Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-evil
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
ez most komoly hogy nincs FHD monitorod és 19"esen használod majd?
háháháháháhá -
Erdei88
veterán
-
Erdei88
veterán
Palit GeForce GTX 680 JetStream
Gigabyte SOC-je is hasonlóan fog kinézni -
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
legyen ugy! -
gainwardgs
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Használom ahogy akarom, majd felhuzom a procit 4.6-ra aztán csókolom
-
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Tanacs akart lenni, de latom feleslegesen
Hidd el nekem 8 hogy hasznalod meg mire, csak na erted
-
gainwardgs
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Befejezhetnéd már.
Elegem van a trollkodásodból már, és a saját zsebedben turkálj.
Azt meg ne mond meg hogy használjam,még a végén kiderül h te tervezted a kártyát is nem.
-
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Linkeltek mar vantage topikban...
Am csak nem 1280ra 680at veszel
25k egy Fhd monitor legalabb a kartyat tiszteld meg hogy nem mobilfelbontason hasznalod! -
Vigilante
őstag
Pedig az még lehet az FPS-eiden is javítana, kisebb optimalizálások tuti vannak bennük, ártani nem ártanak!
2560x1440-be, meg sztem a 4X MSAA-t azt kapd is le, mert elevenen megeszi a géped úgy az a game!
(persze csak 1-2 helyen van olyan rész) Egyébként, nagyon jó game, én spec 3-4x vittem már végig, 2x DX10-be aztán külön a 470SLI- vel és külön a 480 SLI-vel is!
Aféle kultusz game ez nekem! 
-
mernék rá fogadni, hogy az 1.9GB-os VRAM-zabáláshoz használt beállításokkal a 480/580 úgy szaladna, mint a szél. de ha megmondod a pontos beállításokat a Skyrimben, akkor megnézem az 1GB-os kártyámmal, hogy vajon kifut-e a VRAM-ból, mert abban sem vagyok biztos. tök jó, hogy felpakol a VRAM-ba 2GB cuccot, ha van hely, csak azt nem tudod, mennyit lehetne nyugodtan kidobni, ha kellene a hely másra.
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, úgy mondom inkább, hogy jobban észrevettem a kevés fps-t, mint most.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Eredetileg nVidia-s jatek, lehetnek ilyenek.
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
A Metro2033 kb ugyanazt az FPS-t hozza, de érzésre jobb, mint a Radeon, mert ahogy forgolódok körbe, hirtelen hátranézek, nem szaggatós a kép az alacsony fps ellenére sem (2560x1440, 25-30 fps), szóval nekem jobban tetszik, amit látok.
-
asuspc96
senior tag
Szerbusztok!
Mivel a neten nem találtam tesztet a 680 és egy 6970CF rendszer összehasonlításáról így itt kérdem meg....
Mik az erőviszonyok ?680 >;=;< 6970CF
kérnék független eredménynyilvánítást....

asuspc96
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Metro2033-at feltoltam az egyik vinyóról, játszom vele kicsit nemsokára.
-
Vigilante
őstag
Természetesen, a jövővőbe lehet beokosítanék egy 3 monitoros rendszerre, nah meg full HD-ba BF3 2,3GB-ot is bekajál ám, és a jövőbe, sztem még lesz ennél durvább Vram igénnyel rendelkező game akár full HD-ban is már!
Persze, nagyban függ ez attól is, hogy mennyivel lesz drágább a 4GB-os verzió, mert aztán lehet maradok sima 1 moncsis fullHD-ba, a 2GB-os 6+6 pines 680-al, Úgy is 2013 előtt nem fogok itt csereberélni sztem úgy se!
mert úgy is SLI-re gyúrnék azokból is! 
Amíg a Metro-t a lehető legbrutálisabb részen min 27FPS-el viszi a konfigom 800/4000-en:
840/4400-on, meg megvan a 30FPS- is, addig no para!

Egyébként: deicide Metro 2033 Benchet nem tolsz?
Az még érdekelne, elvégre az a gépigény király még mindig! 
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pont megugrotta a lécet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vigilante
őstag
0,1V-al alul feszelve alap sebességen, még mindig azért erősebb, a húzott 7970-nél is a 480SLI (1426pont) [link], szal sztem még várok 2013ig, az idő nekem dolgozik, mivel a 680-nak többet fog zuhanni az ára, mint a 480-nak!
Így legalább, max 60°C-osak, nem zajonganak és ahova kell, ott belövöm, a szintén még alul fesszel elért 800/4000-et 1,025V-on, ha meg benchelni akarok, akkor meg 850/4400 - 1,138V-al, de akkor már eléggé szerencsekereket játszik, már a villanyórával a gépem! 
deicide: 1200/6000-en? mindezt?
, szép kis eredmény 1 GPU-val! 
-
válasz
Pietrosz
üzenetére
Ezt akartam linkelni én is. Az a baj vele hogy utána se néz a dolgoknak csak amit ő elképzel a kis fejébe azt hiszi az úgy is van és ilyen baromságokat hord össze.
Szal MarcZ előbb nézz utána, gondolkodj el rajta és aztán postolj ne csodálkozz hogy mindenhol ezt kapod.

(#434) front3r Semmiképp se vegyél 570SLI-t pont azért amit ttomax mondott a kevés vram miatt pár játékba limitálná a jelenlegi helyzetbe én már 580-ból se építenék sli-t max a 3gigás verzióból.
(#439) RECSKA Akarod mondani 4Gb-osok?

-
TTomax
félisten
Az az 570 SLi egy szenvedés,ahová elég erös lenne ott vram limitet kap... gyakorlatilag a képminöséget csak kissé tudod javitani,viszont több fpsed lesz...én is ezért nem veszek még egy 580-at a mostani mellé,habár bitang erös lenne de ha elfogy a vram (és valljuk be a játékok erre tartanak) akkor nem sokra megyek vele a jövöben..

-
Tápod elvinné az SLI-t.
Biztos, hogy fullHD felbontásban picivel gyorsabb a 2db 570-es.
A mostani új játékoknak már nem probléma az SLI. Én GTS450-el tesztelgettem otthon, és semmilyen próblémával nem találkoztam. Annyi, hogy nem mindenhol gyorsult 90%-ot, volt, ahogy csak 20-30-at...De brutál sokat enne, és ahogy jönnek az új játákok, egyre kifizetődőbb lesz a 680-as.
TTomax : igen, jobban járna egy 680-al, de egy giga 570-je már van. 55 körül mennek most a piacon a 570-ek. ha ennyiért el is adja, 110-ért még nincs 680-as, én sem adnék senkinek 135 alatt

-
front3r
őstag
Srácok!
A kérdés: GTX 570 SLI vagy GTX 680?
Konfigomat látjátok....
Vannak olyan játékok amelyek nem támogatják az SLI-t? -
Vigilante
őstag
GTX480 SLI: 1689 pötty: [link], hát itt azért elhúz az SLI, de 1-2 helyen, már elég komolyan a seggemben van a 680 as!

Tolok még alapon is egy tesztet, arra kíváncsi, vok, hogy mit kapok úgy!

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pont azért teljesítenek szépen. A szabályzás az ami limitálja a termékeket. Ugyanezt mondtam a Radeon HD 7970 esetében is. Húzták azokat 1,2 GHz-re, meg fölé, de azért nem fagytak le, mert a túlterhelés ellen védettek. Az órajel visszaskálázódik, ha rezeg a léc. Ezért kell a combosabb tápáramkör.
Ha a középkategórián 660 szintű terméket értesz, akkor ott az OC UK szerint a GTX 560 fut tovább. Szóval sokat kell várni.
-
Szerinted mekkora tartalék lehet benne?
Vágom, hogy a mostani kártyák is szépen teljesítenek húzva, pedig be vannak szabályozva 225W-ba, ugye...Láthattuk, hogy sokan még a 2x8-at is rárakják, valami alapja csak van.
Nagyon jó kis széria lett, rohadtul várom a középkategóriát!
-
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Már nagyon várom

2 jön házhoz, ahogy megjön az első szállítmány

-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Neked van igazad... csak nyílik a bicska a zsebemben mikor már a 4. topikban olvasom a suhanc butaságait
Nem véletlen mondták neki az előző topikokban hogy nem kéne erőltetni a dolgokat... Ha én tudok olyan hangnemben írni hogy az mind a 2 félnek jó legyen akkor ő miért nem?
Mind1 megpróbálom levegőnek nézni! 
-
ricshard444
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerintem bölcsebb lenne ha nem vennél tudomást a hozzászólásáról,és nem lenne off az egész
Egy másik oldalon folyton beszóltak például nekem(mert elmagyaráztam a dolgokat, csak hülyék voltak ,hogy felfogják) és belefáradtam aztán figyelmenkívül hagytam, pár napra rá vége lett...örökre 
-
Cybertrone
veterán
Nem véletlen... fingod nincs semmiről, csak néha benyomsz egy hülyeséget! Lassan az összes nivosabb topikból kiutállnak... szénné alázás... a rendszered tán ki se hajtja a vga-t de tolod a hülyeséget...

deicide:
Persze értem én! Mellesleg nem gyengébb, csak valamiben ez valamiben az... az Atinak inkább a számításigényesebb gamekben van értelme, ott jobban érzi magát, ez hosszú távon jobb lehet, viszont mi most élünk, és nem tudni mi lesz később
Én nem szégyenkezem a rendszeremmel, így is több mint elég, és nem sajnálom azt a 300 pontot amit markban elér a 680-as...
Én úgy vagyok a halksággal hogy relatív, engem nem zavar a gép hangja, ha zavarna már a vga-k is víz alatt lennének... viszont nincs meg álltalában egy kártyám sem annyi ideig hogy érdemben megérje FC blokkot venni rá
Így inkább hangosabb, viszont 70 fok alatt van minden a házban, sőt a mostani procim, ami már nem az ami az adatlapon van még az 55 fokot sem éri el... nekem így megfelel, de neked már szerintem sok lenne! Nem vagyunk egyformák, és kívánom hogy örömöd leld a cuccosban! 
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ráadásul nekem nem számít, ha a 680 pl gyengébb kicsit, mert engem a terhelés alatti csend is már meggyőzött és van fiziksz is

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hova menjek? Már mindenhonnan el lettem küldve.
-
MarcZ
senior tag
DiRT NVIDIA-nak fekszik inkább, ez igaz, ott azok jobban teljesítenek. Mikor a GTX 570-emmel futtattam bencheket igazán alap órajeleken és néztem a HD6970 FPS-eit is, akkor azért fel tűnt (ne haragudjatok azért, amit most mondani fogok AMD fanok), de picit a szénné verés felé közeledett a különbség a két kártya között. 570 sokkal jobban teljesített.
-
Vigilante
őstag
Eljön még az idő, amikor MaximumGame Nvidiára vált és akkor az AMD lesz a szar!

Egyébként nem értem, hogy mit jössz maxi állandóan az árakkal?

Giga GTX 680: 146.035Ft [link]
Giga 7970: 148.796Ft [link]
és ha megnézed az induló árakat: 27e HUF-al drágábban jött ki itt az ipon-ba, szal nem értem kajak, hogy ilyenkor kinek akarsz mit bizonyítani...
Ennyivel többől, meg meg is lesz kb a 4GB-os verzió 8+6 pines csatival, és még így is kevesebbet fog fogyasztani a 7970-nél! 
-
gV
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Erdei88
veterán
Non-ref hűtésű 680-ak mikorra várhatók?
-
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem lesz belole 1500mhz-es atibol sincsen... kicsit sokat mondtal!
Maximum tavozasat meg nagyon siratjuk
... Rem itt is olyan okos lesz mint nalunk
-
Keksz03
senior tag
válasz
Varázslóó
üzenetére
esküszöm ha lenne ignore list te lennél a PH!-n az abszolút első!
emlékszem a napra amikor beírtad h 7970-es kártyád lesz, hirtelen borult be az ég, támadt fel az orkán erejű szél, villámlott...szomorúság kerített hatalmába..."Bár gondolkoztam egy GTX680 Phantomon"
A fél topic tette össze a két kezét és hajtotta fejét imádságra tán hosszú évek óta h ne így legyen...
gainwardgs: 1500?
soknak érzem! max a vizezett nem? -
Varázslóó
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
az egy dolog
csak ugyan olyan órajelen
egyeznek kb vagy elhúz az ATI 
Bár gondolkoztam egy GTX680 Phantomon
-
Keksz03
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
nem azért írtam h rossz fényben tüntessem fel a GTX680at, félreértés ne essék, biztos jönnek még csodadriverek vagy patchek a játékokhoz és alakulnak az eredmények, de meglepett a nagy különbség! Skyrim érdekelne nagyon ott elvileg aláz a GTX680! Neki volt 7970 is, kíváncsi vagyok mennyi az annyi!

MaximumGame: tudom, de ezt minek írtad most ide?
-
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Proci nem egyezett

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
arra tökéletes ! 

legyen ugy!

(persze csak 1-2 helyen van olyan rész) Egyébként, nagyon jó game, én spec 3-4x vittem már végig, 2x DX10-be aztán külön a 470SLI- vel és külön a 480 SLI-vel is!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)