- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
válasz
kockaharcos #3386 üzenetére
oda van írva a százalékod alá h ha low ha high akkor miben jobb/rosszabb a kártyád!
a kérdés az h az angol nyelvvel van probléma vagy a szemeddel?
-
Keksz03
senior tag
amúgy tök érdekes volt mert ugye előzetes képek alapján ilyen csonka kártya kinézete volt, aztán láttam az Asus DCII-t ami megszokott méret és most nézem h a Palit is ilyen kis csonka, toldott lett!
csak számomra érdekes ez? -
Keksz03
senior tag
válasz
kockaharcos #2184 üzenetére
főleg h 90 a nettó nagyker ára kb!
olyan 110-115 körül lesz kapható ha minden igaz!
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #2060 üzenetére
ennyi, ezt mondtam én is
ezért is nem értem h mi a f@sznak kell kötekedni...
-
Keksz03
senior tag
dehogy kell, én 7970-el full hd-ba 4x szűrő, 4K textúra pack stb mellett 70%-ra tudtam leterhelni a vga-t nagyon max...2 kártya ereje bőven elég lenne hozzá!
mindegy, nem értem miért kell így az embernek esni, én 3 monitorhoz vennék csak 2 kártyás/gpu-s rendszert ráadásul nem fél évre úgyh engem 2GB+ verzió érdekelne csak saját elképzelés és tapasztalat alapján!
nektek ehhez semmi közötök én se mondom meg h mit vegyél vagy épp ne vegyél... -
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #2056 üzenetére
nem tudom minek kevered bele a 7970-et, én csak azért hoztam fel mert a tesztben ahhoz volt viszonyítva és bár majdnem minden esetben elverte a GTX680 SLI egészen 2560x1440-ig (asszem ennyi) mégis volt pár játék ahol drasztikusan visszaesett a teljesítménye 5760x1080-on...
egyébként egy GTX690 ereje nem fogy el olyan könnyen, a másik pedig h meg ne haragudj de nekem van tapasztalatom játékokkal 3 monitoron ekkora felbontáson úgyh nem én vagyok az aki a vakvilágba beszél...
de ha ennyire nagyra tartod magad írj privátot vagy steam chat-en ne itt próbálj meg villogni! -
Keksz03
senior tag
válasz
kockaharcos #2052 üzenetére
hát 2 kártyás/gpu-s rendszert ha vennék akkor már egy 3. monitort is mellédobnék ennek a kettőnek és újra szólna az
EyefinitySurround!
csak full hd-ra nem vennék ilyen szörnyet az sztem hülyeség...max 3D-re de az nem érdekel!egyébként 3D játék alatt több memóriát használ a kártya nem?
RECSKA: volt 1-2 játék ahol már eléggé visszaesett az FPS, megpróbálom megkeresni a tesztet de nem ígérek semmit. ráadásul 300ért kártyát nem fél évre veszek és azért az 5760x1080 szűrőkkel és high res pack/moddal biza nem keveset zabál már most a Crysis 2 vagy a Skyrim...
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #2048 üzenetére
az a fránya 2GB csak ami zavar egyébként már most elkezdenék gyűjteni rá!
Lapomba úgyis bukó a léghűtéses SLI akkor már dual GPU-s kártya legyen és azt vizezném...persze ma jött meg a GTX560 DCII, tökéletes most egy darabig, de ez...ez felkeltette a bennem szunnyadó kockát aki hajlamos lenne sok pénzt kidobni!
-
Keksz03
senior tag
hát ez brutális lett, annyit simán tud mint egy GTX680 SLI, keveset fogyaszt na és az az OC amit kihoztak belőle!
-
Keksz03
senior tag
egyébként kérdezném a volt 7970 tulajokat h akkor összességében így kis tesztelgetés után megérte váltani?
-
Keksz03
senior tag
válasz
Varázslóó #1837 üzenetére
ízlések és pofonok, szvsz nagyon látványos és szép a játék minden más tekintetben viszont egy gagyi szar...sajnos már erre mennek rá h nem baj ha fos az egész úgy ahogy van de legalább legyen szép, had dicsekedjen a Vér István h "nekem maxon fut a krájzisz" meg méregessék h ki kap több FPS-t a benchmark alatt...
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone #1804 üzenetére
OC: 1227/Boost:1367/7200! megnézném h a ref hűtője mit össze nem sír egy ilyen tuning mellett...
mindent eltakar a lapon... 2 kártyánál meg a felső megfő...,
csak nekifutnék a hozzászólásom újraolvasásának mert szövegértésből ez a kijelentésed egyest érne!
-
Keksz03
senior tag
Asus GTX680 DCuII review
na ezt mondtam, erre a kártyára volt érdemes várni annak aki GTX680-ba gondolkodik...csendes, jó a hűtése és lehet húzni rendesen + 8+6pines tápcsati!
persze aki SLI-t tervez annak gond lehet a 3 slotos hűtés de ha 1 kártyás rendszer akkor bizony ez a nyerő! -
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
monguz82 #1524 üzenetére
Jó hűtés?
Ez nem jó sztem...IDLE-be valóban alacsony de csak 2 fokkal jobb mint a Giga megoldása, viszont LOAD alatt?? 5 fokkal jobb mint a ref, amikor a Giga 16 fokkal hűvősebb a refnél...
bár kérdés h mennyire lehet hangos, de sokkal többet vártam, sztem ez nagyon szerény! :S
Igen a memória elég szépen ment! -
Keksz03
senior tag
Palit GTX680 JetStream Edition Guru3D review
Néztem a teszteket, mondom nem nagy szám ugyanaz mint a giga OC és még a hűtése is gyengébb, aztán megláttam az utolsó előtti oldalt ahol még rádobtak a gyári OC mellé!
elég jól sikerült sztem, palit amúgy is tetszik, sose volt gondom a termékeivel! -
Keksz03
senior tag
Már egy nagykerben feltüntették ár nélkül, rendelhető státuszban van, 2GB-os 3 év garos Phantom!
Abból amit olvasgattam, egy jól szellőző házba egy spec hűtéses 6+8 tápcsatis példány igen jó szolgálatot tehet majd, sőt mint láthattuk a giga példányánál is egy jó hűtés tizen fokokat is le tud majd faragni és emelett csendesebb is lesz!Egyelőre nem szorulok ilyen erős kártyára, a 7970et is eladom, mert Diablo 3-hoz nem fog kelleni másra meg nincs idő munka mellett de ha idővel változna az igény akkor biztos olyanban gondolkodnék mint amit írtam!
-
Keksz03
senior tag
ha már így szóba jött, GTX680-on mennyit lehet átlagosan húzni fesz. emelés nélkül?
-
Keksz03
senior tag
Svédeknél vki már feltette 878.7 USD-nak (200 ezer ft mai árfolyamon) megfelelő koronáért, hát ha ez igaz akkor van ára...
Backplate-es lesz h hűtse a memória chipeket...
"It's likely that a backplate is used to cool memory chips on the reverse side of the PCB." -
Keksz03
senior tag
válasz
schwartz #1431 üzenetére
jah most látom h kamuhír...azt hittem h a venti miatt ott lehetett vmi, sajnos a képekből nem sok látszik GTX295-höz meg sajna nem volt közöm! egy gtx680on nagyon max 4 fokot hozna talán, de az is nagyon max legalábbis erről lehet olvasni! mondjuk lefogadom h sokat számít ha mellé jó a házszellőztetés! végülis a Sabertooth lapoknál sem rossz az a thermal armor.
-
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
Forestgreen #1365 üzenetére
nem rossz, de a teszt lesz majd döntő!
mindenképp megéri várni a nem ref kártyákra sztem is!
-
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam #1359 üzenetére
hát ha igazak a hírek akkor árzuhanás nem lesz egyhamar!
sajnos az AMD nem fog árat csökkenteni még 1-2 hónapig tuti!
A GTX680-nál erősebb 1 GPU-s jönni fog, de ha minden igaz nem játékra szánják hanem h felvegye a versenyt számítási teljesítményben a pirosakkal mert abban eléggé jók tehát ez nem hiszem h lenyomná az árat!
Ha engem kérdezel, akkor amíg a 7970 drágább addig nem is akarja a 680-asok árát csökkenteni az nvidia!
én remélem mihamarabb beszerzel egyet és írsz pár személyes tapasztalatot nekünk! -
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam #1357 üzenetére
arról nem beszélve h a GTX480 zabál rendesen és nem kicsit melegszik, ezzel szemben a GTX680 jóval takarékosabb és hűvösebb!
ha a személyes véleményemet kérdezed akkor bátran ruházz be egy GTX680 2GB-ra és egy jó darabig nem lesz gondod még 3 monitorral sem!
már láttam itt PH!-n 130ért de neten is már 145 körül kapni!örülök h segíthettem!
-
Keksz03
senior tag
válasz
Keksz03 #1353 üzenetére
Itt is találsz párat nagy felbontásban! Nagyon erős kártya lett 5760x1080-ban is jól megállja a helyét, többségben nyer vagy hozza a 7970 szintjét, talán a szűrők tudják kicsit nehéz helyzetbe hozni ekkora felbontásnál! viszont a 4GB-os elvileg jobban fog melegedni ami nálad szempont lehet illetve ekkora felbontásnál már a plusz szűrők miatt lehet h a kártya is elfogy egymaga tehát nem tudsz mit kezdeni a +2GB-al sem! a tesztet amit kerestem nem találtam, vmi német oldalról volt talán vkinek eszébe jut!
remélem vmit tudtam segíteni! -
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam #1352 üzenetére
schwartz: VICC!!!
szab.tam: Itt láthatsz pár játékot 5760x1080-on tesztelve! volt egy másik teszt azt egyelőre nem találom, de azt tudom h ma is láttam már úgyh megpróbálom előkeríteni!
A lényeg h 5760x1080-ban pár játék van ahol a GTX680 kikap a 7970-től, amúgy egy szint, azokban viszont eléggé, de azt csak a vram-ra tudom fogni, ugyanis volt tesztelve élsimítások nélkül és azzal is és látszik h az beteszi a kiskaput! sajnos ehhez a felbontáshoz mivel csak 1 kártyát tervezel én mindenképp a 4GB-os verziót mondanám szükségesnek, tekintve h sok pénzt fizetnél a 2GB-osért is és kétlem h hamar lecserélnéd ha már megveszed és még ki tudja mit hoz a jövő! vagy 7970... -
Keksz03
senior tag
válasz
szab.tam #1261 üzenetére
eredetileg úgy van h a középsőt kéne DP-ra kötni, mivel ez sok embernek nincs a monitorjain van átalakító de 3 monitor esetén vagy nem ad képet vagy futni fog és vibrálni, ezért ajánlott aktív átalakítót használni! a másik kettőt kötheted DVI-re de HDMI-re is! jól írtad flex kártyánál nem szükséges az aktív kábel!
az én rendszerem így volt: mini DP (aktív) --> DVI, DVI (dual), HDMI
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
tehát ha jól értem akkor egy nem ref nyákos, 6+8 tápcsatis kártyából jó eséllyel ki lehet majd hozni többet? gondolok itt egy MSI Lightning féle mókára amik ha jól tudom spécibbek!
hőmérséklet h alakul a refnél OC-zva? -
Keksz03
senior tag
Előbb v utóbb ráunnak a modik a takarításra és bezárják inkább ezt a topicot!
-
Keksz03
senior tag
egyébként miért veszik sokan a ref 680-ast? talán ennél azt mondom jobban megérné várni egy komolyabb hűtéssel szerelt revízióra 6+8 pines tápcsatival h az OC is problémamentes legyen! de ez csak magánvélemény illetve érdeklődök h aki vett már az miért nem várt?
-
Keksz03
senior tag
Tudom nevetséges h témával kapcsolatban írok, de Galaxy GTX680 Water Cooling Edition annak akit érdekel esetleg!
egyébként mi a tapasztalat, jók ezek a gyártó által (evga,galaxy) használt blokkok vagy egy komolyabb blokk (EK,Watercool) azért jobban teszi a dolgát? -
Keksz03
senior tag
válasz
gainwardgs #1080 üzenetére
grat, várjuk a személyes tapasztalatokat
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
vki meg tudja mondani h lehet h az EVGA ref kártyája ilyen olcsó? a 4 betűs oldalon pl az a legolcsóbb ref kártya! vagy csak nekem fura?
-
Keksz03
senior tag
igen én is olvastam, ahhoz képest h így írtak róla a cikkek h 2GHz-re is képes lehet, azért kicsit több esélyt vártam mint amit ez a mondat sugall mert lássuk be nem túl meggyőző!
SzlobiG: jaja, tetszetős, bár árat nem írtak, arra leszek kíváncsi! alig várom a teszteket, kíváncsi vagyok mennyit hoz FPS-be, ha az ára is jó lesz akkor megeshet h újra nvidiám lesz sok sok idő után!
bár jó lenne ha itt többen vennék a kártyát és több személyes tapasztalat lenne, a drivertől azért még félek!
-
Keksz03
senior tag
Ez lenne a 2GHz-es?
Sejthető volt h nem lesz kártya ami annyin megy de h ez is csak 1.2GHz-el jön...
Bár azt látni h húzható rendesen, mehet neki a fesz bőséggel, de h mennyire fogják kihozni a 2GHz-et szétfeszelve, illetve lefut-e rajta a 3DMark még ha sikerül is felhúzni addig...vki nem rendel egyet-kettőt?
-
Keksz03
senior tag
válasz
zolee5016 #945 üzenetére
Azért mert azoknál nem hardveres a hiba hanem szoftveres! Legalábbis a legtöbbjük! Olvastam h sokan használnak akár 1 éves drivert is mert azzal pl nem csinálja vagy alig! Ami azért lássuk be ciki mert elesnek pár FPS-től meg amiket még egy újabb driver nyújt! Na de ez már más téma, ne térjünk el!
Szvsz nem kell izgulni de holnap kiderül!
De vegyél 680at, érdekelnek a személyes tapasztalatok csak úgy mint itt is sokan másokat!
Jóéjt!
Üdv: Keksz03
-
Keksz03
senior tag
válasz
zolee5016 #943 üzenetére
Az egyelőre lesz! Bocsi!
Ha holnap is kint lesz, akkor kezdj el kételkedni, de ha engem kérdezel nyugodtan rendelheted a GTX680-at, nézegetem mindig külföldi oldalakon de úgy fest sikerült egy majdnem hibátlan kártyát alkotnia a zöldeknek, az egyetlen dolog amit elrontottak az az ára, mert egy 100-sal olcsóbb kéne legyen h mindenkinek jusson belőle!
-
Keksz03
senior tag
válasz
zolee5016 #941 üzenetére
Elvileg rossz tréfa, NVIDIA fórumán kerestem utána és eddig 1 GTX680-ról volt topic TDR hibával! Persze ez nem zárná ki a tényt mivel kisebb kártyák esetében (GTX560 Ti) pl elég sok TDR hibás esetről hallani de ez driveres nyűgje már több mint 1 éve a zöldeknek anno én is szívtam a GTX570-el!
Szvsz ez kamu hír, ha valóban az és az NVIDIA látná, lehet kicsit megharagudna mert azért nem vicces ha GTX680-ad van! Bár azt írták cserélik! -
Keksz03
senior tag
olvasgattam EVGA fórumon és ott is azt tanácsolják egy i7-870 tulajnak a GTX680 SLI-hez h rángassa meg 3.5-4GHz-ig és rendben lesz, nem kell váltania!
remélem segítettem!
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
MegalodonS #744 üzenetére
persze, igazad is van csak azt mondom h 5 év sok idő és azalatt sok minden történhet!
lehet csak én nem merek 2 évnél többe gondolkozni!egyébként osztom a véleményt h először ágyazz meg egy új alaplap+cpu kombóval aztán később ha kijöttek a kisebb GTX-ek, talán az árak is lemennek, akkor belefektetheted a kártyádat és 5 évig boldogság!
-
Keksz03
senior tag
válasz
MegalodonS #736 üzenetére
hardvert 5 évre a mai világban? bármikor bejöhet egy olyan újítás h kuka az egész! ez a "szép" a számítástechnikában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Politika
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest