Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-evil
aktív tag
nézd meg az adatlapját. és monitorbol is 3db 30"as van...48GB memória

centaurium -
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
de lehet ő nvidia párti.igy esélytelen a 4db 7970...de miértnem csinálta ugy mint centaurium kolléga? neki ÁLLITOLAG 4db 590ese van...
-
Keksz03
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
3GB-os példányok a GTX580-ak amiket használ!
látom h 3 monitor+3D de a 4. kártya még ér egyáltalán vmit? vagy úgy kérdezem h ér +150 sőt többet ha víz block is kell rá?
szerk.: brutális rendszer, grat hozzá!
-
válasz
ricshard444
üzenetére
3gigás volt neki.
-
D-evil
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
és a 4db 580as már kevés volt hozzá mi?

-
törölt tag
-
Vigilante
őstag
Quad SLI 680-asokból itt van videón is!

Cshavez: de akkor már a 4GB-os verziókat veszed ugye?

-
-
törölt tag
Ha minden jól megy, jövő héten kész lesz a 4way 680 sli-m vízhűtéssel,meg egy új brutál rendszerrel mellé!

-
ÁdiBá
veterán
Na, erre kíváncsi leszek össze jön-e nekik a dolog.
1 Slotos GTX680!
Sikító ventilátor, 100 fokos gpu?!
Reméljük nem... -
törölt tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A SLI befigyel, ha meg lesz keret igaz-e.
N_A_S-nál elég szépen megy a 3dmark11 -
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
80ért 6870x2-ket hirdettek ami erősebb mint egy 5970...
-
westlake
félisten
#555: Isten ments! Csak hogy irigykedjetek

-
D-evil
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
azért a 105k-s 6990 sem rossz választás,nem?
egy kérdés:szerinted mennyit ér most egy 5970?
-
D-evil
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
7970 azért ez így meleg ár

-
Alpachino
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Igen, lásd a középkategóriás 7-es ATI-k válaszára is inkább az 5-ös szériát tupírozgatták....

De szerintem semmi se késő, jön a nyár és mivel mindenki felsőkategóriás VGA-ra gyüjtöget, megoldódik a probléma...

-
fatallerror
addikt
jó tehát figyelmetlen vagyok és adnak még játékokat : D
-
Alpachino
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ebben van valami,
de az NV.-tól ezt megszokhattuk, hogy mindig késve rukkol elő az újdonságaival, ez a középkategóriás VGA-ira még jellemzőbb 
Zoli83 : szerintem sokkal hamarabb eléri ezt a határt....
persze ha valami váratlan forintgyengülés nem jön közbe, ami mostanában nem is olyan lehetetlen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
MarcZ
senior tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Múlt karácsony környékén, ha bármilyen GTX-et vettél (sajnos csak Amerikaiaknak szólt ez), akkor kaptál hozzá Batman Arkham City-t. Nem tudom, hogy ez ilyen hivatalos volt-e, vagy csak a Newegg, meg a TigerDirect adta, de hogy volt ilyen, az biztos.
(#535) RECSKA: Ez való idaz, bár az még tavaly Január idején volt inkább, GTX 590-hez, ami kicsit később jött ki már nem adott sok gyártó. (Tudtommal egy sem, de inkább így írom, mert annyira tudom, hogy le leszek oltva.) Bár a GTX 590 minden tekintetben olyan furcsa kártya volt. Nem sok embernek van, bár meg is értem miért, nem egy olcsó cucc.
-
Cybertrone
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Hát nem csinállnak belőle problémát... 1-2 márka ad gamet asszem... vtx az a 7970 mellé dirt 3 cupont pl Másról nem tudok... pedig beleférne egy promo kód!

-
fatallerror
addikt
én nem figyelek eléggé v mostanság nem divat játékot adni a kártya mellé, pl az új generációs kártyáknál egyiknél se látom h adnának vmit se amd se nv oldalon

-
Alpachino
veterán
-
Keksz03
senior tag
Nem unjátok még? Linkelgetitek az árakat meg a teszteket és győzköditek egymást arról h melyik a jobb választás, ráadásul ugyanazt a 3-4 hozzászólást olvasom folyamatosan csak más megfogalmazásban már vagy 3 napja...szívesebben olvasnék olyan hsz-eket amik a kártya működésével kapcsolatosak vagy amik egyéni tapasztalatok, pedig nekem is 7970-em van!!! Hagyjuk az olyan trollokat mint MaximumGame, ha nem válaszolunk, nem állunk le vitatkozni majd megunja és elmegy...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Vigilante
üzenetére
Ez azért fura, mert egy GTX680 videokártyáról beszélünk ami jelenleg a piacon a leggyorsabb hardver, ennek fényében 1920tól indul a kártyának a tényleges kihasználása.
Ez a felbontás alatt, a szörnyeteg nem fogja magát jól érezni mert nincs az a több magos rendszer ami a valódi erejét a monitorra tudja majd kényszeríteni játékok alatt.
Az esetek 90%-ban a processzor lesz a lassú tényező.
Így vesz egy nagyon drága videokártyát aminek töredékét használja ki.
Ezért nem ésszerű.
De természetesen nem vagyunk egyformák. De durván 30 ezer forint egy FullHD monitor. Kártya meg 150...
(#524) Alpachino Jogos.
Mindenki pénzből él viszont, azonos árkategóriában inkább az ember a számára szimpatikusabb gyártó termékét fogja választani. -
Varázslóó
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
Mindent magamtól vettem ,utolsó fillérig !
Névből ítélni nem szép dolog!
És asszem beszélhetek mind2 fórumba ha már ilyen gépem van, és nem első gépem...
És napi szinten olvasok mindent !
-
fatallerror
addikt
válasz
Varázslóó
üzenetére
kész csoda h még ennek a fórumnak tagja vagy....
neked biztos könnyű mert a viselkedésed alapján bőven olyan korúnak látlak h apuci veszi meg neked a cuccaid de a 10-20e árkülönbség az sok. ha minden hw-nél azt mondanánk h jaj az csak 1 10essel több legyen az akkor a teljes gép ára jópár 10 ezressel többe kerülne és ha van is annyim azt nem feltétlena gépre költeném hanem más engem érdeklő dologra, mert nem csak a pc-ből áll az élet, csomó más szórakozási lehetőség van még, neked sem ártana xD
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Tök mindegy, itt is olvassuk. Ki kéne banoltatni valahogy, idegesít.
Egyre több gyerek, vagy gyerek hsz van ezen az oldalon, nagyon leesett a színvonal, mióta 370.000 regisztrált van, teljesen más lett az egész. SG.hu, GameStar-on van ilyen színvonal, 1-2 éve nem volt ilyen rossz a helyzet. -
Erdei88
veterán
válasz
Varázslóó
üzenetére
Direkt csinálod ezt?
Kártyád topikjában nyugodtan leírhatod, hogy Neked van a legjobb kártyád.Rajtad kívül az összes 7970 tulaj el bírja viselni, hogy az NV is előrukkolt egy hasonló teljesítményű karival és eddig tartott az egyeduralom. De Te amit művelsz elég unalmas...
-
daneeeeee
aktív tag
Ez durva!
A Hardwareheaven-es tesztben[link] a Jetsream 1354/1805MHz es órajeleken szaladgál tuningolva, léghűtéssel !!
6+8pines, szal a Zotac sem tud majd ennél sokkal többet a 2000MHz szerintem bullshit. -
Varázslóó
őstag
Ez tény GTX680 kell venni , ha már olcsóbb !
150-160ezret tényleg nem ér a 7970 
vagyis árban reális
de sok sok magyar pénz 
-
válasz
fatallerror
üzenetére
139 jelenleg.

Míg a legolcsóbb 7970-es is 140 felett van...
-
jozsef m.
tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Igen észre, vajon mi az oka?

-
D-evil
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
viszik mint a cukrot tuti

-
D-evil
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
melyiknek?
-
fatallerror
addikt
hagyjátok már szegény gainwardgs-ot, rákell hagyni h használja a dolgait, ő pénze meg stb...
maximumgame ha nem vettétek volna észre az összes nvidia-s topikban elmegy verni a mellét h 7970e van. márkabuzi és ennyi, nem kell rá reagálniazt észrevettétek h mióta a gtx 680 megjelent néhány 7970esnek nőni kezdett az ára nem csökkenni? : DD
-
ricshard444
veterán
Kéretik az OFF-t befejezni
Legalább tovább ellesz vele,mint ti Full HD-n,ennyi. Most tudnék mesélni,de én is offolnék tovább 
-
Vigilante
őstag
Úristen, nehogy már ezen akdjatok fenn, hogy min akarja használni azt a karit!
Megveszi a 680-at, azt max később vesz egy full HD monitort is! 
Cybertrone, neked, meg k*rvára nem értem, miért kell beugatnod mindig?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

grat mégegyszer!

De a CF skálázódás még mindig igaz 
Nem flamelni akarok ,csak megjegyeztem

150-160ezret tényleg nem ér a 7970