Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
24'' 1920*1200 full HD ez lenne a max!!
Azert jobban futnanak a jatekok?
) -
Cybertrone
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hát valamennyire tudja tekerni, viszont a kártyába sok benne maradna! Kérdés persze a felbontás amihez veszed, FHD vagy afölött annyira nem kell a proci, viszont az alatt nagyon kell, és visszafogná
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne,ki tudna segiteni?

Szeretnem lecserelni a GTX 260 videkarimat a GTX 680-ra,viszont a procim csak,Q6600!!
Nem akarok most teljesen uj rendszert venni,tudom le kellene mindent cserelni.Tudja tekerni azert a regi procim vagy teljesen felesleges beruhazas lenne a kartya csere?? HEELP

-
Cybertrone
veterán
Nincs is ezzel gond... de mikor megkérdezik és mire használod
... Az M5-ös BMW-t mire használja az ember... délután a gyereké megyek az iskolába, estefelé az autópályán tolom 250-el... az is értelmetlen kérdés... de hát látod 
asuspc96:
Igazad van szerkeztettem... képzeld el ha nem teszem... nem 25 sort írsz ha nem 150-et válaszul
Mellesleg nálunk disznóból van a szalonna, a kutyát nem szeressük, max hobbyállat, nem haszon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
húú mi lesz itt, várjatok egy kicsit.. csinálok popcornt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én raktam össze, teszteltem, telepítettem, stb... így kicsit pontosabb
-
asuspc96
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Úgy látom él a mondás miszerint:
"Kutyából nem lesz szalonna".....
Innentől az áramlatra bízom a válaszokat...
szerk: utólag mindenfélét én is bele tudok rakni....
asuspc96
-
asuspc96
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerbusz!
Cybertrone:
Szóval már nem is tudom mióta olvasom a hozzászólásaidat de Te biztos szakértője vagy mindennek szóval teljes elismerésem minden egyes belekezdett munkádba...DE
hogy szépen és esztétikus nyelvhasználattal éljek:
k@rvára unom azt, hogy annyira fölényes helyzetben érzed magadat mindenkivel szemben, hogy megengedhesd magadnak ezt a stílust...
Most ezt nem az a hozzászólásod robbantotta ki (#686), hanem úgy a globális PH! tagok azon tömegének hozzászólásaira való reagálásod amit elkövettél. Magyarán mindig belöksz egy olyan (általad ironikusnak és baromi viccesnek tartott) hozzászólást ami szerintem az esetek 99%-ban nem állja meg a helyét...Lehet én látom rosszul a világot de földi
gazdaságunkat nem pénzben hanem emberi kapcsolatokban mérjük...és ezt Te nem tartod szem előtt...én (személy szerint) úgy látom, hogy miótal összejöttetek jones965 kollégával azóta neked elszálltak a köreid odabent...
És ebben semmi személyeskedés...egyszerűen az itteni karaktered ilyen...én így raktam össze a lapot...
Lehet, hogy az életben nagyon normális ember vagy de akkor az tükröződjön meg itt is...
Én pl mindenkinek a szemébe mondom amit gondolok...lehet nekem ez az óriási hibám...emlékszem amikor jones965-tel összekaptam egy gyerekes dolgon...nem volt értelme de egyszerűen az ösztön azt sugallta, hogy ennek ki kell jönnie.Tudom, hogy erre bőven lesz reakció elég széles körben de egyszer valakinek ki kell böknie....
Szerintem én nem ártottam Neked semmivel SEM...
ha igen kérlek linkeld be és fejtsd ki..
üdv, asuspc96
-
D-evil
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
naaaaaaa szerintem tök normálisan kérdezte

-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
elég ha én tudom!

-
D-evil
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
egyetértek

-
Keksz03
senior tag
Nem tetszik az Intel, sose szerettem, egy FX-8120-at szeretnék ha ezt elviszi vki!

BeLucZ: tisztában van mindenki a ténnyel h a multihoz több szufla kell mint cpu-ba mint vga téren, de azért mondtam egy i5-2500-at mert szvsz annál többre nincs szükség még ott sem, ergo 1 kártyás rendszer mellé i7-et venni pénzkidobás, inkább költse erősebb vga-ra, persze ha van miből akkor nem szóltam!

-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
hát játékra felesleges a 3960x, tudtommal alig van különbség a 2600k,2500k és 3960x játékbeli teljesítménye közt, e-penis növelésre meg munkára kiváló, ja meg 3dmarkra
szerintem meg igen is fullos proci egy 2600k
átlag szemmel nézd, az átlag user szemével, akinek mondjuk e8400-asa van vagy még gyengébb procca -
BeLucZ
addikt
ki beszélt itt 2500k-ról? nem mindenkinek van fullos sandy bridge procija
és én eleve a játék single és multi módja processzorigényének különbségeit taglaltam
szerintem ez érdekelhet egy leendő 680 tulajt is aki majd bf3al akar multizni és q9550-e van, mert itt valaki mondta már hogy vesz ilyen vga-t régi procihoz és akkor félgőzzel fog pörögni a vga az garantált -
-
-
Keksz03
senior tag
hát írják h ez single-re vonatkozik, de elvileg nem lehet sokkal nagyobb különbség!
én is ezt mondom mindenkinek, főleg mikor azt látom h i7-2600k+GTX560 Ti-vel tolja a BF3-at...elb@szott egy csomó pénzt a cpu-ra és még csak használni se használja de a lényeg h van a parasztnak korájhét, az a menő!
-
Crytek
nagyúr
Valaki találkozott olyan GTX 680 teszttel ahol több procival (vagy csak egy procival) de más más órajeleken tesztelik a VGA-t?
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére

-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
egyet tudok adni... cserébe jöhet egy sima fekete. Legalább nem világít ez a szar este

-
Psychopeti
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Köszönöm válaszod

OFF! Vége!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Ez nem a topik része
De ez szerintem kicsi hoozzá... belemenni belemenne egy megfelelő lapban, de jól nem érezné magát! 
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem semmi egy ára van az biztos de tényleg jól néz ki

És ebbe a házba bele férne 3 Way SLI-be az EVGA GTX680?
HÁZ: Gigabyte Triton Black Series 180
-
Cybertrone
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Az FXAA injector az egy külső program. Nem feltétlenül lesz jó az eredménye. Mellesleg a játékban is van FXAA, szóval teljesen szükségtelen ennem a programnak a használata. De ott az SMAA injector. Az szvsz jobb, de a játékbeli FXAA-t kapcsold ki. Egyébként ez is külső alkalmazás, vagyis számítani kell arra, hogy az eredmény nem feltétlenül tetszik majd.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
A driverek jellemzően szoftveresen megadott paraméterek szerint dolgoznak. A hardver szempontjából az AMD és az NV is egy szinten áll a képminőségben. Nüansznyi különbségek vannak. Igazából itt az a fő kérdés, hogy melyik gyártó mennyire képes az ízlésedre szabni a képminőségre vonatkozó beállításokat. Tehát, ha az AMD neked részletesebb képet adott, az nem a hardver miatt volt, hanem azért, mert az AMD alapbeállításai közelebb álltak az igényeidhez. Ugyanakkor ez változtatható. Ott vannak a driverben az opciók és nyugodtan lehet rajtuk változtatni. Meg lehet találni a számodra ideális állapotot NV-n is.
-
N_A_S
veterán
Beteszem ide is mert eléggé témába vág:
EVGA GTX680 SLI
i7 3930K @ 5GHz (H100)
Corsair Dominator GT 1866
ASUS Rampage IV ExtremeBattlefield 3 Multiplayer FULLMAX 1920*1200-as felbontáson átlag 120 FPS Metro pályán a kinti részben, alagútban 150-160, 4500-as proci mellett, a VGA-k alapon
-
törölt tag
Ami engem érdekel hogy képminőség melyiknél jobb Az ATI-nál vagy az NV? Azt tudjuk hogy mindkét kari erős, de képi megjelenítés elég szubjektív.
Nem rég kijött 296.10 WHQL 64-bit driver belenyúlt a színekbe . A BF3 patchelés után ezt tovább vitte.Túlzottan mesterkéltek lettek a színek.
Anno a HD4830 sokkal jobb (részletesebbet) képet adott, mint az NV. -
Keksz03
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
A két gpu-val rendelkező videokártyákon csak 1 darab Sli illetve CF híd található.
Nem lesz ez másképp a mostani 2Gpu-s keplerel sem a jövőben valószínűleg.(#606) Cshavez Így van tudomásom szerint majdnem a HD7990 esekkel terjednek el a 4GB GTX680 karik.
Én arra leszek kíváncsi hogy a GTX690 avagy az SLi kártya lesz - e 4GB/core kivitelben.
Az ASUS lehet hogy megcsinálja.(#641) Attix82 Vagy inkább el kellene fogadni hogy az adott videokártya mire képes.
Megy a metró is szépen egy jó rendszerrel. Én 100FPS el hasítottam FullHD-ban maxon. -
Attix82
addikt
válasz
peterm711
üzenetére
Szerintem hagyjuk ezt a Crysis 2 dolgot, mert mióta felpatchelték duplán számoltat a VGAval mindent kb, ugy sz.r ahogy van. Pacth előtt 800 Mbnál többet nem kért a VRAMból.
Pl most BF3hoz kijött egy 1.5 Gbos patch, 5870 ultra 2x simítással nagyon szépen fut 1680x1050be, ( 40-60 fps vsync ON)..... Csak meg kéne írni a játékokat rendesen és nem lennének ezek a problémák. Metro 2033 is még a mostani VGAal is gyengén fut, hagyjuk már

-
válasz
üzenetére
Akkor ott tuti swappelni fog a 2gigás 680-al nem akarlak rábeszélni 7970-re, ezért inkább azt mondom jobban jártál volna ha megvárod a 4gigás 680-akat, mer így lesz ahol megfogod érezni a 2giga vramot. Bár gondolom nem crysisal játszol a sparco ülésbe, de engem idegesítene akkor is hogy megtudja fektetni egy ilyen combót pár gém, főleg ennyi pénzért.
-
Enton
addikt
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Kiváncsi leszek mennyiért fogják vesztegetni. Nagyon jól néz ki. Must have!!!
-
fatallerror
addikt
hát nem :] jelenleg a mostani gépem se használom ki mert 1 árva játék sincs :/ lesz 1 max payne májusban aztán őszig semmi :/
az a baj h én sportolok ami pénz meg nyáron a kedvenceim ha turnéznak akkor az 50 ezer/ koncert és ezek fontosabbak mint a pc pedig a gép előtt is elég sokat vagyok :/de mondjuk ha végzek a sulival és rendes melót találok akkor marad pc-re is és reményeim szerint évvégére összehozok vmi jó kis masinát is

-
D-evil
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
mert nem ez lenne a legfontosabb az életedben

-
Vigilante
őstag
Cshavez: a 4 GB-os verziókat veszed a 680-asokból?

-
fatallerror
addikt
ha havi 1 millát keresnék se építenék quad sli

kinek van itt 4 db 680asa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Nincs is ezzel gond... de mikor megkérdezik és mire használod
... Az M5-ös BMW-t mire használja az ember... délután a gyereké megyek az iskolába, estefelé az autópályán tolom 250-el... az is értelmetlen kérdés... de hát látod ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor azt nagyon sajnálom De komolyan

![[link] [link]](http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/405541_194727310634313_100002911378608_342498_348619513_n.jpg)