Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Evett már valaki Creatine Malate-t? Kinek melyik fajta kreatin jött be a legjobban? Észter, maláta, glukonát?
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #21997 üzenetére
Mondjuk még van időm leadni, mire végzek a képzésemmel. Miután leérettségiztem, személyi edző szeretnék lenni.
Csak lemegy a hasam, mire végzek vele.
-
Manitou
veterán
válasz
szőröscica #21993 üzenetére
A HOS le lett írva, hogy nem ér kb semmit. Zombinak is csak placebo efektje volt tőle
Kassadin
Nem tudom, de ha megtudod nekem is elárulhatnád -
szőröscica
addikt
Kancsöcs elleni harcban szerintetek a diéta mellett HOS-t vessek be, vagy elég lenne csak az Estro Dim?
-
Kassadin
addikt
Ekto vagyok elvileg, de közben a derékon és a hasamon koncentrálódik a hájam, sőt, mintha csak ott koncentrálódna a zsír, megmerem kockáztatni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Ugye azt írják, hogy az ektok nehezen zsírosodnak. Tehát vagy nem vagyok csontig ekto, vagy sikeresen cáfolom az említett mondatot.
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #21986 üzenetére
Nálam se izmosodás, se zsírosodás.
Jojó
Inkább vagytok mezo-endo...
Na mondjuk legalább az izmos ektokhoz tartozom, ha már edzem, ez alap. -
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #21982 üzenetére
de te se raktál
Boxer001: még mondom azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy Ijk-ban vagy bennem egy gramm ekto sincs, hanem pl. mind2en mezo-endo-k vagyunk
Az ektok tényleg olyanok mint te, nehezen híznak, bár "vicces", de csomó ekto zsíros mint atom a kis törékeny testhez képest is... -
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #21977 üzenetére
szerintem meg mezo-endo\ekto, bár a mezo elvileg nagyon könnyen épít izomzatot, ha ekto lenne hip hopp elfogyna mint az állat
viszonylag normális edzettségi szinten 100%-ig nem lehet ezeket bekategorizálni szerintem.
mocsa az aki igazán ekto meg talán boxi, de ő róla nincs kép úgy igazán -
Tomics
addikt
ha macikor ekto akkor én hiperekto az vagyok a 96 kilós telixart formámmal amit nem edzek 1 éve.
megjegyzem, holnap lenyomom az év első edzését és kardióját! nincs megállás a 80 kilós szánalompatesz formáig!addig diétázok míg el nem érem a kívánt testsúlyt, vagy a tükörben nem látok egy topickompatibilis képet.
Boxer: ha elérem a fent említett formát (nyár közepe talán) és rakok képet (hogy rólam is készülhessenek ilyen nagyszerű művészrajzok), ígérd meg hogy te is fogsz !
-
Jojo5
őstag
ekto Ijk meg macikos....
megfújt titeket a szellő vagy mi van
mert, hogy Boxer001 meg mocsanisi ekto azt aláírom de, hogy ti nem vagytok csont ektomorfok az is biztos... -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition #21967 üzenetére
Ja, ott nehezebb, azt hittem sima padra gondoltál.
-
Zomb€€
őstag
Ez a húsvéti zabálás finom zsírfátylat borított a testemre
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
mondjuk neki megy -
spammer
veterán
40 kilós, meg 65 kilós egykezesek, csak nézek mik vannak itt
Ti vagy kibaxott erősek vagytok, vagy ki tud nagyobbat mondani versenyen gyúrtok az első helyezésre
-
Zomb€€
őstag
"lopom fészre" pff de szánalmasak vagytok...
Én is kitettem
-
-
Boxer001
veterán
Locsolóvers csak nektek, csak most:
Zöld erdőben piros nyuszi, I would like to fuck your pussy. -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition #21949 üzenetére
Tudod milyen a kőműves szex?
Mész a picsábaMondjuk azt nem gondoltam volna, hogy neked a 40-et olyan kinlódás felvenni.
Én fel szoktam tenni a combomra a súlyt és úgy lefeküdni és lábbal felhúzni, hogy ne fárasszam le túlságosan magamat a felvételnél.
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21935 üzenetére
persze, hasznos az, de csak bizonyos mértékben...
jaja, hallottam már, volt aki "hiányolta"... pff mondom lol bocs, énkérekelnézést
-
Jim-Y
veterán
válasz
wertigo1984 #21935 üzenetére
Szerintem te a semmiért szenvedsz, úgyhogy akár abba is hagyhatnád
-
wertigo1984
őstag
Csak az első pár másodpercre lesz olyan érzésed, mintha forró vizet öntenek oda... Bratyóm mondja mindig (mer egy a kozmetikusunk): "Norbi a szépségért meg kell szenvedni" Ó hogy rohagggyyy meg
Yeffy: addig jó, amíg nem kell
, viszont vannak Nők, akik a szőrre gerjednek....mer hogy az mennyire férfias
(#21936) Jim-Y : hidd el már próbáltam letenni róla, de szenvedélyem a szenvedés...
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21933 üzenetére
az igen
hál isten, h nekem nem kell gyantázgatnom...mamut aszondja xD
-
wertigo1984
őstag
, és akkor még nem próbáltad hónaljon...az első 2 alkalom kellemetlen, de utánna megszokod
(múltkor egy érettebb idősebb Nőci csinálta nekem, hát majdnem cseppentem...
nagyon bejött a Nő, amúgyis az esetem volt)
macikos: volt tesi tanárom egy tényleg igazi izomagy, de mint egy mammut. A gimi összes csaja megőrült érte
Jeffy: pedig még élvezni is lehet...főleg a has alsó részénél, és ha csaj csinálja
-
tween
őstag
a vállakat nekem is gyantáztatnom kellene...tuti befosok majd
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21928 üzenetére
bekecs - hmm, de régen hallottam már ezt a szót
gyantáztatni - te úúristen
-
macikos
addikt
válasz
Ja, én is megyek nemsokára, mert olyan vagyok, mint valami neander-völgyi. Tiszta szőr még a tricepszem is. Ha én rosszul vagyok tőle, akkor mit gondolhatnak mások...
-
Jojo5
őstag
válasz
gyantázva ?
te meg vagy húzatva...a gyanta a mellkason gyilkos, még a hátam tetején is alig bírom ki....
nem érdekelt különösebben, hogy le van-e kapva a téma vagy sem, de kéne még egy kis szín is azon felül, hogy a bundát legyalulom
-
Jojo5
őstag
a mellem nem is a laposság\nem laposság miatt nem látszik hanem mert szimplán kurvár@ el van maradva
Ijk: mondjuk azért már nem szívesen "szakadnék" jobban össze, de megnyugató látvány a tükörben ha bedurranok az biztos...
a mellemmel meg nagy gebasz, hogy tényleg esélytelennek érzem felhozni, pedig bedurranva még annak is jó formája van, de alapból semmi
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #21918 üzenetére
"tömegesen" közel sem volt definícióm, ez most mérföldekkell jobb, főleg edzésen és utána
a méretek persze csökkentek...tween: közel 90 perc kardió utána szólj ha valaki szép kerek és nem lapos
spammer: Finnországba 3 hétre "tanulni", a sulinak elvileg van terme szóval a heti 3 max. 4 edzés remélem megoldható lesz...
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21921 üzenetére
jah ok
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21914 üzenetére
?
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #21905 üzenetére
a külföldi cuccig már meg nem állok, de szerintem utána se...
macikos: a sulinak van konditerme
Tomics: gratulálok, a lényegen fenn akadtál
ez egy hetes "bunda", mi lenneha meghagynám...
sajnos nem lehet mindenkinek csupasz "gyík" teste...
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #21912 üzenetére
hehe nyasgem
-
spammer
veterán
---
csiga: nem rossz a zene
-
tween
őstag
ejj de jót kardióztam erre
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #21842 üzenetére
nem
jó mondjuk túlzásokba nem esek...amúgy csak, hogy mindenki jót aludhasson\fikázhasson lövettem ma reggeli dupla csillagkapus kardió után pá' képet
a hátasat csak Manyi és Boxi kedvéért, mert úgy hiányoltákmég kb. 2 hetem van külföldig, addig megnyomom a dolgot ahogy csak lehet, vagy legalábbis megpróbálom, kinn meg 3 hétig lehetőségekhez mért moderált edzés lesz, ha lesz...
mint mindig a szőrt nem nézni kösz csá ugrottam!
-
SzlobiG
félisten
Látom zene napot tartotok.
Viszlát.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest