Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) front3r válasza HS 2142 (#1050) üzenetére


front3r
őstag

Igen, Iceakos megbízható, én is vettem tőle ezt-azt és gyors volt nagyon. :)

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1052) adamkaa777


adamkaa777
senior tag

"Exkluzív "Hero's Band" gyűrű (játékbeli tárgy)" ez tudja valaki mi lesz ?(standart kiadásnál )

El. Psy. Congroo.

(#1053) front3r válasza adamkaa777 (#1052) üzenetére


front3r
őstag

Ennyi pluszt ad.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1054) adamkaa777 válasza front3r (#1053) üzenetére


adamkaa777
senior tag

Áh azt hittem valami op-t :D

El. Psy. Congroo.

(#1055) M3oH válasza ldave (#1049) üzenetére


M3oH
addikt

Itt sem draga, de az csak sima elorendeles: [link]

(#1056) kexksz válasza Synyster6661 (#1047) üzenetére


kexksz
addikt

Fel lehet majd patchelni a véglegesre, szal ne töröld le.

(#1057) Archanon válasza M3oH (#1055) üzenetére


Archanon
őstag

Hoppá! :Y Árgépen nincsenek is fent...
Vajon hihetek ennek a leárazásnak, azaz a háromezres kedvezménynek? Tartani fogják? Mert akkor azt hiszem rövidesen kosárban fog landolni... Veszi még valaki tőlük?

Vagy... külföldön mindenhol drágább ennél? [Angol nyelvű doboznak még jobban örülnék.]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#1058) M3oH válasza Archanon (#1057) üzenetére


M3oH
addikt

Most ennyit irnak, de gondolom tartjak. En csak linket adtam, feleloseget nem vallalok :P Kulfoldon sem olcsobb, sajna a FT nem tul acelos, nem nagyon eri meg mar kulfoldrol. Esetleg, csak kodot e-mailben, de dobozost nem hinnem, hogy olcsobban megkapsz.

(#1059) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Egy hónapra rá jön a Panda.

Remélem ez elég ösztönzés lesz nekik, hogy az első hónap alatt kijavítsák a hibák nagy részét, ami esetleg benne maradt a startkor.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#1060) M3oH válasza CactuS (#1059) üzenetére


M3oH
addikt

Nem hiszem, hogy Anet megjelenes utan letolja a jatekot. Meg engem nem erint tulzottan a panda, ha abbahagyom sem ez miatt teszem :)

(#1061) front3r válasza CactuS (#1059) üzenetére


front3r
őstag

Úgy tudom a GW1-et is kb. 7 évig supportolták. Ja és nem olvastam panaszt a rajongóktól. :)

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1062) Departed válasza Archanon (#1057) üzenetére


Departed
őstag

Megbizható bolt,Terát is tőlük vettem jóárasítva,GW2t is megrendeltem ;)

(#1063) front3r válasza front3r (#1061) üzenetére


front3r
őstag

Egy kis ArenaNet vélemény arról, hogy hogyan állnak a játékukhoz: (én ezt fontosnak tartom megemlíteni)

GW2NL: Mely rendszereket vélitek befejezetlennek és melyeket fogjátok fejleszteni a jövőben?

Eric Flannum: A játék bármely részén lehet még dolgozni, a visszajelzésektől függően. Szóval, ha úgy gondoljuk, hogy valami tökéletes és teljesen kész van, majd a megjelenés után észrevesszük, hogy “nos ez nem olyan, mint ahogy gondoltuk”, akkor termesztésen dolgozni fogunk rajta. Lesz egy viszonylag méretes élő csapatunk [live team], akik mindenféle dolgokat fognak készíteni, miután megjelent a játék. Az egyik ilyen csapat a K&F-ért felel (kutatás és fejlesztés), az ő dolguk lesz, hogy új dolgokkal álljanak elő és helyrehozzák azokat, amelyek nem elég jók. Rengeteg pluszt, finomítást és egyéb dolgot várhattok megjelenés után.

DragonSeason: Mi az a dolog, ami miatt aggódtok, hogy rosszul sülhet el?

Eric Flannum: A lényeg, hogy valami mindig félresikerül. Ezt már megtanultuk a korábbi játék megjelenéseinkből, szóval a lényeg, hogy felkészüljünk, és amikor megtörténik, képesek legyünk reagálni. Mindig aggódunk valami miatt, a Nightfall-nál is úgy éreztük, hogy valami nem okés, de egy olyan nagy játéknál, mint a Guild Wars 2, folyamatosan aggódsz, hiszen hogyan lennél képes látni mindent, ami történhet vele. Emiatt aggódunk. De mindig készen állunk reagálni is. Tudjuk, hogy a megjelenés napja nem a végnap; sokkal inkább a kezdet. Mindig úgy gondolkodunk, hogy készen állunk az azonnali reagálásra.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1064) Archanon válasza M3oH (#1058) üzenetére


Archanon
őstag

Amennyiben megjelenésig tartják az akciót, örülni fogok, ennyiért nagyon megéri. :K Legfeljebb később fejlesztek gépet, vagy veszek fényképezőt... (Szép lesz, iskolakezdésre bekockulni... :DDD) Tehát döntöttem, előrendeltem 10900 Ft-ért.

Bár össze-vissza - többnyire medium - beállításokkal legtöbb esetben sikerült élvezhető sebességet elérnem a béta alatt, remélem azért az esedékes optimalizáció az én gépem teljesítményén is dob majd egy jókorát. Pláne, hogy 20-30 játékostól már így is kiakad szegény, még mediumon is...

A játék... Tényleg az csak pár dolog van, ami kiborító, de ezekkel majd megbarátkozom. Ugye néhány animáció, illetve logikai baromság. A futással megbékélek majd, egyébiránt naaaaaaaagggyonnnnn tetszik a játék. Abszolút befutó, dacára, hogy nagyon keveset játszottam vele. Éppen annyit, hogy ne unalmasodjon el az első 6 lvl egyik karimmal se. :DDD Sajnos a PvP-t, a játék fő magját nem sikerült kipróbálnom, de az első részben is többnyire PvE párti voltam, szóval annyira nem hiányzik. Mondjuk ilyen géppel (proci, ram, visszafogott vga) valószínűleg élvezhetetlen is lett volna... Sebaj, a kasztokat jobbára mind sikerült kipróbálnom, az összes fajjal is nyomultam egyet-egyet.

Norn - warrior, mesmer
Human - necromancer, guardian
Charr - engineer
Sylvari - Thief, ranger
Asura - elementalist

Ranger, ele, guardian, ezeket sajnos csak röptében sikerült elemezgetni, több időm nem volt. Elétől és rangertől nagyjából tudom mit várhatok, a guardian meg még várat magára... ez elsőnek olyasmi volt, mint a monk és a paragon összegyúrása közelharcossá. Bejövős. De van ennél tetszetősebb is!

Norn - warrior. :R Már korábban eldöntöttem, hogy ha nornt-t indítok, nagy valószínűséggel valami brutális barbárt csinálok belőle. Hát, bétára lett egy benga Liam Neeson nornom. :DDD

Kezdetben szimpla kard+pajzs páros nem volt rossz, de amint megszereztem az első kétkezes fegyót... hajjhjahjhj!!! :DDD Kegyetlen, amit lerendez pallossal, de még brutálisabb, amit a pöröllyel művel. Baromi jól néz ki a harc, izgalmas, pörgős... Az meg külön tetszik, hogy fegyverre specializálódott skillek vannak, tehát ha gondolom, akár puskával is apríthatok a warriorral. Tettem is, jó móka volt. Nagy valószínűséggel ő lesz a fő karakterem [talán más arcberendezéssel], pedig nem gondoltam volna, hogy megint warriorral indítok. Nem beszélve arról, hogy ennél a fajnál zavar a legkevésbé a mozgás.

Legelsőnek necrot kezdtem, nagyon tetszett, de hamar kitúrta a sorból a warri. Utána próbáltam a mesmert, ami szintén elég jó, chaos stormmal elég keményen le lehet rendezni az ellent. Kíváncsi vagyok empathy, ill. backfire, vagy ezekhez hasonló skilljei lesznek-e. ;] Noha régen is keveset játszottam ezzel a kaszttal, a GW1-ben imádtam. Nagyon jól összetett, és egyedi tulajdonságokkal bír ott is.

Charr engineer... No, ez így egy vicces párosítás volt. Első részből megszoktam, hogy a charrok többnyire tűz elementalisták, nekromanták, illetve harcosok. Oh, és persze íjászok.. Direkt egy jó behemót nagyságú, ijesztően kinéző charrt indítottam, de valahogy nem illett a kezébe az a picike kis pisztoly, vagy épp puska. :DDD No meg ezekkel az ujjakkal mégis hogy lehetne olyan jó mérnök? ;] Maga a kaszt amúgy nem rossz, de sajnos ezzel is csupán lvl 5-ig mentem el, tehát nagyon az elején voltam... egyelőre warrior+puska párosítás jobb szórakozást nyújtott ennél. O_o

Sylvariknál a thieffel időztem el szintén lvl 6-ig. Asura után talán nekik még elég vicces a futás/siklás, nehéz volt elvonatkoztatni tőle. A környezet hangulatos, érdekes alapsztori, tfieffel pedig remek játékélmény. És egyelőre nem is nézett ki hülyén a harc animációja (GW1-es Assassint ez miatt mellőztem teljesen). :))

Egyéb észrevételek: elfelejtettem őket... Illetve van egy. A human nőnemben megint darázsderekú kirakatbábú lett, banyek. Vagy ha épp nem az, akkor viszont alaktalan, és fújj. ;] :DDD Ellenben a nornok... :B /Kockaaaaaaaaaaaaa... természetesen a valóságban élő hölgyek jobban érdekelnek. :) /

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#1065) #57919488


#57919488
törölt tag

Nem tudok mit csinálni, még a végén megnézem GW1 trial-t :DDD
1 hónap...fenébe :((

(#1066) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Megrendeltem 576-ról, aztán láttam, hogy platinumshop-on 2-kval olcsóbb, visszamondtam és megrendeltem platinumshopról. Most ezt is mondjam vissza?:D Itt mennyi a fuvar díj? Nem ingyenes előrendelésnél, mi? Akkor inkább maradok a platinumshopnál.

(#1067) ldave válasza #57919488 (#1065) üzenetére


ldave
félisten

Próbáld ki a 14 napos Ultima Online trial-t, csak hogy érezd majd a fejlődést a GW2-re :)

A Slime draws near! Command?

(#1068) Archanon válasza KisTücsök (#1066) üzenetére


Archanon
őstag

Egy ezres, de én úgyis Pesten járok-kelek, nincs olyan messze az üzletük, szóval személyes átvétel... :)

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#1069) kexksz


kexksz
addikt

Nem tudtok valami magyar guildet/teamet/társaságot, akik komolyabban foglalkoznának az sPvPvel? (tehát napi szinten Tournamentek, releasekor akár több is ugye) Az sem ártana, ha a tagoknak lenne valami, amit elértek más játékban, illetve fix spot a teamben. Keresgéltem, de igazából PvP guildet se találtam, csak olyat, amiben vannak 3-an. :U

(#1070) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Jól sejtem, hogy olyan kiadást márt nem lehet kapni (vagy nem is lehetett), ami három nappal előbbi startot meg dvd tokot/lemezt ad?

(#1071) Phantomhive válasza KisTücsök (#1070) üzenetére


Phantomhive
aktív tag

korábbi kommenteket olvasva jól sejted, mivel rég elfogytak és limitált volt.

[...] and on the sixth day God created Manchester

(#1072) M3oH válasza KisTücsök (#1070) üzenetére


M3oH
addikt

Jol gondolod, 3napos headstart, csak digitalis formaban van/volt.

(#1073) kexksz válasza KisTücsök (#1070) üzenetére


kexksz
addikt

Ezt a verziót kb. a legelső nap elkapkodták mindenhol, amint bejelentették a preordert. Most választhatsz; vagy headstart, vagy tok.

(#1074) warcat válasza kexksz (#1073) üzenetére


warcat
veterán

Milyen nehéz a választás... :))

EA: It's in the crate!

(#1075) Phantomhive válasza warcat (#1074) üzenetére


Phantomhive
aktív tag

elég sok olyan ember van, akik ragaszkodik a materiális dolgokhoz - kvázi nem vásárolnak semmiből digitális verziót, mert mittudomén meg van a varázsa, hogy olvasgatja a dobozt meg tapogatja, birtokolja azt.
én is szeretem végülis, ha megvan fizikai formában,mert ha később el akarom adni, akkor azért jobban néz ki dobozostul adni, mint egy cetlit rajta a névvel, jelszóval és a titkos válasszal az accounthoz :DDD

[...] and on the sixth day God created Manchester

(#1076) KisTücsök válasza warcat (#1074) üzenetére


KisTücsök
addikt

És tényleg...

Nagy a csábítás, jó lenne három nappal hamarabb kezdeni, főleg ha azt nézem, hogy milyen kevés lesz a nyári szünetből, de fontos a tok/lemez/kézikönyv is, azért ne csak néhány számot kapjak ennyi pénzért, azt nem tudom megfogni. Marad az eredeti változat.

Amúgy ki mit indít? Engem jól összezavart ez a béta, de szerintem így is maradok a Charr enginél.

szerk: Na meg még a karakter neve is.. Most nem szarakodtam ilyenekkel (charromnak Charry, Asurámnak Csöpi, a Sylvarimnak meg már nem is tudom mi volt a neve, annak is valami hasonló, mint a fajból származtatott név), de majd azért egy frankót ki kéne találni, amit fel is tudok vállalni. Na, van egy hónapom a gondolkodásra.

[ Szerkesztve ]

(#1077) aizen92


aizen92
addikt

majdnem mindent kipróbáltam és az asura thief fogott meg a legjobban! szóval nálam az a tuti befuto!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#1078) Departed válasza KisTücsök (#1076) üzenetére


Departed
őstag

Asura engi, meg 4 másféle :)
Valahogy az Asurák engiségre termettek, mondjuk thief-nek is jók lennének, de minden race-ből egyet-egyet csinálok. :K

(#1079) kovsol válasza Departed (#1078) üzenetére


kovsol
titán

League of Legendsből a Tristana jut eszembe róla :)

May the Force be with you!

(#1080) Departed válasza kovsol (#1079) üzenetére


Departed
őstag

Megnéztem, valóban. :D Nagy fun lesz, az biztos. :K

(#1081) ldave válasza KisTücsök (#1076) üzenetére


ldave
félisten

Közelharcos karakterekkel szoktam MMO-kban játszani, itt elsőnek majd egy human thief-et fogok indítani, aztán majd később egy warrior-t.

A Slime draws near! Command?

(#1082) front3r


front3r
őstag

Ezen én szakadok:
[link]
:DDD

[ Szerkesztve ]

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1083) Lmh válasza front3r (#1082) üzenetére


Lmh
őstag

Annyira igaz!!!!! Vicc az a játék!

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#1084) -conrad- válasza Lmh (#1083) üzenetére


-conrad-
addikt

Bár én is szemezek a gw2-vel, illetve kb. egy éve nem wowozok, azért 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a gw2 nem fogja elérni a "viccjáték" előfizetői táborát. Lehet divatfikázni, de nem véletlenül játszik vele azért 10m ember...
Na de off vége.

(#1085) Lmh válasza -conrad- (#1084) üzenetére


Lmh
őstag

A győzike showt is tobben nézték, mint a Magyarország története sorozatot, vagy a Mindentudás egyeteme epizódjait. Erről ez a véleményem, remélem érthető, de kifejthetem ha gondolod.

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#1086) Departed válasza Lmh (#1085) üzenetére


Departed
őstag

Ez kiváló gondolat volt kolléga. :R

(#1087) kovsol válasza Lmh (#1085) üzenetére


kovsol
titán

Játszottál a WoW al komolyabb szinten, huzamos ideig ? én igen, és elmondhatom neked, hogy iszonyat mekkora tartalom van benne. Guild Wars2 ha csak a töredékét tudja hozni is remek játék lesz.

May the Force be with you!

(#1088) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

En azt javaslom, hogy ennek a vonalnak most vessunk veget, jora nem fog vezetni. A kep poen, ennel tovabb meg nem kell menni.

(#1089) Lmh válasza kovsol (#1087) üzenetére


Lmh
őstag

Ez egy nagyon hosszu tema, de beszelgethetunk rola, csak most csak telorol vagyok. engedelmeddel, ha hazaérek folytatása kovetkezhet :)
Addig is: Mi számít komolynak, hosszu tavnak es tartalomnak?

Departed: koszonom ;)

Szerk: oksi, modi, igazad van, nekem sincs kedvem belemenni :)

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#1090) -conrad-


-conrad-
addikt

Van esetleg valahol egy részletesebb leírás (esetleg magyar) a kasztokról, skillekről, játékmechanizmusokról, szakmákról stb? Szívesen átolvasnám, sajna a bétáról lecsúsztam.

(#1091) HS 2142 válasza -conrad- (#1090) üzenetére


HS 2142
őstag

Magyarul ajánlott olvasmány a Variance (érdemes az újabb beszámolókat is átolvasni, mert pl a kasztok leírása az régebben lett megcsinálva és nem mindegyik friss, az nyilván majd a megjelenés utánra marad), angolul pedig a tényszerű információkhoz ott a GW2 wiki.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#1092) Lmh válasza -conrad- (#1090) üzenetére


Lmh
őstag

Google: guild wars 2 variance info blog

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#1093) front3r válasza -conrad- (#1090) üzenetére


front3r
őstag

Ez az oldal nem felel meg? Itt van minden.

Szerk: De gyorsak voltatok!

[ Szerkesztve ]

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1094) HS 2142 válasza front3r (#1093) üzenetére


HS 2142
őstag

Mindent az információra éhes fórumtársakért, ugye. :) Amúgy ideje lenne az első hozzászólást is megcsinálni, nem?

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#1095) front3r válasza HS 2142 (#1094) üzenetére


front3r
őstag

Igen, mindenképpen, főleg hogy mindjárt itt a megjelenés. Gondolom egy moderátorral szoktátok frissíteni.
Ja és akkor a topik címét is át kellene írni hogy olvas el az 1. hsz-t, ahogy a többi topiknál is van.

Ha megfelelő, akkor én megírnám a hsz szövegét ma este, és egy moderátorral betetetem.
Igazából a magyar oldalon minden ott van, de a leglényegesebb információkat beleírom, amit tudni kell a játékról.

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#1096) qad válasza HS 2142 (#1094) üzenetére


qad
senior tag

Jó lenne ha valaki össze tudná foglalni a fontosabb infókat, linkeket. Köszönöm előre is türelmét.

Új hozzászólást akartam, de mellé ment. Nem neked címeztem sry.

Kíváncsi leszek mennyi játékost szív el a wow-tól és a többi mmo-tól a gw2.

[ Szerkesztve ]

(#1097) warcat


warcat
veterán

Mivel buy to play,semennyit,azok vándorolnak,akik amúgy is mást szeretnének.
Én maradok mindkettőnél jelenleg.

EA: It's in the crate!

(#1098) qad válasza warcat (#1097) üzenetére


qad
senior tag

Akkor fogalmazom másképp, mint az egyik vándorló aki megtalálta a célállomását. Wow -szerű játékélményt kerestem és eddig csak a gw2 tudta ezt nyújtani, igaz ezt csak lvl 15-ig tudtam kipróbálni. Szerencsémre ráakadtam hol kell WVW-re bejelentkezni és azonnal dobtam a pve beállítottságomat, pedig már vagy 3 éve nem pvp-em(wow-ban elcseszték) és úgy érzem hogy a pvp miatt már érdemes volt megvenni hosszú távra is.

6,5 millióan vették meg a gw1-et, kíváncsi vagyok hány vándorlót gyűjt magához a gw2 az alaptáborán kívül.

[ Szerkesztve ]

(#1099) #57919488


#57919488
törölt tag

OFF kissé de tényleg :D
Hát 2 mmo nem férne bele és WoW-ban is csak a PvP érdekelt meg több időt nem is nagyon akartam áldozni mert ha mind a kettő részét folyamatosan játszani akarja az ember akkor azért igen sok szabadidőt felemészt (még casual szinten is). MOP-ot nagyon megnézném de tudom, hogy 1 hónap után frozen lenne az acc mert vissza jönnék GW2-re PvP és WvWvW miatt. Ami meg idegesített WoW-ban, hogy daily questek hülyeségek. Legyen f2p mmo-ban ahol korlátozzák az ingyenes határt de ha kifizettem a havidíjat akkor ne legyenek már ilyen megkötések. Még a végén csinálnak premium tagságot, hogy ne legyenek daily questek meg a premium tulajok ne álljanak sorba dd specként 10 percet egy instára vagy bg-re.

ON: :))
Nagyon sok helyen látom, hogy azt kérdezik többen: -mi lesz a hc pve end game tartalom? Na erre nem szoktam írni semmit de lehet látni, hogy mennyi GW2 témát olvastak :)
Amin filózok, hogy külön realm-et keresek. Ahol sok a magyar ott tuti Bloodscalp színvonal lesz (senkit nem akarok ezzel megbántani de a legtöbben tudják mire gondoltam) és az utóbbi időben Ragna is kezd eléggé erre a szintre jutni (túl sokan átmentek bs low pop miatt. bah megint off, fenébe :P ). Egy olyan dolog talán még jó lenne, hogy ha a Guildek összefognának és a gyökereket kidobálnák akkor tisztán lehetne tartani a terepet (lehet egy idő után megunnák mind az offik és mind a rendbontók), elméletileg lehet látni a "tisztelt polgár" nevét hiába alt-on van.

(#1100) kexksz válasza #57919488 (#1099) üzenetére


kexksz
addikt

Whiteside Ridfe biztos, hogy Bloodscalp szintű lesz. Senkit nem láttam angolon kívül bármit írni a chatbe, csak magyarokat, persze azok spammelték a general chatet egész nap magyarul, már kb. a BWE-n megutált minket mindenki. Intelligens nevekből sem volt hiány. :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.