Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
harry
veterán
-
junhum
tag
Mit reagáltatok arra h puhul a bicepsze?

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jah, bár penene max. akkor 120, ha rákuláznak egy ólommal teli szekrényt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megvolt a C nap, most még megy a járás, kiváncsi leszek, holnap mi lesz.

-
bandus
veterán
[link] - tessék, yash otteni pályafutása. azóta nuncsakuzik

-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Yash meddig bírta?
-
BÁ Nutrition
addikt
nem látod hogy yash2 ??
majd nemsokára megpuhul a bicepsze és elhagyja a topicot. ámenamúgy sajna elértem már a 120 kilót kula után
facomba
nem lesz ez így jó, de az ünnepek óta 12 kiló jött fel.(gondolom a jézuska ajándékának nincs köze ehhez..)na mindegy valamit majd kitalálok hogy relative minőség is legyen ne csak méretek.
mingyárt húzok is fekvenyomni egyet. a tegnap esti pizza+fagyi+durumtészta kombó(11-03 között) lehet dobott egy picit az erőszintemen(bár érzetre nem)(ha túl hosszú lettem volna akkor a penene meghekkelte és ő írta mindezt
) -
Igen,nem 40-el kéne edzenem.De nem hittem volna,hogy hopsz akkor +15kg a szériákra,mert közben ennyivel jobban bírom.Ma 50-el szériáztam,mert előtte kifáradtam.De így is 12-es szériák mentek.
Lábra és hasra egyelőre hanyagolom(cselgáncs,foci és atlétika is volt régebben emiatt erősebb)Tudom állítólag ha valaki nem edz lábra,az nem fejlődik felül annyira.
Azért kezdtem el a kondizást,hogy felső testre felszedjek valamit.De közben már rájöttem,jó dolog ha erősebb is az ember
-
Bibby
addikt
válasz
grabber
üzenetére
Nelegyé' már hülye... mi az hogy kevésnek érzed? 2 hónap után még szerintem semmit nem érzel, csak hogy nehéz meg fáj. Semmit nem ér hogy belenyomsz 40-be kéccázat, heti 2 nap.
Mondjuk az érdekelne mi az amiben nem kell már fejlődnöd? A bal vállad pl tökéletes vagy mi?
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Melyik archívumot?
Már néztem(mindenkinek más az edzésterve
)
Össze-vissza edzek akkor is fejlődök.Bi,tri és mell az heti 2x,a többi csak 1x van egy héten.Kevésnek érzem heti 1x egy izomcsoportot.Meg nekem konkrét elképzeléseim vannak,hogy hol kéne fejlődnöm és hol nem nagyon.Emiatt azokat többet is edzem. -
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Köszi, majd rászánok 5 percet és beugrom valamikor

-
Boxer001
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hűtve már a pezsgő?

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sejtettem ezért kérdeztem.Mert akkor nem szeretném megtapasztalni is,hogy lassabban fejlődök.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz
Felbukkan egy trónkövetelő és megpróbálod megalázni
-
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valami nagyon tetszhet a fejemen hogy állandóan azzal jösz.
Ugye nem a fiúkat szereted?

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nade elég a szófosásból. Így is elég szemét van már ebben a topicban hála neked
Inkább azokat a képeket intézd. Annak van legalább értelme. legalábbis remélem hogy lesz
-
válasz
DeadMeat
üzenetére
Akkor nagyon a határon szériázol.Az évfolyamtársam annyi kg mint én és 100 kg-ot kinyomta.Pedig sovány vézna gyerekek vagyunk
Sajnos rászoktam,hogy bedurrantom a karom,annyira jó.Emiatt 40 vagy 50 kg-val nyomok és kifulladásig.Ha van segítség,akkor segít kinyomni,de akkor is addig nyomom amíg felfelé megy a súly.ha már lefele akkor van vége az egyik szériának.Ez szálkásításra jó csak?Mert nekem izomépítésre kellene.De imádom csinálni,mert a legutolsó szériánál már csak üres rúd és kifulladásig.Olyan jól bedurran tőle a kar

God Vazzeg: A tűt sem tudnád belém dobni
Kemény vagyok,kőkemény!
Amúgy tényleg jönnek az eredmények.Kitartás és sok karácsonyi kaja kell.Ma is sült krumpli+hús.Jobb nincs is. -
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Így is elég lassú a gépem, hátha még lehúzod a saját szintedre ...

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Még az a szerencse hogy felismer az antivírus. Elég belőled egy is, nehogy még a gépem is tele legyen veled

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Majd ha látok rólad képet akkor megerősítelek. Addig nem nyilatkozom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hol látszik meg a fejeden?
Egyébként inkább kapjak érte szotyit, de legalább mehet emberek közé

-
Ma már lassan 2 hónapja csinálok úgy mintha gyúrnék+karácsony+sztrájk is így sokat voltam otthon.De így is sokat fejlődtem
2 évvel ezelőtt jártam gyúrni 2 hónapig.Még az elején a csúcsom 60 kg volt.2 hónap múlva már sikerült kinyomnom a 60-at(fekve nyomás persze).Magyarán sokat fejlődtem.
Ma megpróbáltam megint 60-at.Sikerült kinyomnom,de annyira hogy majdnem feldobtam
Ez ilyen könnyű?Na a vége 70 kg.75 már nem sikerült,de így is örülök ennek.
Nem lenézni.Lassan én is ennyivel szériázok
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Haloweenig megtartod egész drágán eladhatod,mint nagyon élethü töklámpást

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ok. De ha bereped a képtől a monitor, akkor kifizeted

-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Természetesen csak viccelek, nemsokára megyek guggolni, és ez örömmel tölt el

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De ha már itt tartunk akkor mutass te is egy képet had lássam mennyivel vagy jóképübb mint én

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kösz a bókót
Nem volt kedvem megfésülködni meg borotválkozni sem.
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lényeg a jó szándék mi?

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez igaz lehet... csak az nyugtat meg hogy az én lanyha intenzitásomat nálad keményebb emberek sem bírnák...
Amúgy örülök hogy poénos kedvedben vagy

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
glutamin
üzenetére
Lábra csak guggolást meg 45 fokos lábbal tolást szoktam. A mell edzés szokott először lenni utána meg 15-20 perc szünet aztán láb edzés. Nem szoktam nagy súlyokat használni guggolásnál, csak a saját súlyomat, lábbal tolásnál meg 110 kg kb.
Nem is valami fejlett a lábam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
A piától gyengülés csak egy bizonyos edzettségi fok felett mutatkozik meg, az olyan alacsony szinten levőknél mint te, ez nem oszt, nem szoroz
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Raktam fel egy képet [link]
-
P00By
nagyúr
Rohadt egy élet ez...

-
marcus.fenix
aktív tag
Sziasztok, és Bódogujjévet...
Olvasom hogy az ünnepek alatt majd mindenkinek bejött a tömegelés

Nekem is simán sikerült egy kilót magamra rántani 2 hét alatt, kifejezetten haskörülre.
Azért úsztam meg ennyivel mert csak négy napot hagytam ki az edzésben, de nem örülök ennek sem, mert nem egy szuperformára jött...Amin csodálkozom, hogy 4 nap tömény szittyózás nem vette ki az erőmet, sőt, úgy tudtam emelni a súlyokon, mintha meg sem történt volna... lehet hogy gyakrabban kéne inni. Mint minőségi szénhidrát forrás...
-
kicsitomi88
őstag
Üzenem a szegedi pateszoknak(zeg,zsuzsi,vekiboy) akik ritkán járnak pestre, hogy a csillag melletti tojásos standnál lehet rendelni capriovus tojásfehérjelét.
Péntekig kell a rendelést leadni és hétfőn van itt a cucc 445 ftért 33 fehérje.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
MEgettem belöle rengeteget,ne is említsd 12.31-ig...

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem rossz.

Mondjuk érzésre királyabb edzeni egy nap a teljes kart, mint bic-tric külön.
A konditermi lábedzésből egyedül a lábnyújtás és merevlábas felhúzás hiányzik, úgyhogy lehet majd megosztom a combedzést is otthon+konditerem...
Neked az átmozgató az mit jelent? Kevesebb gyak/sorozat szám? Több pihenő? Kisebb súlyok?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
penene
üzenetére
1: mell
2: kar
3: váll
4: láb, háta szerda és a vasárnap mindig pihenőnap.
hátra nemsokára már teljes intenzitőssal fogok edzeni. szerintem a héten még átmozgató, aztán ha minden oké továbbra is akkor mehet a buli. akkor a láb is külön lesz, de az amúgy is csak kamuedzés
lábnyujtást szoktam merevlábas felhúzással szuperszettben, utánna meg vádlizni picit, hasazni. meg persze baromkodni a teremben
-
zeg
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Azt eddig is tudtam hogy ha feldolgozott minőségről van szó akkor a ~100g/400Ft-os 88%-os csirkemell sonka az alap, de hogy ezek a bőrkepépes szójarudak a többszörös árkülönbség ellenére ennyire egyformák legyenek, no azt már nem. Bezzeg a négylábú törpecírkáló (tacskó) rágás és nyelés nélkül néhány másodperc alatt a belébe csúsztatta

-
penene
őstag
-
Shodan
őstag
ajaj, borzalmasan visszaestem erőben így pihenő után
3. mellgyakorlat végén már a rudat is nehezen nyomtam ki. -
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Nekem például 3 napos edzéstervem van.
Mell Láb
Bicepsz Hát
Váll Tricepsz
Sok ember ajánlott nekem is edzéstervet, mondván, hogy amit csinálok az ugy nem jó.
Szerintem ezt neked kell kitapasztalni. Te látod majd csak hogy mitől fejlődsz jobban.
Én kipróbáltam több félét is és a végén 3 vagy 4 ajánlott edzéstervből magamnak állítottam össze ezt.
Lehet hogy másoknak ez nem jön be de nekem például ez felelt meg. -
DAVID0000
aktív tag
Itt senki sem dolgozik ma? Meg suliba sem jár senki?
Milyen egy tróger banda ez???
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

facomba

)