Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Én korábban boncmester akartam lenni (ha ilyesmi műsor megy a tv-ben simán nézem még evés közben is, engem nem zavar, úgy látszik van gyomrom hozzá), de jött egy olyan lehetőség is, hogy speditőr lehetek, így ezt választottam. Mire elvégeztem a sulit, beléptünk az Unnijóba, erre nem megszűntek a határok...
(#20400) Tamoo : csak érdekel a mai napig... -
tepizoli
tag
válasz
nyufka69 #20391 üzenetére
Hát szépen óvatosan. Először is olvass el mindent amit csak találsz a témában legfőképp azt ,hogy HOGY KELL A GYAKORLATOKAT SZABÁLYOSAN VÉGREHAJTANI! Ez egy tudomány ez nem foci hogy lesz ami lesz majd ráfogjuk valakire. Itt ha valamit elbaszol azt saját magadnak basztad el.
Mert mostanában azt látom a fiatalokon hogy lejönnek a 30 kilójukkal és veszett módjára neki rontanak a sulyoknak bemelegítés nélkül és akkora súlyokat rángatva hogy lehet nekem is sok lenne.Aztán ha valamit el akarsz érni és a következő dolgok közül csinálod valamelyiket akkor azonnal hagyd abba: Cigi , Pia , kábszer Éjszakázás mulatozás hacsak a melod miatt nem muszály fent lenned. 3 óránként étkezés minél több viz ivás és legalább 8 óra alvás. CSAJOZNI KÖTELEZŐ. Emeli a tesztoszteron szintet. Na ez vicc volt. Egyebet nem tudok mondani kérem kacsoja ki! -
Ijk
nagyúr
válasz
tepizoli #20389 üzenetére
Kit érdekel a hullákkal mit csinálnak, nekik már nem fáj. Egyébként voltam egyszer boncoláson, elég disznóvágás fílingje volt.
Még a csajok is elég jól viselték, az egyik lett csak rosszul, amikor a korboncnok rángatta kifelé a nyelőcsövet, megcsúszott rajta a keze és a lány köpenyére fröccsent a vér.
-
SzlobiG
félisten
válasz
nyufka69 #20391 üzenetére
Úgy hogy elolvasnám az alapismereteket.
-
nyufka69
tag
Üdv guruk!
Elhatároztam, hogy lassan kezdeni kéne valamit magammal
17leszek 190cm és 88kg.
Hogy kezdenétek neki a gyúrásnak?
-
tepizoli
tag
válasz
Boxer001 #20383 üzenetére
És akkor még ne tudd meg hogy a hullaházban miket csinálnak a testekkel! Van egy nyomozó barátom mesélt egy két dolgot. Nem mondom el de borzasztó.
Én 2003 -ban feküdtem Csákváron a korházban. Nagyon rendesek voltak le a kalappal! De voltak ott akik már feküdtek más korházban is azt mondták hogy vannak helyek ahol nagyon szar. Tök jo volt a kaja és mivel én gyorsan fogytam ezért annyit ehettem amenyit akartam. A növérek és dokik nagyon aranyosak. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #20384 üzenetére
Énis nemrég voltam, az hiperszuper.. hát a hon védőket támogatni kell!
Tőlem betegfelvételkor, megkérdezték-e, hogy katona vagyok e. -
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20384 üzenetére
Pesten lehet, de vidéken borzalmas a helyzet
-
Ijk
nagyúr
Egy ismerősömnek múlthéten komoly emésztőrendszeri görcsei voltak, véres széklettel kísérve. Csütörtökön befektették, péntek óta nem ehet, és most mondja hogy szerdán viszik tükrözni (amikor sorra kerül), szóval addig sem ehet semmit. De legalább párszor telenyomták hashajtókkal.
Ráadásként ugye szaladgálni kellett a wc-re, ahol nem működött a villany. Tegnap este pedig meghalt a kórteremben egy idős néni, bezárták az ajtót és ott volt még két órán keresztül.
Komolyan mondom néha az itthoni egészségügy a középkori kínzómódszerekkel vetekszik.Boxer001: És egy egész életen át fizeted a TB-t, ha meg baj van szarnak a fejedre. Nem hibáztatom az orvosokat, sem a nővéreket, mert láttam hogy néha beledöglenek a melóba. Persze van rengeteg ember, akinek alanyi jogon jár az ellátás (még ha szar is), miközben semmi TB-t nem fizetett soha. Inkább nem mondom ki, mire gondolok.
-
válasz
14adam #20374 üzenetére
Mondjuk a guggoló és fekvenyomó ruhákat nem ártana betiltani végre (persze a nagyobb szervezetek sem szeretnek lemondani a szponzori pénzekről, érthető), mert ez így inkább mókás, mint bármi más. Szegény kislány hogy jár benne.
A lánynak persze respect, de hogy miért jó ez neki, arról lehet, beszélni kéne vele.
-
14adam
addikt
válasz
macikos #20371 üzenetére
Nézd meg Varga Violettát
. Ő magyar és 93-as meg 55-60kg között van. Félelmetes egy leányzó. Élőbe is nagyon bomba.210 fölött guggol xD.fb adatlap
-
macikos
addikt
válasz
Tomics #20369 üzenetére
Ez mi ez?
Ijk: Éppen ilyesmi videókat néztem a múltkor.
Jaroslaw Olech(75kg) - Guggolás: 365Kg: [link]
75kilós!!!! Majdnem a testsúlya 5-szörösével guggol! Testsúlyra levetítve ő a világ legjobb erőemelője.
Na ami ennél is durvább:
Salnikova Natalia(52Kg) - Guggolás: 200Kg: [link]
A topikot elpicsázná a csaj
-
Ijk
nagyúr
Azt hiszem megint páran meg lettünk alázva: [link]
Mondjuk engem biztos hordágyon vittek volna el egy olyan derékmozdulattal a végén. -
nepszter1
addikt
Ma nyomtam egy hiper szuper koncentrált mell-bic jó volt és 1 perc pihenéssel a sorozatok illetve a gyakorlatok között is . Nem bírtam akkor a súllyal dolgozni mint szoktam de rohadt jó volt
-
spammer
veterán
Tegnapi topik találkozó jó volt, bár kicsit sokan voltunk, zsúfolt volt a terem, de legalább a csoportkép jó lett
(Ha valaki lemaradt volna, akkor majd legközelebb...
)
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #20351 üzenetére
ez beugratós kérdés ugye
-
gaborbol
őstag
Van valakinek konkret tapasztalata SIBUTRAMINE-nel kapcsolatban? Nem nekem lenne...
-
Ijk
nagyúr
Edzés előtt bemelegítés, izomcsoport leedzés után nyújtás, ez a hivatalos és ésszerű verzió, nem kell hozzá doktori. Aztán mindenki azt csinál amit akar, van aki lusta bemelegíteni, van akinek kényelmetlen nyújtani.
-
Zomb€€
őstag
Hihetetlen, hogy megint olyan dolgon pörgünk, ami minden emberre máshogy hat. Ez is csak egy iránymutatás lehet, csinálja mindenki azt amit jónak lát, de hogy tudjon dönteni, kezdjen el nyújtani, és figyelje a teste reagálását.
Én biztos hogy gyakorlatok között soha nem fogok nyújtani, viszont izomcsoport végén mindig lenyújtom statikusan, mert nekem ez bejött.Wdoo: Így van. Akkor zárható is
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #20343 üzenetére
No akkor elmondom én hogy szoktam. Súlyzós előtt pár perc (max 5) laza séta, kocogás padon vagy tekerés bringán. Főleg télen, amikor hideg volt arra jó volt, hogy kicsit bemelegített, vérnyomást/pulzust kicsit feljebb nyomta, ezzel is rákészülve az edzésre. Aztán jön egy kb. 2 perces bemelegítés: vállkörzés és stb. szóval az ilyen szokásos dolgok.
Aztán megkezdem a súlyzós edzést. Pl. fekvenyomáskor nyomok 1 sorozatot üres rúddal vagy kisebb súllyal. Nem végzek én sem 20 bemelegítő sorozatot. Gyakorlatilag minden különböző gyakorlatnál kisebb súllyal kezdek, csak hogy kicsit bemelegedjen az izom és eleve felkészüljek az adott "mozgássorozatra".
Majd a gyakorlatok után lenyújtok. Pl. fekvenyomás után nyújtok. Aztán tárogatok, majd azután is nyújtok. Itt nem kell nagy szeánszokra gondolni. kb. 5-10 másodperces nyújtás és kész. Vagy amikor elfejetek nyújtani egy gyakorlat után, szóval nem csinálok belőle nagy ügyet, egy izomcsoportot így is lenyújtok 1x-2x minimum.
--
(#20344) tween: Azt írta, hogy: "én könnyen befolyásolható, minimalista ember vagyok"
Biztos, hogy őt akarod ügyvédnek?
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #20342 üzenetére
monjduk nekem a gyakorlatok után (ha szettek közöttre érted) akkor az edzés előttinek számít, de mindegy. Mindeki csinálja ahogy jólesik, én könnyen befolyásolható, minimalista ember vagyok, tehát ha azt írják valahol hogy nyújtani fasság akkor nem nyújtok, mert nem érzem szükségét, ugyanúgy a bemelegítéssel, ott se nyomok 20 szériát rúddal. Vagy ha azt olvasom, hogy semmit nem számít az edzés utáni egyszerű cukor, akkor nem szenvedtetem magam vele, különösen hogy a következő edzésig még eszek 5-6 szor (mert azt is elhiszem, hogy semmi jelentősége a napi 6-szori étkezésnek az anyagcsere szempontjából, ezért nem osztok el 150 gramm csirkemellett két részre, hogy egy étkezésnek csúfolhassam)
De legalább meg tudom magyarázni, miért nem vagyok izmos
-
Jim-Y
veterán
Szerintem a nyújtás nem segíti elő direkt az izomfejlődést, ellenben segít abban, hogy már az első pár sorozatot is magasabb pulzussal, illetve "melegebb" izmokkal végezd, így már az elején effektívebb az edzésed, és hát ugye segít megelőzni a sérüléseket.
-
Woodslave
félisten
válasz
Boxer001 #20336 üzenetére
ahogy érzed
Én már megmondtam, qrvára nem vagyok mérvadó, mert nem vagyok izmos
Mondjuk statikus nyújtást soha nem csinálok, néha hátra egy-egy lehúzás után pár másodpercig. Inkább csinálok még egy sorozat álló bicepszet
de ahogy spammer írta (bár nem újdonság, ezért utálom az egészet
) nincs igazság. Meg kéne nézni Phil Hét blogját mit ír. Ő legalább izmos.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #20330 üzenetére
"Depending on the amount of stretching, viscoelasticity returns to baseline within about 10 minutes after two minutes of stretching; or 20 minutes after 4-8 minutes of stretching; or an hour after some seriously hardcore yoga."
Ezért kell közben nyújtani többször, így nem áll vissza olyan könnyen
"You can't increase a muscle's length by stretching it. You can only increase your neural stretch tolerance."
Most akkor eddig
rosszulfeleslegesen csináltam?Szóval ha igaz is ez, attól viszont még a sérülések elkerülésében segíthet.
De biztos lehetne találni egy rakás cikket, ami ennek pont az ellenkezőjét mondja. Szóval nincs igazság.
-
Woodslave
félisten
olvastam egy qrva jó cikket a nyújtásról, de mivel nem linkelek cikkeket, ráadásul nem is az van benne, hogy minden sorozat után nyújtani kell mert attól még izmosabb leszel, pláne nem linkelem. Nem kell az összezavarás
-
Én 6,5 éve edzek. Nem rég kezdtem országúti kerékpározni és mellette Spinning órákat is tartok. Na azok aztán szívják az izmokat rendesen
-
Zomb€€
őstag
Nekem a lábtoló meg a foci/sprintek kapták le a seggem olyan szinten, hogy a 8 éves melegítőm lecsúszik rólam
cettlenek nincs is jó segge -
cettlee
őstag
nekem jo seggem van
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #20311 üzenetére
Nálunk van fargép, amivel az egész lábad tolod hátra farizomból. Szoktam használni lábazás végén.
Tény hogy férfit még nem láttam rajta dolgozni.
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #20311 üzenetére
ismerem én a hiú fajtátokat...
mély guggolás széles terpeszben alátéttel? a kitörés meg rúddal ?Ijk: terembe nem megyek le lábazni max Tampere után, de szerintem akkor se, max a "farozógépet" fogom használni...
penene: én belátom, hogy sz@r, ezért is akarok figyelmet fordítani rá...
SzlobiG: kitőrést akarok, csak a guggolás után örülök ha élek, és majd eldőlök a kitöréseknél amit rúddal próbáltam eddig...
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #20308 üzenetére
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #20307 üzenetére
Ijk meg penene is mondta, hogy a guggolás a magasság miatt igencsak megy popóra, meg pl. a kitörés is, szóval csak ezeket csináltam, igaz a lábam úgy remeg mint a kocsonya, de azé' jóvót'...
Boxer001+God Vazzeg: mindkettőtök igazán leírhatná a seggre végzett gyakorlatokat...
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #20305 üzenetére
nem az a gond, hanem, hogy a combhajlítóm és a seggem nagyon rossz állapotban van értem azt, hogy a combhajlítóm még nagy és aránylag szálkás viszont a teteje a segg alatti rész már gázos, a seggem meg szó szerint 1 "fonny@dék" és jó lenne eltüntetni róla a "maradékot"
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #20302 üzenetére
nem, sőt inkább nagy, de sokan javasoltak, hogy nem ártana rá edzeni
Aktív témák
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest