Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23801) deniro2 válasza mocsanisi (#23782) üzenetére


deniro2
senior tag

Attól hogy nem diétáztam még bőven érthetek hozzá

Maximum fogalmad lehet róla, de érteni majd akkor fogsz hozzá, ha tapasztalatod is lesz benne, nem csak felmondod, amit olvastál... Az meg nem érv a te hozzáértésed mellett, hogy van, aki úgy csinál valamit, hogy tök hülye hozzá, mert mások balfaszságától te nem leszel okosabb. Gondolom, pl. edzésben már te is tapasztaltad, hogy egy dolog elolvasni, hogy valamit hogyan kell csinálni és megint más saját magadnak/magadhoz kitapasztalni a gyakorlatban. Én az elmúlt 6 évben 6x diétáztam és hidd el nekem, hogy hiába olvasol el 70 cikket a témában, a gyakorlat mindig más. A egyik legjobban sikerült diétám majdnem tök ugyanaz volt, mint amit a srác összeállított, úgyhogy tuti, hogy nagyon nem foghat mellé vele.
Alkati kérdésekben pedig nem lehet ilyen sztenderdeket felállítani, hogy aki 170 centisen 70 kiló, az tuti ektomorf, meg elfújja a szél és társai... Janesz pl. mikor elkezdett ide írogatni, akkor volt kb. 75 kiló a 173 centijéhez, mégis simán volt a karja 43-as és ha a majdani 74 kilós önmagadat összehasonlítanád az ő akkori formájával, tuti elsírnád magad... Ráadásul 83-84 kilósan már versenyen indult.
De pl. Erdei Zsoltra sem hiszem, hogy azt mondhatnád, hogy vézna gyerek a 178/79-es paraméterei ellenére... Minden ember más, simán lehet a srác is zsíros 70 kilósan és, ha ez őt zavarja, akkor miért ne diétázhatna...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.