Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
BossBoss #66154 üzenetére
Németh Guminál én is voltam egyszer, korrektek voltak, mondták, hogy szarok a kerékcsavarok (ford betegség) viszont jó 2 év múlva mikor meg akartam cseréltetni egy másik helyen az első-hátsó tengelyeken az abroncsokat akkor kalapáccsal alig tudták leverni a kerékagyról. Nem hiszem, hogy ne fért volna bele egy kis rézpaszta az árba (vagy ha nem legalább szólhattak volna) amivel az új helyen könnyen leszedték volna. Illetve egy defektnél is meg lettem volna lőve aztán fizethettem volna egy tréleresnek egy vagyont...
Gumis szerint nem sokat változott volna a dolog ha 2 év helyett 1 év után viszem, annyi idő alatt is összegyógyul ha nem pasztázzák.
Magyar Gumiszerviz ha már szóba került, 2x voltam ott 2x akartak átverni. Régen apámnak nem akartak felszerelni egy vadi új Matador gumit, mert nem náluk vette és az egy fos. Végül feltették. Anno velem vetettek feleslegesen 16db kerékcsavart az új felnihez (ugyanolyan volt mint a másik) egy vagyonért, végül egy defekt miatt mentem hozzájuk, defektjavítás meg kerékagy kefélés és befújása valami spray-el és 1-2 varázslat és pontosan annyit fizettem a defektjavításért mint 1 új gumi lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Formula-1
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Forgószék - prémium bőr és fa
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest