Hirdetés

Aktív témák

• Manitou

veterán

válasz swoody #32787 üzenetére

Debrecenbe tudod hol van a fitness pont? Nah ha tudod akkor azzal szemben van egy biobolt ott lehet kapni biotech,animal,meg még mondott valamti az eladó de már nem emlékszek és 6000Forint felett asszem 10% kedvezmény van.Van valami ÖKONET-es kedvezmény is de nem tudom,hogy neked az van-e.

Ezt most mire as írtad? Nem vágom :DDD

Fittness pont a piac utcán van a Csonka templomhoz közel egy udvarban, és van a Révész téren a templom mögött is. Elvileg ez a két fitness pontos bolt van Debrecenben a honlapjuk szerint.

Más:
    Felbontottam a San Alcart, hogy belenézzek mi ez a csoda :D Van benne egy nagy hosszu száru de annál kisebb hengeres fejű kis adagolókanál. A dobozra meg az van írva, naponta 3-4 x 3/4 teáskanálnyit tegyen 2,5 deci vízhez. Akkor jó hogy beletették az adagolókanalat :W :DDD Mellesleg 3/4-es teáskanál jóval több adag mint ami ebbe a kis mini adagolókanálba fér :U Ja és ami fura, olyan mintha kicsit meg lenne kövesedve, elég darabos a cucc, a szaga meg ami még durva, kb mint a körömlakk lemosó :Y Normális ez? :DDD Asszem harry és ngabor is ilyet szed, főleg az ő véleményükre vagyok kiváncsi, meg persze aki már használt ilyet.

Aktív témák