag
ezért nem kell ezzel foglalkozni. elolvasni a sárga kapszulát, ha nagyon unatkozik az ember akkor 1-2 wendler vagy kroc cikket, oszt szévász
-
Woodslave
félisten
válasz
bobalazs #23828 üzenetére
megláttad Bubbee nevét, de az a postban volt
Miért ne lenne jó? Ha emészted nincs bajod és szereted?
Én nem iszok se házit, se dobozosat, de nem azért mintha elbaxná a diétámat, arra vannak finomabb dolgok (vaniliapudingos kalács meg máglyarakás
)
bazz tojást se ettem húsvét óta (kivéve rántott hús formájában)
-
-
Tamoo
nagyúr
-
drogery
tag
válasz
macikos #23823 üzenetére
az a gondom vele, hogy nem csak a szénhidrátok növelik az inzulin szintet. ezeknek a böjtöknek az a lényege, h ne növekedjen az inzulin szint. semennyire.
ezért mondom, h jó ez a wd kalória menedzsment szempontból, de a böjtöt a gyümölcs meg magvak "elkúrják" inzulin szint szempontból.
szerk. azért azt nem mondom, h mind1 mit eszel, mert amit nem tudsz megemészteni, az nem emeli az inzulin szintet
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #23818 üzenetére
2 óra alatt lehet enni, főleg úgy, h 20 perc után úgyis azt érzed, hogy tele vagy
nekem az a rész tetszett, hogy napközben bármit lehet enni, kivéve olyan dolgokat amik emelik az inzulin szintet
szóval egy darab szenet el lehet rágcsálni, és akkor a szénhidrát fele megvan
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #23811 üzenetére
érdekesen jön ki ez a WD diéta edzéssel kombinálva.
20 óra nemevés (jó gyümi meg magvak) 4 óra evés, este. Edzés után 1 órával turmix, aztán 1 órával mégegy turmix (ha a legtöbb idővel számolunk) Marad két óra zabálni...Igazából ami engem a legjobban zavar, hogy elméletet épít a termékek köré (vagy fordítva, de az se jobb) Nem bírtam megállni, hogy ne postoljam Waterbury-nek, hogy biztos rajta van a Defense Nutrition fizetéslistáján
(persze ki lett moderálva)
Szóval edzés után whey, de a nem warrior whey xar mert tralalall, edzés előtt NO fokozó, de a durrantók nem jók, étcsoki és az is csak warrior... Sok.
-
Jojo5
őstag
végre ? ez már nem az első ilyen "ismerkedésem"
nem kelletem én magam, de a végén tuti az lesz, hogy felszednek mint 1 darab érmét
spammer: én is az edzéssel vagyok elfoglalva, de ő is jött vállazni
még jó, hogy nálunk csajok elvétve vannak csak edzésen, ez inkább spártai terem
joamilestoné: biztos teremne mint ahogy másoknak is... csak idő stb. ráfordítás
-
tepizoli
tag
válasz
BÁ Nutrition #23809 üzenetére
A nagy zöld köny elvileg az írásának idején és még utánna is sok évig a legmélyrehatobb könyv volt ami a kokszal foglalkozik. Az akkori szerek mindegyike benne van leirásokkal hatás, adagolás stb. Érdekes hogy még nem halottál róla mert ezt a könyvet a gyúrosok bibliaként forgatták még Tv müsorban is benne volt az RTL klubon. A MMM cimü müsornak volt egy testépitésről szoló része.
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #23765 üzenetére
a leucin pont fele annyiba kerül, mint a bcaa ==> jó
én annyit meg tudok tenni, h a pwo turmixot lecserélem tejsavóra és várok vele egy ~30 percet, ha kihagynám a vacsorát, még, ha 2. pwo turmix is menne, akkor az már fogyókúra lenne
berkhan meg pont azt mondja, h az étkezést turmixra cserélni ostobaság, egyébként is csak azóta költök pwo turmixra mióta bő fél órára lakom a teremtől, nem pedig 0,5 percre -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #23809 üzenetére
Gyúrós biblia grínpíszeseknek
-
Eagl3
veterán
Első három hétben diéta alatt -6 kiló nem túl sok?
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #23801 üzenetére
értelmes emberek minek írogatnak ide, pláne ennyit
Abszolúte egyetértek. Én 174 cm-hez 79 kilós reggeli üres súllyal hájas vagyok mint az állat. Simán lemehetnék 70 kilóra úgy, hogy ha csak a hasamról, a csöcsömről meg a seggemről tünne el a zsír és nem lennék fogpiszkáló (annyira
)
De amúgy pláne kezdőként nem kell a "szálkásítás/tömegelés" fekete-fehér vonalon mozogni. Jó belőtt kajával faszán lehet haladni (ha a genetika is úgy akarja), de mivel nem végez nehéz súlyzós edzéseket, ezért az izomépítés nem fog annyira összejönni. És lehet hogy két ninjutzu meg gördeszka jó mozgás, meg az otthoni fekvőtől is qrvára kigyúrta magát pár ember a youtube-n, de sztem kevés
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem a Nagy Zöld Könyvet ide:[link] -
deniro2
senior tag
válasz
mocsanisi #23782 üzenetére
Attól hogy nem diétáztam még bőven érthetek hozzá
Maximum fogalmad lehet róla, de érteni majd akkor fogsz hozzá, ha tapasztalatod is lesz benne, nem csak felmondod, amit olvastál... Az meg nem érv a te hozzáértésed mellett, hogy van, aki úgy csinál valamit, hogy tök hülye hozzá, mert mások balfaszságától te nem leszel okosabb. Gondolom, pl. edzésben már te is tapasztaltad, hogy egy dolog elolvasni, hogy valamit hogyan kell csinálni és megint más saját magadnak/magadhoz kitapasztalni a gyakorlatban. Én az elmúlt 6 évben 6x diétáztam és hidd el nekem, hogy hiába olvasol el 70 cikket a témában, a gyakorlat mindig más. A egyik legjobban sikerült diétám majdnem tök ugyanaz volt, mint amit a srác összeállított, úgyhogy tuti, hogy nagyon nem foghat mellé vele.
Alkati kérdésekben pedig nem lehet ilyen sztenderdeket felállítani, hogy aki 170 centisen 70 kiló, az tuti ektomorf, meg elfújja a szél és társai... Janesz pl. mikor elkezdett ide írogatni, akkor volt kb. 75 kiló a 173 centijéhez, mégis simán volt a karja 43-as és ha a majdani 74 kilós önmagadat összehasonlítanád az ő akkori formájával, tuti elsírnád magad... Ráadásul 83-84 kilósan már versenyen indult.
De pl. Erdei Zsoltra sem hiszem, hogy azt mondhatnád, hogy vézna gyerek a 178/79-es paraméterei ellenére... Minden ember más, simán lehet a srác is zsíros 70 kilósan és, ha ez őt zavarja, akkor miért ne diétázhatna...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest