Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz
CriticalHit #48735 üzenetére
valószínű,hogyha netán ez a sport eljut az olimpiáig akkor nem a wpc szövetséget fogja támogatni az olimpia hanem az ipf-t mert wpc-nél nincs doppingvizsgálat
-
14adam
addikt
válasz
BÁ Nutrition #47921 üzenetére
Varga Violetta.szúrnám a fosólyát
-
14adam
addikt
ipf vb erőemelő eredmények... Női 63-ba még ellennék.. xD
a férfiról inkább nem is beszélek... elmeroggyant oroszk meg ukránok... -
14adam
addikt
ejj
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz
spammer #41829 üzenetére
régen amikor még erőemeléssel foglalkozott akkor ismertem meg. Sőt,beszélgettem is vele pár szót. Akkor is mindenki azt akarta szerintem,hogy egy szállásra kerüljön vele
Aranyos csajszi amúgy.
De,hogy ilyen formátumba kiknek jön be azt nem tudom,de én még most is kitenném a vitrinbe -
14adam
addikt
ajánlom mindenki figyelmébe Fábri Jánost. Tavalyi erőemelős eredményei masters 3-ba ( 1945 születésű amúgy) Guggolás 220 fekvenyomás 135 felhúzás 275!!!
Hihetetlen mekkora súlyokat mozgat meg és,hogy még mindig versenyzik -
14adam
addikt
válasz
macikos #39885 üzenetére
Denis Cyplenkov se panaszkodhat
Az is ha jól tudom majdnem ennyivel csinálja
-
14adam
addikt
Jojo,Te amúgy nem fehérváron dolgozol a plázába a Don Pepénél? egy ugyan olyan gyerek adott nekem ma pizzát mint Te és látszott rajta,hogy valamit fitneszezik
-
14adam
addikt
tegnapi verseny folyamán pár szót beszéltem Árvai Istvánnal. Hihetetlen nagy mellkasa van és kb 170cm. Nem is láttam még életembe ilyen vastag mellkasú embert
Én marha meg nem csináltam egy közös képet
-
14adam
addikt
válasz
wertigo1984 #20411 üzenetére
nem bírtam már ki
meg akinek nincs asszonya azoknak jól jön ez a pár kép estére
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz
macikos #20371 üzenetére
Nézd meg Varga Violettát
. Ő magyar és 93-as meg 55-60kg között van. Félelmetes egy leányzó. Élőbe is nagyon bomba.210 fölött guggol xD.fb adatlap
-
14adam
addikt
brutal blade vagy adipokill?
-
14adam
addikt
most ittam egy adag scitec whey professional-t fehér csokiba vízzel. De már a hányinger kerülget
ez az íz kilőve,még jó,hogy csak kis tasakost vettem,van még pár íz az asztalomon,előbb mindig megveszem ilyen kicsikbe aztán amelyik íz a legjobban bejött abból veszek egy nagyot.
-
14adam
addikt
Nem tudom eldönteni,hogy tejsavó fehérjét vegyek vagy "szója" fehérjét mint pl a biotech power pro. Megéri a tejsavó? mert árba 2x annyi. Eddig mindig nitro pure-t ettem mert 10k alatt megkapom. Viszont ezt már unom,már az összes ízt kipróbáltam.
Megpróbálok a kajára is odafigyelni,most lett kész a sonkás tojásos valamim
Valami olcsó de több mint 2kilós legyen tudnátok ajánlani? 20k a keret max(csak a fehérjére ennyi) mert neki kéne állni a "nyárikinézetnek" aztán ahhoz kéne még vennem valami zsírégetőt. -
14adam
addikt
Tegnap Rammstein Bück Dich szólt nálunk. Ha már ez a zene,akkor egy kis motiváció egy orosz emberrel: Konstantin Konstantinovs-al. Reggeli guggolás előtt még megnézem kétszer,aztán keménynek érzem majd magam
-
14adam
addikt
nyertem a scitek sorsoláson 1000ft vásárlási utalványt
most viszont a biotech-re gyúrok,szóval egy szavazatot kérhetnék?
[link]
Maci: most már javítva
-
14adam
addikt
válasz
Jimy83 #17336 üzenetére
erről a legnagyobb gondos dologról eszembe jutott a tegnapi guggolás. Egyik ismerősöm nem szereti a térd bandázst aztán feladtuk rá az egyik legkeményebb anyagból készült bandázst. Aztán guggolt egyet 300-ba. Elkezdi a végén: nem a súly volt a baj hanem a bandázs volt a legnagyobb baj
szinte ugrott egyet a 300-ba
rúdra a szorító már alig fért fel
Aztán guggolás végén mondtuk neki,hogy felrakjuk netre a guggolását,erre: "ne mert az oroszok meg kiröhögnek,hogy ennyivel bohóckodok"Én meg 185-be bohóckodtam
-
14adam
addikt
Felhúztam. Erre az egyik gyerek elkezdi,Te nem hátazol,mondom neki de. Erre Ő: de ez vállra megy
nyári szezon hamarosan itt lesz,már kezdik megrohamozni a termet
-
14adam
addikt
Teszto fokozó
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
ma lábaztam egy brutálisat. Kipróbáltam nagyobb súlynál mit művel a guggoló ruhám. szép lassan felmentem 160-ra. Egyszerűen még itt se tudtam rendesen "beleülni" derékszögbe ment csak a lábam. De annyira erőlködtem lefele meg guggolásnál,hogy azt hittem szétrobban a fejem.
Végeztem a guggolással és jobban megnéztem a fejem a tükörbe. A homlokom és a nyakam teli lett sok kis pattanássalilyet se láttam még
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
pff
Kép címe: "Kondi előtt,után"
[link] -
14adam
addikt
-
14adam
addikt
válasz
God Vazzeg #6815 üzenetére
nekem is ez a szerencsém
170 körül vagyok és rövid karok.
Pólóba nyomtál már? nem szeretnéd kipróbálni?mert ha tetszik akkor rendelhetnénk a gyártótól mert most szeretnék egy Titan super katanát
-
14adam
addikt
válasz
headhunter #6598 üzenetére
élőbe iszonyat durva volt
állat a gyerek
mellettünk melegített be
úgy jött be,hogy egy karton energiaital a kezébe xD
-
14adam
addikt
Valaki hétvégén jön erőemelő versenyre nézőnek&versenyzőnek?
Bővebben itt olvashattok róla. Én szombaton leszek
-
14adam
addikt
Mikula Norbert megint világcsúcsot döntött és első lett a vb-n.Állat
grat neki
-
14adam
addikt
válasz
God Vazzeg #2296 üzenetére
hol volt ez a verseny? Gratulálok. Raw?
Október elején lesz erőemelő verseny Pesten. Szerintem gyere el oda is,ha versenyezni nem,hát nézőnek. vagy jöhetsz értem szurkolni
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Haditechnika, harcászat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest