Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1012) HS 2142 válasza ldave (#998) üzenetére


HS 2142
őstag

Mivel az első résznél bejött a kiegészítős modell (én talán több időt töltöttem az egyes kiegészítőkben, mint az alapjátékban, bár nem voltak nagy kötöttségek köztük), így ezt folytatják, ahogy mondták a többiek is, most komolyabb szerepet kap az ANet boltja, mint korábban, de inkább csak kozmetikai jellegű dolgokra számíts. A Variance oldalán már arról is volt cikk, hogy miből gazdálkodják ki az "ingyenes" modellt, de most konkrétan a kiegészítőkre vonatkozó információkat nem találtam meg.

Mondjuk ezt az ugrálás dolgot soha nem értettem. :DDD

(#1014) ldave : Igaz, nekem ez nem sokat mond, de ha ennyit kell várni, nem opció, hogy kimegyek egy kávéra vagy hasonló? :)

(#1011) -conrad-: Most volt az utolsó bétahétvége, amire nagy esély volt bekerülni, most már csak stressz teszt lesz, ami elég rövid ideig tart, úgyhogy lehet ki kell várnod a megjelenésig hátralévő 1 hónapot, biztos vagyok benne, hogy lesz valamilyen trial akkor.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.