Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon105
tag
Volna egy saját készítésű összeesküvés-elméletem (persze nem gondolom egészen komolyan):
Tegnap nyitottam egy nem túl összeszedetten megfogalmazott ticketet (olyat, amilyet én képes vagyok), és ez jött rá válaszul:
There may have been a brief period while the system processed your (suspension or ban) that you may have been able to play. The (suspension or ban) on your account remains valid and will expire in about 23 days.
Érdemes ezt összevetni ДарСтав beszélgetésének 29. sorával. Sőt, újra átolvasva az egészet, mindegyik válasz copy/paste szagú.
Nem lehet, hogy (mindegyik összeesküvés-elméletben szerepelnie kell ennek a kérdésnek) teljesen automatizálták a supportot és rajtunk tesztelik, hogy átcsusszannak-e a 'nem csináltam semmit, vedd le a bant' típusú kérdések a rendszerükön? Biztos ezek irritálták őket a legjobban, csak nem volt elég belőlük a teszthez, ezért csináltak maguknak újabb tesztalanyokat.
(Ha eddig is köztudott volt, hogy botokkal kommunikálunk, vagy ha élő emberek eddig is csak másol/beilleszt válaszokat adtak, arról nem szeretnék tudni, én mostantól ebben hiszek és kész
.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks Enthoo Pro
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.)
CactuS