Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
asuspc96
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #24490 üzenetére
nem, volt még...(kérlek ne nevess) fekvő, bemelegítésnek meg a régebben linkelt ("kezdő átmozgató edzésterv" néven futó alkalmatosság)
valami hasonló..de lövök egy képet este...
mit tegyek ha csak ez van ?
marad a súlyzóvétel meg a testsúllyal való edzés ?Ijk
"Biztos nagyon hatásos ez a combcsapkodás, csináld csak. Nálunk is van néha egy-két figura aki képes az emberek arcára mosolyt csalni, és egy kicsit kizökkent a fásult edzésből.
A tárogatót pedig fogd lejjebb, mellmagasságban. Mondjuk azt nem tudom hogy durrant be tőle az alkarod."
tuti...olyan lehet mint szauna után a hideg-vizes kád..szerintem(!) hatásos...ilyen hülye ember mint én...
igazából én se tudom...szerintem árulni lehetne az edzéseimen forgatott videókat comedy show-banasuspc96
-
Ijk
nagyúr
válasz
asuspc96 #24483 üzenetére
Biztos nagyon hatásos ez a combcsapkodás, csináld csak. Nálunk is van néha egy-két figura aki képes az emberek arcára mosolyt csalni, és egy kicsit kizökkent a fásult edzésből.
A tárogatót pedig fogd lejjebb, mellmagasságban. Mondjuk azt nem tudom hogy durrant be tőle az alkarod.
-
Eagl3
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24490 üzenetére
Kb. arra jó, hogy totál szétkúrd a vállad...
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Eagl3
veterán
válasz
N-vidi-A #24486 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani.
1.nap: mell+bicepsz
2.nap: hát+tricepsz
3.nap: vállÉn így nyomom. 3. napon tudsz betenni lábedzést, hasazni akármelyik edzés végén tudsz.
Minden izomcsoportra csinálj 3 max. 4 gyakorlatot.MOD: a hátedzésed elég karcsúnak tűnik, húzódzkodást, csigás gépen lehúzásokat csinálj.
-
N-vidi-A
őstag
Üdv mindenkinek.
Átállnék próbaképpen a 3 napos osztott edzésterve, leginkább időspórolás miatt, és talán már készen állhatok rá, eddig ez volt heti 3x, picit mindig hosszúra sikeredet, főleg mert az átszerelgetésekkel egy csomó idő elment.
1.
Fekvenyomás 3 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
2.
Tárogatás 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
3.
Evezés döntött törzzsel 2-3 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
4.
Egykezes evezés kézi súllyal 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
5.
Mellről nyomás 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
6.
Oldalemelés 1-2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
7.
Bicepsz francia rúddal 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
8.
Egy kezes bicepsz ülve 1 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
9.
Tricepsz nyújtás ülve 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
10.
Szűknyomás + 2 bemelegítő sorozat fél súllyalKérdésem az lenne, vannak-e jobban bevált 3 napos osztott edzéstervek, saját tapasztalatok alapján, ami egy 170cm (alacsony) és 75kg testsúlyú egyénnek megfelelő lehet?
Leginkább ezeknek a gyakorlatoknak a kombinálásból kellene valamit csinálni, esetlegesen bevezetni a láb és a has edzését is, várnék egy-két jó tanácsot.
Ja igen, és lehet leugatni, miért nem tudok guglizni, stb...
-
BÁ Nutrition
addikt
előbb nézegettem ezt a képet és elolvastam a kulcscsontot kancsöcsnek
-
asuspc96
senior tag
válasz
mocsanisi #24482 üzenetére
próbáld ki !
(durrantsd be valahogyan a combod és utána úgy csapkod mint a cicamica seggét......majd kezd előröl... )
BÁ
Ismét megtisztelő a jelenlegi hozzászólásod
"aspuc: van hát nyilván faszán csináltad azért
59,5/178(80) a 80 az iq?"
(gondolom a nyolcvanat levágod, hogy vagy 78cm-vagy 80cm a vége...)
figyelj nem tudom már bénábban előadni...de szerintem rendes volt...ez egy egyszerű 90fokban megdöntött üléssel ellátott csigás gép...(biztos van neki valami szakneve is csak én nem tudom..de nektek beugrik hogyan nézhet ki) Kell fénykép ?
Na ezen csináltam a hátam végig nekitámasztva a támlának (fejem is érte) majd kb váll magasságból (vízszint) előre tolom a súly...kb mint amikor megölelsz valakit...
ezt nem tudom elrontani...remélem...asuspc96
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
_ATi_1 #24472 üzenetére
azt mondta hogy 5-10g nem egy halálos mennyiség nyilván, viszont nem árt ha elmegyek megnézetni néha, egy egyszerű vizeletvizsgálattal kimutatják mi a pálya.
mivel a vese olyan hogy én csak akkor veszem észre amikor már baj van, megelőző jelleggel belefér egy vizsgálataspuc: van hát nyilván faszán csináltad azért
59,5/178(80) a 80 az iq?
-
asuspc96
senior tag
Hali!
lehet egy baromi jó ötlet de az is lehet, hogy oltári nagy hülyeség...
amikor elkezd égni/fájni/bedurranni a lába az embernek és megcsapkodja (tenyérrel) akkor kitágulnak az artériák (ezzel együtt a vénák is) és sokkalta jobb lesz az oxigén ellátása az izmoknak...tovább fogja bírni az ember (persze mély levegő vételek közepette) most próbáltam...várom a véleményeteket, hogy mit gondoltok erről ?más: olyan lehet, hogy pl mellre edzek de nem az kezd el előbb bedurranni hanem mondjuk a kar alsó része ? előfordul, hogy a gyengébb izom (ami ugyan mellék) de előbb elfárad mint a célizom ?
(mell kar volt ma)
59,5/178(80) büszke vagyok magamra...
szerk:
GiP23 gratula..! (tényleg van egy kép amin vicsorogsz)
asuspc96
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin #24478 üzenetére
Faszság. A kreatin foszfát fontos szerepet tölt be az ATP felépítésében, ami a sejt legfontosabb energiatároló molekulája. Ahogy dolgoznak az izmaid az Adenozin-Trifoszfát (ATP), adenozin-difoszfáttá alakul (ADP), így keletkezik energia. A sejt ez után kreatin foszfát segítségével alakítja vissza az ADP-t ATP-re. Ha a sejtben több a kreatin-foszfát akkor a folyamat gyorsabb, ezálltal az izom ellenállóbb, jobban terhelhető, erősebb lesz. Ebben semmi rossz nincs, és semmi káros hatás...
-
Woodslave
félisten
na jól tippeltem, 32 lett 18-8-6 felosztásban. derekamnak nem tetszett...
-
_ATi_1
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #24450 üzenetére
És mi volt a véleménye a hosszú távú kreatin használatról ?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Nem csak a vizeletmintádon, de a vér eredményeiden is, és a máj enzim eredményeiden is meglátszik az edzés, még hetekkel utána is
De nem fogok ezen vitatkozni, ha azt gondolod csak addig tart ez az életmód ameddig edzel, vagy ameddig iszod a fehérjét, nagyon tévedsz! (Ennél neked több eszed van szerintem
)
-
Eagl3
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24455 üzenetére
-
Eagl3
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
nem ózdon lakok de köszi
nem egyedi gyártásra gondoltam igazából. mivel fémtehnológus vagyok pontosan imerem hogy készül egy lapsúlytárcsasúlyt, mindenféle kiegészítőket, rudakat, gépeket ezerszámra lehet rendelni különböző oldalakról, egyedül ebből van teljes hiány
tepizolihonnyan veszed hogy dolgozik
biztos hülye egyetemista -
Ijk
nagyúr
válasz
A vizeletben tényleg nem szabad fehérjének lennie, akármekkora is a bevitel.
Egyébként itt szerintem senki nem visz be annyi fehérjét, amennyi valamilyen szinten is káros lehetne.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #24440 üzenetére
ez mondjuk ott borul hogy neked reggel üres gyomorral kell menned vizeletet adni
hiába zabálod kilószámra a fehérjét attól még nem szabad fehérjének lennie a vizeletedben üresen.
pont tegnap beszéltem erről egy orvos(nem a hülye fajtából) haverommal, kreatint vetettem fel neki hosszú távú használat szempontjából -
Eagl3
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24447 üzenetére
Úgy gondolta, hogy esztergáltatsz magadnak... bár a lapsúly nem igazán forgástest és ha jól tudom az esztergálás az forgástestek megmunkálására alkalmas.
MOD: szóval inkább egy jó kovácsot keress fel valamelyik kohóban
Szerk2: hülyeséget írtam kb., de akkor sem esztergálnak lapsúlyokat
-
Kassadin
addikt
Mivel nem tudod, mivel etetik a csirkét/sertést/stb; milyen vegyszerrel szórják a termőföldeket, amit te megeszel s ez milyen folyamatokat generál a szervezetedben, szerintem teljesen fölösleges azon gondolkodni, hogy vajon van-e bármiféle káros hatása a tápkiegeknek. "Egészségesen" nem igazán tudsz élni, max. törekedhetsz rá. Esetleg saját tanya, s megtermelsz mindent/állatot tartasz.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin #24438 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy honnan veszed, hogy egészséges...
ki tudja kinek van igaza...
B@ssz@ meg a k@rv@ élet, kihúztak még egy bölcsességfogam. Ez szarabb volt mint a múlt keddi, szétrángatta az egész pofámat, még a nyakam is görcsbe van. Már az a kis izom is leesik rólam ez alatt a pár hét alatt.
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #24440 üzenetére
"Tanítják nekik, és amúgy ez igaz is. Mivel a vesén keresztül ürül."
Oké, triviális, hülye kérdés volt.
Nekem fehérje nélkül is mindig problémás volt a vesém, 3-4 évente van vesekövem. <sóhaj>
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Enyém nem mondja. Ha beteg vagyok akkor is általában teázást ír fel, meg napi 3mg Cvitamint, meg infralámpát vagy mit. Jó persze ha már halálomon vagyok, akkor ír gyógyszert, végső esetben antibiotikumot. Meg mindig elmondja hogy lehetőség szerint egy erős multivitamin, és főleg télen de ha lehet egész évben napi 1mg C...
Kassadin: Na a sportorvosokkal nekem csak rossz tapasztalatom van... Azok meg el akartak tiltani küzdősporttól már -2,5-ös szemre, mert hogy retinaleszakadás veszélye. Megjegyzem, rendőrségnél -4dioptria alatt még semmi ilyesmit nem emlegetnek, -4 dioptria felett mondják a nagyobb esélyt a retinaleszakadásra.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Tanítják nekik, és amúgy ez igaz is. Mivel a vesén keresztül ürül. Persze azt nem tanítják, hogy edzés miatt mi be is építjük a fehérjét, és nem fog ürülni
(Csak minimális mértékben)
Vigyázni kell amúgy, mert ha fehérje van a vizeletben, vese problémának nézik, mindig mondjátok hogy fehérjét szedtek, mert elküldenek dialízisre
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #24433 üzenetére
És azt az orvosok honnan veszik, hogy a fehérjepor egészségtelen?
spammer: Sportorvosoknak hívják őket, igen. Mondjuk attól még a simáknak se kellene hülyének lennie ebben a témában.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Tomics #24435 üzenetére
Nagyon komoly minőségi és ellenőrzési feltételeknek kell megfelelniük, nem rég volt erről egy műsor, a gyártás során amerikában ellenőrzik őket, utána amikor bejön az unióba, majd a forgalmazónál is, bár itt szerintem csak papíron. Unión belül szerintem hamarabb lehet ezzel csalni, nem is veszek román meg ilyesmi kiegeket.
A tvshopos valamiről meg azt olvastam hogy megtévesztés miatt kapott büntetést a cég, mivel gyógyhatású készítményként reklámozta, de ezt nem tudta semmivel alátámasztani, magyarul nem volt benne hatóanyag. Épp elég opatás ez így is
-
Tomics
addikt
válasz
Én is hallottam, az uniós jogszabályok nagyon gyengék, a táplálékkiegészítőkre OÉTI engedély kell ami annyit jelent: be van jelentve az Országos Élelmezésbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézetnek (tehát nem vizsgálják be). semmi többet. valami főmufti nyilatkozott. Fogyást segító kizárólag gyógynövényt tartalmazó bogyókról volt szó (amiket pl. teleshopokban is látni), amikről kiderült hogy tele van illegális, unióban betiltott szerekkel.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Fogalmam sincs, egyik exem hívta fel rá a figyelmem, hogy vigyázzak a fehérjékkel!
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24431 üzenetére
Esztergályostól, vasöntödéből
-
nepszter1
addikt
Ma voltam mell-bic jó volt jó bedurrantottam edzés után el kellet menni egy új házi orvosoz mert a gyerekorvosnál kidobott a gép . Természetesen kérdezte hogy mit szedek mondom csak fehérjét aztmondja az nem jó . mert szét roncsolja a szívrostokat is nem csak a karod nő tőle mondom jólvan. Csinált egy EKG-t természetesen nem teccet neki valami kiugrások voltak benne de mondtam neki edzeni voltam .... Hogy a faszba lehet az ilyen dokinak megmagyarázni hogy a fehérje kurvára nem káros? Ja meg azt is mondta hogy 10év mulva beszélgetünk majd a fehérjéről ...
Minden félévbe el kell mennek EKG-t csináltatni mivel amatőr szerződésem van a focihoz és kötelezik az egészségügyi vizsgát érdekes hogy egyszer sem szóltak ez miatt.
-
Woodslave
félisten
na ma én is rápróbálok erre, 40kg-val becélzom az össz 30 ismétlést
-
GiP23
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #24410 üzenetére
Ahol edzem ott van egy ilyen gép. gagyinak egyáltalán nem gagyi, digitálisan lehet állítani a súlyt középen egy ilyen kék ledes tekerővel, de az egész mechanika nem látszik. inkább feleslegesnek mondanám, de van edző aki egész edzéseket tart ennél a gépnél. mindenesetre érdekes.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Rohadt szar egy gép. Voltunk wellness-elni és az ottani konditerembe csak ez volt meg cardio gépek. Erősséget egy motor állítja, ilyen hiper szuper potméterrel belövöd hogy milyet akarsz 1-től 20-ig, ő meg beállítja. Amúgy nagyon retek mert nem folyamatos a terhelés, hanem mintha valami gumikötelet huzogatnál, csigához képest messze lemarad.
-
tween
őstag
BÁ ez "formásabb" gép:
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #24413 üzenetére
Ott volt a smiley teeee
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #24409 üzenetére
Miért, ha jól tudom 95 kiló körül van, annak a fele pont a rúd+2x15kg-os tárcsa. Azért az nem egy olyan nagy súly, persze én még szerintem 60-ig se jutnék el.
Na majd egyszer kipróbálom.BÁ Nutrition: Elég ha eladnak belőle pár százat, annyi gazdag hülye meg úgyis van a világon.
-
Woodslave
félisten
válasz
nem tudom, de biztos egészségesebb mint súlyokat használni. Kicsit tai chi benyomás némi ellenállással
ja az új hsz-re nyomjál már mert mindig megszólítva érzem magam...
-
tween
őstag
Tomics barátnőjére leltem:
-
válasz
BÁ Nutrition #24404 üzenetére
Fel fogom kötni! Igazából nagyobb probléma nálam is az egyensúly. A lábaim mindig súrolják a falat, ezt kéne elhagyni, hogy jól is nézzen ki. Mert mikor egy háznak támaszkodva mutattam másoknak, nem láttak benne semmi különöset -nem nagy szám. De az egyből vagány meg menő, ha valaki a levegőben kalimpál a lábaival, és sehol egy fal. Pedig szinte semmi különbség, erőben legalábbis. Egyensúlyozni kell megtanulnom jobban, azt meg majd begyakorlom a szabadban hamarosan. Csak már így is furán néznek rám időnként, mikor éppen valami mást gyakorlok -palánk például-, vagy hogy kezen-lábon súlyokkal megyek valahová hétvégén kutyázni, kirándulni. Pl. ezen is volt némi meglepődés:
-
Tamoo
nagyúr
Én még falhoz támaszkodva se tudok kézen állni.
A lábam legyen csak lentebb mint a fejem, addig nincs vész.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #24390 üzenetére
pontosan tudom hogy kijaz
de legalább Cyplenkov ismét elégnek bizonyult hogy bekapcsoolódj a fórum életébeZombi: nekem 44 lett válledzés után szal jó eredmény a 80 feletti
sok értelmét nem láttam amúgy, mert éreztem hogy bedurrantam volna csak elfáradtam. lehet túl széthajtottam már magam és azért
ma karozás lesz, előtte kipróbálom ismétborsós Fred: Juliano kisgyerek csinált vagy 40et a kézenállásba nyomásból
de tavalyelőtt unokatesóm kislánya is nyomott vagy 10et!!! 7-8 évesen
úgyhogy fel kell kötnöd a gatyád ha ebben akarsz nyomulni
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest